Rompetrol
Rompetrol
05/26/2017 at 12:18. Facebook
Cu fiecare stație pe care o deschidem, suntem mai aproape de tine! Iar începând de azi, suntem mai aproape și de posesorii de mașini electrice și hibrid, deoarece deschidem prima benzinărie Rompetrol dotată cu stații de încărcare a mașinilor electrice.
Te așteptăm cu o cafea proaspătă, un sandviș delicios, carburanți de cea mai bună calitate și multă energie în noua stație Rompetrol din...
View details ⇨
Cu fiecare stație pe care o deschidem suntem mai aproape de tine
Diana Irina
Nicolae Catalin Cristian
Florian Cojanu
Rompetrol
Rompetrol
05/22/2017 at 12:12. Facebook
Alege un job pe care-l iubești și nu vei simti că trebuie să muncești. Alege drumul spectaculos în locul celui scurt și nu vei simți că trebuie să conduci.
Alege un job pe carel iubești și nu vei simti că trebuie
Rompetrol
Rompetrol
05/18/2017. Facebook
S-a modificat legislația privind RCA: acum poți încheia polițe RCA pe perioade mai scurte de timp, chiar și de o lună, poți suspenda polița pe perioada imobilizării vehiculului și, cel mai important, vei fi despăgubit indiferent de service-ul la care îți repari mașina. Detalii aici: [ Goo.gl Link ]
Sa modificat legislația privind RCA acum poți încheia polițe RCA pe perioade
Fortuna Travel - te trimite în Vacanţă
Rompetrol
Rompetrol
05/17/2017. Facebook
Ai un card FILL&GO? Până pe 25 iulie beneficiezi de 40% reducere la produsele Philips. Fă-ți cumpărăturile pe și profită de avantaje… peste avantaje peste avantaje! Detalii aici: [ Goo.gl Link ]
Ai un card FILLGO Până pe 25 iulie beneficiezi de 40 reducere
Rompetrol
Rompetrol
05/16/2017. Facebook
Cristina a încercat experiența hei la Rompetrol și ne-a emoționat povestind despre noi pe blogul ei [ Bazavan.ro Link ]
Cristina a încercat experiența hei la Rompetrol și nea emoționat povestind despre

» O salata Hei! sau cand marketingul in timp real e facut cu sufletBlogul Cristinei Bazavan

bazavan.ro
Rompetrol
Rompetrol
05/16/2017. Facebook
Înarmați cu energie și curiozitate, internii noștri au luat parte la o scurtă întâlnire cu Cristian China Birta, și au povestit despre experiențele lor din prima luna de internship la KMG International. De asemenea, au avut oportunitatea de a auzi poveștile altor colegi interni din diferite departamente și de a vorbi despre planurile de viitor. Noi, oamenii din Rompetrol suntem mai mult decât...
View details ⇨
Rompetrol 05/16/2017
Rompetrol
Rompetrol
05/11/2017. Facebook
#PontuldeJoi. Ca să folosești la maximum capacitatea bagajului tău, cea mai buna metodă este să rulezi obiectele de vestimentație. Așa ocupi mai puțin spațiu și previi șifonarea excesivă a hainelor. Drum bun!
PontuldeJoi Ca să folosești la maximum capacitatea bagajului tău cea mai buna
Rompetrol
Rompetrol
05/04/2017. Facebook
Nasul tău își poate aminti aproximativ 50 000 de arome diferite. Nu o rata pe una dintre cele mai importante: aroma de pâine proaspătă din cuptor. Dimineața, la hei.
Nasul tău își poate aminti aproximativ 50 000 de arome diferite Nu
Rompetrol
Rompetrol
05/02/2017. Facebook
Colegul nostru, Vasile Geaman, este “lupul singuratic”.
Lucrează la peste 60 de metri înalțime de peste 15 ani, într-una din cele mai grele instalații din rafinăria Petromidia, unde este produs cocsul.
#oameniirompetrol
Rompetrol
Rompetrol
04/29/2017. Facebook
Vidrele de mare au buzunare sub membrele anterioare. Când se scufundă, strâng în ele pietre și mâncare. Iar când plutesc așa, seamănă cu un cuplu în piscină, nu-i așa? Unde v-ați relaxat în weekend?
Vidrele de mare au buzunare sub membrele anterioare Când se scufundă strâng
Rompetrol
Rompetrol
04/28/2017. Facebook
Cine mai vine? Ai chemat toți prietenii?
Cine mai vine Ai chemat toți prietenii
Farcus Costin Valentin
Rompetrol
Rompetrol
04/27/2017. Facebook
Se pare că drumurile asfaltate au fost realizate la început pentru bicicliști, care au militat și contribuit financiar pentru ele încă de acum 100 de ani. Oferă-le respectul și atenția pe care o merită în trafic.
Se pare că drumurile asfaltate au fost realizate la început pentru bicicliști
Rompetrol
Rompetrol
04/25/2017. Facebook
Britanicul Perry Watkins deține recordul pentru cea mai rapidă piesa de mobilier. În 2010, el a atins cu o masă în stil Queen Anne mai mult de 200 km/h. Excentricul câștigător și-a botezat vehiculul “Fast Food”. Tu cum preferi? Masa pe drum, în timp ce conduci, sau la Hei, în timpul unui popas relaxant?
Britanicul Perry Watkins deține recordul pentru cea mai rapidă piesa de mobilier
Hamasi Dumitra
Crystynyk Cristina
Rompetrol
Rompetrol
04/24/2017. Facebook
Programează-ți o călătorie fantastică acum: deschide o carte!
Programeazăți o călătorie fantastică acum: deschide o carte
Rompetrol
Rompetrol
04/22/2017. Facebook
Eticheta: Cel mai privilegiat loc într-o mașină este în spatele șoferului. Și este pentru o femeie. Dacă la volan se află un bărbat, femeia trebuie să se așeze în spatele lui. Și, într-adevăr, după codul bunelor maniere, bărbatul trebuie să deschidă ușa femeii. Ați mai văzut / practicat acest gest de curtoazie în ultima vreme?
Eticheta Cel mai privilegiat loc întro mașină este în spatele șoferului Și
Victor Mihiş
Andrei Fotache
Mirela Viki
Rompetrol
Rompetrol
04/21/2017. Facebook
Brr….Încercăm să vă ținem departe de capriciile vremii cu un ceai cald, împreună cu o brioșă cu ciocolată și portocale, din partea casei. Haideți în hei, la Rompetrol, în stațiile din Brașov Rozelor, Brașov Calea București și Brașov Calea Făgărașului la acest sfârșit de săptămână!
BrrÎncercăm să vă ținem departe de capriciile vremii cu un ceai cald
Cerasela Antonesi
Mirela Viki
Rompetrol
Rompetrol
04/20/2017. Facebook
#pontuldejoi
Pentru un adult este mai convenabil să plece într-o călătorie lungă dis de dimineaţă, odihnit și alert. Dar este cel mai nepotrivit moment dacă ai și un copil în mașină. Este de preferat să luați micul dejun înainte, să vă jucați un pic împreună etc. Majoritatea copiilor dorm la prânz, deci ia în calcul acest moment. Pentru un drum mult mai liniștit.
pontuldejoi Pentru un adult este mai convenabil să plece întro călătorie lungă
Rompetrol
Rompetrol
04/19/2017. Facebook
În curând începe sezonul nunților.
Vin zilele în care abia aștepți să le arăți prietenilor ce poze haioase ai de la cel mai important eveniment al vieții tale... Și fotograful nu mai trimite odată amintirile post-procesate. Ți s-a întâmplat?
În curând începe sezonul nunților Vin zilele în care abia aștepți să
Rompetrol
Rompetrol
04/18/2017. Facebook
În seria întâmplărilor cu final pozitiv, este și povestea celebrului Charles Goodyear. Până la el, cauciucul adus din America Centrală și de Sud se topea în apă fierbinte și devenea casant la frig. In 1839, într-un acces de furie, Goodyear a scăpat un amestec de rășină, pucioasă și plumb pe o etuvă încinsă și a observat că se întărise, dar era flexibil. A fost startul pentru obținerea...
View details ⇨
În seria întâmplărilor cu final pozitiv este și povestea celebrului Charles Goodyear
Mirela Viki
Rompetrol
Rompetrol
04/17/2017. Facebook
Știai că in România există nu doar ouă ci și case încondeiate? Se găsesc în Ciocănești, un sat-muzeu de pe Valea Bistritei, unul dintre cele mai frumoase din Romania. Interesant este că toată povestea acestui loc a pornit de la un singur om: în 1950, Leontina Țăran a vrut să-și infrumusețeze casa și a tocmit meșterul satului să o decoreze cu motive ca pe ouăle de Paști. De atunci, satul în...
View details ⇨

casele incondeiate de la Ciocanesti - Căutare Google

bit.ly