RKC WAALWIJK Official
03/23/2017 at 13:34. Facebook
Een elftal bestaande uit vooral reserves en beloften heeft een oefenwedstrijd tegen Telstar met 2-3 verloren. In het laatste kwartier werd een 2-1 voorsprong weggegeven. Kort verslag op onze website!

RKC verliest oefenduel tegen Telstar

rkcwaalwijk.nl
RKC WAALWIJK Official
03/23/2017 at 09:37. Facebook
Gisterenmiddag heeft Stichting Samen RKC in ons eigen Mandemakers Stadion de tweede editie van de PupCup georganiseerd! Verslag en foto's van het geslaagde toernooi vind je hieronder!
RKC WAALWIJK Official
03/22/2017 at 15:00. Facebook
Vanavond wordt er in de Kuip een wedstrijd gespeeld tussen oud-Feyenoord en de Suriprofs Legends. Coach bij de Suriprofs is RKC'er Regilio Vrede

De mannen die onze assistent-trainer onder zijn hoede heeft zijn onder andere Edgar Davids, Glenn Helder en Orlando Engelaar. Zij nemen het op tegen oud-Feyenoord met spelers als Pierre van Hooijdonk en Patrick Paauwe in de gelederen.

Wie Regilio...
View details ⇨
RKC WAALWIJK Official
03/22/2017 at 14:24. Facebook
RKC-ers! We hebben mooi contractnieuws op deze woensdagmiddag!! Onze hoofdtrainer Peter van den Berg heeft zojuist zijn handtekening gezet onder een nieuw contract, waardoor hij ook volgend seizoen aan het roer staat bij ons RKC!

Remco Oversier: “Peter is in een hele roerige periode begonnen aan zijn klus bij RKC Waalwijk. Toen we Peter aantrokken kozen we heel bewust voor een talentvolle en...
View details ⇨

RKC Waalwijk en Peter van den Berg verlengen contract met één jaar

bit.ly
RKC WAALWIJK Official
03/22/2017 at 13:33. Facebook
Evander nomineerde Ingo van Weert vorige week, dus vandaag is Ingo aan de beurt! Worden het echt 0 ballen op de lat, zoals Evander dacht? Of streeft Ingo Evander voorbij? Je ziet het vandaag!
RKC WAALWIJK Official
03/22/2017 at 12:57. Facebook
Goedemiddag RKC'ers! Aanstaande zaterdag is er om 20.15 een speciale RKC-avond in Theater De Leest! De voorstelling van Bureau Sport, onder leiding van Frank Evenblij en Erik Dijkstra heeft enkele speciale RKC-gasten: Rick Hoogendorp, Ad van de Wiel en Frank van Mosselveld zullen acte de presence geven op het podium!

Net als in het televisieprogramma brengen Frank Evenblij en Erik Dijkstra de...
View details ⇨

Bureau Sport in het theater | Erik Dijkstra, Frank Evenblij i.s.m. RKC Waalwijk

deleest.nl
RKC WAALWIJK Official
03/22/2017 at 10:07. Facebook
Goedemorgen RKC'ers,

De uitslag van de RKC Scrabble is weer bekend. Het meest waardevolle woord wat door jullie was gevonden luidt: 'De Waalwijker'. Dit woord leverde maar liefst 30 punten op.
De eerste die dit had gezien was Marcel Opperman, van harte gefeliciteerd! Jij wint twee kaarten voor de thuiswedstrijd tegen FC Volendam op 31 maart!
Stuur ons even een privéberichtje voor extra...
View details ⇨
Op dinsdag 30 mei neemt de selectie van de RKC-OldStars het op tegen leeftijdsgenoten van andere voetbalverenigingen. Op deze dag staat er in het Mandemakers Stadion een Walking Football toernooi op het programma waaraan ongeveer 10 tot 12 teams gaan deelnemen.

Geïnteresseerde teams kunnen zich melden en aansluiten bij dit unieke toernooi! Informatie vinden jullie via onderstaand bericht...
View details ⇨

bit.ly

bit.ly
Komende donderdag 23 maart speelt ons RKC Waalwijk om 12:00 uur een oefenwedstrijd tegen SC Telstar. Het duel met de Witte Leeuwen zal afgewerkt worden in het Mandemakers Stadion en is kosteloos te bezoeken voor supporters.
Komend weekend kan onze selectie genieten van enkele vrije dagen maar op de doordeweekse dagen wordt er weer keihard getraind én er wordt een oefenwedstrijd gespeeld! Weten wanneer en tegen wie? Je kunt het vinden op de website!

Trainingsschema - Eerste elftal - RKC Waalwijk

rkcwaalwijk.nl
Vandaag een jarige bij RKC! Onze facilitaire collega Theo van Vugt is jarig. Theo, van harte!!
Elke dag werkt hij met hart en ziel voor 'zijn' RKC! Onze materiaalman Eric Dankers. Vandaag een kijkje achter de schermen bij Eric.
De samenvatting van FC Den Bosch - RKC Waalwijk vinden jullie hieronder RKC'ers.

[ Bit.ly Link ]

FC Den Bosch - RKC Waalwijk

bit.ly
Geweldig gesteund door meer dan 200 meegereisde RKC'ers heeft ons RKC in de absolute slotfase een overwinning op FC Den Bosch uit handen laten glippen. In de 97e (!) minuut kwamen de Bosschenaren langszij vanaf 11 meter. Het duel eindigde in 1-1. Het wedstrijdverslag vinden jullie via [ Bit.ly Link ]
Alles weten over de wedstrijd van vanavond? De feitjes en weetjes over FC Den Bosch - RKC Waalwijk zijn te vinden op onze website.

Feitjes en weetjes FC Den Bosch – RKC Waalwijk

bit.ly
Goedemorgen RKC'ers,

Het is Matchday! Onze jongens nemen het in Stadion de Vliert op tegen FC Den Bosch! Boekt RKC haar vierde overwinning op rij? Laat het hieronder weten!
Elke RKC'er hoort sinds jaar en dag zijn stem tijdens thuiswedstrijden door de boxen, vanavond een kijkje achter de schermen bij onze stadionspeaker Nol Roeloffzen!
RKC'ers,
De derde wedstrijd binnen een week komt er aan! In Stadion De Vliert is FC Den Bosch de tegenstander. De voorbeschouwing op deze Brabantse derby is te vinden op onze website!
[ Bit.ly Link ]

RKC wil stijgende lijn voortzetten in Den Bosch

bit.ly
Vandaag in de RKC Today Crossbar Challenge: Evander Sno! Hij verdeelt en heerst op het middenveld van ons RKC, vandaag zien we zijn latje-trap skills!