We hebben lang geduld moeten hebben, maar op vrijdag 20 januari staat er eindelijk weer een competitiewedstrijd op Mandfield Road op het programma. Coach Peter van den Berg en zijn mannen vangen om 20:00 uur aan in eigen huis als de nummer acht van de Jupiler League. Het krijgt FC Emmen op bezoek, dat twaalfde staat op de ranglijst. De volledige voorbeschouwing vind je hier: [ Bit.ly Link ]

RKC wil goede start 2017 vervolg geven in thuisduel met FC Emmen

bit.ly
Goedemorgen RKC'ers! We hebben alweer een jarige op Mandfield Road: Onze Nieuw-Zeelandse goalie Tamati Williams blaast vandaag 33 kaartjes uit. Happy birthday Tamati, let's hope we can celebrate it tomorrow with a victory!
RKC WAALWIJK Official
yesterday at 19:30. Facebook
Zoek jij een bijbaan in de horeca? Word horecamedewerk(st)er bij RKC Waalwijk! (0-uren)

RKC Waalwijk heeft haar horeca sinds twee seizoenen in eigen beheer. In die tijd zijn diverse horecamedewerk(st)ers ons team komen versterken. Dit bevalt van beide kanten erg goed, wat er toe leidt dat we graag nog meer enthousiastelingen aan het team willen toevoegen!

Meer voor informatie: [ Bit.ly Link ].
RKC WAALWIJK Official
yesterday at 18:01. Facebook
Goedenavond RKC'ers! Aanstaande vrijdag spelen we de eerste thuiswedstrijd van 2017. Zijn jullie erbij om samen met Pieter en alle andere RKC'ers mee te juichen?!
RKC WAALWIJK Official
yesterday at 14:29. Facebook
Het is feest in het Mandemakers Stadion: Assistent-trainer Regillio Vrede viert vandaag zijn 44ste verjaardag en dan mag een stuk taart natuurlijk niet ontbreken. Van harte gefeliciteerd Regillio en een hele mooie dag!
RKC WAALWIJK Official
01/16/2017 at 14:38. Facebook
Vandaag viert één van de grootste clubiconen uit de clubgeschiedenis van ons RKC Waalwijk zijn verjaardag. Martin Jol, die in het verleden ruim vijf seizoenen hoofdtrainer was van onze mooie club en in die periode de nodige successen boekte, viert vandaag zijn verjaardag. De oud-coach wordt vandaag 61 jaar. Van harte gefeliciteerd Martin, maak er een mooie dag van!
RKC WAALWIJK Official
01/16/2017 at 09:33. Facebook
Goedemorgen RKC'ers! Even belangrijke informatie: aanstaande woensdag wordt er een koopavond gehouden in het Mandemakers Stadion. Daarom zal de fanshop tot liefst 20:00 uur open zijn. Dit is de ideale gelegenheid om een bezoek te brengen aan de fanshop om de Halve Seizoenkaart of officiële RKC-merchandise aan te schaffen. De Halve Seizoenkaart is nog maar tot en met vrijdag te koop, namelijk...
View details ⇨
RKC WAALWIJK Official
01/14/2017 at 15:26. Facebook
Wat een lekker begin van 2017 zeg! De eerste wedstrijd in het nieuwe jaar leverde een fraaie 0-4 overwinning op in Velsen-Zuid. Lees hier het wedstrijdverslag van de heerlijke zege in het Rabobank IJmond Stadion:
[ Bit.ly Link ]

RKC Waalwijk start 2017 met heerlijke 0-4 zege op bezoek bij Telstar

bit.ly
RKC WAALWIJK Official
01/14/2017 at 08:13. Facebook
Goedemorgen RKC'ers! Is er een betere manier om de 2e competitiehelft te beginnen?! Wij denken van niet! Op bezoek in een winderig Velsen-Zuid won ons RKC met 0-4 van SC Telstar! Johan (2), Moussa en Vlatko tekenden voor de Geelblauwe treffers. Goed weekend voor jullie allen!
RKC WAALWIJK Official
01/13/2017 at 12:00. Facebook
Vanavond is het zover, de eerste officiële wedstrijd van 2017! Juichen jullie dit jaar met ons mee RKC'ers?!
RKC WAALWIJK Official
01/13/2017 at 09:52. Facebook
Sinds jaar en dag zit hij op de tribune bij ons RKC. Joeg Cools mag zich met recht een supporter van het eerste uur noemen. Al 20 jaar bezoekt hij trouw de thuiswedstrijden van de Geelblauwen en deze week wordt hij extra in het zonnetje gezet door Voetbal International, dat een leuk stukje over zijn liefde voor RKC maakte. Bekijk hier het volledige item over Joeg:
RKC WAALWIJK Official
01/13/2017 at 07:52. Facebook
Goedemorgen RKC'ers! Het is weer #Matchday! Vandaag wordt dan eindelijk de eerste competitiewedstrijd van 2017 gespeeld. Om 20:00 uur treffen de Geelblauwen de Witte Leeuwen van Telstar in het Rabobank IJmond Stadion. Gaat ons RKC het nieuwe jaar van start met een zege? Doe hier een voorspelling en maak kans op twee kaartjes voor de eerste thuiswedstrijd van de tweede seizoenshelft, volgende...
View details ⇨
RKC WAALWIJK Official
01/12/2017 at 15:30. Facebook
Altijd al wedstrijdkaarten van RKC Waalwijk cadeau willen doen aan een familielid, vriend, vriendin of collega? Geef hem of haar dan de RKC-Sportboxx!

De RKC-Sportboxx bevat een cadeaukaart voor 2 kaarten (publieke tribune) voor een thuiswedstrijd én een boekje over onze mooie club.

Dit mooie item is vanaf nu voor €30,- verkrijgbaar in de Fanshop in het Mandemakers Stadion!
RKC WAALWIJK Official
01/12/2017 at 12:28. Facebook
Aan de winterstop leek maar geen einde te komen, maar vrijdag 13 januari gaan we eindelijk weer van start. Ons RKC Waalwijk is klaar voor deel twee van het seizoen 2016/17 en hervat de competitie als de nummer tien op de ranglijst. Het nieuwe jaar wordt in gang gezet met een uitwedstrijd tegen Telstar, de nummer vijftien van de Jupiler League. De voorbeschouwing op het duel vind je hier: [...
View details ⇨

RKC Waalwijk hoopt op goede hervatting competitie in Velsen-Zuid

bit.ly
RKC WAALWIJK Official
01/12/2017 at 08:49. Facebook
11 januari 2017
RKC WAALWIJK Official
01/12/2017 at 08:43. Facebook
Even een broodje eten met aanvoerder Steef Nieuwendaal, een praatje maken met aanwinst Evander Sno of een handtekening scoren van Pieter Langedijk? Het kon allemaal bij de georganiseerde PLUS Nieuwjaarslunch op woensdag 11 januari. Supermarkt PLUS Stephan van Engelen uit Waalwijk had iedereen uitgenodigd om te lunchen met de volledige selectie en staf van RKC Waalwijk. Lees hier meer over deze...
View details ⇨
Beste RKC’ers, aanstaande vrijdag gaat de competitie eindelijk weer van start. De Geelblauwen openen het nieuwe jaar met een uitwedstrijd tegen Telstar. Op 20 januari treden de mannen van Peter van den Berg voor de eerste keer in 2017 aan op Mandfield Road. Tegenstander op deze vrijdagavond is het FC Emmen van trainer Dick Lukkien. Voor dit duel geldt géén ClubCardverplichting, kom onze boys...
View details ⇨
Goedenavond RKC'ers! Vorige week vertoefden onze Geelblauwen in Reusel. Tijdens het trainingskamp werd ook een bezoek gebracht aan BoukeSport Reusel, waar de RKC'ers een boksclinic ondergingen. RKC Today was aanwezig en maakte deze beelden.
Héél goed nieuws vanuit de ziekenboeg, RKC'ers! Ingo van Weert en Fred Benson zijn allebei volledig hersteld van hun blessures en trainen inmiddels weer met de groep mee. Dit geldt helaas nog niet voor Nando Wormgoor; de verdediger heeft nog steeds last van zijn lies en traint de komende tijd nog apart. Ook Rob van Sonsbeek staat voorlopig nog aan de kant. De spits werkt al langere tijd aan...
View details ⇨
Goedemorgen RKC'ers! We beginnen de week met een jarige: Erwin van Breugel viert vandaag zijn verjaardag.Van harte Erwin! Laat hier je felicitatie achter voor onze assistent-trainer/ coach van het tweede elftal!