Åre
02/09/2017. Facebook
Slutet på Mars - början på April då smyger vi in i vad vi kallar den "femte årstiden".. Vårvinter när den är som bäst! Kallsnö hela dagarna uppe på Åreskutan och solen brukar värma gott nere i lågzonsområdet. Stora som små events avlöser varandra (läs mer i länken) och bokar du boende under veckorna 13 & 14 får du 10% rabatt på köp av SkiPass. Boka senast 12 februari!

MySkiStar-rabatt på SkiPass

skistar.com
Åre
02/07/2017. Facebook
Underbara morgon! Ljuset och solen är tillbaka, skidåkningen är av toppklass och nöjeslivet lägger på ett extra kol i mars månad!
Hitta ett paket som passar dig, välj mellan weekend, kortvecka eller hel vecka. Mars är en av de riktiga höjdarmånaderna.
[ Skistar.com Link ]
Åre
02/03/2017. Facebook
Idag var det svårt att välja ut bilderna! Vilken dag vi har haft på fjället. Solen har strålat hela dagen uppe på högzon medan vi här nere i byn har suttit i "dimman". Spana in sista-minutenboendet de kommande veckorna:
[ Skistar.com Link ]
PS - från och med måndag kör vi alla liftar 9.00-16.30, förutom VM8:an som vi alltid öppnar 8.00.
Åre
02/03/2017. Facebook
Om du är medlem i vår kundklubb MySkistar så kan du surfa gratis på flera ställen runt om i skidbacken! Du kan även delta i utmaningar, jämföra åkta fallhöjdsmetrar med dig själv och/eller med andra, samla digitala pins, se vart dina vänner befinner sig i skidområdet och mycket mer! Välkommen till MySkiStar!

MySkiStar WiFi by Telenor

skistar.com
Åre
01/31/2017. Facebook
Mornarna i VM8:an är alldeles underbara, man kan inte se sig inte less på soluppgångarna! Idag tar Gondolen er upp hela vägen på Åreskutan i ett riktigt behagligt vinterväder!
Åre
01/27/2017. Facebook
Härligt väder över Åredalen idag! Minusgrader i byn och nollgradigt på Åreskutan är det som kallas för Inversion. Läs mer:
[ Skistar.com Link ]
Vi jobbar febrilt för att kunna öppna någon av liftarna hela vägen upp på Skutan så fort som möjligt. Há en trevlig helg!
Åre
01/22/2017. Facebook
Längtar du efter sportlovet? Boka en vecka eller en weekend med grym skidåkning, oavsett vad som passar din familj bäst har vi många alternativ på alla våra sex skidorter. Än finns en del paketerbjudanden kvar också, ta en titt här: [ Skistar.com Link ]
Åre
01/19/2017. Facebook
Åre Gastronomy Week - snart är det dags.
Skidåkning och mat i bra kombo! Veckans höjdpunkt (bildligt talat) är middagen i Kabinbanan. Anmäl intresse och du kan vara en av 14 st. som får möjligheten.
Läs mer och boka boende/SkiPass-paket
[ Skistar.com Link ]
Åre
01/16/2017. Facebook
Efter en skön skidåkarhelg men med blandat väder, så var vi värda en ännu bättre måndag!
Grattis till alla som lyckades pricka dagens skidåkning på Åreskutan! #älskasnö
PS...
Kolla in sista minutenboendet
[ Skistar.com Link ]
Åre
01/12/2017. Facebook
Tänk vad lite nysnö kan göra för humöret! Påfyllning ikväll, imorgon och natten mot lördag - sen kan vi njuta av en del sol ihelgen. Och riktig behaglig vintertemperatur - runt 5-7 minus! (källa yr.no) #älskasnö
Boka prisvärda januari: [ Skistar.com Link ]
Åre
01/11/2017. Facebook
Onsdagkväll = Randokväll. Vinterns nya spännande kvällsaktivitet.
Starta vid VM8:ans dalstation, läs ditt SkiPass och gå upp det blå spåret, åk ner i nypistade Gästrappet. Vill du ha tips och hjälp - boka "Prova på Randonée" med SkiStar Experience. Läs mer om det och/eller hitta andra spännande guidade turer med SkiStar Experience.
[ Skistar.com Link ]
Åre
01/06/2017. Facebook
Kan vara "risk" för årets bästa dag! Snön, temperaturen, vinden - allt är på vår sida, Varmt välkomna upp på Åreskutan!
Åre
01/04/2017. Facebook
Morgonprepp i "Garden", över 30 cm fluffig nysnö de senaste 3 dygnen. Dagens heta tips är Duved eller Sadelområdet i Björnen där vinden märks minst! Ledig över Trettonhelgen? Sista minutenboende 5-8 januari, passa på!
[ Skistar.com Link ]
Åre
12/31/2016. Facebook
Så här på årets sista timmar kommer Kung Bore och återtar kommandot - kylan är åter och snön yr!
Gott Nytt År önskar vi med en bild från Vargenliftens bergstation.
Åre
12/27/2016. Facebook
Idag yr snön runt öronen och de senaste 4 dagarna har runt 40 cm snö trillat ner. Enligt prognosen kommer vinden att avta under kväll/natt vilket gör att vi planerar att bonusöppna Stendalsliften och Tusenmetersliften från och med imorgon. Håll koll på vår lift- och pistsida eller vår SkiStarapp, där uppdaterar vi så snart förändringar i skidområdet sker.
Há en god fortsättning på jullovet och...
View details ⇨

26 december

skistar.com
Åre
12/24/2016. Facebook
Å vilken härlig julklapp så här på självaste julafton! Nästan en decimeter snö och magiska förhållanden i VM8:an vid öppning för en stund sedan. Vi önskar er alla en riktigt skön julafton och mellandagar!
Åre
12/23/2016. Facebook
Dan före dan... lite information i allmänhet om förhållanden i skidområdet, Valles julfirande, tomten på torget..
God Jul från oss här i Åre!

23 december

skistar.com
Åre
12/20/2016. Facebook
De första artisterna är klara för Åre Sessions 29-30 april; The Hives, Veronica Maggio, Little Jinder och Hurula. Och fler kommer att komma! Mer om Åre Session [ Aresessions.se Link ]
Ditt SkiPass blir din festivalbiljett hela helgen - så passa på att köpa den perfekta julklappen; ett presentkort på just SkiPass!
[ Skistar.com Link ]
Åre
12/20/2016. Facebook
Årets kortaste dag är i antågande (21/12) - idag ser det dock väldigt ljust ut! Nu har vi även släppt upp lite extra "Sista minuten-boende" för Nyår och Trettonhelgen!
[ Skistar.com Link ]
Åre
12/15/2016. Facebook
På lördag öppnar vi upp stora delar av skidområdet. I princip hela lågzonsområdet och även Kabinbanan och Gondolen. Lyssna på Anders Aspholm och läs mer på vår Snöblogg!
[ Skistar.com Link ]