Schwarzkopf
today at 06:00. Facebook
Färga, platta, locka eller föna – vad utsätter du oftast håret för? Nästa vecka lanserar Gliss en serie revolutionerande produkter som reparerar och ger näring till färgat och stylat hår.
Schwarzkopf
01/17/2017 at 06:00. Facebook
Norska Noora har tagit oss med storm! Vårens hetaste klipp är pagen. Skapa volym till frisyren med got2b 2 sexy volumizing spray mousse. Spraya i fuktigt hår och föna med huvudet upp och ned.
Senast in i the got2b squad är stylingserien som hjälper dig att skapa rätt look oavsett tillfälle. Just nu hittar du serien exklusivt hos H&M. May the Glam Force be with you!
Med en perfekt balans mellan varma och kalla toner, har nude snabbt blivit en av de mest populära hårtrenderna.
Med en extra dos volym gestaltar den här frisyren allt som andas 80-tal: uttrycksfullhet, elegans och power. Välj den här stilen för att visa din femininitet till fullo och du gör garanterat avtryck…
got2b glued styling gel ser till att din frisyr håller hela dagen. Även om du fastnar i en vindpust kan du vara säker på att ditt hår kommer att se lika perfekt ut som du!
Oavsett om du vill ha en helt ny look eller bara en liten uppfräschning, de här hårtrenderna spås bli stora 2017!
Oavsett vad du har för nyårsplaner är vi rätt säkra på att se bra ut är en del av dem. Som tur är har vi tre frisyrer som kommer passa dig perfekt. Välj din favorit!
Starta 2017 med denna nyskapade klassiker: en fräsch, okomplicerad och modern bob légère. Behåll luggen rak men ofixad och addera massor av struktur i de uppklippta längderna för att släppa lös din vilda sida. Vad har du för nyårslöfte för din frisyr under 2017?
Brun, den mångsidiga hårfärgen! De bästa nyanserna den här säsongen är definitivt rödbrun, chokladbrun och mörkbrun. Vilken föredrar du?
Schwarzkopf lanserar hårfärgen Color Expert, med den revolutionerande teknologin Omegaplex som skyddar håret under och efter hårfärgningen. Finns denna vecka exklusivt på Åhléns web shop. Läs mer och var först med att prova genom att klicka nedan.

Läs mer och var först med att prova genom att klicka nedan.

ahlens.se
Dress to impress! Håll dig välvårdad för att stå ut från mängden!
Den här veckan lanserar vi en ny innovativ hårfärg som till en början endast kan köpas på Åhléns webshop. Vinn en välfylld goodiebag genom att gissa vad den nya innovationen är och motivera varför just du ska vinna!
Alla vill ha fylligare hår! Med dessa snabba tips får du enkelt mer volym i håret.
Plattång, locktång, fön – för ett perfekt hår finns det inga substitut för dessa heta stylingvapen. Använd därför got2b guardian angel för att bekämpa värmen och finn din gudomliga glans!
Gömmer du ditt torra och frissiga hår under en ullig mössa? Ge det lite extra omsorg i vinter; Gliss Winter Care edition ger nytt liv till håret när du behöver det.
Bjuden på fest men ännu inte bestämt vad du ska göra med ditt hår? Då är det läge för en glamorös side-bun!
Är du redo inför vintern? Se till att ditt hår glänser mer än isen!
TÄVLING! Förra veckan fick ni rösta på er favorithårspray och vinnaren blev Rockin’it! Tagga en vän för chansen att vinna denna hårspray till dig och din vän!
November-deppig? Dessa frisyrer kommer muntra upp dig!