Renault Nederland
03/25/2017 at 19:19. Facebook
Vooruit! Begin de zomertijd met een vliegende start en denk eraan je klok een uur vooruit te zetten.
Renault Nederland
03/25/2017 at 08:00. Facebook
Vanaf 26 maart gaat de Formule 1 weer van start. Het Renault Formula One Team staat aan de start met de nieuwe R.S. 17. Ga jij de Formule 1 volgen dit seizoen?
Renault Nederland
03/24/2017 at 15:01. Facebook
Het autosportseizoen gaat bijna beginnen… Wij zijn er klaar voor. Jij ook?
Renault Nederland
03/23/2017 at 16:12. Facebook
Na een winter lang wachten kun jij eindelijk kennismaken met de Formule 1 nieuwe stijl.

Formule 1 nieuwe stijl: ruiger, sneller & uitdagender

media.renault.nl
Ben jij een echte autoliefhebber? Bezoek deze zomer dan zeker Neerlands grootste en meest prestigieuze catwalk voor de automobiel.

Renault wederom aanwezig op Concours d’Elégance Paleis Het Loo

media.renault.nl
Van gymzaalvloer tot eettafel en van oude koffiezakken tot stoel. Het kan! Planq maakt design meubels van restafval. Hoe? Kijk mee naar Renault Life! [ R.enau.lt Link ]
Met de automatisch dimmende binnenspiegel in de Renault Talisman heb je altijd goed zicht. De spiegel dimt niet alleen het zonlicht, maar ook de koplampen van de auto’s achter je.
De nieuwe 100% elektrische Renault ZOE e-Sport Concept in actie. Dat gaat snel!
Roger Moore, Harrison Ford, Kate Winslet… Weet jij met welke sterren Renault nog meer in films en series heeft gespeeld?

6x Renault in de spotlights

media.renault.nl
De eerste foto’s van de nieuwe Renault Captur op de weg! Met een upgrade van het exterieur, het interieur én nieuwe features. Wat vind jij van deze crossover?
Heb jij ooit in de Renault 16 gereden? Dit iconische model is meer dan 1.800.000 keer geproduceerd in de fabriek van Sandouville, die destijds speciaal voor de Renault 16 is gebouwd!
Op de autosalon van Genève presenteren we vandaag de nieuwe ZOE e-Sport Concept, een mix van de Renault ZOE en de Renault e.dams raceauto. Wat vind jij van dit sportieve, 100% elektrische model?
Wil jij zelf een Extreme Roadtrip maken in de Renault Kadjar of Captur? Voorspel hoeveel kilometer Giel en Jay Jay in IJsland rijden en maak kans! [ R.enau.lt Link ]
Van tekening naar conceptcar. Wat vind jij van deze flitsende kleur, past die goed bij het design?
Een jeans leasen zodat die gerecycled kan worden als het tijd is voor een nieuwe. Heb je hier al van gehoord? In deze aflevering van Renault Life zie je hoe het dragen van duurzame fashion makkelijker wordt! [ Bit.ly Link ]
De nieuwe Renault Captur wordt tijdens de Autosalon in Genève op 7 maart gepresenteerd. Deze urban crossover heeft nu nóg meer allure dankzij de C-vormige lichtsignatuur, nieuwe kleuren en glazen dak. Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie.
Ben jij gek op het circuit en heb je een racelicentie in je bezit? Grijp je kans en geef je nu op voor de Renault Clio Cup Benelux 2017: .
In de online serie Extreme Roadtrip maken Giel en Jay Jay een spectaculaire reis door IJsland. Net als de Renault Kadjar en Captur zijn deze Nederlandse influencers en beste vrienden gemaakt voor het avontuur! Elke week ontmoeten ze een IJslander met dezelfde passie en beoefenen ze een extreme sport. Kijk je mee? [ R.enau.lt Link ]
Kijk de Renault Talisman eens glimmen in het zonlicht. Wat een mooi design hè?
Benieuwd naar de samenwerking tussen Renault en de RTL-serie Extreme Roadtrip? Lees er alles over in ons blog!

De Renault Kadjar en Captur in Extreme Roadtrip

media.renault.nl