RTL Late Night
yesterday at 20:51. Facebook
Vrijdagavond is het zover!
Wie kan er nog meer niet wachten?
RTL Late Night
yesterday at 18:30. Facebook
Over 3 weken is het weer tijd om onze stem uit te brengen. Maar waarom stemmen we op slechts één partij? Politicologe Victoria Koblenko en initiatiefnemer Rudy van Belkom vertellen over Het Grootste Stemexperiment van Nederland!
RTL Late Night
yesterday at 17:30. Facebook
Om 19:00 uur kondigt NASA groot nieuws aan! Er zouden meerdere aardachtige planeten zijn ontdekt en ook organische moleculen, de bouwstenen van het leven. Sterrenkundige Lucas Ellerbroek en lucht- en ruimtevaartdeskundige Coen Vermeeren schuiven bij ons aan. Is er dan toch echt meer tussen hemel en aarde?
RTL Late Night
yesterday at 17:07. Facebook
Nathan Rutjes schuift vanavond aan om een positief licht op opvallende zaken te laten schijnen. Want in sombere tijden hebben we allemaal wel behoefte aan een beetje positiviteit, toch?
RTL Late Night
yesterday at 11:20. Facebook
Vanavond zijn John Buijsman en Jelka van Houten te gast bij RTL Late Night en vertellen over ‘De Marathon’! Deze filmhit veroverde al vele harten in Rotterdam en ver daarbuiten. Doordrenkt met gevoelige en humoristische liedjes van de hand van Thomas Acda, doet de gloednieuwe musicalversie absoluut niet onder voor deze cultklassieker.
RTL Late Night
yesterday at 10:00. Facebook
RTL Late Night
yesterday at 08:00. Facebook
De Tweede Kamer heeft dinsdag ingestemd met de zogeheten wietwet van D66. CDA-politica Madeleine van Toorenburg is hier op zijn zachtst gezegd niet blij mee.

"We betalen belasting voor een overheid die als taak heeft drugs in omloop te brengen"

rtllatenight.nl
RTL Late Night
yesterday at 06:00. Facebook
Vlaamse cabaretier Philippe Geubels heeft een bijzonder Nederlands nieuwtje gevonden: vanaf 1 juli zijn de bruine beer en bosbuffel verboden om als huisdier te houden. We hebben je gewaarschuwd...

“Hebt gij een bosbuffel thuis Humberto?"

rtllatenight.nl
RTL Late Night
02/21/2017 at 19:30. Facebook
Vanavond te gast:
* Cabaretier Philippe Geubels werpt zijn blik op opvallende Hollandse zaken;
* JanJaap van der Wal, maakt ons wijzer over de kleinere partijen tijdens de aankomende verkiezingen;
* CDA-politica Madeleine van Toorenburg en coffeeshophouder Joachim Helms gaan in debat over de legalisering van de wietteelt;
* Forensisch patholoog Frank van de Goot over de mysterieuze dood...
View details ⇨
RTL Late Night
02/21/2017 at 18:45. Facebook
Forensisch patholoog Frank van de Goot neemt ons vanavond mee in het mysterie rondom de dood van de halfbroer van de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un.

Doodsoorzaak halfbroer Noord-Koreaanse dictator nog raadsel

rtlnieuws.nl
RTL Late Night
02/21/2017 at 18:30. Facebook
Nog een kleine maand en het is zover: Nederland rukt uit naar de stembus. JanJaap van der Wal werpt vandaag zijn immer kritische blik op de kleinere partijen die deze verkiezingen voor het eerst meedoen!
RTL Late Night
02/21/2017 at 18:05. Facebook
Een nipte meerderheid van de Tweede Kamer stemde in met het wetsvoorstel om wietteelt te reguleren. Een historische overwinning voor de bekende coffeeshophouder Joachim Helms, maar een nederlaag voor CDA-politicus Madeleine van Toorenburg die wiet als sluipmoordenaar ziet. Vanavond zitten ze tegenover elkaar.

Tweede Kamer stemt in met legalisering wietteelt

rtlnieuws.nl
RTL Late Night
02/21/2017 at 15:51. Facebook
Vanaf vanavond werpt de Vlaamse cabaretier Philippe Geubels zijn geheel eigen blik op opvallende Hollandse zaken. Ga er maar goed voor zitten, want met Philippe aan tafel is het altijd plezant!

Terugkijken: Philippe Geubels over de vunzige versies van Clouseaus 'Anne'

rtllatenight.nl
RTL Late Night
02/21/2017 at 13:36. Facebook
Journalisten Claire van Dyck en Johan van de Beek deden ruim 2 jaar lang onderzoek naar geradicaliseerde jongeren in Maastricht. Ze spraken met de moslimgemeenschap en met de ouders van de jihadisten. Waarom hebben zij de afslag Islamitische Staat genomen?

Waarom is Maastricht broedplaats voor jihadisme?

rtllatenight.nl
RTL Late Night
02/21/2017 at 12:52. Facebook
Gekke wetten rondom ’t houden van huisdieren, rare regels omtrent ’t rapen van oesters en ander opvallend nieuws uit de Lage Landen. Vanaf vanavond werpt de Vlaamse cabaretier Philippe Geubels zijn geheel eigen blik op opvallende Hollandse zaken.

Vanavond: cabaretier Philippe Geubels over opvallende Hollandse zaken!

rtllatenight.nl
RTL Late Night
02/21/2017 at 09:45. Facebook
RTL Late Night
02/21/2017 at 08:37. Facebook
Creatief met Snickers! Aardwetenschapper Bernd Andeweg legt haarfijn uit waarom de aarde mogelijk niet uit zes, maar uit zeven continenten bestaat.

Uitgelegd: Zealandia is het 7e continent op aarde

rtllatenight.nl
RTL Late Night
02/21/2017 at 06:52. Facebook
Nederland uit de EU? Jeanette den Boer en boerin Bertie Steur waarschuwen met de verkiezingen in aantocht alvast voor de gevolgen.

"Nederland gewoon te klein voor een Nexit"

rtllatenight.nl
RTL Late Night
02/20/2017 at 22:45. Facebook
RTL Late Night
02/20/2017 at 18:56. Facebook
Vanavond te gast bij RTL Late Night: kersvers The voice of Holland-winnares Pleun!