Peijnenburg
01/22/2017 at 09:00. Facebook
Wist je dat rogge veel calcium bevat? Calcium heb je nodig voor sterke botten en tanden, zodat je goed in de ontbijtkoek kunt happen ;-).
Omdat je wel wat geluk kunt gebruiken vandaag. :-)
Hmm, deze zoete zonde met witte chocoladepasta en frambozenjam is de ultieme verwennerij! Bedankt voor de inspiratie, Arianne Hemkes!
Als de kerstspullen opgeruimd zijn mag je jezelf als een koning(in) belonen met een heerlijk stuk Parelkandij koek! #driekoningen
Moeite met je goede voornemens? Minder suiker eten wordt dankzij onze Zero ontbijtkoek in ieder geval een stuk makkelijker!
In vergelijking met andere granen, bevat rogge veel meer eiwitten. Voldoende eiwitten eten helpt je om op gewicht te blijven! Meer weten over rogge? Kijk eens op
Na alle kerstdiners weer wat gebalanceerder eten? Deze reep Zero ontbijtkoek bevat slechts 75 kcal, en valt daarom binnen de richtlijnen voor een verantwoord tussendoortje van het Voedingscentrum.
Lekker thuis, samen opwarmen met een kop hete chocolademelk!
Al je kerstballen laten vallen? Versier dan gewoon je kerstboom met onze heerlijke Peijnenburg Mini cadeautjes.
De sneeuw is nog ver te zoeken deze winter. Toch zin om een sneeuwpop te maken? Maak ze dan zelf met roomboter een kokossnippers!
Verrassend Kerstontbijt! Verander je bord in een winter wonderland met deze wentelteefjes van Parelkandijkoek met poedersuiker. Bekijk het recept bij de leuke ontbijttips: bit.ly/2gnM4iY
Op mijn Peijnenburg verlanglijstje dit jaar staat………..? Laat het ons weten en wie weet stopt de Sint jouw lievelingskoek wel in je schoen.
Met wie vier jij het liefst de Kerstdagen? Laat het ons weten en maak kans op twee kaarten voor het Allerhande Kerstfestival! Kunnen jullie alvast inspiratie op doen :-).
Een goede start van je dag, met een frisse twist. Heb jij wel eens ontbijtkoek met yoghurt geprobeerd?
Onze 100% Honing ontbijtkoek wordt gezoet met echte bloemenhoning. Weet jij waar deze honing vandaan komt?
Lekker weekend, lekker ontbijt(koek) op bed. Wie verras jij vandaag?
Een lekker dinertje thuis vraagt om een passende afsluiting. Ziet dit toetje met Peijnenburg Naturel, kaneelijs en aardbeien er niet heerlijk uit?
Wist je dat onze Mini's, verrukkelijk en per stuk verpakt, dé perfecte beloning zijn na het zingen van een Sint Maarten liedje?
Zero ontbijtkoek is zonder toegevoegde suikers gemaakt. Waarom staat er bij de ingrediënten dan toch dat er nog een klein beetje suiker inzit? We leggen je graag uit waarom.
Wat is jouw favoriete winterse ontbijtkoek beleg? Laat het ons weten en maak kans op kaarten voor het Margriet Winter Festival!