Renault Nederland
yesterday at 16:00. Facebook
Kijk de Renault Talisman eens glimmen in het zonlicht. Wat een mooi design hè?
Renault Nederland
02/23/2017 at 16:07. Facebook
Benieuwd naar de samenwerking tussen Renault en de RTL-serie Extreme Roadtrip? Lees er alles over in ons blog!

De Renault Kadjar en Captur in Extreme Roadtrip

media.renault.nl
Renault Nederland
02/22/2017 at 09:37. Facebook
Heb jij de presentatie van het Renault Sport Formula One Team gemist? No stress, we hebben alle mooie beelden van de R.S. 17 voor je op een rijtje gezet!
Renault Nederland
02/21/2017 at 13:54. Facebook
Renault Sport Formula One Team onthult de auto en het team voor 2017! Volg hier alles via de livestream.
We streefden naar een stijlicoon met een elegant en krachtig gestroomlijnd design. Ben jij fan van de Talisman?
Ben jij klaar voor het nieuwe Formule 1 seizoen? Op 21 februari presenteert ons Renault Formula One Team de R.S. 17 en het team voor dit jaar. Kijk je live mee naar de onthulling om 15.30 uur?
De Renault Clio Estate is helemaal aan te passen aan jouw stijl. Hoe heb jij je Renault gepersonaliseerd?
Dankzij design nooit meer vergeten je planten water te geven, handig toch? Industrieel ontwerper Sander Lorier bedenkt innovatieve producten, waarbij hij design omzet in functionaliteit. Benieuwd? Kijk mee naar de nieuwe Renault Life! [ R.enau.lt Link ]
Vandaag is de dag om je (stille) liefde kenbaar te maken! Wie is jouw Valentijn?
Of het zonnetje nu schijnt of niet; met deze kleuren is het toch een beetje zomer! Naar welk model gaat jouw voorkeur uit, de nieuwe Scénic of de nieuwe Grand Scénic?
Benieuwd naar de trends en ontwikkelingen op het gebied van autotechnologie? Lees in dit blog alles over de nieuwe Renault ZOE Z.E. 40 door trendwatcher Sander van der Heide!

Sander van der Heide over de nieuwe Renault ZOE Z.E. 40

r.enau.lt
De ouders van Tristan en Yvan gaven hen op voor Drive & Surprise. Dit werd voor hen allemaal een onvergetelijke proefrit. In de nieuwe Scénic! Benieuwd wat er gebeurde? Bekijk hier de beelden.
Weetje van de dag: de Kangoo Z.E. is al zes jaar de bestverkochte compacte, elektrische bedrijfswagen van Europa en is nu voorzien van een nieuwe batterij en een nieuwe elektromotor!
Ben jij net als de Renault Kadjar en Captur gemaakt voor het avontuur? Kijk dan elke week mee naar Extreme Roadtrip! In deze online serie maken Giel de Winter en JayJay Boske een spectaculaire roadtrip door IJsland: [ R.enau.lt Link ].
Veroveren onze slimme Easy Life innovaties het hart van Oma Hilda? Wij nemen de proef op de som: Easy Life vs. nostalgie! Zet je geluid aan en kijk mee. [ R.enau.lt Link ]
Met deze verlichting zou je toch bijna willen dat het de hele dag donker is ;)
Wat een uitzicht… Vind jij het gestroomlijnde profiel van de Talisman ook zo elegant?
Heb jij weleens gehoord van vlekvrije overhemden? Het bestaat! Lotte Vink pitchte dit innovatieve idee via Kickstarter en is inmiddels eigenaresse van het succesvolle Labfresh. Nieuwsgierig? Kijk vooral mee naar deze nieuwe Renault Life! [ R.enau.lt Link ]
De Renault TreZor is verkozen tot 'Most Beautiful Concept Car of the Year 2016' op het Festival Automobile International. Vind jij deze conceptcar ook zo mooi?
Welke coole winteractiviteit wil jij met de Kadjar ondernemen?