Purina ONE voor katten
01/19/2017 at 10:00. Facebook
Zeg nou zelf, zo'n blik kun je toch gewoon niet weerstaan? Kijkt jouw knuffel weleens zo vragend naar jou?
Purina ONE voor katten
01/16/2017 at 12:28. Facebook
Het was ontzettend lastig kiezen tussen al die prachtige katten, maar er kan er maar één de winnaar zijn... 'Misty' van Larissa Venhuizen heeft met haar lieve koppie ons hart veroverd en daarom wordt haar foto nagetekend door niemand anders dan Francien van Westering!

Gefeliciteerd, Larissa! Stuur je ons even een privéberichtje met je contactgegevens?
Begin het nieuwe jaar goed!

Heeft jouw kat een mooie glanzende vacht en prachtig stralende ogen? Kortom: is zij met recht een ‘beeldige kat’? Stuur ons dan een (hoge resolutie) foto van jouw beauty en maak kans op een tekening van die foto gemaakt door de tekenares van Franciens Katten (t.w.v. 500 euro)! De winnaar wordt over twee weken bekendgemaakt!

De actievoorwaarden vind je hier:...
View details ⇨
In december genieten veel mensen nét even wat meer van lekker eten dan de rest van het jaar. Wordt jouw kat ook een beetje extra verwend in deze feestmaand?
Lag er voor jouw kat ook een cadeautje onder de boom dit jaar?
We wensen al onze fans hele fijne kerstdagen en een gelukkig 2017!
De kittens van Anja Gankema zijn zo gek op elkaar, dat is een Sinterklaascadeautje op zich! Wij waren helemaal verkocht bij het zien van dit plaatje en daarom win jij, Anja, een tekening van deze foto gemaakt door Francien van Westering! Gefeliciteerd!

Stuur je ons even een privéberichtje met daarin je adresgegevens?
We zijn weer op zoek naar beeldige katten!

Heb jij een (hoge resolutie) foto van jouw kat in Sinterklaas-sfeer? Deel ‘m dan met ons en maak kans op een tekening van die foto gemaakt door de tekenares van Franciens Katten (t.w.v. 500 euro)! De winnaar wordt over twee weken bekend gemaakt!

De actievoorwaarden vind je hier: bit.ly/Actievoorwaarden-BeeldigeKatten
Katten kunnen heel tevreden kijken, maar soms lijken ze zelfs te kunnen lachen! Heb je dat weleens bij jouw knuffel gezien?
De Siamees is één van de eerst erkende kattenrassen. Heb jij zo'n prachtige kat thuis?
Wist je dat het spinnende geluid van een kat goed werkt tegen stress en dat het de bloeddruk verlaagt? Des te meer reden om regelmatig met je kat te knuffelen!
We hebben ontzettend veel prachtige katten voorbij zien komen, maar er kan er maar één de winnaar zijn! 'Kuriboh' van Shannon Brink is volgens ons echt een plaatje en verdient daarom de titel 'Beeldige kat'! Gefeliciteerd!

Stuur je ons even een privéberichtje met je adresgegevens, Shannon?
Vind jij jouw kat de allermooiste, met haar glanzende vacht en stralende ogen? Zou je niets liever willen dan jouw beeldige kat vastleggen in een mooie tekening? Deel dan een (hoge resolutie) foto van jouw beauty met ons en maak kans op een tekening van die foto gemaakt door niemand anders dan de tekenares van Franciens Katten (t.w.v. 500 euro)!

De winnaar wordt over twee weken bekend...
View details ⇨
Kun jij je ook zo verbazen over waar je kat allemaal tussendoor blijkt te kunnen?
Wist je dat witte katten vaker doof zijn? De oorzaak hiervan is genetisch; het W-gen zorgt voor zowel de witte vacht als voor de mogelijke doofheid. Heb jij een witte beauty thuis?
Wist je dat het patroon van de neus van een kat zo uniek is dat het vergelijkbaar is met een vingerafdruk?
Is jouw kat een allemansvriend, of zo eenkennig dat zij alleen jou vertrouwt?
Kunnen jouw katten ook zo heerlijk met elkaar 'kroelen'?
Gek hè… dan heb je zó veel kattenspeeltjes in huis en jouw knuffel moet uitgerekend spelen met iets wat niet mag! Heb jij dat nou ook?
Sommige katten staan alles toe, anderen willen liever met rust gelaten worden. Hoe is dat bij jouw knuffel?