PLUS Supermarkt
01/20/2017 at 08:00. Facebook
Scoren op het veld? Ongeveer vijftig PLUS supermarkten sponsoren Bananenboxen bij lokale sportverenigingen. Een win-win situatie! Lees hier waarom:

plus.nl
PLUS Supermarkt
yesterday at 15:30. Facebook
Peulvruchten, vis en vleesvervangers... Dé alternatieven van vlees. Welke ken jij en gebruik je vaak in je recepten?

Dagje zonder vlees?

plus.nl
PLUS Supermarkt
01/17/2017 at 16:00. Facebook
Een schone leefomgeving vinden wij belangrijk. En jij? Lees hoe wij ons steentje bijdragen als Supporter van Schoon.

Heb jij 'm al gespot?

plus.nl
PLUS Supermarkt
01/17/2017 at 11:19. Facebook
Vannacht straalde het PLUS-groen over het meest beroemde plein ter wereld: Times Square in New York! We hebben ontzettend veel reacties ontvangen en feliciteren JO En Marion Vreijdenberger, Peggy Hennevelt en Jacqueline Dokter-Soler met een ‘Goed Eten’ prijzenpakket volledig in Amerikaanse stijl!
PLUS Supermarkt
01/16/2017 at 15:02. Facebook
PLUS gaat over de grens! Raad jij op welk van deze pleinen van wereldformaat wij vanavond levensgroot op een billboard zullen verschijnen? Dan win jij misschien wel één van de drie speciaal samengestelde ‘Goed Eten’ prijzen uit het desbetreffende land!
PLUS Supermarkt
01/16/2017 at 14:36. Facebook
Bij PLUS verkopen we alleen Fairtrade bananen. Dat betekent dat boerenorganisaties altijd een eerlijke prijs krijgen voor hun bananen. Alleen hoeveel bananen eten we samen per jaar? Klik op de video en schat het zelf! Laat in een reactie een screenshot achter van jouw antwoord.
PLUS Supermarkt
01/15/2017 at 14:00. Facebook
We gaan richting het vriespunt aankomende week. Van welk gerecht krijg jij het warm?

plus.nl
PLUS Supermarkt
01/14/2017 at 15:00. Facebook
Nieuw van PLUS Huismerk: twee soorten Fairtrade rijst. Verwerk jij de geurige pandanrijst uit Thailand, of toch liever voor die heerlijke basmatirijst uit India in dit gerecht?

Zoetzure kip met rijst en ananas

plus.nl
PLUS Supermarkt
01/13/2017 at 06:30. Facebook
Vandaag is het vrijdag de 13e!
Hoe eet jij tomaten het liefste? Bij PLUS hebben we meer dan 1.500 biologische producten in het assortiment! Waaronder tomaten, maar ook andere groenten, fruit en vlees.
Heb jij je boodschappen al laten bezorgen door één van onze 125 energiezuinige bezorgauto’s? Lees hier meer: [ Bit.ly Link ]
Bo van Beaufood stond met haar goede gedrag Fairtrade rijst te oogsten in 34 graden. Meegenieten van haar avontuur? Bekijk de video en lees haar blog.

Video: met Max Havelaar en Plus Supermarkt op rijstreis door Thailand

beaufood.nl
Brrr… Geniet van een winterse stamppot met knolselderij! Een typische wintergroente die je opwarmt met dit koude weer. Eet smakelijk!

Klaar om te stampen?

plus.nl
Weten wat er met je geld gebeurt als je je statiegeld bij de flessenautomaat doneert? Lees hoe de elfjarige Daan het voor elkaar krijgt dat ondernemer Bart Groesz zijn initiatief voor Nationaal MS Fonds steunt.

Zou jij op de gele knop drukken?

plus.nl
Een eerlijk bakkie koffie. Dat is extra genieten. Alleen wat zegt dat label Fairtrade eigenlijk?
In het nieuwe jaar helpen wij graag bij het maken van bewuste keuzes. Ook voor kinderen. Hoe? Kies de verpakking die bij jouw kind in de smaak valt en ontdek zelf de effecten.

plus.nl
Goed eten. Daar houden we van. Bekommer jij je ook om je goede voornemens?
2017 is ontkurkt. Gelukkig nieuwjaar iedereen!
Nu en dan een hartigheidje? Moet kunnen in 2017! Zeker onze Blonde d'Aquitaine ovenbitterballen met 2 sterren Beter Leven Keurmerk.
Tijd voor een spelletje! Raad wat je eet: 1) Houd je telefoon voor je voorhoofd. 2) Stop de video (niet stiekem kijken;)) 3) Speel samen met je tafelgasten: Wat eet ik? Veel speelplezier!