Pinkpop Festival
01/17/2017 at 11:25. Facebook
Gefeliciteerd Martin Garrix! Tot in juni in Landgraaf!

Martin Garrix winnaar Popprijs 2016

eurosonic-noorderslag.nl
Nog 150 dagen tot Pinkpop 2017!
Gelukkig nieuwjaar!
*GOUDEN TIP 2017*

Je kunt nog tot 31 december doorgeven welke act er volgens jou niet mag ontbreken op Pinkpop 2017. Meedoen kan via:

Door mee te doen aan de Gouden Tip maak je kans op een van de tien eerste weekendkaarten. In de eerste week van januari krijgen de winnaars per mail bericht!
Fijne feestdagen!
*3FM SERIOUS REQUEST BUGGY*

Speciaal voor de veiling van 3FM Serious Request bieden we ook nog ‘onze’ Gielmobiel aan. 3FM-DJ Giel Beelen gebruikte deze prachtige buggy tijdens zijn vele ritjes op het Pinkpopterrein. De Gielmobiel vervoerde tijdens zijn jaren van trouwe dienst ontelbaar veel BN'ers en artiesten uit binnen- en buitenland. Allemaal vereeuwigden zij hun handtekening op deze...
View details ⇨
*PINKPOP STEUNT 3FM SERIOUS REQUEST 2016*

Het is weer tijd voor 3FM Serious Request, de actie waarbij NPO 3FM elk jaar aandacht vraagt voor een stille ramp. Dit jaar zetten de DJ’s zich samen met Nederland in voor kinderen die sterven aan de gevolgen van longontsteking. Een stille ramp die elke 35 seconden ergens ter wereld een kinderleven eist. Het is daarmee de voornaamste doodsoorzaak van...
View details ⇨
*GOUDEN TIP 2017*

Welke act mag er volgens jou niet ontbreken op Pinkpop 2017? Geef jouw GOUDEN TIP door via en maak kans op een van de tien eerste weekendkaarten voor Pinkpop 2017 - Official!

Meedoen kan tot en met 31 december: in de eerste week van januari krijgen de winnaars per mail bericht!
*KINGS OF LEON EN MARTIN GARRIX BEVESTIGD VOOR PINKPOP 2017*

Met de bevestiging van Kings Of Leon heeft Pinkpop de tweede headliner voor de 48e editie te pakken. Ook niemand minder dan Martin Garrix, de nummer 1 DJ van de wereld, wordt vandaag toegevoegd aan de line up van Pinkpop 2017!

Let op! Koop geen Pinkpop tickets vóór zaterdag 11 maart 2017. Tickets die vóór deze datum worden...
View details ⇨
*WINNAAR NU OF NOOIT: THE TEN BELLS OPENT PINKPOP 2017!*

The Ten Bells heeft zaterdag 10 december de finale van ‘Nu of Nooit’ in Poppodium Grenswerk in Venlo gewonnen. Afgelopen maanden streden dertig popacts verspreid over zes voorrondes in de Limburgse poppodia om een plek in de finale van de provinciale popwedstrijd Nu of Nooit. Zes Limburgse bands wisten door te dringen naar de finale en...
View details ⇨
*NEXT ACT, FINALE NU OF NOOIT, KOM KIJKEN!*

Na een spannende strijd (30 geselecteerde acts / zes voorrondes / twee coachingsdagen) wint komende zaterdag 10 december één van onderstaande zes acts de finale van ‘Nu Of Nooit 2016’.
Lapschwanz | LUCA MADU | Moeders Mooiste | Shiverburn | The Ten Bells | Throat of Autumn

De winnaar mag zich de meest veelbelovende pop-act van Limburg noemen én...
View details ⇨
*WIN 2x2 TICKETS VOOR VANT*

Afgelopen zomer kon je niet om de Britten van VANT heen. Hun nummers ‘Parking Lot’ en ‘Do You Know Me’ waren te horen op veel festivalweides en 3FM benoemde de band live belofte van 2016. Op vrijdag 9 december staat VANT in Poppodium 013 in Tilburg en wij mogen 2x2 tickets voor deze show weggeven.

Wat moet je ervoor doen om kans te maken op deze tickets? Tag in...
View details ⇨
Nog 200 dagen tot Pinkpop 2017!

Pinkpop 2017 - Official

EVENT - facebook.com
*SYSTEM OF A DOWN BEVESTIGD VOOR PINKPOP 2017*

Met de bevestiging van System of a Down is er weer een prachtige naam toegevoegd aan het programma van Pinkpop 2017. De Amerikaanse heavy-metalband is een van de pioniers en bekendste nu-metal acts van de wereld waarbij ze intense metal combineren met rap, Oosterse melodieën en zelfs jazz.

Pinkpop vindt weer vertrouwd plaats tijdens het...
View details ⇨
*GREEN DAY EERSTE HEADLINER PINKPOP 2017*

De organisatie kan officieel de eerste naam voor de 48e editie van Pinkpop bekend maken! De Amerikaanse punkrockband Green Day is een van de drie headliners die tijdens Pinkpop 2017 zullen optreden.

Pinkpop vindt weer vertrouwd plaats tijdens het Pinksterweekend op zaterdag 3, zondag 4 en maandag 5 juni 2017 op het festivalterrein van Megaland in...
View details ⇨