Polarbröd AB
03/24/2017 at 13:02. Facebook
En god macka eller wrap förgyller vilket litet äventyr som helst. Vi tipsar gärna om den här mackan med lax och ägg. Perfekt att ta med på utflykten!

Laxmacka med ägg och sparris | Polarbröd

polarbrod.se
Polarbröd AB
03/22/2017 at 15:02. Facebook
Förbered en enkel och smarrig matsäck till äventyret. Visst smakar maten godare utomhus? Här har ni en perfekt macka att ta med på utflykt!

Picknickmacka med fänkål- och gurksallad, keso och cashewnötter | Polarbröd

polarbrod.se
Välkommen ut! Gör som Tavelsjö AIK, ansök om en prova-på-dag ni också. Tagga och tipsa dina vänner om chansen att göra en prova-på-dag tillsammans med oss här på Polarbröd.

Här kan du läsa mer och göra en ansökan
Vilket engagemang! Tillsammans har ni spelat Mackman över 163000 gånger! Sista tävlingsomgången krävdes det 136 poäng för att vinna en brödcheck. Tack till alla er som tävlat och glöm inte att plocka med vår smarriga nyhet Sund & God Vete nästa gång ni handlar! Ni som inte fått nog av Mackman kan fortfarande spela ett tag till.

Nu lanserar vi Sund & God Vete

polarbrod.se
Välkommen ut på sportlov! Visste du att friluftsliv är den aktivitet som peppar flest till att röra sig mer? Hitta goda mackor och wraps som förgyller vilket litet äventyr som helst.

Här hittar du receptet:
Extrem, Rågstyrka eller Friskt & Fröigt. Vilket är din favorit? Var med och rösta på din favorit och få chansen att vinna en buff, perfekt till dessa härliga vårvintriga dagar.

Vilken är din favorit | Polarbröd

polarbrod.se
Sista tävlingsomgången är igång! Klicka för att tävla om brödcheckar på vår nyhet Sund & God Vete! Du kan tävla till och med söndag den 12 mars. De med högst poäng får en brödcheck direkt i mobilen. Lycka till!

Nu lanserar vi Sund & God Vete

polarbrod.se
Samma goda bröd men med en ny design! Nu har våra mörka bröd-favoriter fått ny förpackning. Har ni sett dom i butiken än?
Välkommen ut på sportlov! Locka med barnen på enkla små äventyr med en riktigt god matsäck. Här har vi härligt enkla mackor med tunnbrödet Abisko och grillad korv. Vilka pålägg gillas mest hos er?
Välkommen ut på sportlov! Förutom en riktigt god matsäck, vad har ni för roliga utflyktstips för hela familjen? Berätta så inspirerar vi varandra! polarbrod.se/valkommenut
Välkommen ut på sportlov! Goda och enkla mackor förgyller vilket äventyr som helst. Vem skulle du vilja ta med dig på utflykt? Tagga den du helst delar matsäck med!

Här hittar du receptet:
Hjälp oss hitta vinnaren av Utstickarpriset 2017!

Vi söker en person eller organisation som bidrar till att skapa förståelse och djup insikt för försörjningsläget i världen med kulturen som bärare, något som i förlängningen leder till verklig förändring.

Vem vill du nominera? Gör din röst hörd!

Utstickarpriset 2017 | Polarbröd

polarbrod.se
TACK Sara för att du tipsar om Polarbröd veganska smörgåsar! De kommer att finnas i vår smörgåskiosk på Stockholms Central under hela mars!
Välkommen ut på sportlov! Knepigt att få med barnen ut? Locka med oemotståndliga mackor! Vilka är era favoritrecept?

Kycklingwrap | Polarbröd

polarbrod.se
Välkommen ut på sportlov! Förbered en enkel och smarrig matsäck till äventyret. Visst smakar maten godare utomhus?
Vi röstar på smörgåstårta som Sveriges nationalrätt! Vad röstar du på?

RÖSTA HÄR! - Morgonpasset i P3

sverigesradio.se
Välkommen ut på sportlov! Tävla om tåliga matlådor i stål, perfekt till både stora och små äventyr. Ditt tävlingsbidrag kan även inspirera fler att ge sig ut i naturen! Klicka för att läsa mer.

Får det lov att vara en Polarstund | Polarbröd

polarbrod.se
Välkommen ut på sportlov!

Visste du att vi omedvetet rör oss mer när vi är utomhus? Med så mycket att se, höra, smaka och känna glömmer vi lätt att kroppen jobbar, och friluftsliv är faktiskt den aktivitet som peppar flest till ökad fysisk aktivitet. Ha ett riktigt skönt sportlov ute i det fria!

Hitta utflyktsinspiration och goda recept på polarbrod.se/valkommenut
Tredje omgången är avslutad! Grattis till alla som fick över 148 poäng som nu fått en brödcheck på vår nyhet Sund & God Vete! Fjärde och sista omgången startar 6 mars.

Nu lanserar vi Sund & God Vete

polarbrod.se
Idag är det alla hjärtans dag! Bjud dina kära på en mini smörgåstårta, enkel att göra och smakar fantastiskt gott.

Mini smörgåstårta | Polarbröd

polarbrod.se