RTL Late Night
03/23/2017 at 10:00. Facebook
De vinger wordt op de zere plek gelegd

Darten heeft niet iedereen in de vingers

rtllatenight.nl
RTL Late Night
03/23/2017 at 08:00. Facebook
Trainer Atze Kerkhof: "Die inhaalactie hebben we gewoon vijf of zes keer geoefend op de simulator."

Verstappen oefende inhaalactie op simulator

rtllatenight.nl
RTL Late Night
03/23/2017 at 06:00. Facebook
Een jongen had wel een heel bijzondere wens: hij wilde aangehouden worden door Wegmisbruikers. Nou, daar kon Johnny de Mol wel voor zorgen!

Bijzondere dromen worden werkelijkheid in Hotel Syndroom

rtllatenight.nl
RTL Late Night
yesterday at 20:45. Facebook
Vanavond schuift terrorisme-expert Rico Briedjal bij ons aan. Samen met correspondent Lia van Bekhoven vertelt hij ons alles over de aanslag van vanmiddag in Londen. Chantal Janzen Official kan haar geluk niet op, want haar platform &C is vandaag live gegaan! Atze Kerkhof traint regelmatig met Max Verstappen in een simulator. Wordt aankomend F1-seizoen net zo'n succes voor hem? En vertelt...
View details ⇨
RTL Late Night
yesterday at 19:30. Facebook
22 maart om 15:40 uur, exact een jaar na de aanslag in Brussel vindt opnieuw een terroristische aanslag plaats. Een man rijdt met zijn auto in op voetgangers die over de Westminister Bridge lopen. Vervolgens steekt hij een agent neer bij het parlementsgebouw, waarna hij zelf wordt neergeschoten. Londen is in shock. Vanavond schuift terrorisme-expert Rico Briedjal bij ons aan en praat...
View details ⇨

Twee mensen neergeschoten bij Brits parlement, parlementsgebouw afgesloten

rtlnieuws.nl
RTL Late Night
yesterday at 18:15. Facebook
Atze Kerkhof trainde regelmatig met Max Verstappen in een simulator. Volgens Atze is de simulator een onmisbare schakel bij de ontwikkeling van nieuwe race-talenten. Humberto Tan nam plaats achter het beeldscherm, maar dat bleek nog niet zo makkelijk.
RTL Late Night
yesterday at 15:05. Facebook
In Johnny de Mols nieuwe programma, Hotel Syndroom, wordt een hotel gerund door jongeren met het Syndroom van Down. Zij proberen het verblijf van hun gasten zo aangenaam mogelijk te maken! Johnny vertelt vanavond over zijn bijzondere band met deze jongeren en hoe hij ze helpt om hun dromen te verwezenlijken.

Johnny laat dromen uitkomen

rtlxl.nl
RTL Late Night
yesterday at 13:06. Facebook
Na weken lang wachten is het dan zover: het eigen platform van Chantal Janzen Official, &C, is live! En vandaag ligt dan ook het eerste nummer van haar magazine in de winkel. Modetrends, beauty en lifestyle worden bekeken door Chantals bril. Zoals ze zelf al zegt, 'echt een hele leuke bril'. Vanavond vertelt Chantal er alles over!

Chantal trots en blij met haar 'kindje' &C

rtlxl.nl
RTL Late Night
yesterday at 10:00. Facebook
RTL Late Night
yesterday at 08:00. Facebook
Taalkundige Wim Daniëls windt er geen doekjes om: “Het aandeel van de man stelt helemaal niets voor, dat is bij sommigen een minuut en dan is het afgelopen. Vervolgens heeft die vrouw, als het om een zwangerschap gaat, er negen maanden mee te maken."

Openbaring: de wondere wereld van de baarmoeder

rtllatenight.nl
RTL Late Night
yesterday at 06:00. Facebook
Er komen genoeg luchtige onderwerpen aan bod als Geer en Goor van de partij zijn!

Hoogtepunt radiohuwelijk Coen & Sander: Geer & Goor boeren erop los

rtllatenight.nl
RTL Late Night
03/21/2017 at 20:50. Facebook
Vanavond schuift Thierry Baudet aan en vertelt over de veelbewogen start van zijn partij Forum voor Democratie -FVD in de Tweede Kamer. Carlo Boszhard en Frits Huffnagel praten ons bij over de meest bijzondere inzendingen voor het Eurovisie Songfestival, en radio-dj's Coen Swijnenberg en Sander Lantinga delen hun hoogtepunten bij Radio 538! 22:30 uur, RTL 4!
RTL Late Night
03/21/2017 at 20:20. Facebook
Uit een bijzonder gesprek op de tribune van PSV is het bijzondere boek, ‘De Baarmoeder’, van taalkundige Wim Daniëls en gynaecoloog Dick Schoot ontstaan. “Want het is toch raar dat wij zo weinig weten over dit fenomenale orgaan dat onze ‘starterswoning’ is?”, aldus Daniels. Vanavond vertellen zij alles over hun fascinatie voor dit wonderlijke stukje vrouw!
RTL Late Night
03/21/2017 at 19:37. Facebook
Een van de meest opvallende Kamerleden van de komende tijd is zonder twijfel Thierry Baudet. Met de nieuwe partij Forum voor Democratie -FVD zitten zij met twee zetels in de Tweede Kamer. Nu wil Baudet zijn eerste verkiezingsbelofte inlossen: zijn geliefde piano inpakken om plaats te maken voor een werkkamer. Toch krijgt hij veel kritiek over zich heen. Hoe reageert Baudet op deze veelbewogen...
View details ⇨
RTL Late Night
03/21/2017 at 19:05. Facebook
Radio 538 is opnieuw bekroond tot best beluisterde radiostation van Nederland. Dat betekent feest! Vanavond vertellen Coen Swijnenberg en Sander Lantinga, die inmiddels al 12,5 jaar samenwerken, over hun hoogtepunten bij 538!
RTL Late Night
03/21/2017 at 18:13. Facebook
Nog maar anderhalve maand tot het Eurovisie Songfestival in #Kiev van start gaat. Inmiddels zijn de concurrenten bekend en behoort OG3NE met hun nummer Lights & Shadows tot de top 10 meest bekeken deelnemers! Songfestival-fanaten Carlo Boszhard en Frits Huffnagel verbazen zich vanavond over de meest opvallende inzendingen!

O'G3NE zingt songfestival-nummer 'Lights & Shadows'

rtllatenight.nl
RTL Late Night
03/21/2017 at 11:00. Facebook
Romantiek? Ali B snapt er he-le-maal niets meer van...

"Door Lionel Richie lijk ik een lul!"

rtllatenight.nl
RTL Late Night
03/21/2017 at 09:40. Facebook
Een pittige discussie gisteravond aan tafel: hoe moet het nu verder met de PvdA na de historische nederlaag bij de verkiezingen?

Discussie: hoe verder met de Partij van de Arbeid?

rtllatenight.nl
RTL Late Night
03/21/2017 at 07:30. Facebook
Wat een respect voor deze man: Mohamed verloor vorig jaar de liefde van zijn leven bij de aanslagen in Brussel, maar blijft zijn liefdevolle boodschap delen met de wereld.

Nabestaande slachtoffer aanslagen: "Ik wil een boodschap van liefde doorgeven"

rtllatenight.nl
RTL Late Night
03/21/2017 at 06:00. Facebook
Van treitervlogger tot rapper die alle records breekt.

Record brekende Rapper Boef heeft leven gebeterd

rtllatenight.nl