Renault Nederland
yesterday at 08:00. Facebook
Gaat jouw hart ook sneller kloppen van de Clio Estate?
Renault Nederland
01/19/2017 at 16:02. Facebook
Van art director naar patissier? Patrick van Drie maakte een carrièreswitch en opende de eerste macaronwinkel van Nederland. Kijk mee naar de nieuwste Renault Life: r.enau.lt/2jBXL7O!
Renault Nederland
01/17/2017 at 15:44. Facebook
Ga je graag voor zwart of wit of kies jij voor gewaagd oranje? Vertel ons welke kleur Captur jij het mooist vindt!
Benieuwd waarom Renault zo prominent aanwezig is op YouTube? Lees in ons nieuwste blog waarom er iedere twee weken een nieuwe Renault Life op YouTube verschijnt!

“Meneer YouTube” als autoverkoper

r.enau.lt
In welk model zou jij het liefst een roadtrip maken: de Captur of de Kadjar?
Raad jij welk model dit is? De Renault Mégane, Talisman of Espace?
“Skates voelen als een verlenging van m'n lichaam en als ik ze aan heb voel ik me superman.” Inline skater Ivo Vegter heeft van jongs af aan al een passie voor deze sport. Benieuwd wat Vincent in een les skaten leert? Kijk mee! r.enau.lt/2hVh6B9
In Drive & Surprise maken Naima’s ouders indruk in de nieuwe Scénic tijdens een onvergetelijke proefrit. Naima had nooit verwacht dat dit zou gebeuren…
Voordat de nieuwe Scénic en Grand Scénic naar de dealer gaan, worden ze aan een grondige kwaliteitscontrole onderworpen. Heb jij de nieuwste generatie familieauto al in de showroom zien shinen?
Waar een kleine auto al niet kan komen in een heel groot land… Deze Twingo maakte een roadtrip van 25.000 km door Australië!

Twingo in Nationaal Museum Australië

twingobalarinji.wixsite.com
Verras je kind in de nieuwe Scénic! Geef je kind op voor Drive & Surprise en wie weet ontmoet jouw kind binnenkort ook zijn grootste held tijdens een onvergetelijke proefrit: [ R.enau.lt Link ].
We wensen iedereen een flitsend Nieuwjaar! Met speciaal voor jullie: een lichtshow à la Renault :).
Fan van de Formule 1? Lees dan zeker dit blog met een terugblik op het geslaagde debuut van Renault in 2016 door Anjés Verheij!

Het Renault Formule One Team

media.renault.nl
Zou jij ook wel zo’n ritje willen maken? Kijk mee naar deze video en kom er héél snel achter hoeveel rijplezier de nieuwe Twingo GT met meer vermogen oplevert!
Kijk jij mee naar de highlights van 2016? Een jaar van leren, creëren, doen, proeven en veel lachen! We kijken terug op de mooiste, leukste en meest inspirerende momenten van afgelopen jaar: r.enau.lt/2hTSvJt.
Zara’s ouders maken deze Kerst wel heel bijzonder… In Drive & Surprise krijgt Zara tijdens een proefrit in de nieuwe Scénic een onvergetelijk kerstcadeau!
Iedereen viert de feestdagen op een andere manier, maar één ding is gelijk: met Kerst ben je graag met elkaar. Fijne feestdagen namens de hele Renault familie!
Zoveel cadeautjes in de achterbak, daar word je toch helemaal vrolijk van! Hoeveel denk jij dat het er zijn?
Ben jij klaar voor deze verrassing? Ontdek wat er onder dit grote cadeau zit: r.enau.lt/2h6KoMp
Hoe verder weg de familie woont, hoe leuker wij familiebezoekjes vinden ;). Waar rijd jij heen als je bij je familie op bezoek gaat?