FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Ramundberget
yesterday at 09:19. Facebook
Naturens generositet är stor. Vi håller på för fullt att skotta fram Fjällgården. Gissa hur det ser ut i backen!
Ramundberget
11/29/2016 at 08:00. Facebook
Ramundberget
11/28/2016 at 09:10. Facebook
Glad första advent önskar Mickelina och Tomten. Oj oj oj vad är det Mickelina och tomten jobbar med?. Vi får veta mer nästa vecka.
Gott om snö och kyla har gett en rivstart på vintersäsongen i fjällen. Ramundberget uppmäter de bästa förutsättningarna sedan 2001 med 65 centimeters snödjup i terrängen. Längdspår, skidskyttearena och backar är i fin form och till helgen öppnas ytterligare nedfarter.

Rekordstart på vintern med 65 centimeter i terrängen

mynewsdesk.com
Oh vilken skön helg det var!
Bruksvallsloppet idag, och tävlingspremiär för längdeliten. Härlig stämning på Fjällgården med många laddade åkare, vallare, tv producenter och kommentatorer på plats.
När bästa Ida pratar..då lyssnar vi.
10 cm nysnö inatt har tagit både backen och spåren till helt nya höjder igen. Det känns som en säsong som aldrig slutar leverera. Här lyfts en ny stuga på plats där längdåkare kan hitta sin bas, fixa sista vallningen och lämna en väska. Namnförslag tas tacksamt emot!
Stina Nilsson njuter av fantastiska förhållande under sista hårdkörningen inför helgens tävlingspremiär.
Följ länken till hennes Instagram :-)

[ Instagram.com Link ]

Instagram photo by @stinanilssoons • Nov 11, 2016 at 10:53am UTC

instagram.com
Säsongens tävlingspremiär i Bruksvallarna börjar närma sig och det märks! Kolla vem vi hittade i vår sällskapsrum här om dagen :-) [ Tv4.se Link ]

Charlotte Kalla om träningen utan landslaget: "Skönt att ha mycket tid" - Sport - tv4.se

tv4.se
Snökaos? Vår ekonomichef var tvungen att ta en omväg till jobbet imorse... ❄
Lagom till jul inviger Ramundberget en glad nyhet för alla barnfamiljer. I anrika Fjällgårdens källare öppnar en lekvärld skapad med hjälp av några av Sveriges skickligaste scenografer och snickare. Lekmiljöerna hämtar inspiration från fjället och det finns även avkopplande sällskapsytor för tonårsk...

Fjället flyttar in när Ramundberget öppnar ny ”magisk” lekvärld

mynewsdesk.com
Dagens åk.
Trollen och spökena har lämnat oss, men vi fortsätter i vår sagovärld. Magiskt fint i spåren och backarna håller på att förberedas!
Vilken start på ett underbart höstlov!
Upp i backen dånar ljudet av pistmaskinen, här nere diskuterar spårkillarna strategi, och i hela Ramundberget hör och känner man hur det pysslas inför öppning! Om 63minuter öppnar vi!
Det kom ett mail... :-) 38km längdspår öppnar på onsdag!