SF Bio
SF Bio
today at 12:50. Facebook
Det finns många anledningar att gå på bio i sommar. Läs mer om filmerna på eller i appen. Ha en trevlig helg!
Michael Arvallius
SF Bio
SF Bio
yesterday at 14:27. Facebook
Idag kan du som är medlem i Bioklubben säkra din plats till premiären av Spiderman: Homecoming den 5 juli! Den unge Peter Parker, Spindelmannen, gjorde spektakulär debut i Captain America: Civil War och börjar här utforska sin nyfunna identitet som nätsvingande superhjälte. Läs mer och köp biljetter på
SF Bio
SF Bio
06/20/2017 at 14:46. Facebook
På lördag har Transformers: The Last Knight biopremiär! Michael Bays stora final som regissör för Transformers-universumet där han här visar hur en film ska göras - i 3D. En teknik som experimenterades med redan med på 1890-talet i USA, men ser ganska annorlunda ut idag. Läs mer om 3D-formatets historia på .
Seth Petersson
Christian Andersson
Isabelle Skogh
SF Bio
SF Bio
06/18/2017 at 08:00. Facebook
På måndag den 19 juni uppdaterar vi och appen. Därför går det inte att surfa eller köpa biljetter på webbplatsen eller i appen under förmiddagen.
På måndag den 19 juni uppdaterar vi wwwsfse och appen Därför går
Helene Örnebring
SF Bio
SF Bio
06/16/2017 at 14:15. Facebook
Ikväll den 16 juni har All Eyez on Me biopremiär på utvalda biografer. Filmen om hiphop-legenden 2pac Shakur som idag skulle fyllt 46 år. Läs mer om filmen och köp biljetter på .
Therés Hanning
Ela Söderberg
Hashim Gucati
SF Bio
SF Bio
06/15/2017 at 09:32. Facebook
Jani hade ett roligt förslag på hur upplevelsen kunde förlängas efter filmen med ett quiz. Fler förslag hittar du på biolabbet! Nu har vi dessutom samlat några av de mest efterfrågade digitala funktionerna - vilken gillar du bäst? Rösta på bit.ly/SFBio-biolabbet!
Sarah Adolfsson
Anna Tjernström
Daniel Porselid
SF Bio
SF Bio
06/14/2017. Facebook
Idag kan du som är medlem i Bioklubben köpa biljetter till Transformers: The Last Knight! Michael Bay's final på Transformers-sagan och därmed unik i sin 3D-teknik. Visas även i IMAX® på Filmstaden Scandinavia! Läs mer och köp biljetter på . Ordinarie biljettsläpp är imorgon.
Ellinor Sjösten Godlund
Ismail Kartov
Barsam Zakeri
SF Bio
SF Bio
06/13/2017. Facebook
I november kommer den efterlängtade filmatiseringen av Agatha Christies bästsäljande bok Mordet på Orientexpressen - Här är det första vi ser från filmen! Kenneth Branagh regisserar samt spelar själv tillsammans med Penelope Cruz, Johnny Depp, Daisy Ridley, Michelle Pfeiffer mfl. Läs mer på .
Monica Lindberg Wall
Thobias Höglund
Freddie Mossberg
SF Bio
SF Bio
06/11/2017. Facebook
På fredag har Rough Night biopremiär! Fem college-vänner återförenas för en möhippa i Miami efter 10 år. Det är känt sedan gammalt att möhippor kan spåra ur, men den här kanske inte blev som planerad.
Lollo Carlström
Maria Vikman
Sofi Andersson
SF Bio
SF Bio
06/10/2017. Facebook
Ge bort ett bioäventyr så här i examenstider till någon du bryr dig om! Presentkorten hittar du på våra biografer och hos återförsäljare.
SF Bio
SF Bio
06/09/2017. Facebook
Tack för era tankar om den nya sajten! Många av er har varit delaktiga och skrivit på och i andra kanaler. Vi har sett era tankar och nu fortsätter arbetet. Här kan du se Micke från vårt webbteam berätta mer om några kommande förändringar.
Dieter Horst
Markus Berglund
Henrik Mårtensson
SF Bio
SF Bio
06/06/2017. Facebook
Minionerna <3 blågult!
Hurra! I dag är det Sveriges nationaldag! 6 juni blev nationaldag så sent som 1983 och firas till minne av 1809 års regeringsform samt dagen då Gustav Vasa valdes till kung 1523. Det firar vi med ett gäng blågula minioner som kommer till en biograf nära dig i juni. [ Sf.se Link ]
Minionerna 3 blågult Hurra I dag är det Sveriges nationaldag 6 juni
Fred Rydén
David François Lejon
SF Bio
SF Bio
06/05/2017. Facebook
Den som gräver den finner! Antingen gräver man i öknen och råkar ut för en hämndlysten prinsessa. Eller så gräver man där man står. Nu kan du njuta av klassikern Nickel på våra biografer igen. Nickel har funnits sedan 1950-talet och finns fortfarande i två smaker: gammaldags blandning och fruktsmak. Vilken njuter du av till The Mummy?
[ Sf.se Link ]
Den som gräver den finner Antingen gräver man i öknen och råkar
Marcus Löwin
Iggström Björn
Åke Källqvist
SF Bio
SF Bio
06/02/2017. Facebook
Har du testat vår nya app? Pröva den senaste uppdateringen och berätta vad du tycker på [ Bit.ly Link ]
Har du testat vår nya app Pröva den senaste uppdateringen och berätta
Pål Fjelkestam
Dan Bunting
Magnus Pangnus
SF Bio
SF Bio
06/01/2017. Facebook
Har du någonsin undrat varför 3D kan upplevas annorlunda från film till film? Michael Bay har svaret. På berättar regissören varför du måste se Transformers: The Last Knight i äkta 3D!
Mikael Draca Wedlund
Jimmy Stoffers
Håkan Brink
SF Bio
SF Bio
05/30/2017. Facebook
Imorgon släpper vi biljetterna till premiären av Dumma mej 3 till Bioklubbsmedlemmar! Ordinarie kan köpa från och med 1 juni. Inte medlem ännu? Läs mer och bli medlem på .
Michael Arvallius
Natalie Lindkvist
Sofia Wramsby
SF Bio
SF Bio
05/28/2017. Facebook
På fredag, 2 juni, är det biopremiär för Wonder Woman! Diana, Amazonprinsessa och oövervinnerlig krigare, lämnar sitt isolerade hem på paradisön för att försöka stoppa den grymhet hon just upptäckt i människans värld. Läs mer och boka biljetter på .
Åsa M Larsson
Jonathan Joppe Eklund
Sara Borgström
SF Bio
SF Bio
05/27/2017. Facebook
Kom ihåg Mors dag imorgon! Blommor och Choklad i all ära, men en bioupplevelse varar oftast längre. Ge bort ett presentkort på bio! (Chokladen har vi också.) Presentkorten hittar du på våra biografer eller hos återförsäljare.
Kom ihåg Mors dag imorgon Blommor och Choklad i all ära men
SF Bio
SF Bio
05/26/2017. Facebook
Tävlingen mellan Gustav och Johannas popcornblandning är avgjord och Johannas sommardröm fick flest röster! Blandningen kommer att säljas i begränsad upplaga på utvalda biografer från och med juli. Stort tack till alla er som har röstat!
Jenny Bergman
Robert Hoflin
Jasmine Blumenfeld
SF Bio
SF Bio
05/25/2017. Facebook
Vi har fått massor av glada tillrop på vår nya sajt, men även feedback på vad vi kan förbättra - superbra tycker vi! Därför kommer det en första uppdatering inom kort som du kan läsa mer om på [ Bit.ly Link ].
Vi har fått massor av glada tillrop på vår nya sajt men
SF Bio
Sebastian Gustafsson
Kjell Ahlström