Poppodium Metropool
yesterday at 14:08. Facebook
Zondag. Tijd voor een mooi liedje. Van Crying Boys Cafe die je hier op 17 maart voor je spelen. Hou je van Elbow en Future Islands dan moet je maar eens luisteren.
[ Youtube.com Link ]

Crying Boys Cafe - I was a Singer

I Was a Singer is a new track by Crying Boys Cafe. It’s about a social shape shifter: the lamentation of a tag-along, who is about to burst. I Was a Singer i...

YOUTUBE.COM
Poppodium Metropool
yesterday at 10:00. Facebook
Over precies een week is het weer tijd voor de platenbeurs in Metropool. Het staat weer propvol met platen want volgeboekt qua standhouders. En als je dat gedoe met platen maar geneuzel vindt en liever een cd of dvd wil zoeken: Ook dat kan! Want die zijn er dus ook in overvloed. We beginnen om 11 uur en gaan tot ongeveer 16:30 uur door. Good luck digging!
Poppodium Metropool
01/21/2017 at 14:00. Facebook
Vanavond laat Dilana Smith zien en horen waarom Waylon in TVOH ongelijk had. Kan je gewoon nog bij zijn want de show staat inmiddels wegens grote belangstelling in de grote zaal.
En heb je TVOH helemaal gevolgd dan ken je ongetwijfeld ook Oumnia Noor Guigui die ook in Team Waylon zat. Zij komt ook nog even een potje meezingen met Dilana. Colorwave doet het voorprogramma vanavond. Mocht je dus...
View details ⇨

DILANA at her BEST - Whole Lotta Love (Led Zeppelin) - AWESOME!!!

A MUST VIEW performance by the QUEEN of Rock - SUPER female rockstar, DILANA! GREAT visuals + GREAT audio! DILANA kick some serious ass with her live perform...

YOUTUBE.COM
Poppodium Metropool
01/21/2017 at 10:32. Facebook
Poppodium Metropool
01/20/2017 at 15:38. Facebook
Heftiger worden clips in Nederland niet meer gemaakt. Maar de heren van Traumahelikopter deinzen werkelijk nergens voor terug. Maar liefst 3 (DRIE!) honden in hun nieuwe videoclip. Honden mogen op 11 februari niet naar binnen maar een live-show van Traumahelikopter is altijd bij de beesten af. Komen dus! Oh en kijk dat clipje ook maar even....
[ Youtube.com Link ]

traumahelikopter - Another Year

Video for Another Year by traumahelikopter, taken from their album Competition Stripe. Video by by Eric Zwiers. Thanks to http://www.periferie.nl, Oscar, Zel...

YOUTUBE.COM
Poppodium Metropool
01/20/2017 at 14:58. Facebook
Het is maar goed dat de Deldenerstraat geasfalteerd is anders zouden de klinkers uit het wegdek gedenderd worden met de 3 shows die we daar de komende tijd gaan neerzetten met de makkers van Innocent. Komen ze!
05 maart: Of Feather and Bone + Axis
09 april: The Arson Project + Teethgrinder
04 mei: Guevnna + Confusion Master
Poppodium Metropool
01/20/2017 at 10:47. Facebook
Tiny Legs Tim was al een sensatie op menig bluesfestival en binnenkort verschijnt er een nieuw album van deze Belgische blueszanger. Hou je van blues dan moet je zeker even luisteren en miscchien zelfs wel komen op 18 maart want dan op visite. Ook mensen die Howl van Black rebel Motorcycle Club destijds een fijne plaat vonden en vinden doen er goed aan even het clipje te belijken!
[...
View details ⇨

Tiny Legs Tim - Religions serve the devil well (AB Session)

Tiny Legs Tim - Religions serve the devil well (AB Session), recorded live at ab, backstage , Brussels

YOUTUBE.COM
Poppodium Metropool
01/19/2017 at 15:58. Facebook
Bevestigd: Old Ni-js!
Op 28 april rock, blues en een flinke scheut dialect met Old Ni-js! Kenners herkennen vast wel een paar door de wol geverfde muzikanten op de foto die hun sporen ruimschoots hebben verdiend bij onder andere Normaal en Boh Foi Toch! Voorverkoop gestart!
Tickets en info: [ Metropool.nl Link ]
Poppodium Metropool
01/19/2017 at 15:45. Facebook
Ook zin in de show van Boris? Kan je eigenlijk niet wachten tot 3 februari als hij in onze grote zaal speelt? Dan kan je vanavond voor een voorproefje naar Huigens Music aan de Höltersweg 75 in Hengelo! En is dat te ver weg of te kort dag dan klik je maar even op de clip hieronder.
[ Youtube.com Link ]

Bo Saris- The Addict (Official Video)

Directed by Tim Fox @ cultlovesyou.com BUY NOW: http://po.st/txB6gK Follow Bo Saris.. https://www.facebook.com/BoSaris http://twitter.com/bo_saris

YOUTUBE.COM
Poppodium Metropool
01/19/2017 at 11:00. Facebook
Bevestigd: New Model Army!
Een band die al jaren zowel live als op plaat imponeert met hun mix van rock, punk, folk en post-punk. De geëngageerde teksten maken het plaatje compleet. Op 29 maart in Hengelo!
Tickets en info: [ Metropool.nl Link ]

New Model Army in Metropool

EVENT - facebook.com
Poppodium Metropool
01/18/2017 at 10:40. Facebook
Keken we onlangs naar de eerste aflevering van Wie Is De Mol (wij vermoeden op dit moment Jochem van Gelder) horen we toch zo maar het bloedstollend mooie Far From Any Road van The Handsome Family voorbij komen. Dat is ook al bekend als openingstune van het eerste seizoen van True Detective en wordt door de band steevast gespeeld. Dus ook op 6 mei in Hengelo. De rest van de liedjes is...
View details ⇨

True Detective - Intro / Opening Song - Theme (The Handsome Family - Far From Any Road) + LYRICS

*** Cheap video-games: https://www.g2a.com/r/coldgold Excellent prices and bargains, good customer support and a chance to EARN money yourself! Check out the...

YOUTUBE.COM
Poppodium Metropool
01/17/2017 at 14:06. Facebook
Bevestigd: DevilDriver!
Na een reünie met zijn voormalige band Coal Chamber is Dez Farara weer herenigt met zijn band DevilDriver en die kan je op 20 juni in Hengelo horen beuken! Voorverkoop gestart.

Tickets en info: [ Metropool.nl Link ]

DevilDriver in Metropool

EVENT - facebook.com
Poppodium Metropool
01/16/2017 at 16:00. Facebook
Bevestigd: The Bruceband!
Op 28 april speelt dit gezelschap weer het mooiste en het beste van Bruce Springsteen! Het aftellen kan beginnen! 1, 2, 3, 4!
Tickets en info: [ Metropool.nl Link ]
Poppodium Metropool
01/16/2017 at 14:40. Facebook
Prima show van THE GRAND EAST op Noorderslag constateert 3voor12 in het verslag hieronder. Wij kunnen slechts instemmend knikken. Het kolkte! Zelf getuige van zijn kan op 3 maart!
[ 3voor12.vpro.nl Link ]

3voor12 - ESNS17: Enkeltje terug in de tijd met The Grand East

3voor12.vpro.nl
Poppodium Metropool
01/16/2017 at 13:25. Facebook
Wil je nog naar Diggy Dex op 24 februari? Dan moet je haast maken met het halen van je kaarten want die zijn bijna op!
#ticketalert #diggydex
Laatste kaarten -> [ Metropool.nl Link ]
Het gaat hard met de kaarten voor BLOF in Hertme op 7 juli. Niet te lang meer mee wachten mocht je van plan zijn te gaan. Wees ook vooral zo vrij om vrienden die altijd te laat zijn met kaarten even op de hoogte te stellen, dat is attent ;)
Britse band The Mission loopt al een behoorlijke tijd mee en vooral onder de radar van grote radiostations werden grote hits gescoord. De band wordt nog altijd op handen gedragen door een fanatieke groep fans en volgers van over de hele wereld dus we verwachten een internationaal gezelschap op 30 mei. We hopen persoonlijk op deze klassieker!
[ Youtube.com Link ]

The Mission - Wasteland

1987) Derided by critics as pompous, melodramatic, and bombastic, the Mission, as they were known in their native U.K. (their name had to be changed in Ameri...

YOUTUBE.COM
Ze zit niet meer in TVOH maar Dilana Smith is nog ongekend populair. Daarom verplaatsen we haar concert van de kleine naar de grote zaal zodat je ook lekker de ruimte hebt om samen met je vrienden lekker uit je dak te gaan!
Tickets en info: [ Metropool.nl Link ]

21-01-2017 Dilana Smith

metropool.nl
Bevestigd: Feuerengel - A tribute to Rammstein!
Op 7 april laat FEUERENGEL [A Tribute To Rammstein] horen en zien waarom ze de beste Rammstein-tribute ter wereld zijn.
Tickets en info: [ Metropool.nl Link ]
[ Facebook.com Link ]

Feuerengel in Metropool

EVENT - facebook.com