Åre
03/21/2017 at 14:46. Facebook
Åre
03/21/2017 at 14:42. Facebook
Hela sex veckor kvar av skidsäsongen men oj så mycket vi ska hinna med på de veckorna! I april månad är det verkligen högsäsong för events, läs mer på vår Snöblogg och pricka in det som passar just dig: [ Skistar.com Link ]

21 mars

skistar.com
Åre
03/16/2017. Facebook
Snöstorm betyder härlig lössnöåkning! Lite mer påfyllning kommer under kvällen och morgondagen - sen har vi en stor härlig sol över oss under helgen och början av nästa vecka. Kanske ta ledigt några dagar, sista minuten (19-23/3) kommer att vara extra prisvärt med tanke på snön och solen.
[ Skistar.com Link ]
Vi vill även passa på att uppmana alla att vara lite extra försiktiga med...
View details ⇨
Åre
03/11/2017. Facebook
Upp och hoppa! Nu har vi dragit igång hela skidområdet och en magisk dag väntar på oss! Det finns en "risk" att det kan bli säsongens bästa skiddag! Njut av solen och snön! #älskasnö #skistaråre #bluebird
Foto: Joakim Pettersson
Åre
03/10/2017. Facebook
Extrainsatta Valles vinterveckor - söndag-torsdag vecka 13 & 14. Valles vinterveckor betyder gratis skidskola, skidhyra och SkiPass till alla barn under 7 år. Sista bokningsdag 15 mars - så skynda på!
[ Skistar.com Link ]
Åre
03/09/2017. Facebook
Vårvintern när den är som bäst! 3 veckor kvar till en av vårens höjdpunkter.. RIX FM i Fjällen, läs mer och boka helgen 30 mars-2 april, hela byn och fjället kommer att bubbla... [ Skistar.com Link ] #älskasnö #skistaråre #rixfm
Åre
03/09/2017. Facebook
Underbara femte årstid - vårvintern! Lagomt med minusgrader, en strålande sol och hela skidsystemet öppet!
Bättre avslut på en sportlovsperiod kan det knappast bli.
[ Skistar.com Link ]
Åre
03/02/2017. Facebook
Årets Winter Finale kommer inte att gå av för hackor! Åre Sessions gör entré i byn och ditt SkiPass blir din festivalbiljett.
Boka ditt boendepaket med SkiPass/Festivalbiljett redan nu!
[ Tinyurl.com Link ]

Skidsäsongsavslutning i Åre 27 april – 1 maj med Veronica Maggio, The Hives, Little Jinder med flera

mynewsdesk.com
Åre
03/01/2017. Facebook
Idag tog vi en tur till Duved, vilken omväxlande skidåkning; vildmarkstigen, skogsåkning, manchesteråkning, kul skicrossbana... I Duved finns verkligen allt! Nåja, skidåkningen uppe på Åreskutan går inte av för hackor den heller.. #älskasnö #skistaråre
Åre
03/01/2017. Facebook
Wow, solen på besök! Det ser ut att bli en toppendag, vi jobbar för fullt med att kunna öppna högzonsliftarna så snart vi bara kan! Övriga liftar öppnar kl. 9.00.
Spana in webkamerorna [ Skistar.com Link ] #älskasnö #skistaråre
Åre
02/23/2017. Facebook
Morgonskidåkning i grym snö! Men se upp för renar i backen! Hinner du se dem? Tagga gärna en vän du vill åka på skidsemester med.
#älskasnö #skistaråre #seuppförrenar #grymsnö
Åre
02/21/2017. Facebook
Sportlov när det är som bäst! Snöfall igår - sol idag, påfyllning av snö imorgon och sol på torsdag igen. Bättre än så blir det knappast! Tagga dina bästa bilder med #älskasnö och #skistaråre på Instagram - så kan det hända att vi delar din bild för alla våra följare.
Åre
02/20/2017. Facebook
Ni vet den där känslan när man efter några dagar med trist väder vaknar upp till vinterväder och får ta de där svängarna i lite lössnö.... #älskasnö #skistaråre
Åre
02/09/2017. Facebook
Slutet på Mars - början på April då smyger vi in i vad vi kallar den "femte årstiden".. Vårvinter när den är som bäst! Kallsnö hela dagarna uppe på Åreskutan och solen brukar värma gott nere i lågzonsområdet. Stora som små events avlöser varandra (läs mer i länken) och bokar du boende under veckorna 13 & 14 får du 10% rabatt på köp av SkiPass. Boka senast 12 februari!

MySkiStar-rabatt på SkiPass

skistar.com
Åre
02/07/2017. Facebook
Underbara morgon! Ljuset och solen är tillbaka, skidåkningen är av toppklass och nöjeslivet lägger på ett extra kol i mars månad!
Hitta ett paket som passar dig, välj mellan weekend, kortvecka eller hel vecka. Mars är en av de riktiga höjdarmånaderna.
[ Skistar.com Link ]
Åre
02/03/2017. Facebook
Idag var det svårt att välja ut bilderna! Vilken dag vi har haft på fjället. Solen har strålat hela dagen uppe på högzon medan vi här nere i byn har suttit i "dimman". Spana in sista-minutenboendet de kommande veckorna:
[ Skistar.com Link ]
PS - från och med måndag kör vi alla liftar 9.00-16.30, förutom VM8:an som vi alltid öppnar 8.00.
Åre
02/03/2017. Facebook
Om du är medlem i vår kundklubb MySkistar så kan du surfa gratis på flera ställen runt om i skidbacken! Du kan även delta i utmaningar, jämföra åkta fallhöjdsmetrar med dig själv och/eller med andra, samla digitala pins, se vart dina vänner befinner sig i skidområdet och mycket mer! Välkommen till MySkiStar!

MySkiStar WiFi by Telenor

skistar.com
Åre
01/31/2017. Facebook
Mornarna i VM8:an är alldeles underbara, man kan inte se sig inte less på soluppgångarna! Idag tar Gondolen er upp hela vägen på Åreskutan i ett riktigt behagligt vinterväder!
Åre
01/27/2017. Facebook
Härligt väder över Åredalen idag! Minusgrader i byn och nollgradigt på Åreskutan är det som kallas för Inversion. Läs mer:
[ Skistar.com Link ]
Vi jobbar febrilt för att kunna öppna någon av liftarna hela vägen upp på Skutan så fort som möjligt. Há en trevlig helg!
Åre
01/22/2017. Facebook
Längtar du efter sportlovet? Boka en vecka eller en weekend med grym skidåkning, oavsett vad som passar din familj bäst har vi många alternativ på alla våra sex skidorter. Än finns en del paketerbjudanden kvar också, ta en titt här: [ Skistar.com Link ]