Hoi! Hoi! Extra rabatter på kryssningar i Europa i helgen. Vad sägs om en kryssning från Venedig till Kotor, Korfu, Athen, Mykonos och Argostoli? Mmmm för sol, värme och nya destinationer nästan varje dag.

WEEKEND SALE

royalcaribbean.se
Det blir nästan inte vackrare än en solnedgång till havs Bilden är från igår på Curacao. Klaus Holm Tøth
Nu finns alla våra kryssningar i Alaska 2018 öppna till försäljning! Har du redan börjat planera?

Upplev fantastiska Alaska

royalcaribbean.se
En kryssning till Alaska är en unik naturupplevelse som du sent kommer att glömma. Våra kryssningar utgår från Seattle, Seward och Vancouver. I alla hamnar erbjuder vi många spännande utflykter. Någon som får lust att sticka iväg till Alaska på en kryssning?
Det är lätt att bli hemmablind. Visste du att vi har kryssningar från Stockholm och Köpenhamn?

Royal Caribbean Kryssningsblogg

blogg.royalcaribbean.se
St.Thomas… En fantastisk karibisk ö. Har du varit där?
I Bionic Bar är din bartender en robot. Har du testat?
Symphony of the Seas Världens STÖRSTA kryssningsfartyg!

Booka redan nu!

royalcaribbean.se
Royal Caribbean lanserar idag nyheten om det nya fartyget SYMPHONY OF THE SEAS som blir världens största kryssningsfartyg! Fartyget byggs på STX-varvet i Frankrike och sjösätts nästa vår. Symphony of the Seas kryssar i Medelhavet från april till mitten av oktober 2018, med Barcelona som avresehamn.
Karibien är det perfekta valet för en lyckad familjesemester. Härliga temperaturer, spännande smakupplevelser och mängder av aktiviteter och utflykter som passar liten och stor.

Barnpriser i Karibien

royalcaribbean.se
Cozumel är Mexikos största ö och är belägen c:a 20 km från Yucatánhalvön i Karibiska havet. Korallreven utanför ön gör den till ett av världens bästa resmål vad gäller snorkling, dykning och ett härligt och avslappnat strandliv. Följ med oss till fantastiska Cozumel!
På en kryssning ska hela familjen ha det bra❤ Shrek äter gärna frukost tillsammans med barnen. Dreamworks Character Breakfast finns på många av våra fartyg Jan-Petter Haanshuus
En kryssning i Medelhavet passar perfekt för både den romantiske och den kulturintresserade. Upptäck antikens Rom och Atens mäktiga Akropolis. Strosa hand i hand i Mykonos gränder och se varandra djupt i ögonen på en bar i Cannes.

Royal Caribbean Kryssningsblogg

blogg.royalcaribbean.se
Alla hytter på våra fartyg är både moderna och lyxiga. Ändå är det något extra speciellt att ha en hytt med egen balkong ut mot havet. I helgen har vi extra fina priser på balkonghytt i Karibien. Ta en titt och se vad som passar din kalender.

Din privata balkong i Karibien

royalcaribbean.se
7 eller 10 nätter? Följ med oss till Karibien på vårt fartyg Adventure of the Seas
Full fart på Boardwalk! Karuseller, restauranger, butiker och en utomhus amfiteater. Det här filmklippet är från Harmony of the Seas.
Ha nu en riktigt skön helg! Vem kunde tänka sig att ligga här i just nu?
Kapten Gustav "Gus" Andersson karriär till havs hade kunnat bli kortvarig. Han var så sjösjuk. För Kryssningsbloggen ger han sina bästa tips att övervinna gunget.

Royal Caribbean Kryssningsblogg

blogg.royalcaribbean.se
Här är några snabba fakta om världens största kryssningsfartyg Harmony of the Seas! Visste du för exempel att du hittar flera konstverk ombord på fartyget än vad du gör på självaste Louvre?