Radio Veronica
yesterday at 12:04. Facebook
Zo heb je Bruce Springsteen's 'Dancing In The Dark' nog nooit gezien! The Muppets maakten hun eigen cover, inclusief echte Boss outfit voor Kermit!

[ Bit.ly Link ]

Video: Muppets doen Dancing in the Dark

bit.ly
Radio Veronica
02/24/2017 at 10:09. Facebook
Dat Aerosmith's Steven Tyler goed kan zingen weten we inmiddels wel. Maar tóch worden we een beetje stil van deze akoestische versie van 'Amazing'.

[ Bit.ly Link ]

Video: Steven Tyler doet unplugged versie van Amazing

bit.ly
Radio Veronica
02/22/2017 at 13:29. Facebook
Het is vandaag 20 jaar geleden dat de hit 'Don't speak' van No Doubt op 1 stond in de Nederlandse Top 40! Na al die jaren kan Gwen Stefani dit nummer nog zingen alsof het gisteren was!

[ Bit.ly Link ]

Video: Gwen Stefani zingt live Don't Speak (2016)

bit.ly
Radio Veronica
02/20/2017 at 10:33. Facebook
HERSENKRAKER! Weet jij de oplossing?
Onder de goede antwoorden verloten wij 2 tickets voor Radio Veronica presents Bryan Adams - 12 augustus (Strijp-S)! Vergeet dan niet de persoon te taggen met wie jij bij dit concert wilt zijn!
Vanaf morgen maak je kans op tickets voor het concert van Bryan Adams! Hoor je tussen 06.00 en 02.00 uur een hit van hem? Bel 0909-8090 en win twee tickets voor zijn concert op 12 augustus op Strijp-S in Eindhoven.

Van ons mag hij sowieso 'It's Only Love' spelen als we dit optreden uit 2015 terugkijken!

[ Bit.ly Link ]

Video: Bryan Adams - It's Only Love live

bit.ly
Het laatste uur van de 00's Top 500 is ingegaan! Op nummer 1 staat Coldplay's 'Viva La Vida'! Als Chris Martin een keertje ziek is kunnen ze dit kinderkoor wel inhuren. Wat een geluid!

[ Bit.ly Link ]

Video: Kinderen zingen 'Viva La Vida'

bit.ly
Het is vandaag 32 jaar geleden dat Bruce Springsteen's album 'Born In The U.S.A' binnen kwam op 1 in de Amerikaanse lijsten. Tijd om terug te blikken op één van zijn meest spectaculaire optredens uit die tijd!

[ Bit.ly Link ]

Video: Bruce Springsteen's 'Born In The U.S.A' in 1985

bit.ly
Deze hele week staat Radio Veronica in het teken van de zero’s! Het decennium waarin artiesten als Coldplay, U2, Adele en de Red Hot Chili Peppers onvergetelijke hits scoorden.

Toch was er in de jaren 2000 tot en met 2009 ook heel veel foute muziek! Deze nummers stonden allemaal hoog in de hitlijsten in de zero’s! Fout? Of kun jij ze stiekem allemaal meezingen? [ Bit.ly Link ]

De 10 foutste hits uit de 00s! Ken jij ze nog?

bit.ly
Afgelopen zondag stond de muziekwereld weer even op zijn kop tijdens de 59e editie van de Grammy Awards in Los Angeles! De grote winnaars van de avond waren David Bowie en Adele, maar het absolute hoogtepunt was toch wel de spectaculaire tribute van Bruno Mars aan Prince! Mars zong, compleet gehuld in een paarse outfit, het nummer 'Let's Go Crazy'. Bekijk de video hier!
[ Bit.ly Link ]

Video: Bruno Mars brengt spectaculaire tribute aan Prince

bit.ly
Deze week staat Radio Veronica in het teken van de zero's met de 00’s Top 500! Samen met jou kozen we de beste nummers uit de jaren 2000 tot en met 2009, oftewel de zero's!

Je hoort de 00's Top 500 deze week tussen 10-19 uur. De ontknoping van de lijst hoor je vrijdag iets voor 16:00 uur.
Wil je nu de lijst al checken? bit.ly/00sT500
Het is vandaag 20 jaar geleden dat David Bowie een ster op de Walk of Fame kreeg! Als we deze akoestische versie van 'China Girl' zien, snappen we heel goed waarom!

[ Bit.ly Link ]

Video: David Bowie doet akoestische versie van 'China Girl'

bit.ly
Welk liedje ben jij?
Vandaag is de laatste dag dat je kan stemmen op de 00's Top 500! Herinner jij je dit moment nog uit 2004 toen Aerosmith, Britney Spears én *NSYNC optraden! Wát een spetterende show! Geef vandaag nog je stem door en maak kans op een Sonos Play 1!

[ Bit.ly Link ]

Video: Aerosmith, Britney Spears en *NSYNC op de SuperBowl van 2001

bit.ly
Wauw! Dat drie generaties muzikale toppers op het podium heel goed samen kunnen, bewijst dit optreden van Mick Jagger, U2 en Fergie. Speciaal voor de 25e verjaardag van de Rock and Roll Hall of Fame in 2009 zongen ze het bekende ‘Gimme Shelter’ in New Yorks Madison Square Garden! Check het optreden hier: [ Bit.ly Link ]

Video: Mick Jagger, U2 en Fergie zingen Gimme Shelter

bit.ly
ZET JE WEKKER A.S. VRIJDAG 10:00 UUR want Bryan Adams komt naar Nederland!
Met wie ga jij?

Bryan Adams voor exclusief concert naar Eindhoven

radioveronica.nl
Sportliefhebbers zijn er vannacht vast voor wakker gebleven: de Super Bowl! Dit jaar mocht niemand minder dan Lady Gaga, die vorig jaar maar liefst vier keer in onze 00’s Top 500 stond, de prestigieuze Halftime show invullen. Bekijk hier het spectaculaire optreden! En vergeet vooral niet te stemmen op jouw favoriete 00’s hits op onze website! [ Bit.ly Link ]

Lady Gaga zet spectaculaire Super Bowl half time show neer

bit.ly
Tijd voor taart! Gavin DeGraw is vandaag 40 jaar oud geworden! Dat zijn nummers ook akoestisch erg mooi zijn bewijst hij met deze versie van 'Chariot'. Liken = Feliciteren!

[ Bit.ly Link ]

Gavin DeGraw doet akoestische versie van 'Chariot'

bit.ly
Adam Lambert tourt al heel wat jaren met Queen over de wereld als vaste vervanger van Freddie Mercury. Volgens velen een rol die hem op het lijf is geschreven, maar niet volgens James Corden. Hij denkt namelijk dat hij veel beter zou zijn als zanger van de wereldberoemde band. Lambert besloot daarom de talkshowhost uit te dagen voor een echte Queen-battle! [ Bit.ly Link ]

Video: Adam Lambert daagt James Corden uit voor Queen-battle

bit.ly