Schwarzkopf
03/24/2017 at 05:56. Facebook
Äntligen är de här – Fresh it Up från got2b! Hitta din favorit bland tre torrschampon med olika dofter och egenskaper.
Schwarzkopf
03/23/2017 at 05:56. Facebook
Det är dags att ta frisyren till nästa nivå. Uppnå en perfekt groomad look med Taft Irresistable Pomade och Grooming Cream.
Schwarzkopf
03/21/2017 at 17:26. Facebook
Här är Valerie Aflalos hårsynd. Känner du igen dig?
Schwarzkopf
03/21/2017 at 06:00. Facebook
Don't forget your roots – Vinn varsin Root Retoucher till dig och en vän! Dela med dig av ditt bästa tips för en långvarig vänskapsrelation och tagga gärna någon som du kan luta dig mot i vått och i torrt. Bästa tipset vinner två Root Retouchers i valfri nyans, vår nya spray som döljer utväxt och gråa hårstrån på 30 sekunder. Tävlingen pågår t.o.m. 23/3-2017, lycka till!
Uppnå ett långvarigt resultat med Schwarzkopf Color Expert – Speciellt anpassad för att försegla och skydda ditt hår mot påfrestningar när du färgar hemma.
It's got2b family fun – Ni vet hur svårt det kan vara att samla hela tjocka släkten i en och samma bild? Vi lyckades tillslut!
Livet före och efter Gliss Fiber Therapy! Reparera och skydda håret mot kommande påfrestningar, steg för steg återställer du dess ursprungliga kvalitet.
Både mittbenan och den lite slarviga looken är fortsatt populära under 2017. Framhäv ditt hårs naturliga sida med denna okomplicerade frisyr som ramar in ansiktet!
Ett motto vi ständigt eftersträvar! Tagga en vän som du tycker stämmer in på beskrivningen.
Varje dag tvingas vi göra olika val. Vissa val är inspirerande, vissa är utmanande, vissa val är modiga och vissa är svåra. Men det viktigaste är att dina val gör dig till den du är.
TÄVLING – Gather your Glam Force! Nu har du chans att vinna stylingprodukter från got2b Glam Force till dig och två vänner. Följ oss på Instagram där du också kan läsa mer om och delta i tävlingen: [ Bit.ly Link ]
Vårt senaste tillskott bland stylingprodukter stavas Root Retoucher! Skaka, spraya och dölj din utväxt på 30 sekunder. Välj mellan fem olika nyanser och återskapa en nyfärgad look på ett kick.
Letar du efter ett enkelt sätt att dölja utväxten? Med Root Retoucher täcker du både ljust och grått hår på 30 sekunder. Välj mellan fem nyanser som alla innehåller mikrofina färgpigment och samtidigt får håret att kännas fräscht!
Är du Made for Mess eller Rockin' It? Rösta på din favorit med emojisarna!
Det har blivit dags för oss att presentera ännu en hårtrend: Underground Edge! Skapa looken genom att föna håret på morgonen för ett naturligt fall, addera sedan torrschampo framåt kvällen och du har ett rockigt ruffs med perfekt textur.
Blondin, brunett eller mittemellan – vilken färg är din favorit den här säsongen? Rösta med emojisarna!
Inför årets Oscarsgala kan vi inte annat än snacka hår! För vad är en outfit utan en träffsäker frisyr?
Vilken är din favoritprodukt just nu? Vi röstar på Glam Force Hairspray alla dagar i veckan! Med ultrastark stadga och snabbtorkande effekt har den en given plats i badrumsskåpet.
The got2b glued squad! För hår som behöver tåla det mesta.
Du missar väl inte att rocka vårens coolaste look, Soft Punk? Kombinera Chanel-stilen med en lite slarvigt stylad page som ger en nyklippt känsla alla dagar i veckan.