FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Deze week heeft Jeremy een recept bereid dat lekker is voor de komende feestdagen! Zowel vis als vleesliefhebbers komen aan bod. Benieuwd naar de bereiding? Bekijk dan onderstaand recept van aflevering 14 in Purmerend!

Gevulde Copas kalkoen en tartaar van Zeebaars met tomaat
Benodigdheden:
1 gevulde Copas kalkoen (
2 Zeebaars (
1 tomaat
1 uitje
2 lepels olijfolie
1...
View details ⇨
Binnen is er warmte en gezelligheid gecreëerd door Jorna. Wil jij dit ook en ben je nieuwsgierig geworden naar de gebruikte materialen? Kijk dan even naar de lijst van aflevering 14 in Purmerend!

Opslag door P.A. van Rooyen
[ Topmovers.nl Link ]

Bank van UrbanSofa

Dikke dames schilderijen van Schilderijenshop
[ Schilderijenshop.com Link ]

Schilderijen ophangsysteem van 123 systeem
[...
View details ⇨
De tuin in Purmerend is prachtig aangelegd en gevuld met mooie potten en planten. Maar natuurlijk zijn er veel meer materialen gebruikt! Ben jij benieuwd naar alle gebruikte materialen? Kijk dan snel even op de lijst hieronder van aflevering 14.

Planten/accessoires/Groenbox van GroenRijk
[ Groenrijk.nl Link ]

Planten van Bakker
Aqua For Weeks
[ Bakker.com Link ]

Stenen van Gardenlux...
View details ⇨
Rudirick van Electrostyling liet vandaag een paar mogelijkheden zien om je huis smart te maken. Hij zorgde ervoor dat Marc vanaf de bank de tv- en muziekinstallatie met een app kan bedienen. De gordijnen maakte hij elektrisch bedienbaar en ook die zijn met een app eenvoudig te bedienen. En met een aantal schakelaars in de woonkamer zorgde hij ervoor dat Marc, in geval van nood, met één druk op...
View details ⇨

Welkom bij ElectroStyling - Hét Smart interieuradviesbureau

electrostyling.nl
Vanmiddag gaat Rob Marc verrassen, hij is aangemeld door zijn vriendin Josje. Marc woont nu een jaar in zijn nieuwe huis en hij was binnen net klaar. Met de tuin moest hij nog beginnen, maar afgelopen zomer kreeg hij een motorongeluk, daarvan is hij nog steeds herstellende. Rob en Ivo gaan Marc helpen met de verwaarloosde tuin en Jorna gaat binnen met het interieur aan de slag, een mooie...
View details ⇨
Rob en Jorna kunnen niet wachten, die zijn alvast begonnen met de eerste opnames van onze Kerstspecial. Dit jaar gaan ze aan de slag op een hele bijzondere locatie! Wij zullen jullie op de hoogte houden...
Straluma Verlichting heeft een winnaar gekozen en maakte die zojuist bekend, hieronder lees je er alles over. Van harte gefeliciteerd!
Rob z'n lijfspreuk: 'Het is altijd tijd voor de tuin!'
...hoe koud het ook is, de mannen gaan gewoon door, Kanjers!!!!
Wat een dankbare actie was dit! TiSento, feeling of flowers gaf onlangs heel veel TiSento's weg aan Woonzorgcentrum Noorderbrink. Dat de planten goed terecht zijn gekomen laat deze leuke collage van het Woonzorgcentrum wel zien.
Wat een heerlijk gerecht met varkensvlees heeft Jeremy deze week geserveerd! Wil jij dit thuis ook proberen? Lees dan even het recept van deze week in Almere.

Birkshire procureur met witte kool en brood

Benodigdheden:
1 Birkshire procureur
Diverse kruiden
1 Brioche brood
1 Witte kool
1 Tube zaanse mayonaise
1 Potje tafelzuren

Bereiding:
- Meng de kruiden samen en wrijf het in de...
View details ⇨
Wat een prachtige en rustgevende woonkamer heeft Jorna deze week gecreëerd! Wil je meer inspiratie opdoen, of de gebruikte materialen terugvinden? Kijk dan even naar de materialenlijst van aflevering 13 in Almere!

Opslag door P.A. Van rooyen
[ Topmovers.nl Link ]

Banken van Urban Sofa

Schilderijen van schilderijenshop.com
[ Schilderijenshop.com Link ]

Kaarsen van Spaas
[ Spaas.eu Link...
View details ⇨
De tuin in Almere is volledig onder handen genomen door Rob en zijn team. Ben jij benieuwd naar welke materialen hiervoor zijn gebruikt? Kijk dan even naar de materialenlijst van aflevering 13!

Planten/accessoires/Groenbox van Groenrijk
[ Groenrijk.nl Link ]

Planten van Bakker
Aqua For Weeks
[ Bakker.com Link ]

Stenen van Gardenlux Stones & Paving:
-Ceralight, Rock Yellow
-Crack & Stack...
View details ⇨
Wil jij kans maken op deze lamp die Jorna net in de uitzending liet zien? Hieronder lees je er alles over!
De liefde hangt in de lucht vanmiddag en het is niet eens Valentijnsdag;-)
Erik heeft ons team uitgenodigd en wil zijn vrouw Evelien op deze bijzondere manier zeggen: 'Ik hou van jou!' Ons team krijgt de smaak ook te pakken en knuffelt er lustig op los! Zodadelijk om 17.00 uur. Tijdens de uitzending hebben we nog wat moois weg te geven, dus houdt deze pagina goed in de gaten straks! Veel...
View details ⇨
Moestuinieren, het seizoen lijkt een beetje voorbij. Toch geeft Ivo vanmiddag nog een super leuke tip in zijn vlog, over iets dat ouderwets lijkt, maar weer helemaal hip wordt. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de tips die Ivo heeft, schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief: [ Plantplezier.nl Link ] dan verschijnt de nieuwsbrief elke zaterdag om 17.00uur in je mailbox.
Wij hebben nog een leuke cadeautip voor de feestmaand die steeds dichterbij komt. Jullie kennen inmiddels de Lampe Berger, altijd leuk om cadeau te geven of te krijgen! Hieronder lees je alles over hun speciale actie...
Rob en Ivo zullen binnenkort de StayOkay in het Friese Heeg bezoeken en daar met de nodige kleur gaan strooien. Ze zijn daar vanwege een bijzonder project:
85 TIO studenten International Hotel and Event Management nemen van 28 november t/m 2 december de StayOkay in Heeg over. Zij zullen dit omtoveren tot een waar 3-sterrenhotel met de naam Hotel ParadICE. Je kunt er dan langs voor een heerlijk...
View details ⇨

ParadICE Hotel Tio

hotelparadice.wixsite.com
Benieuwd naar de planten die Rob en Ivo afgelopen zaterdag hebben gebruikt? Op PlantPlezier kun je alles rustig nalezen! [ Plantplezier.nl Link ]

Plantenlijst 19 november - Plantplezier

plantplezier.nl
Jeremy pakt uit en maakt een heerlijk gerecht klaar voor de mannen in de tuin. Wil jij dit thuis ook proberen? Bekijk dan onderstaand recept en laat ons met een foto weten of het gesmaakt heeft!

Skirtsteak en kebabsticks

Benodigdheden:
2 skirtsteaks
Diverse kruiden
4 grote kruimige aardappelen
2 lepels hoemous
Zaanse sausjes

Bereiding:
- Hak 1 deel van de skirtsteak met een groot mes...
View details ⇨
Ook binnen is er hard gewerkt om de woonkamer een totaal nieuwe look te geven. Jorna heeft gezelligheid gebracht en een paar echte blikvangers neergezet. Geïnspireerd geraakt? Kijk dan even naar de materialenlijst van Maarssen!

Opslag door P.A. Van Rooyen
[ Topmovers.nl Link ]

Geluidsysteem en televisie verlagen met nieuwe beugel door Electrostyling
[ Electrostyling.nl Link ]

Schilderijen...
View details ⇨