FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Polarbröd AB
12/05/2016 at 14:00. Facebook
Förra veckan var vinnarna av Ekobrödspriset på besök i vårt bageri i Bredbyn.

Aktiviteterna under dagen bestod av bagerivisning, brödsensorik med smakexperten Johan Blanche och spannmålsprovning med EkomatCentrum.
Polarbröd AB
12/05/2016 at 07:00. Facebook
Vi har satt ihop ett par extra kärleksfulla recept för julens firande, perfekta tillsammans med vår specialutgåva av Julhjärtan. Först ut är Julhjärtetårtan med granatäpple, gorgonzola och valnötter!

Julhjärtetårta med granatäpple, gorgonzola och valnötter | Polarbröd

polarbrod.se
Polarbröd AB
12/04/2016 at 07:00. Facebook
Lek med maten i jul och gör fina mackor med pepparkaksformar. Här har Clara använt Sarek och Jubileumskaka. Hitta egna favoritingredienser att dekorera med och inspireras av Claras mackor och testa gärna hennes skinkröra och ärtröra.

Claras ärtiga julmackor | Polarbröd

polarbrod.se
Polarbröd AB
12/01/2016 at 02:00. Facebook
Vad kan du om sambandet mellan bröd, annan mat och hälsa? Testa att göra Brödinstitutets quiz och ta reda på det!

Quiz - Mat & hälsa - Brödinstitutet

brodinstitutet.se
Vi tycker väldigt mycket om julen och därför har vi tagit fram en begränsad utgåva av Julhjärtan. Nu undrar vi vem du vill bjuda på Julhjärtan? Tävlingen pågår under vecka 48. Klicka på bilden för att komma till tävlingen.

Passa på att vara med i vår tävling där du kan vinna ett juligt tårtfat från Le Creuset. Perfekt att servera julmaten på!

Julhjärtan | Polarbröd

polarbrod.se
Ja, vi älskar både bröd och julen så mycket att vi tagit fram en begränsad utgåva av Julhjärtan! Saftiga, mjuka brödkakor med en kärleksfull karaktär. Läs mer på
Välkommen ut! Vi fortsätter vårt arbete med att få fler människor att komma ut i naturen, för hälsa och hållbarhet. Därför samarbetar vi med Hej främling, en organisation som främjar integration genom friluftsliv. Följ med ut och gör skillnad du också på polarbrod.se/valkommenut
Så här såg det ut den 10 november när Utstickarpriset 2016 delades ut till Polly Higgins.

Hon är tidigare utnämnd till en av de tio viktigaste visionärerna i vår tid av the Ecologist och kallad för miljörörelsens rockstjärna. Nu prisas Polly för sitt modiga ledarskap för framtiden som bidrar till verklig förändring.

Här kan du läsa mer
Bjud på snittar under julens festligheter! Du hittar dessa små godbitar och mycket mer på polarbrod.se/recept Ha en ovanligt god jul!
Bjud på snittar under julens festligheter! Du hittar dessa små godbitar och mycket mer på polarbrod.se/recept Ha en ovanligt god jul!
Vi vill att fler människor kommer ut i naturen, för hälsa och hållbarhet. Därför samarbetar vi med Hej främling, en organisation som främjar integration genom friluftsliv. Följ med ut och gör skillnad på polarbrod.se/valkommenut-hejframling
Nu drar vi igång med vår jultävling där du har chansen att vinna en av Polarbröds fantastiska mjukisrenar! Det enda vi vill veta är: Vad ska din ren heta och varför? Tävla på polarbrod.se

Tävla om en mjukisren | Polarbröd

polarbrod.se
Idag är det smörgåstårtans dag! En rätt som passar till alla tillfällen och ska självklart firas. Smörgåstårta är mycket enklare att göra än vad många tror. Vi har flera recept att dela med oss av som är väldigt lätta att följa.

PS. Ni har väl inte missat att det är Fars dag idag, passa på att bjuda pappa på en smörgåstårta!

Smörgåstårta | Polarbröd

polarbrod.se
Stort grattis till alla pappor på Fars dag!
Nästa vecka hittar ni Julhjärtan i butiken. Vi har tagit fram en begränsad utgåva av dessa hjärtliga bröd, hoppas ni gillar dom lika mycket som vi gör!
I går kväll delade vi ut Utstickarpriset till Polly Higgins!
Nu lanserar vi “Välkommen ut”. Ett långsiktigt initiativ för att få ut fler människor i naturen, med hälsa och hållbarhet som ledmotiv. Startskottet är vårt samarbete med Hej främling, en verksamhet som främjar integration genom friluftsliv. Följ med ut och gör skillnad! polarbrod.se/valkommenut
På söndag är det fars dag! Fira pappa med en god smörgåstårta, vi tipsar lite extra om den här smörgåstårtan med rökt renkött och fetaost.

Smörgåstårta med rökt renkött och fetaost | Polarbröd

polarbrod.se