FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Peijnenburg
12/09/2016 at 13:00. Facebook
Verrassend Kerstontbijt! Verander je bord in een winter wonderland met deze wentelteefjes van Parelkandijkoek met poedersuiker. Bekijk het recept bij de leuke ontbijttips: bit.ly/2gnM4iY
Peijnenburg
12/05/2016 at 09:15. Facebook
Op mijn Peijnenburg verlanglijstje dit jaar staat………..? Laat het ons weten en wie weet stopt de Sint jouw lievelingskoek wel in je schoen.
Met wie vier jij het liefst de Kerstdagen? Laat het ons weten en maak kans op twee kaarten voor het Allerhande Kerstfestival! Kunnen jullie alvast inspiratie op doen :-).
Een goede start van je dag, met een frisse twist. Heb jij wel eens ontbijtkoek met yoghurt geprobeerd?
Onze 100% Honing ontbijtkoek wordt gezoet met echte bloemenhoning. Weet jij waar deze honing vandaan komt?
Lekker weekend, lekker ontbijt(koek) op bed. Wie verras jij vandaag?
Een lekker dinertje thuis vraagt om een passende afsluiting. Ziet dit toetje met Peijnenburg Naturel, kaneelijs en aardbeien er niet heerlijk uit?
Wist je dat onze Mini's, verrukkelijk en per stuk verpakt, dé perfecte beloning zijn na het zingen van een Sint Maarten liedje?
Zero ontbijtkoek is zonder toegevoegde suikers gemaakt. Waarom staat er bij de ingrediënten dan toch dat er nog een klein beetje suiker inzit? We leggen je graag uit waarom.
Wat is jouw favoriete winterse ontbijtkoek beleg? Laat het ons weten en maak kans op kaarten voor het Margriet Winter Festival!
Het belangrijkste onderdeel van bijna al onze ontbijtkoeken is rogge. Dit is het ingrediënt wat zorgt voor de smaak, luchtigheid en malsheid van de koeken. Bekijk eens om meer te weten te komen over deze graansoort.
Glutenvrij genieten vinden wij de normaalste zaak van de wereld. We bakken onze ontbijtkoek o.a. met maismeel in plaats van rogge. Heb jij 'm al geprobeerd?
Herfstweer? Wat is er lekkerder dan op de bank, onder een dekentje, genieten van een warme kop thee en onze Seizoenskoek Appel, Kaneel en Noten?
Samen een koffiemomentje.. maak je helemaal af met onze gezellige Mini's.
Herken jij de twee hoofd ingrediënten van onze nieuwe Haver & Rogge ontbijtkoek? Laat het ons weten en maak kans op een leuk Peijnenburg pakket!
Verantwoord snacken een fabeltje? Door xylitol te gebruiken in onze Peijnenburg Zero bevat een plakje slechts 72 kcal! Kijk voor meer informatie over Peijnenburg Zero op:
Met dit heerlijke toetje maak je sowieso indruk. Het beste nieuws: je hebt het zo gemaakt! Laagje ontbijtkoek, laagje vanillevla en aftoppen met frambozen. Herhaal dit tot het glas vol zit ;-).
Wist je dat rogge korrels door de molenaar maar liefst 12 tot 13 keer gemalen worden om tot de beste kwaliteit bloem te komen? Daarna bakken wij er onze heerlijke ontbijtkoeken mee.
Heb jij het laatste speelgoed al in huis? Haal nog snel een Peijnenburg Luxe, Gesneden of Ongesneden koek en ontvang €5 korting op speelgoed bij bol.com, bij besteding vanaf €40.
Kijk snel op: bit.ly/29AfcNW
Gezond + lekker + makkelijk = heerlijk verantwoorde traktatie spiesjes!