SF Bio
03/24/2017 at 11:02. Facebook
I...am....groot! Eller, för att vara en aning tydligare: Nu kan du säkra din plats på världspremiären för Guardians of the Galaxy vol. 2 den 26 april! - Läs mer och boka biljetter på .
SF Bio
03/23/2017 at 15:39. Facebook
Michael gav oss bra feedback på hur man skulle kunna filtrera fram filmer via sf.se. Har du förslag på hur våra digitala kanaler kan bli bättre? Delta i diskussionen på sf.se/biolabbet.
SF Bio
03/22/2017 at 16:00. Facebook
Nu kan du som är Bioklubbsmedlem köpa biljetter till Fast & Furious 8! Med actionladdade biljakter tar vi oss till Kubas stränder, New Yorks gator och det arktiska klimatet vid Barents hav. Allt för att stoppa en terrorist. Biopremiär 12 april, ordinarie kan köpa biljetter från imorgon. Läs mer på .
SF Bio
03/21/2017 at 16:58. Facebook
Imorgon blir det bioforskning i rymden med Daniel Espinosas nya sci-fi thriller Life på våra biografer! Med Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson och Ryan Renolds i rollerna. Läs mer och boka biljetter på bit.ly/SF-Bio.
SF Bio
03/19/2017 at 07:30. Facebook
Gillar du att ge feedback? Nu kan du vara med och påverka utformningen av vår nya webbplats. Tyck till på sf.se/biolabbet
SF Bio
03/17/2017. Facebook
Hej!

Just nu figurerar följande fejk-kampanj, både via mail och på olika webbsidor. Vi på SF Bio vill varna våra kunder för detta då vi på intet sätt står bakom dessa erbjudanden. Vi ser väldigt allvarligt på situationen och har tagit ärendet vidare för utredning.
Vi hoppas på våra kunders förståelse och ber er att inte lämna ut vare sig person- eller kortuppgifter i dessa...
View details ⇨
SF Bio
03/16/2017. Facebook
Nyfiken på Ghost in the Shell? Den 22 mars kan du se ett 14 minuter exklusivt klipp i IMAX® klockan 20.45! Du hämtar ut en kostnadsfri biljett på Filmstaden Scandinavia från och med idag tills att platserna tar slut. Läs mer på sf.se/nyheter.
SF Bio
03/14/2017. Facebook
På fredag har Skönheten och Odjuret biopremiär med ett kärt återseende av klassiska karaktärer i en helt ny spelfilm som även visas i IMAX® på Filmstaden Scandinavia! En spännande nyhet som gäller alla våra biografer är att du som har appen och betallösningen Samsung Pay nu kan betala snabbt och smidigt i kiosken med mobilen. Läs mer på .
SF Bio
03/10/2017. Facebook
Den 23, 28 och 30 mars visar vi Rammstein Paris på SF Bios biografer. Regissören Jonas Åkerlund har fångat konsertkänslan i denna visuella fest utöver det vanliga. Läs mer och boka biljetter på . OBS! Konserten innehåller scener som kan upplevas som stötande.
SF Bio
03/09/2017. Facebook
Imorgon har Kong: Skull Island biopremiär och ni som ser den i IMAX® på Filmstaden Scandinavia har chansen att få en unik affisch inför första visningen. Bioklubben har här fått chansen att prata lite med huvudrollerna Brie Larson och Tom Hiddleston om deras anledningar att gå på bio. Boka dina biljetter på bit.ly/SF-Bio.
SF Bio
03/08/2017. Facebook
Ikväll har A United Kingdom smygpremiär på utvalda biografer! Från prisvinnande regissören Amma Asante kommer nu den inspirerande och sanna historien om kärleken som för 70 år sedan skakade omvärlden och sedan besegrade ett imperium. Läs mer och boka biljetter på bit.ly/SF-Bio.
SF Bio
03/07/2017. Facebook
Från och med fredag, 10 mars, visas kritikerrosade Sameblod på alla biografer som drivs av SF Bio. Filmen är en av de utmärkta filmer som vi gärna vill rekommendera lite extra, och biljetterna går att boka från och med imorgon på bit.ly/SF-Bio.
SF Bio
03/06/2017. Facebook
På Internationella kvinnodagen, onsdagen den 8 mars, vill vi uppmärksamma er på att vi har flera filmer med starka kvinnoporträtt på repertoaren. Bland annatär det smygpremiär för Alla tiders kvinnor och A United Kingdom. Dessutom visas både Jackie och Dolda tillgångar. Läs mer på .
SF Bio
03/04/2017. Facebook
Ge bort en nostalgiresa genom Sommarsverige! Snart har Filmen om Badrock premiär och de första två som köper ett presentkort på för över 400 kr från 6 mars får en signerad bok om festivalen Badrock och en badrock. Boken finns även att köpa på krall.se
SF Bio
03/02/2017. Facebook
17 mars får vi äntligen återse karaktärerna i Disneys älskade berättelse om Skönheten och Odjuret i en helt ny enastående spelfilm. Visas även i IMAX® på Filmstaden Scandinavia. Filmen är nu granskad och åldersgränsen landade på 11 år. Läs mer och boka biljetter till premiären på bit.ly/SF-Bio.
SF Bio
03/01/2017. Facebook
Bioklubben har träffat Hugh Jackman som berättar om sina anledningar att gå på bio. På kan du läsa hela intervjun om teamets känslor kring filmen Logan: The Wolverine som har biopremiär ikväll.
SF Bio
02/28/2017. Facebook
Ta chansen att se Hugh Jackman i rollen som Logan för sista gången! Nedbruten och förtvivlad försöker han att gömma sig från världen. Men ofrillvilligt tvingas han möta sitt öde när en ung flicka dyker upp, som visar sig förföljas av mörka krafter från hans förflutna.Visas även i IMAX på Filmstaden Scandinavia i Solna. Biljetter hittar du på bit.ly/SF-Bio
SF Bio
02/27/2017. Facebook
Årets Oscargala är nu avslutad med Jimmy Kimmel som programledare. Den film som fick flest statyetter blev La La Land, där Linus Sandgren belönades för en Oscar för bästa foto i filmen. Det såg även ut som att La La Land stod som vinnare av Bästa film, men det visade sig vara en förväxling av kuverten och den utsedda vinnaren var egentligen Moonlight. Läs mer på .
SF Bio
02/27/2017. Facebook
Vinnare i bästa film blev förvirrande. Fel kuvert öppnades och La La Land såg ut att vara vinnare även för bästa film. Men vinnaren upptäcktes sedan vara välförtjänta Moonlight. Läs mer på
SF Bio
02/27/2017. Facebook
Och Oscar till Bästa kvinnliga huvudroll går till Emma Stone för sin insats i La La Land! Läs mer på .
#oscarvaka #oscarsgalan2017