Ramundberget
01/18/2017 at 14:29. Facebook
Live med Stina i Ramundberget
Ramundberget
01/18/2017 at 11:16. Facebook
Hej på er! Klockan 15:30 idag blir det en LIVE kort pratstund med underbara Stina Nilsson här på vår facebook sida. Stina är mitt i uppladdningen inför VM och det ska bli spännande att höra om hur träningen går till här i Ramundberget. Vi hörs!
Full fart med vår yngsta Ramundberget-ambassadör Jacob Nystedt som sedan i år är uttagen till Svenska junior landslaget. Jacob har lärt sig åka skidor i Ramundbergets skidskola som knatte och åker om en vecka till Junior VM i Salt Lake City!
Grattis SUPER-Stina! Vilken tävling, vilken ENERGI!! Härligt att vi i Ramundberget kan bidraga till en liten, liten del av dina fantastiska prestationer! Vi är otroligt glada och stolta över att ha dig som Ramundberget-ambassadör!
Det friskar i! Liften i osthang står stilla, men det betyder inte att det står stilla i Osthangs äventyrscenter! Vi tänkte ägna förmiddagen åt att lära ut tranciever sök och kamraträddning. Nödvändiga kunskaper för den som vill åka utanför systemet, Vi har dessutom fått in en riktig snowsurfer!! Kom hit och prova!
Igår kördes antipistvisning i nästan knädjup puder. Efter en ganska kylig (-33grader) ser det nu ut att det ska bli en fantastiskt dag i backen igen! Längdspåren däremot kräver sin man idag... frigolitföre.
Det är så otroligt mysigt med hela Ramundberget i full schvung! Lite bilder från en kort lunch runda :-)
Ett nytt år inleds med ny snö. Precis som vi gillar det.
Vi vill tacka alla våra underbara gäster för ett fantastiskt 2016. Vi brinner för att er tid hos oss ska bli så härlig som det bara går. Det känns både inspirerande och utmanade att få fortsätta utveckla Ramundberget tillsammans med er, och att ha så engagerade gäster är ett stort privilegium. Tillsammans ska vi göra 2017 till det bästa året i Ramundbergets 81 åriga historia!

Gott slut och...
View details ⇨
​Med stor aptit på orörd pudersnö samlades över 100 skidsugna åkare utanför det nya aktivitetscentret Osthang i Ramundberget på onsdagsmorgonen. Med god stämning, kaffe och varma mackor i magen bar det sedan av ut i den nyfallna snön.

Early bird lockade puderpeppade till Osthang - Ramundberget

mynewsdesk.com
I morgon anordnar Osthangs äventyrscenter "early bird".
Det innebär att dom som vill delta kommer 08:00 till Osthang, där äter vi frukost (50.-/person) och peppar. Sen släpps vi upp i liften 08:45 och åker först i all den härliga fluffsnö som kommit det senaste dygnet! Åkglädje när den är som bäst! VÄLKOMMEN!
Våra gäster Janne, Åsa, Mattias och Annika visade oss sin kärlek för Restaurang Tusen. Wow! ❤⛄❄
God jul önskar vi från vägs ände✨⛄
ÄNTLIGEN ÄR DET FÄRDIGT! God jul alla barn!
Många är på väg till Ramundberget och många har redan hunnit fram. Varmt välkommen! Och för er som verkligen inte kan hålla sig längre håller vi slalombacken öppet ikväll! Stjärnliften snurrar till 21:00! tjohoo!!
Nu är vi redo för att ta emot alla härliga gäster som valt att komma till oss i vinter. Tack för att ni ger oss chansen att förverkliga er fjällsemester Vi ses!
Det är pirrigt nu! Snart öppnar vi våra dörrar för en underbar julvecka! Backarna och spåren är i finfint skick (snabba) och väntar på er. Peppad! #osthangcenter
Fjärde advent! Nya äventyr, nya överraskningar.
Nu har vi 250 vackra, tuffa, lätta, snabba och blytunga kilometer med kärleksfullt preparerade längdspår för klassiskt och skate redo för dig. WOW! var börjar man?
Tjohoo!! Nästan hela vår personalstyrka är på plats och tack vare vårt snöläge har vi nu möjlighet att öppna hela systemet inklusive Skogs- och Lekparken! Bara LillRamis och Ravinen håller vi stängd tills nästa vecka. Längdspåren och backarna är just nu! Vi ses!