SF Bio
SF Bio
yesterday at 08:58. Facebook
**Just nu pågår det fejkkampanjer som utger sig för att vara SF Bio i många kanaler. Om du läser mail, SMS eller annat som du tror är från oss, lämna aldrig ut person- eller kortuppgifter! Om du redan har gjort det bör du spärra bankkortet omedelbart och vi rekommenderar att polisanmäla händelsen. Dela gärna för att varna andra.
Just nu pågår det fejkkampanjer som utger sig för att vara SF
Anneli Johansson
Rose-Marie Isakson
Anna Persson
SF Bio
SF Bio
04/26/2017 at 12:16. Facebook
Idag är det Alien Day och dagen till ära kan du nu köpa biljetter till Alien: Covenant! På hittar du intressant fakta om de tidigare filmerna och dessutom kan du den 9 maj se klassikern Alien (Director's Cut) igen på utvalda biografer!
Jenny Fjellström
Evelina Sjöstedt
Josefine Fergani
SF Bio
SF Bio
04/25/2017 at 08:00. Facebook
Imorgon har Marvels actionfyllda Guardians of the Galaxy vol. 2 biopremiär! Nu gäller det att nysta upp mysteriet med Star-Lords föräldrar - och vilken roll spelar egentligen Sylvester Stallone? Läs mer och boka biljetter på .
Harriet Olsén
Jessika Dynamit Harri
Mange Mankan
SF Bio
SF Bio
04/23/2017 at 06:45. Facebook
Testpatrullen är redo för Barnens Biodag - är ni? Snart öppnar vi! Läs mer och boka biljetter på .
Marcus Widerberg
Annie Gustavsson
Erica Svangärd
SF Bio
SF Bio
04/22/2017 at 07:00. Facebook
Imorgon är det äntligen dags! Då är det halva priset på alla filmer fram till kl. 15. Läs mer och boka dina biljetter på .
Malin Åkerberg
Anette K Lindberg
Rebecca Oliver
SF Bio
SF Bio
04/21/2017. Facebook
Starta helgen med en awesome mix på Spotify och peppa inför Guardians of the Galaxy vol 2! Musiken från filmen hittar du här: [ Bit.ly Link ] - biopremiär på onsdag! Läs mer och boka biljetter på . Trevlig helg!
Isabelle Skogh
Katarina Eriksson
Mange Mankan
SF Bio
SF Bio
04/20/2017. Facebook
Mohamed tycker att fler betalningsmöjligheter i nya appen vore bra - håller du med? Var med i diskussionen på bit.ly/SFBio-biolabbet.
Mohamed tycker att fler betalningsmöjligheter i nya appen vore bra håller du
Oskar Anander
Simon Tejme
Emir Selimi
SF Bio
SF Bio
04/19/2017. Facebook
Vår testpatrull är säkra – det kommer bli en härlig dag på söndag då det är Barnens Biodag. De bästa platserna går först så in och boka dina biljetter på nu. Varmt välkomna!
Nathalie Edin
Pepe Aracil Flügel
Furkan Jalabi
SF Bio
SF Bio
04/17/2017. Facebook
Så här kunde det låta förr i Dokument Utifrån. Mycket har hänt sen dess - idag bokas majoriteten av alla biobiljetter online. Snart lanserar vi e-biljetter som gör att du kan scanna din biobiljett direkt från mobilen. Läs om och tyck till om e-biljetten på
Daniel Österberg
Mikael Draca Wedlund
Mikael Ekwall
SF Bio
SF Bio
04/16/2017. Facebook
Nu är det bara en vecka kvar tills Barnens Biodag 23 april! Halva priset på alla filmer fram till klockan tre och vi har dessutom smygpremiär för Milo: Månvaktaren! En vacker och förförisk berättelse om en annan värld. Läs mer om Barnens Biodag på - biljetterna släpps på onsdag.
Jenny Ågren
Anne Thidell
Zahida Falk
SF Bio
SF Bio
04/14/2017. Facebook
Här är det första vi får se från Star Wars Episod VIII: The Last Jedi! Årets påskägg kunde inte innehålla något bättre. Titta och njut. Biopremiär 13 december.
Henrik Olof Borgenhäll
Natalia Baraslievska
Preben Holm
SF Bio
SF Bio
04/13/2017. Facebook
Tycker du om att ge feedback? Snart lanserar vi en ny app där du kan ha biljetten direkt i mobilen. Gå in på bit.ly/SFBio-biolabbet, få en förhandstitt och lämna feedback!
Leo Borg
Jesper Wahlund
George Ibrahim
SF Bio
SF Bio
04/12/2017. Facebook
Ikväll är det biopremiär för Fast & Furious 8 - ska du dit? Från och med idag kan du som betalar med Samsung Pay i kiosken köpa en mellanpopcorn och få en 50 cl Coca Cola eller Fanta på köpet! Gäller till och med 30 april. Läs mer och boka biljetter på .
Anna Stenberg
Kristina Korelic
Carina Nilsson
SF Bio
SF Bio
04/11/2017. Facebook
För er som gillar Marvel kommer här den första trailern för Thor: Ragnarok som har biopremiär i höst! Läs mer på .
Mats Helli
Jessica Sunderling
Josefin Andersson
SF Bio
SF Bio
04/06/2017. Facebook
Har du svårt att få ihop livspusslet för att hitta en tid som passar med ditt sällskap? - just nu funderar vi över ett planeringsverktyg på den nya sajten! Var med i diskussionen på bit.ly/SFBio-biolabbet.
Har du svårt att få ihop livspusslet för att hitta en tid
SF Bio
Therése Henriksson
Elin Blideskog
SF Bio
SF Bio
04/05/2017. Facebook
På lördag, 8 april, är det BioYra i frågesportprogrammet En Ska Bort! Har du stenkoll på biofilmer? Massor av roliga tävlingar med 80.000 kr, exklusiv visning av Alien: Covenant och biobiljetter i potten! Läs mer på eller tävla direkt på .
Jennie Jeppsson
Patrik Werne
SF Bio
SF Bio
04/04/2017. Facebook
På söndag har Your Name galapremiär där vi rullar ut röda mattan på Saga i Stockholm. Filmen presenteras av popstjärnorna YOHIO och Nova Miller som gör de svenska rösterna för huvudkaraktärerna i filmen. Läs mer och boka biljetter på . Välkomna!
Jeanette Aurén
Nörden Timmy Lundberg
Erik Johansson
SF Bio
SF Bio
04/03/2017. Facebook
Från skaparen av Madagaskar kommer nu komedin Baby-bossen, biopremiär på fredag! Att bebisar har en tendens att styra lite extra hemma är kanske ingen nyhet för varken syskon eller föräldrar. Men det här är kanske en lite annorlunda situation. Läs mer och boka biljetter på .
Sanna Timonen
Cassandra Burman
Lena Mini Andersson
SF Bio
SF Bio
03/31/2017. Facebook
SAVE THE DATE - 23 april är Barnens Biodag äntligen tillbaka! Halva priset på alla filmer och Knattemenyn fram till klockan tre. Läs mer på bit.ly/BarnensBiodag.
SF Bio
Steve Floyd
Aleksandar Kristina
SF Bio
SF Bio
03/30/2017. Facebook
Vi har fått in många förslag på integration med filmdatabasen IMDb. Vad tycker du? Var med och ge din feedback i diskussionen på sf.se/biolabbet där vi utvecklar vår nya sajt!
Vi har fått in många förslag på integration med filmdatabasen IMDb Vad
SF Bio
Gísli Már Víglundsson
Louise Jansson's Frestelse