Ramundberget
03/24/2017 at 08:00. Facebook
Årets Sista Kick 2017 firar vi med the Bunch! Under två heldagar 21-22 april kommer @skimanguy (som nyligen vann X Games i Real Ski!) och @thepeyben att chilla med åkarna och visa dig vad du behöver för att lära dig nya kreativa grejer. @thebunchstagrams filmare @gustavcavallin kommer vara på plats och du får vara med i deras nästa edit! 650 kr/dag eller 995 kr för 2 dagar inklusive lunch,...
View details ⇨
Ramundberget
03/23/2017 at 05:24. Facebook
Våren trevar sig in i Ramundberget. Riktigt varmt i solen men snön håller sig fortfarande kall. Dessutom finns det riktigt fina orörda pudersvängar som ligger och väntar i osthang. SMHI spår påfyllning i dagarna. Säsongen lider inte mot sitt slut på långa vägar. Men den laddar helt klart upp för sitt crescendo. Sol, pow och gogglebränna! Nu kör vi, vårvintern är välkommen!
Ramundberget
03/22/2017 at 09:55. Facebook
Fjälltoppveckan 2-9 april! En hel veckas skatefestival som ger dig som gillar skateåkning en unik chansatt upptäcka de bästa förutsättningarna, lära dig mer, hitta rätt utrustning, träffa inspirerande människor och ladda med energi och glädje. Boka boende och aktivitetspaket nu!
I helgen har det gått en lavin i närheten av Ramundberget. Polis och Fjällräddning har eftersökt hela det berörda området och har under eftermiddagen avslutat sitt arbete. Inga personer har anmälts saknade och inga personskador har påträffats. För vidare information och frågor hänvisar vi till polisen. Kör försiktigt där ute!
EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA!!!!!!
I morgon bitti 08.00 kör vi frukost i Osthang. Sen drar vi igång liften en halvtimme tidigare så vi som är POW hungrigast får det första av det vita guldet som vräker ner i dag. Kom och njut! /osthang
Pisterna – a.k.a. salsagolven – i Ramundberget talar för sig själva. Med en personlig skidlärare med allt fokus på dig, dina rörelser och dina skidors interaktion med snön, tar du skidåkningen mot nya höjder. Vi erbjuder personlig tränare i alpint, snowboard, längd och telemark. Boka en privat skidlektion redan till helgen!
Söndagar kan man ta det lite lugnare. #klening #restaurangtusen #närproduceratochhärlagad
Såna här takboxar gillar vi hur gammal är loggan? #vecka10mys
Ett citat från vår sportchef under morgonmötet: 'Jag är ledsen hurni... det kan inte bli bättre ute än som det är nu'.. Ni som kan släpp allt och kom ut!
Vi tackar alla som besökte oss under vecka 9 och välkomnar den sista sportlovsveckans gäster. Snön, vädret, stämningen - det blir nog inte bättre än så här!
Strömavbrottet stoppade inte dom tappraste! Alfred 13 år & Vincent 11 år hittade sin väg till toppen! Kom till oss i Osthang för att hitta din. ❄
Någon som känner till en 'Klening'? #härjedalska #klening #restaurangtusen
Det är nästan som en liten hemlighet... men uppe på toppen av vår backe hittar man kanske ett av områdets finaste och mest lättillgängliga längdspår i hela området. Utsikt, värmande sol, lift access och inte helt oviktigt med restaurang Tusen som utgångsläge. Men hänger man kvar för länge i solen då stänger liften och får du uppleva en pulshöjande nerfart
Ett tungviktsmöte på kalfjället. Ett antal veckor sen träffades alla 14 pistmaskiner från Funäsfjällen vid foten av Storskarven. Det är oklart vad dom pratade om men dom kom hem igen med bra pepp inför sportveckorna! Hoppas ni märker det i backen!?
Det är en stor dag för oss i Ramundberget idag! Dels säger vi "adjö och hoppas vi ses nästa år" till vecka 8 sportlovare och så hälsar vi varmt välkomna till det rekordstora vecka 9 gänget :-).
Dessutom kör 2 av Ramundbergets underbara ambassörer lagsprinten idag. Heja Stina & Ida!
Godmorgon från Ramundberget!
•EARLY BIRD I MORGON•

23/2 kör vi early bird i osthang! Vi slår upp dörrarna kl 8:00, ät ett frukostpaket (60 kr) och peppa!
Så öppnar vi liften tidigare för att få första åken innan alla andra, välkomna!

#earlybird #åkglädje #fluff #ramundberget #osthang #mittramundberget #pepp #yeah
Tjänsten som kökschef i Ramundberget innebär ett gemensamt ansvar tillsammans med vår F&B Pelle Lindsjö, för all mat som serveras på våra 5 restauranger, alla med olika karaktär. Kökschefen är också tillsammans med CFO ytterst ansvarig för ekonomi i våra kök.

Ramundberget söker Kökschef

mynewsdesk.com