FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Philips
yesterday at 14:00. Facebook
Een goede nachtrust is niet altijd vanzelfsprekend. Ontdek het verhaal van landbouwer David, die last heeft van slaapapneu.
Philips
12/06/2016 at 07:00. Facebook
Met #COPD voelt elke ademhaling alsof je door door een rietje ademt. Herken jij de symptomen van COPD? #BreatheBoldly

Symptomen van COPD

longfonds.nl
Philips
12/03/2016 at 09:00. Facebook
Op 5 december is het heerlijk avondje daar, waar we Sinterklaas vieren met elkaar. Weet jij al wat je tijdens pakjesavond op tafel zet? Iets zoets, maar niet te vet? Een beetje bloem, melk, suiker en amandelspijs... Met dit recept altijd prijs!

Gevulde speculaas uit de Airfryer

philips.nl
Philips
11/30/2016. Facebook
Bij patiënten met COPD zijn de luchtwegen vernauwd en is elke ademhaling een uitdaging. Laat staan bewegen! Weet jij wat de gevolgen zijn van COPD? #BreatheBoldly

Voldoende bewegen lastig voor COPD'ers

nu.nl
Philips
11/17/2016. Facebook
Vroeggeboorte van je baby is een ervaring, die je de rest van je leven met je mee zal dragen. Collega Marlijne deelt voor #WereldPrematurenDag haar persoonlijke verhaal. Haar dochtertje Loet werd met 35 weken geboren.

"Ik ben zo dankbaar dat de verpleging alles gefilmd heeft!" - Marlijne

mamatothemax.nl
Philips
11/10/2016. Facebook
In Nederland zorgt 1 op de 3 mensen extra voor een naaste. Ken jij een mantelzorger en wil je hem of haar in het zonnetje zetten? Laat vandaag op de Dag van de Mantelzorger in een reactie weten wie jij wilt verrassen en maak kans op 2 vrijkaarten voor het Rijksmuseum!
Philips
11/08/2016. Facebook
Elke dag overlijden 35 mensen aan een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Vaak totaal onverwacht. Weet jij hoe je de juiste hulp kan verlenen?

NRC: Hulp bij een hartstilstand. Weet jij wat je moet doen?

nrc.nl
Philips
11/04/2016. Facebook
Mexicaanse en Nederlandse fans winnen re-styling, VIP- tickets PSV - Bayern München én een Meet & Greet met PSV-spelers. Bekijk in dit album het fotoverslag én lees via [ Philips.to Link ] het verslag van de VIP dag. #proudofyou
Philips
11/01/2016. Facebook
Hoe houd je je hart in goede conditie? Wist je bijvoorbeeld dat te lang stilzitten echt gevaarlijk is? NRC zet zeven wetenswaardigheden op een rij.

NRC: 7 tips voor een gezond hart

nrc.nl
Philips
10/28/2016. Facebook
Een andere kijk op zorg. Ontdek hoe deze held tot het uiterste gaat om het leven van mensen te verbeteren. Wie is jouw held in de zorg?
Philips
10/26/2016. Facebook
Vijf PSV-spelers, vijf verschillende looks, met of zonder baard. Welke stijl past het meest bij jou? Deel onder dit bericht een foto van jouw favoriete baardstijl en maak kans op een complete styling en VIP-tickets voor PSV - Bayern München! [ Philips.to Link ]
Philips
10/25/2016. Facebook
Een enorme eer! Hare Majesteit Koningin Máxima bracht vandaag een werkbezoek aan het Innovatie- en Productiecentrum in Best. Tijdens haar bezoek kreeg Koningin Máxima uitleg over onze innovaties binnen de gezondheidszorg. Bekijk in dit album de foto's van het werkbezoek.
Philips
10/24/2016. Facebook
De wintertijd gaat weer in. De dagen voelen korter en donkerder, vroeg uit bed komen is moeilijk in deze periode. Wat doe jij om je energie op peil te houden? Laat het ons weten in een reactie en maak kans op een Wake-Up Light t.w.v. €139,99 euro om energieker wakker te worden.
Philips
10/20/2016. Facebook
Tijdens het #AanDeBorst spreekuur ontvingen we veel persoonlijke vragen over borstvoeding. Bekijk nu de 5 meest gestelde vragen terug en lees het advies van de lactatiekundige van het Maxima Medisch Centrum.

De 10 meest gestelde vragen tijdens het Borstvoedingsspreekuur.

dev.philips.nl
Philips
10/11/2016. Facebook
Naar schatting worden er elk jaar 15 miljoen baby’s te vroeg geboren (vóór een zwangerschapsduur van 37 weken). Dit kan ingrijpende gevolgen hebben. Ontdek het verhaal van de kwetsbare, premature baby Sebastiano.

Vroeggeboorte, het gaat om overleven

philips.nl
Philips
09/30/2016. Facebook
Ontdek de 5 meest gestelde vragen van borstvoedingsweek 2014! Wat wil jij vragen aan de lactatiedeskundigen van het MMC tijdens borstvoedingsweek 2016? Laat het ons weten in een reactie. #AanDeBorst

De 5 meest gestelde vragen over borstvoeding

philips.nl
Philips
09/27/2016. Facebook
Met ademtekort toch weer zingen? Claire ging de uitdaging aan. Ontdek hoe Claire ondanks de taaislijmziekte (CF) weer opnieuw leerde zingen.

Zingen als ademen een gevecht is

philips.nl
Philips
09/21/2016. Facebook
De Wereldgezondheidsorganisatie raadt moeders aan borstvoeding te geven tot je kindje minimaal 6 maanden oud is. Echter, 60% van de vrouwen stopt eerder dan zij eigenlijk zouden willen. Hoe lang heb jij borstvoeding gegeven? #AanDeBorst

6 nuttige borstvoedingstips voor een soepele start!

philips.nl
Philips
09/13/2016. Facebook
Moedermelk beschermt je baby tegen infecties tijdens de borstvoeding én op langere termijn tegen chronische ziektes zoals astma en diabetes. Waarom heb jij gekozen om borstvoeding te geven? #AanDeBorst

De gezondheidsvoordelen van borstvoeding voor je baby

philips.nl
Philips
09/09/2016. Facebook
Geef jezelf wat extra energie met deze goedgevulde smoothie van The Philips Chef. Met blauwe bessen, rode kool en amandelen, ideaal om jouw dag goed te beginnen.

Gezonde paarse smoothie

philips.nl