SF Bio
yesterday at 14:00. Facebook
Natten till måndag bevakar vi Oscarsgalan! Många av de nominerade är bioaktuella just nu. Vilken film tror du vinner som bästa film? Vi hoppas givetvis lite extra på alla svenska talanger som är med i år. Se alla nomineringar och ladda upp inför galan på sf.se/oscar2017.
SF Bio
02/22/2017 at 14:00. Facebook
24 februari har John Wick: Chapter 2 biopremiär på SF Bios biografer! John Wick, legendarisk lönnmördare, tvingas in i tjänst då en före detta kollega planerar att ta kontroll över ett ljusskyggt lönnmördarsällskap. Bunden av en blodsed att hjälpa honom, reser John till Rom för att möta några av världens dödligaste lönnmördare. Boka biljetter på bit.ly/SF-Bio.
SF Bio
02/21/2017 at 14:00. Facebook
På fredag har Oscarsnominerade Dolda Tillgångar biopremiär! En av de utmärkta filmer vi vill rekommendera lite extra. Ett starkt verklighetsbaserat drama om de tre briljanta hjärnorna bakom historiens största rymdprojekt. Läs mer och boka biljetter på bit.ly/SF-Bio.
SF Bio
02/19/2017 at 11:00. Facebook
23 februari är det smygpremiär för Silence, regisserad av Martin Scorsese. En av de utmärkta filmer vi på SF Bio vill rekommendera lite extra. I rollerna ser vi Andrew Garfield, Liam Neeson och Adam Driver. Silence är även nominerad i Oscarsgalan för bästa foto. Läs mer och boka biljetter på bit.ly/SF-Bio.
SF Bio
02/16/2017. Facebook
Klassikern Trainspotting gjorde avtryck i filmhistorien när den kom 1996 och snart kommer uppföljaren T2 Trainspotting! Passa därför på att ladda upp med den första filmen om missbrukaren Renton och hans kompisar. Visas på utvalda biografer. Läs mer på bit.ly/SF-Bio.

Trainspotting - Klassiker

EVENT - facebook.com
SF Bio
02/15/2017. Facebook
The Great Wall berättar sagan om en elitstyrka i kamp för mänsklighetens överlevnad på ett av världens mest ikoniska byggnadsverk, den kinesiska muren. Zhang Yimou regisserar, och står bakom kameran i den största produktion som någonsin genomförts på kinesisk mark. Läs mer och boka biljetter på bit.ly/SF-Bio.
SF Bio
02/14/2017. Facebook
Vad räddar en misslyckad "dejt"? Det finns alltid en anledning att gå på bio. Kvällens föreställningar hittar du på bit.ly/SF-Bio. #valentinesday
SF Bio
02/13/2017. Facebook
I den skräckthrillern A Cure for Wellness skickas en ambitiös ung man till ett idylliskt s.k. ”wellness centre” på en undangömd plats i alperna för att hämta hem sin VD, men han misstänker snabbt att det är något som inte stämmer med de mystiska, mirakulösa spa-behandlingarna... Läs mer på bit.ly/SF-Bio, biljetter finns att boka från och med onsdag.
SF Bio
02/11/2017. Facebook
Hoppas ni har en bra helg med många roliga bioupplevelser! Ett tips om en film som innehåller många skratt för hela familjen är Lego Batman The Movie som nu visas på våra SF Bio-biografer (där vi även fick finbesök)! Läs mer och boka biljetter på bit.ly/SF-Bio.
SF Bio
02/10/2017. Facebook
Ikväll har The Lego Batman Movie biopremiär! Det är stora förändringar på gång i Gotham och om han vill rädda staden från Jokern måste han ge upp den ensamma-hjälten-grejen och lära sig samarbete, och kanske att slappna av lite ibland. Läs mer och boka biljetter på bit.ly/SF-Bio eller i SF Bio-appen.
SF Bio
02/09/2017. Facebook
Missa inte Filmen om Badrock! Björn Skifs och hans vänner navigerar oss igenom den unika upplevelse som Badrock en gång var och vi får uppleva musiken från de somriga festivaldagarna i Borgholm på Öland. Vi tittar tillbaka till sent 80-tal, men även till fjolårets efterlängtade 30-årsjubileum. Läs mer och boka biljetter på bit.ly/SF-Bio.

Filmen om Badrock - Konsertfilm - Mer På Bio

EVENT - facebook.com
SF Bio
02/08/2017. Facebook
Överraska någon du tycker om med en bioupplevelse på Alla hjärtans dag - Våra presentkort hittar du på våra biografer, hos våra återförsäljare eller på sf.se/presentkort.
SF Bio
02/07/2017. Facebook
En sårad Christian Grey försöker att få Ana tillbaka, men denna gång kräver hon att att deras arrangemang ska se annorlunda ut. Men det verkar mer komplicerat än så... Fifty Shades Darker har biopremiär på fredag, men redan ikväll kan du se de exklusiva smygpremiärerna på utvalda SF Bio-biografer där även hudvårdsmärket Cetaphil finns på plats. Boka dina biljetter på bit.ly/SF-Bio.
SF Bio
02/03/2017. Facebook
Köp dina biljetter på bit.ly/SF-Bio och "Bli vår gäst" den 17 mars när Disneys Skönheten och odjuret har världspremiär. Visas även i IMAX® på Filmstaden Scandinavia i Solna.
SF Bio
02/02/2017. Facebook
Trött på den svenska vintern? Dröm dig bort till varmare breddgrader på biopremiären av Disneys Vaiana. På fredag kan du följa med på ett tropiskt äventyr med den modiga hjältinnan Vaiana och halvguden Maui. Läs mer och boka dina biljetter på bit.ly/SF-Bio
SF Bio
02/01/2017. Facebook
Missa inte alla bioaktuella filmer som är nominerade för en Oscar i år! Det är ett tag kvar, men vi laddar nu upp med en tävling i popcornets tecken på Instagram där du, med lite kreativitet, kan vinna 120 liter popcorn till din egen Oscarvaka 26 februari. Läs mer på .
SF Bio
01/31/2017. Facebook
För er som gillar Skräckfilm och tycker att kalla kårar eller sömnlösa nätter bara är ett kvitto på en bra bioupplevelse - På fredag är Samara är tillbaka på bioduken när Rings har biopremiär! Läs mer och boka dina biljetter på bit.ly/SF-Bio.
SF Bio
01/30/2017. Facebook
På fredag har Vaiana biopremiär! Varför inte överraska någon med en tropisk bioupplevelse? Våra presentkort hittar du på SF Bios biografer, på sf.se/presentkort eller hos våra återförsäljare.
SF Bio
01/27/2017. Facebook
Välkommen på exklusiv smygpremiär av Fifty Shades Darker den 7 februari. Samla gänget och se filmen före alla andra. Hudvårdsmärket Cetaphil finns på plats och delar ut prover samt lottar ut finfina goodiebags. Läs mer och köp biljetter på bit.ly/SF-Bio.
SF Bio
01/24/2017. Facebook
För trettio år sedan samlade Björn Skifs den svenska artisteliten på Öland och sommarfestivalen Badrock föddes. Den 7 mars visar vi Filmen om Badrock! Sjung med till klassiska rocklåtar, följ med backstage, se intervjuerna och upplev festerna i denna musikaliska resa från 80-talet till idag. Biljetter till premiären finns tillgängliga från 25 januari på sf.se/mer-pa-bio/konsert.