PLUS Supermarkt
yesterday at 14:30. Facebook
Op bezoek bij varkenshouders Elly en Edwin Michels in het Noord-Limburgse Horst-Melderslo. Hier staan goede zorg voor de varkens en milieubewustzijn centraal. Zo hebben ze een grotere stal gebouwd voor meer leefruimte voor de varkens.
En daar is de Dierenbescherming ook blij mee! Daarom hebben zij het 1-ster Beter Leven keurmerk gekregen en vind je het verse onbewerkte varkensvlees bij ons in...
View details ⇨
PLUS Supermarkt
02/27/2017 at 08:35. Facebook
Vandaag is het de Dag van Aardbei! Wil jij weten hoe wij onze verse aardbeienvlaai maken? Renate pluist het uit!
PLUS Supermarkt
02/26/2017 at 09:00. Facebook
Pistache liefhebbers opgelet! Vandaag is het Pistachedag. Eet jij ze liever als snack of verwerk je ze in een gerecht? Wij hebben een heerlijke avondmaaltijd voor je geselecteerd mét pistachenoten ;)

Varkenshaas met pistache en tuinkruiden

plus.nl
PLUS Supermarkt
02/25/2017 at 11:00. Facebook
Zo gemaakt: je eigen kruidendrank. Hoe? Kook water en voeg een paar stukjes verse gember, een zakje kamillethee en het sap van een halve citroen of limoen toe. Maak het af met een lepeltje honing. Geniet!
PLUS Supermarkt
02/24/2017 at 09:41. Facebook
Spaar jij al voor de 8 slimme keukenaccessoires van Joseph Joseph? Weet jij welke er ontbreekt in de besteklade?
PLUS Supermarkt
02/23/2017 at 15:00. Facebook
Zin in Italiaans vanavond? Wij hebben een heerlijk voordelig recept voor jou samengesteld. Download de PLUS app en bekijk het recept. Buon appetito!
PLUS Supermarkt
02/22/2017 at 15:46. Facebook
Voor kersverse ouders hebben wij iets leuks! De Kiekeboebox: een cadeaupakket vol producten die je goed kunt gebruiken. Vraag ‘m gratis aan: [ Mijn.plus.nl Link ]
De Beste Folder Awards worden weer uitgereikt! Help jij ons winnen? Stem op onze folder en maak kans op mooie prijzen! debestefolder.nl/plus
Even wegdromen naar de zomer? Geniet van heerlijke riccottapannenkoekjes met een finishing touch van citroen.​

Zomerzon op je winterbord

plus.nl
Tag en geef aan waarom jullie samen willen genieten van wijnen
met bijpassende spijzen en maak kans op een culinaire meet & greet bij Zuster Margaux in Amersfoort met wijnboer Daan van Dijkman bekend van PLUS Hollands Vakmanschap Cuvée Signature.
Even wachten.... PIZZA! Welke kies jij vandaag?

PLUS Supermarkt

plus.nl
Houd jij van verse vis die bijzonder is in zijn soort? Skrei is een Noorse seizoensvis en wordt op duurzame wijze gevangen. De winterkabeljauw wordt door de Noren het liefst gepocheerd gegeten. Hoe eet jij ‘m?
Hoe ga jij je valentijn verrassen? Als de liefde door de maag gaat hebben wij voor jullie het perfecte menu: [ Bit.ly Link ]
De PLUS app maakt het je makkelijk.
Goed nieuws voor alle dierenvrienden. Als eerste supermarkt in Nederland verkoopt PLUS binnenkort ook dierenvoeding met het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming. En daar zijn we trots op.
“Het zijn ongeveer achttienduizend plantjes”, zegt Elise Eijkemans. PLUS Eijkemans in Uden-Zuid heeft een beplant dak dat de temperatuurschommelingen in de winkel verkleint. Benieuwd naar de andere milieuvriendelijke maatregelen?

De groene supermarkt

plus.nl
Voedsel verspillen is zonde. Jeroen en Daphne Bruggers van drie PLUS supermarkten in Winterswijk maken daarom dagelijks met afgekeurd groente en fruit verse salades en maaltijden.

Koks op de supermarktvloer

plus.nl
Spaar nu voor 8 slimme keukenaccessoires van Joseph Joseph.

PLUS Supermarkt

plus.nl
Jullie krijgen de primeur van onze nieuwe commercial! Vanaf morgen kun je sparen voor handige keukenaccessoires van Joseph Joseph. Welke wordt de eerste?