Ramundberget
Ramundberget
05/23/2017 at 07:35. Facebook
Miia Enström
Ramundberget
Sara Löjdström
Ramundberget
Ramundberget
05/22/2017 at 07:38. Facebook
Vill du vandra i fjällen, och ändå kunna njuta av goda frukostar, middagar och en nybäddad säng? Vi gör det lätt för dig att upptäcka nya vandringsleder och enskilda stigar, samtidigt som du bor på klassiska Fjällgården. Boka vårt Fjällvandrings-paket, två dygn från 2 450 kr.
Vill du vandra i fjällen och ändå kunna njuta av goda frukostar
Johan Varland
I sommar har du chansen att pricka av fem toppar över 1 000 meter, däribland Helags och Skars, i utmaningen med samma namn – 5 toppar. Vissa gör det under ett år, medan andra - som Mats Eriksson från Borlänge - gör det på 17 timmar.
Ramundberget 05/19/2017

Sikta mot toppen fem gånger om

mynewsdesk.com
Madeleine Lundman
Var med och tävla om en plats i Sveriges vackraste MTB-lopp Fjällturen, inklusive en veckas boende i Ramundberget! Allt du behöver göra för att delta är att svara på tre enkla frågor... Lycka till!
Var med och tävla om en plats i Sveriges vackraste MTBlopp Fjällturen

Vinn en startplats i Sveriges vackraste MTB-lopp Fjällturen!

bicycling.se
Terese Eriksson
Mickelinas värld är en samling barnvänliga äventyr som står öppen hela sommaren. Där finns vandringsleder, cykelslingor, badplatser och finurliga lekmiljöer. I sommarens veckoprogram finns som vanligt många aktiviteter att välja på: indianpaddling, utomhuspyssel, riddarcykling och experimentverkstad - bland annat!
Mickelinas värld är en samling barnvänliga äventyr som står öppen hela sommaren
God morgon! På Fjällgården bakas det bröd varje dag i ottan, rykande färskt att serveras till frukost och lunch. Nåväl, nu har bagarna tagit en paus men i sommar är de tillbaka igen den 29 juni. Hoppas du får en fin dag!
God morgon På Fjällgården bakas det bröd varje dag i ottan rykande
Varje fredag i sommar kan du följa med på vår uppskattade mat- och djurtur! Vi besöker dalgångens matproducenter - Rökeriet, Mejeriet och fjällbönderna på Storhagen - provsmakar, bakar tunnbröd, klappar djur och lyssnar till producenternas historier. Välkommen till Ramundberget i sommar!
Varje fredag i sommar kan du följa med på vår uppskattade mat
Emma Jonsson Fd Berg
Ann-Kristin Lindberg
Nyhet! I sommar kan du ta jägarexamen i Ramundberget. Fem dagars intensivkurs, välj mellan två olika tillfällen:
Nyhet I sommar kan du ta jägarexamen i Ramundberget Fem dagars intensivkurs
Carina Borg
Anita Vesterlund
Kajsa Kling
Lagom till fjällsommaren satsar Ramundberget på ett antal kostnadsfria prova på-turer så att fler får chansen att se nya sidor av fjällen. Fjällorten inviger också en ny pumptrack och fortsätter med sin uppskattade indianpaddling och riddarcykling. Liften Fjällgårdsbanan går också varje dag och gör ...
Ramundberget 05/10/2017

Riddarcykling och pumptrack när Ramundberget lockar familjer till sommarfjället

mynewsdesk.com
Cykla i fjällen i sommar? Ramundberget har leder som passar alla. Cykla ut direkt från Fjällgården eller ta linbanan upp till toppen. Med vårt cykelpaket bor du bekvämt med halvpension, fri mountainbikehyra, dagskort till Fjällgårdsbanan, cykelkarta/guidebok, färsk frukt & energibar på rummet, tillgång till relax samt möjlighet att låna Thule Chariot-vagn och bärstol. Boka och läs mer:
Cykla i fjällen i sommar Ramundberget har leder som passar alla Cykla
Svårt att fokusera på vår stundande sommarsäsong nu... #skare
Svårt att fokusera på vår stundande sommarsäsong nu skare
Marianne Nilsson
Tommy Pilarp
Maria Rydhult
Klinken, Tväråfallet, Röstvålen, Helagsleden, Ösjödalen, Mittåkläppen... I Ramundberget finns ett finmaskigt nät av vandringsturer. Tio leder börjar precis runt knuten, åtta av dem är dessutom så kallade Guldturer vilket betyder massor av upplevelser utan stora strapatser. Vilken vandringsled tycker DU mest om, eller önskar gå i sommar?
Klinken Tväråfallet Röstvålen Helagsleden Ösjödalen Mittåkläppen I Ramundberget
Åsa Gradén Lundkvist
Karin Claesson
Magnus Rydhult
I sommar går Fjällgårdsbanan varje dag! Ramundbergets topp är en perfekt utgångspunkt för vandrare, löpare, cyklister eller barnfamiljer som vill gå på upptäcksfärd i Mickelinas värld. Om ni inte har med eget fika så serveras det kaffe, rejäla härjedalska kleningar och goda bullar på restaurang Tusen under veckosluten.
I sommar går Fjällgårdsbanan varje dag Ramundbergets topp är en perfekt utgångspunkt
Maria Almqvist
Elina Andersson Norlén
Frida Rensfeldt
Fjällturen är en mountainbiketävling för elit och motionärer, som firar 5-årsjubileum i sommar! Tävlingarna är den 14 och 15 juli, och Ramundberget har självklart aktiviteter för både familj och tävlande under hela veckan. Anmäl dig till fjällens vackraste lopp nu!
Fjällturen är en mountainbiketävling för elit och motionärer som firar 5årsjubil
Än är det vinter kvar säger mor! Våra längdspår prepareras fram till den 30/4, men sen då? Gör som Ida Ingemarsdotter och Stina Nilsson när de var här i Ramundberget för ett par veckor sedan - stick ut på skaren!
Än är det vinter kvar säger mor Våra längdspår prepareras fram till
Monica Sjöblom
Per Flemström
Malin Lindström
Nu har vi stängt för säsongen, men den 29 juni öppnar vi igen för sommaren. Veckoprogrammet är fyllt med roliga fjälläventyr för hela familjen! Lekfullt för de yngsta och prova på-aktiviteter med guide för de halvstora och vuxna.
Nu har vi stängt för säsongen men den 29 juni öppnar vi
Fredrik Jakobsson
Ramundberget
Solfest blir Stjärnfest! Imorgon lördag laddar vi inför en hejdundrande avslutningsfest och alla är inbjudna! Men vi flyttar ner kalaset från Solbaren till Stjärnliften, pga. hård vind. Se uppdaterat program nedan!
Solfest blir Stjärnfest Imorgon lördag laddar vi inför en hejdundrande avslutnin
Linnea Karlsson
Laila Johansson
Ingrid Elfberg
Lotten Rapp
Johan Harrström
Testa skidskytte med OS-medaljören Tord Wiksten, imorgon i Ramundberget! Skidskytte är en rolig sport som utmanar både fokus och spurtförmåga. Inga förkunskaper krävs! Fredag 21 april kl. 13.30-14.30 vid Skidskyttevallen i Ramundberget. Pris 375 kr. Bokas på 0684 66 88 88 eller maila bokning@ramundberget.se
Testa skidskytte med OSmedaljören Tord Wiksten imorgon i Ramundberget Skidskytte är en
Solfest på lördag, du kommer väl?
Solfest på lördag du kommer väl