Praxis Bouwmarkt
01/18/2017 at 09:00. Facebook
Een keukenrek die er industrieel uitziet en ook nog eens super praktisch is! Daan laat je zien hoe je er zelf één kunt maken.
Praxis Bouwmarkt
01/16/2017 at 08:00. Facebook
Wie wil dat nou niet, een plant die naast het zorgen voor sfeer ook nog eens de lucht helemaal zuivert! Bekijk snel de top 12 luchtzuiverende kamerplanten in onze blog.

Stralende luchtzuiverende kamerplanten in huis of op kantoor

praxis.nl
Praxis Bouwmarkt
01/14/2017 at 09:00. Facebook
Na het succes van het extreme vlot, dagen Bas en Daan zichzelf opnieuw uit: ze gaan een Tiny House bouwen! Maar ze hebben maar 6 dagen de tijd, gaat het ze lukken? Kijk mee!
Praxis Bouwmarkt
01/13/2017 at 09:00. Facebook
Hier zitten ze veilig (ook voor zwarte katten)!
In een nieuwe Maak Trends vertelt Souraya van Binti Home alles over de laatste planten trends die Serena van BeautyLab.nl kan toepassen in haar nieuwe woning. Lees meer en bekijk de hele video hier: bit.ly/2j1kYOi
Snijplanken kun je overal kopen, maar het is veel leuker om er zelf een te maken! Bas legt je stap voor stap uit hoe je dit moet doen.
Deze gave plantentafel is een mooie toevoeging aan je interieur! Kijk dit weekend naar Eigen Huis en Tuin of bekijk ons maakrecept hoe je dit zelf kunt maken.

Plantentafel

praxis.nl
Met een aantal simpele stappen maak je helemaal zelf een stoere dierenlamp! Bekijk het maakrecept van Daan en raak geïnspireerd.
Staan er ook klusgerelateerde voornemens op jouw lijstje? Zo niet, laat je inspireren door onze top 5 goede klusvoornemens voor 2017!

De top 5 goede klusvoornemens van 2017

praxis.nl
Proost! Maak er een mooi jaar van.
Het is weer bijna oudejaarsavond en dat betekent 1 groot feest! Heb jij al alles in huis om jouw oudejaarsavond tot een knalfuif te maken? Wij geven je graag tips & tricks!

Maak van jouw oudejaarsavond een knalfuif! | Praxis Blog

praxis.nl
Een nieuw kastje omtoveren tot een vintage kastje? Bas laat zien hoe het moet in enkele simpele stappen. Bekijk snel het maakrecept!
Uit alle mooie kerstcreaties die jullie met ons hebben gedeeld, hebben wij twee winnaars gekozen! Gefeliciteerd Hilde de Wit, jij ontvangt de Worx decoupeerzaag, en de Philips Hue White starterskit is gewonnen door Elle Quakernaat.

Laten jullie in een privébericht je adresgegevens achter?
In enkele simpele stappen laat Daan je zien hoe je dit trendy krukje van hout kunt maken! Ben je geïnspireerd geraakt en wil je zelf ook aan de slag? Bekijk snel het maakrecept!
Heb je al meegedaan aan onze winactie? T/m 22 december maak je nog kans op een Philips Hue White starterskit of een Worx decoupeerzaag door jouw mooiste kerstcreatie te delen in een reactie op dit bericht!

Winactie | Praxis

praxis.nl
We hebben een winnaar! De meeste mensen stemden op een echte kerstboom. Vanmiddag verloten we onder alle stemmers een Bosch accuschroevendraaier :)
Onze collega's in Praxis Den Helder zijn weer heel creatief bezig geweest en combineerde kerst met de #mannequinchallenge in deze geweldige video!
Heb jij de kerstboom weer mooi opgetuigd, zelf een rendier van hout gemaakt of een stolp gevuld met een kersttafereel? Maak een foto van jouw mooiste kerstcreatie, deel hem in een reactie op dit bericht en maak kans op een Philips Hue White starterskit of een Worx decoupeerzaag!

Winactie | Praxis

praxis.nl
Wat vloog de tijd! De live video is alweer voorbij. Bedankt voor het stemmen. 'Traditional' was duidelijk de populairste kerststijl. Morgen verloten we onder de stemmers van de winnende stijl de 134-delige gereedschapset.
Nu bij Praxis 10.- euro korting met Air Miles op onze gezaagde Nordmann kerstbomen. Je hebt al een prachtige Nordmann vanaf 9.99!