Polarbröd AB
Polarbröd AB
yesterday at 14:53. Facebook
Nu är det snart dags för långhelg och hur firar vi den bättre än med en härlig smörgåstårta! Superenkelt att använda Polarbröd som botten, här har ni Underbaraclaras variant på en klassisk smörgåstårta.
Nu är det snart dags för långhelg och hur firar vi den

Claras klassiska smörgåstårta | Polarbröd

polarbrod.se
Polarbröd AB
Polarbröd AB
05/21/2017 at 18:00. Facebook
Den här somriga och jättegoda tårtan har Susanne Jonsson gjort receptet till. Fetaost och brieost tillsammans med jordgubbar och äpplen, väldigt god och enkel att göra. Gjort på vårt goda bröd Jubileumskaka.

recept hittar du här [ Polarbrod.se Link ]
Ing-Marie Östrand
Fredrik Wallin
Polarbröd AB
Polarbröd AB
05/19/2017 at 14:52. Facebook
Ett bröd är mer än bara ett bröd, det är grunden till en måltid. Tillsammans med ICA har vi tagit fram härligt goda recept som är enkla att tillaga. Vilket tycker du ser godast ut?
Recept hittar du på ica.se/brod
Ett bröd är mer än bara ett bröd det är grunden till
Polarbröd AB
Polarbröd AB
05/17/2017 at 05:02. Facebook
Hurra idag firar Norge 17 maj! De tycker vi ska firas med en smörgåstårta. Den går bra att förbereda i god tid för att sedan dekorera med det sista strax före servering. Här är hittar ni massor av inspiration!
Hurra idag firar Norge 17 maj De tycker vi ska firas med

Smörgåstårta | Polarbröd

polarbrod.se
Anne Östling
Underbart god smörgåstårta med rökt lax! Smörgåstårta är ju perfekt bjudmat på alla kommande fester, lätt att förbereda och dekorera det sista när gästerna kommer. Och så är det ju så gott.
Underbart god smörgåstårta med rökt lax Smörgåstårta är ju perfekt bjudmat på

Norrländsk smörgåstårta | Polarbröd

polarbrod.se
Tunnbrödets dag firas även i Telaviv med Sveriges Bagare & Konditorer!
Tunnbrödets dag firas även i Telaviv med Sveriges Bagare Konditorer
Agneta Johansson
Eva Månsson
Anne-lie Bouhaddad Engström
Idag är det tunnbrödets dag! Det tycker vi ska firas med en god tunnbröds wrap eller varför inte några härliga snittar. Hur firar ni?
Idag är det tunnbrödets dag Det tycker vi ska firas med en

Tunnbröd | Polarbröd

polarbrod.se
Camilla Rönnings
Boka in den 13 maj i kalendern! På lördag är det tunnbrödets dag passa på att hitta på något med familj och vänner. På Tunnbrödsakademin hemsida finns massor av event samlade. Läs mer på
Boka in den 13 maj i kalendern På lördag är det tunnbrödets

Tunnbrödets dag 13 maj

EVENT - facebook.com
Lennart Lindberg
Heidi Ljung
Visste du att det är enkelt att laga en brödig måltid? Tillsammans med ICA har vi tagit fram härligt goda och enkla recept till nästa måltid. Har du bröd hemma kan man faktiskt säga att midda´n är klar!
Läs mer på ica.se/brod
Mats Johansson
Lillemor Alm-Eriksson
Hjälp oss att hitta nya utflyktsmål! Vi på Polarbröd tror på naturens välgörande egenskaper och vill inspirera människor att ta sig ut, oavsett var. Om vi hjälps åt kanske fler tar chansen. Vi behöver därför lite tips. Det kan vara ett berg, grillplatser, strövområden, parker, stränder. Berätta var ni har era vardagsäventyr!
Hjälp oss att hitta nya utflyktsmål Vi på Polarbröd tror på naturens
Polarbröd AB
Marie-anne Sjöstedt
Liliann Östling
Polabröds Sarek Tunnbröd, kikärtskross med citron och dill, räkor, snacksgurka och spröd salladsmix. Häll av och mosa kikärter tillsammans med gräddfil, citron och dill. Skär snacksgurka i stavar. Lägg kikärtskross på tunnbröd, fördela räkor, gurkstavar och spröd salladsmix på kikärts-krosset. Rulla ihop. Midda’n är klar!

Hela receptet hittar ni på ica.se/brod
Polabröds Sarek Tunnbröd kikärtskross med citron och dill räkor snacksgurka och spröd
Du har väl inte missat att du kan vara med och tävla om en brödrost! Det enda du behöver göra är att beskriva din godaste rostmacka av Polarbröds nyheter Rosta & Dela. Klicka på bilden för att delta i tävlingen. Lycka till!
Du har väl inte missat att du kan vara med och tävla

Rosta & Dela | Polarbröd

polarbrod.se
AL Andersson
Juliana Polo
Visste du att fullkornet (probiotika) i bröd är näring för de goda bakterierna som tarmhälsan är beroende av?
Här kan ni se bagaren Jesper Långström och matbloggaren Sofie Lundberg när dom lagar Bakteriemackan. Läs mer om framtidens nyttiga och hållbara livsmedel: [ Breadthefuture.se Link ] #bakteriemackan #BreadTheFuture
Ett bröd är mer än bara ett bröd, det är grunden till en måltid. Det kan sammanföra oväntade och vardagliga råvaror till en spännande rätt. Med några få enkla ingredienser har du snabbt midda´n klar! Vi har i samarbete med Ica tagit fram några härliga recept, du hittar dom på
Tikta Alik
Känner du till initiativet Fossilfritt Sverige? De utmanar svenska företag att senast 2030 klara sina inrikestransporter utan användning av fossil energi. Vi är det första livsmedelsföretaget som antar utmaningen och tillsammans med vår partner Polfärskt säljande bröddistribution ska vi nå målet 100% förnybara råvaru- och brödtransporter redan 2022.
Känner du till initiativet Fossilfritt Sverige De utmanar svenska företag att senast
Mikael Rangard
En god macka eller wrap förgyller vilket litet äventyr som helst! Vi tipsar gärna om den här mackan med lax och ägg. Perfekt att ta med på utflykten!

Här hittar du receptet
Tikta Alik
Jessica Sundberg
William Yhlen Graf