FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Hier beneden horen we het geluid van de kleine zaal alwaar SKIP&DIE bezig is met soundchecken. Wij stuiteren hier door het kantoor heen. Zin in een energiek avondje? Dan kan je beter even komen kijken vanavond en trek maar een paar gemakkelijke schoenen aan!
Info & tickets: [ Metropool.nl Link ]

02-12-2016 SKIP&DIE

metropool.nl
De early bird tickets voor CLASSIC op 22 april zijn op! Je kan er nog wel gewoon bij zijn, reguliere kaarten zijn per direct te koop via de link!!
[ Metropool.nl Link ]
De show van Waylon op 24 maart is uitverkocht. We wensen iedereen met een kaartje alvast veel plezier!
Laatste kaarten voor Waylon Music via de link. Opschieten als je er bij wilt zijn op 24 maart!
[ Metropool.nl Link ]
Poppodium Metropool
11/28/2016 at 14:19. Facebook
Poppodium Metropool
yesterday at 15:20. Facebook
Het grote TOP2000 voorspelbonanza! Win kaarten voor alle acts in de afbeelding!

En daarvoor gebruik je je vooruitziende blik. Wat is de bedoeling?

Voorspel voor iedere act (in het geval van een tribute-act gaat het om het aantal noteringen van de getributeerde act) op de afbeelding afzonderlijk met hoeveel noteringen ze in de Top 2000 van 2016 staan. Tel al die getallen bij elkaar op (je...
View details ⇨
Poppodium Metropool
yesterday at 14:39. Facebook
We hebben weer een aantal vacatures! Vertel je vrienden of solliciteer zelf!
[ Metropool.nl Link ]

Vacatures

metropool.nl
Poppodium Metropool
yesterday at 12:27. Facebook
Op 24 maart dus Waylon Music in Hengelo. Er was wat verwarring rondom de ticketlinkk, volg de link hieronder en je zit goed de 24e!
[ Ticketmaster.nl Link ]

WAYLON

ticketmaster.nl
Poppodium Metropool
yesterday at 09:30. Facebook
De voorverkoop voor het concert van The Mission in Metropool is inmiddels van start gegaan. Via de link hieronder heb je de kaarten het snelst. Speel ondertussen deze fijne klassieker van de band even en je bent al helemaal in de stemming voor 30 mei!
Tickets: [ Metropool.nl Link ]

Tower Of Strenght - The Mission

Album Version

YOUTUBE.COM
Poppodium Metropool
11/30/2016 at 14:31. Facebook
Omdat het bijna 9 december is, en omdat we het nog zo'n mooi liedje vinden, vrolijken we je tijdlijn vandaag maar eens op met een mooi liedje van Bettie Serveert. Van de nieuwe plaat. Maar vast ook wel een paar oudere favorieten op 9 december want dan zijn ze dus in Hengelo!
[ Youtube.com Link ]

Bettie Serveert feat. Peter te Bos - Love Sick

‘Love Sick’ (of the soon to be released album 'Damaged Good') is available on iTunes: https://itunes.apple.com/nl/album/love-sick-feat.-peter-te-bos/id116533...

YOUTUBE.COM
Poppodium Metropool
11/30/2016 at 11:07. Facebook
Goed nieuws! Op 16 december is de nieuwe plaat van Candy Dulfer hoogstwaarschijnlijk net uit én dus te krijgen bij het concert. Candy schijnt ook niet te beroerd te zijn om daar wat op te krabbelen mocht je dat leuk vinden. Misschien mag je ook wel op de foto met de saxofoondiva. Dus zorg dat je die kaarten voor die show in da pocket hebt! Kan via de link ->
[ Metropool.nl Link ]

16-12-2016 Candy Dulfer

metropool.nl
Poppodium Metropool
11/29/2016 at 15:46. Facebook
Zie hier: 2 turven hoog en nu al net zo veel attitude als menig rockster. De foto is afgelopen zaterdag genomen tijdens de Legends Of Rock tributenight. Was gezellig!
Meer foto's op onze website, ook van andere leuke optredens trouwens! Maaike Ronhaar klikte op het juiste moment trouwens.
Poppodium Metropool
11/29/2016 at 15:04. Facebook
Er wordt lustig op los gejamd door SKIP&DIE. Waar dat toe gaat leiden kan je vrijdag zien. Het gaat hoe dan ook knetteren! Je kan er nog bij zijn en uiteraard bevelen wij dat van harte aan. DIKKE BAND!

Tickets en meer SKIP&DIE: [ Metropool.nl Link ]
Poppodium Metropool
11/29/2016 at 08:06. Facebook
Bevestigd: THE MISSION!
Op 30 mei speelt The Mission alle hits en bovendien nieuw werk van hun meest recente plaat Another Fall From Grace. Unieke kans om nummers als Wasteland, Tower Of Strength en Butterfly On A Wheel in volle glorie live te horen!
De voorverkoop start donderdag om 09:30 uur.
Tickets en info: [ Metropool.nl Link ]

The Mission in Metropool

EVENT - facebook.com
Poppodium Metropool
11/28/2016 at 15:51. Facebook
Bevestigd: 21 januari DILANA SMITH!

Dilana leverde een geweldige blind audition af bij TVOH! Deze opvallende verschijning heeft al de nodige muzikale kilometers gemaakt. Dat kan je op 21 januari zelf zien in onze kleine zaal!
Tickets en info : [ Metropool.nl Link ]

Dilana Smith in Metropool

EVENT - facebook.com
Poppodium Metropool
11/28/2016 at 14:19. Facebook
Poppodium Metropool
11/28/2016 at 12:23. Facebook
Bevestigd: 28 januari SARI SCHORR!
Walter Trout speelt mee op haar album, Mike Vernon keert terug van zijn pensioen en produceert en dan weet je als liefhebber van blues eigenlijk wel genoeg. Op 28 januari staat ze in ons Muziekcafé!
Tickets & info: [ Metropool.nl Link ]
Poppodium Metropool
11/28/2016 at 09:26. Facebook
Ook in ons Muziekcafé is weer het één en ander te doen de komende tijd. Zetten we hieronder even op een rijtje.
Poppodium Metropool
11/27/2016 at 11:37. Facebook
Op 6 januari Lemmy Lives! Een muzikale buiging voor de oppergod van de rock 'n roll. Niemand minder dan Death Alley zorgt voor de muzikale omlijsting van een set vol Motörhead klassiekers. Daarbij gesteund door verschillende gastzangers: Peter (Peter Pan Speedrock), Dave (Voltage), Marco (Heideroosjes/STAVAST), Janneke (The Deaf), Caroline (The Charm The Fury), Charlotte (Delain). Oorverdovend...
View details ⇨
Poppodium Metropool
11/26/2016 at 13:06. Facebook
Je eerste stappen zetten op het gebeid van techniek? Of al lang een manusje van alles als het gaat om licht, geluid, kabels en podiumtechniek? Kan je niet met je vingers van allerhande knopjes afblijven?Dan zien we je graag als vrijwilliger om onze techniekcrew te versterken! Mail even met Twan(a)metropool.nl voor meer info of om je direct aan te melden!