Roda JC Kerkrade
03/24/2017 at 14:35. Facebook
Alle foto's van de Kidsclub clinic op 22 maart staan op de Facebookpagina van Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij. [geef meteen een like]
Roda JC Kerkrade
03/23/2017 at 15:07. Facebook
Tom Heijnen de eerste e-sporter van Roda JC Kerkrade. De 21-jarige Heijnen, behorend tot de nationale top in Nederland, zal Roda JC vertegenwoordigen in de E-divisie. Heijnen is geboren in Kerkrade en al zijn hele leven fan van Roda JC. Het maakt hem trots dat hij nu als e-sporter de club nationaal en internationaal mag gaan uitdragen. Bekijk zijn interview op YouTube.
[ Youtu.be Link ]
Reanimatie middag vandaag in het Parkstad Limburg Stadion met Roda JC spelers Ard van Peppen en Daryl Werker. Ruim 70 personen die werkzaam zijn voor de overheid of in het bedrijfsleven nemen deel aan deze reanimatiecursus.
#RodaJC #MiddenInDeMaatschappij
Roda JC dankt de volgende sponsoren voor het mogelijk maken van deze prachtige verbouwing: OSeven, Aviko, Royaan, De Coffee, Vrumona, Brand Bier, Conceptional, Bouter, Heuschen Schrouff, Adtracktive, Engie, Moonen Bouw, Schildersbedrijf Van Ooyen en Wolfs Verlichting.
Roda JC TV maakte onderstaande video over de opening van de vernieuwde omloop op de Theo Pickée Tribune.

Roda JC dankt de volgende sponsoren voor het mogelijk maken van de prachtige verbouwing van de omloop: OSeven, Aviko, Royaan, De Coffee, Vrumona, Brand Bier, Conceptional, Bouter, Heuschen Schrouff, Adtracktive, Engie, Moonen Bouw, Schildersbedrijf Van Ooyen en Wolfs Verlichting.

Roda JC Club TV Opening omloop PLS

Roda JC Club TV • Opening omloop PLS op 17 maart 2017

YOUTUBE.COM
Roda JC Club TV na Roda JC Kerkrade - FC Twente 17 maart 2017
interviews met Chris Kum en Yannis Anastasiou
Roda JC Kerkrade - FC Twente 17 maart 2017
[samenvatting 1 minuut]
Roda JC Kerkrade heeft vanavond een pijnlijke nederlaag geleden. In het eigen Parkstad Limburg Stadion stapte de manschappen van hoofdtrainer Yannis Anastasiou met een 0-3 nederlaag van het veld.

Roda JC Kerkrade verliest thuis met 0-3 van FC Twente

fb.st
Mede clubeigenaar Frits Schrouff opende vandaag voorafgaand aan Roda JC - FC Twente de verbouwde en vernieuwde omloop op de Theo Pickée Tribune. Schrouff deed dat met een loempia die hij goed kent! #LoempiaVanFrits #RodaJC

Roda JC dankt de volgende sponsoren voor het mogelijk maken van deze prachtige verbouwing: OSeven, Aviko, Royaan, De Coffee, Vrumona, Brand Bier, Conceptional, Bouter,...
View details ⇨
De winnaars van BRAND Kratje Trap voor vanavond zijn Maurice Heijlands en Sander Gorissen. Gefeliciteerd!

BRAND Kratje Trap

fb.st
Steun ons op weg naar drie belangrijke punten!
Koop je [extra] kaart online:

Roda JC Fanshop 12:00 - 20.00 uur
Buro Ticketing 08.30 - 22.15 uur
Buitenloket 18.30 - 20.05 uur
Stadionkassa 2 18.30 - 20.05 uur
Stadionkassa 5 / 6 18:30 - 20.05 uur
Stadionkassa 7 18.00 - 20.05 uur
"Afgelopen zondag speelden wij onze beste wedstrijd van het seizoen. Met de juiste instelling vochten wij voor elke bal. Daardoor lieten we FC Groningen niet aan hun favoriete spel toekomen. Met dezelfde strijdwijze willen we ook tegen FC Twente een goed resultaat halen.

Yannis Anastasiou: ‘We hebben alles nog in eigen hand'

rodajc.nl
In de Deense Superliga staat hij met ruim veertien kilometer te boek als de speler die de grootste afstand ooit in een competitiewedstrijd aflegde. Maar Mohamed El Makrini was afgelopen seizoen bij Odense BK ook de speler met de meeste balveroveringen.

Rugnummer 30: Mohamed El Makrini 'De mensen zullen nu de échte Mo gaan zien'.

rodajc.nl
⚽ Roda JC Kerkrade - FC Twente
17 maart 2017
20:00 uur
Parkstad Limburg Stadion
⚽ #rodtwe
⚒ Zorg dat je erbij bent!