FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
SHL
4 hours 33 minutes ago. Facebook
Bara en match i SHL i kväll, men ack så viktig. Jumbon Rögle tar emot nästjumbon Leksand som efter en riktigt seg start äntligen fått lite styrfart. Läs om förutsättningarna, följ direktrapporteringen och läs matchrapport på SHL.se!

Foto: Anders Bjurö / Bildbyrån
SHL
yesterday at 20:23. Facebook
Linköping knep tre poäng i bortamötet mot Malmö under måndagskvällen efter seger med 3-2. Det var styrkan, fysiken och intensiteten som var vägvinnande sedan gästerna kämpat ner hemmalaget i den tredje perioden.

Läs om matchen, kolla in statistik och highlight på SHL.se!

Linköpings styrka sänkte Malmö

shl.se
SHL
yesterday at 17:13. Facebook
Isen i Malmö Arena är redo för kvällens SHL-match mellan Malmö och Linköping. Du följer självklart matchen som vanligt via liverapporteringen på SHL.se!

SHL
yesterday at 14:35. Facebook
På hemsidan kan ni, förutom att plugga på matchguiden till kvällens möte mellan Malmö och Linköping, också läsa om debutanter i Tre Kronor och vilka som kom med i bruttotruppen till JVM i slutet av december.

Herren på bilden, som även spelar ikväll, är en av debutanterna i Rikard Grönborgs trupp.

Vad säger ni om de båda uttagningarna och vad tror ni om kvällens match?

Foto: Michael...
View details ⇨

SHL.se

shl.se
SHL
yesterday at 11:58. Facebook
Leksandsspelaren Lukas Ericsson fälls för tackling mot huvudet i gårdagens match mellan Leksand och Rögle, han kommer att bli avstängd och tilldelas även böter. Hanteringen av ärendet har skett enligt de rutiner som gäller disciplinärenden säsongen 2016/2017.

Beslut från disciplinnämnden

shl.se
SHL
yesterday at 07:03. Facebook
Situationsrummet har granskat matchen som spelades i SHL under gårdagen. Efter samråd med referensgruppen har följande spelare anmälts till svenska ishockeyförbundets disciplinnämnd som kommer behandla ärendet under dagen.

Anmälan till disciplinnämnden

shl.se
SHL
12/04/2016 at 17:41. Facebook
24 omgångar tog det, men efter 3-2 mot RÖGLE BK på söndagen lämnar nu Leksands IF jumboplatsen i SHL. Läs om matchen och se highlights via länken nedan.

Foto: Daniel Eriksson, Bildbyrån

Leksand fick hål på Dansk och lämnar jumboplatsen

shl.se
SHL
12/04/2016 at 14:32. Facebook
Idag bjuds vi på en match från SHL. Leksands IF gästas av RÖGLE BK hemma i Tegera Arena. Viktiga poäng står onekligen på spel då Dalaklubben vid tre poäng går om Rögle i tabellen och för första gången den här säsongen lämnar jumboplatsen.

Häng med i alla händelser från mötet via vår liverapportering på SHL.se!

Foto: Sports Editing Sweden

SHL.se

shl.se
SHL
12/04/2016 at 09:18. Facebook
Beslut från disciplinnämnden angående Djurgårdens Ville Varakas.

Beslut från disciplinnämnden

shl.se
SHL
12/04/2016 at 07:11. Facebook
Situationsrummet har granskat matcherna som spelades i SHL under gårdagen. Efter samråd med referensgruppen har följande spelare anmälts till svenska ishockeyförbundets disciplinnämnd som kommer behandla ärendet under dagen.

Anmälan till disciplinnämnden

shl.se
SHL
12/03/2016 at 20:49. Facebook
Frölunda och HV71 gick segrande ur de täta kvällsfighterna. Joel Lundqvist svarade för matchens enda mål när Frölunda återigen nollade Luleå, samtidigt som Linus Söderström skrev historia i HV:s 0-3-vinst över Örebro. Vilken spelare imponerade mest på dig ikväll?

Historisk nolla i HV71:s nya seger

shl.se
SHL
12/03/2016 at 18:10. Facebook
Lördagens tre tidiga möten från SHL innehöll det mesta. Vi bjöds på två nollor, förlängning, gruff samt förlängda mål- och poängsviter. I Karlstad fixade Johan Ryno bonuspoängen mot Djurgården, Gustaf Lindvall och Felix Sandström höll nollan när Skellefteå slog Karlskrona och Brynäs besegrade Växjö. Dessutom påmindes vi om att Oskar Lindblom och Oscar Möller är i fortsatt högform.

Läs om...
View details ⇨

SHL.se

shl.se
SHL
12/03/2016 at 14:49. Facebook
Linköpings forward Broc Little blir den tredje spelaren som får motta priset Månadens Spelare i SHL. Priset går till den spelare som gjort bäst bestående sportsliga avtryck under föregående månad.

Månadens Spelare i november: Broc Little, Linköping

shl.se
SHL
12/03/2016 at 14:38. Facebook
Nedsläpp i lördagens tre tidiga matcher från SHL är inte långt borta! Precis som vanligt kan du hänga med i matcherna via vår liverapportering på hemsidan.

Nu åker vi!

Foto: Sports Editing Sweden

SHL.se

shl.se
SHL
12/03/2016 at 09:28. Facebook
Lördagen bjuder på fem matcher från SHL och på hemsidan finns nu samtliga matchguider publicerade. Ett av dagens möten är Örebro-HV71 där skyttekungarna Libor Hudacek och Martin Thörnberg gör upp i en spännande match i matchen.

Foto: Bildbyrån

SHL.se

shl.se
SHL
12/02/2016 at 20:52. Facebook
Frölunda vann kvällens enda match i SHL. Luleå var hårt tillbakapressat i den första perioden men höll sig kvar i matchen. Referat och kommentarer på SHL.se!

Foto: Carl Sandin / Bildbyrån

Frölunda steget före Luleå

shl.se
SHL
12/02/2016 at 17:27. Facebook
Förberedelserna är igång inför kvällens enda SHL-match, den mellan Frölunda och Luleå. Läs på inför matchen, häng med i uppsnacket och följ direktrapporteringen på shl.se!

Foto: Carl Sandin / Bildbyrån
SHL
12/02/2016 at 11:24. Facebook
Örebrospelaren Daniel Viksten fälls för tackling mot huvudet i gårdagens match mellan Örebro och Leksand, han kommer att bli avstängd och tilldelas även böter. Hanteringen av ärendet har skett enligt de rutiner som gäller disciplinärenden säsongen 2016/2017.

Beslut från disciplinnämnden

shl.se
SHL
12/01/2016 at 22:42. Facebook
Situationsrummet har granskat matcherna som spelades i SHL under kvällen. Efter samråd med referensgruppen har följande spelare anmälts till svenska ishockeyförbundets disciplinnämnd som kommer behandla ärendet under fredagen.

Anmälan till disciplinnämnden

shl.se
SHL
12/01/2016 at 20:54. Facebook
Linus Söderström i HV71 räddade den avgörande straffen och ordnade bonuspoängen i matchen mot Djurgården.

Vidare under kvällen segrade Linköping, Växjö, Skellefteå, Karlskrona och Örebro när sex matcher stod på SHL-menyn.

Du läser om alla matcher, ser highlights och kan kolla in intressant statistik från samtliga matcher på SHL.se!