Schwarzkopf
02/18/2017 at 07:57. Facebook
The got2b glued squad! För hår som behöver tåla det mesta.
Schwarzkopf
02/16/2017 at 08:57. Facebook
Du missar väl inte att rocka vårens coolaste look, Soft Punk? Kombinera Chanel-stilen med en lite slarvigt stylad page som ger en nyklippt känsla alla dagar i veckan.
Schwarzkopf
02/14/2017 at 06:01. Facebook
I dag uppmuntrar vi alla till att vårda relationen till sitt hår!
Schwarzkopf
02/13/2017 at 16:00. Facebook
Time to bond! Tävla om ett hårvård- och färgningskit för dig och en vän från Gliss Fiber Therapy och Color Expert. Följ oss på Instagram där du också kan läsa mer om och delta i tävlingen: [ Bit.ly Link ]
Äntligen har vi lanserat vårt nya vårdande 3-stegssystem för hemmafärgning – Schwarzkopf Color Expert. Upptäck den första hårfärgen som med hjälp av den professionella tekniken Omegaplex bevarar hårets naturliga mikrobindningar för ett mer skonsamt resultat.
Tidiga vardagsmorgnar är en hållbar hårspray räddaren i nöden. Få till den ultimata frisyren med got2b Rockin' It så är du good to go!
Stjärnprodukten i vår nya hårvårdsserie från Gliss stavas Fiber Therapy Bonding Repair-in-Oil Spray. Få glansigt och smidigt hår som dessutom återuppbyggs på djupet med hjälp av vårdande olja och revolutionerande Omegaplex.
Tävling! Vinn produkter från Gliss Fiber Therapy, vår nya hårvårdsserie med revolutionerande Omegaplex. Räkna antalet produkter som bläddrar förbi i videon. De fem som gissar rätt eller närmast rätt först vinner hela serien. Tävlingen pågår t.o.m. 8/2-2017, lycka till!
Perfekta mixen mellan stylat och ofixat hår får du med got2b made4mess!
Det är dags att sätta en av 90-talets starkaste trender på kartan igen: Powerkvinnan. Fixa looken med hjälp av naturlig makeup och matcha med en glansig frisyr, perfekt sidbena och sned lugg.
Gliss introducerar Fiber Therapy – en tidigare salongsexklusiv behandling för färgat och stylat hår som nu blir tillgänglig för alla! Revolutionerande Omegaplex reparerar, vårdar och ger ett långvarigt skydd mot kommande påfrestningar.
Med got2b Glued får du en lagom kaxig frisyr! Matcha din backslick med sotade ögon och läppar i en perfekt nudefärgad nyans.
80s Up – Det glamourösa 80-talet är först ut när Schwarzkopf presenterar de främsta hårtrenderna för 2017. Vem har inte saknat kombinationen röda läppar, stora lockar och volym från rötterna?
Färga, platta, locka eller föna – vad utsätter du oftast håret för? Nästa vecka lanserar Gliss en serie revolutionerande produkter som reparerar och ger näring till färgat och stylat hår.
Norska Noora har tagit oss med storm! Vårens hetaste klipp är pagen. Skapa volym till frisyren med got2b 2 sexy volumizing spray mousse. Spraya i fuktigt hår och föna med huvudet upp och ned.
Senast in i the got2b squad är stylingserien som hjälper dig att skapa rätt look oavsett tillfälle. Just nu hittar du serien exklusivt hos H&M. May the Glam Force be with you!
Med en perfekt balans mellan varma och kalla toner, har nude snabbt blivit en av de mest populära hårtrenderna.
Med en extra dos volym gestaltar den här frisyren allt som andas 80-tal: uttrycksfullhet, elegans och power. Välj den här stilen för att visa din femininitet till fullo och du gör garanterat avtryck…
got2b glued styling gel ser till att din frisyr håller hela dagen. Även om du fastnar i en vindpust kan du vara säker på att ditt hår kommer att se lika perfekt ut som du!