sistaminuten.se
yesterday at 15:13. Facebook
Känner du till spännande Budva i Montenegro? Många svenskar gör det inte, men denna pittoreska badort blir allt hetare för varje år.

Här finns vackra stränder, kristallklart vatten, en gammal citykärna med anor som sträcker sig 2500 år tillbaka i tiden, och du får dessutom mycket för pengarna. Lägg till direktflyg från Skandinavien.

Här ser du de billigaste resorna till Budva just nu: [...
View details ⇨
sistaminuten.se
02/17/2017 at 14:15. Facebook
Nu har vi dragit vinnaren i vår stora Portugaltävling. Vi fick in ett mycket stort antal tävlingsbidrag och juryn hade verkligen inte ett enkelt jobb att finna en vinnare.

Men vinsten gick slutligen till denna lite annorlunda men kul och underhållande motivering: "Sist jag var I Lissabon var jag 14 år, fyllde år, en fågel bajsade på mitt huvud, hade blodsockerfall, jag blev rädd för en galen...
View details ⇨
sistaminuten.se
02/16/2017 at 12:44. Facebook
Gör ett superfynd och boka en riktigt billig resa till solen och värmen.

Här ser du de absolut billigaste solresorna just nu från 1299 kr för en vecka med priser från alla stora researrangörer.

Billigaste solresorna just nu - Sistaminuten.se

sistaminuten.se
sistaminuten.se
02/14/2017 at 18:51. Facebook
Känner du till Menorca? Mallorca har varit en stående charterfavorit bland svenskarna sedan 60-talet och drar nu hundratusentals besökare varje år.

Mallorcas granne och lillasyster å andra sidan, Menorca, är ett spännande alternativ för dig som vill ha samma härliga stränder, natur och omgivningar som på Mallorca men med mindre människor, mindre trafik och ett lite lugnare tempo.

Här ser du...
View details ⇨
Vem skulle du vilja överaska med en resa? Nu ger vi dig möjligheten att överraska en god vän, en partner eller någon annan person på Alla Hjärtans Dag med ett presentkort på 2000 kr att resa för.

Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar till detta inlägg med ett hjärta samt namnet på den person du skulle vilja bjuda med på resan. Skriv gärna också kort vart ni skulle vilja resa...
View details ⇨
Ayia Napa, Magaluf, Kos, Franska rivieran, eller kanske exotiska Hvar?

Är du en person som söker hålligång, strandhäng, puls och party på semestern? Här ser du de billigaste resorna till tio populära partydestinationer med priser från alla stora researrangörer.

Billigaste resorna till 10 populära partydestinationer - Sistaminuten.se

sistaminuten.se
Just nu är det rekordbilligt att åka på solsemester till Turkiet. En vecka med flyg och 4* hotell finns att boka för under 1800 kr. En vecka med flyg och 5* hotell finns för under 3000 kr.

Klicka nedan för att se de billigaste resorna till 23 badorter i Turkiet med priser från alla stora researrangörer.

Billigaste resorna till 23 badorter i Turkiet - Sistaminuten.se

sistaminuten.se
Visst är det härligt med Kreta och Rhodos, Kos och Korfu, men kanske söker du en annorlunda grekisk ö att besöka denna sommar?

Vad sägs om ett besök till Aloniossos, Ios, Kefalonia eller Naxos? Eller kanske Kanali, Lefkas eller Skopelos?

Greklands övärld är fantastisk! Här ser du de billigaste resorna till 12 annorlunda grekiska öar med priser från alla stora researrangörer.

Billigaste resorna till 12 annorlunda öar i Grekland - Sistaminuten.se

sistaminuten.se
Sista chansen! Du har väl inte missat vår tävling med chans att vinna flygbiljetter för två personer med TAP Portugal till Lissabon, Portugals vackra huvudstad?

Det enda du behöver göra är att svara på en enkel fråga och motivera varför just du ska vinna. Klicka på länken nedan för att tävla. Sista tävlingsdag är torsdag 9 februari. Stort lycka till!

Vinn en flygresa för två till Portugal - Sistaminuten.se

sistaminuten.se
En storstadsweekend i Malaga, golfsemester i Marbella, eller kanske en avkopplande vecka i Mijas, Nerja eller Torremolinos?

Spanska solkusten väntar med sol, bad och avkoppling! Här ser du de billigaste resorna till 17 badorter på Costa del Sol med priser från alla stora researrangörer.

Billigaste resorna till 17 badorter på Costa del Sol - Sistaminuten.se

sistaminuten.se
Kroatien har blivit en riktig semesterraket och börjar för många bli ett seriöst alternativ till traditionella Grekland, Cypern och Mallorca.

Här finns en lång kust med många badorter, här finns de gamla städerna Split och Dubrovnik med sina historiska stadskärnor, och här finns förstås många vackra öar ute i skärgården att välja mellan.

Klicka på länken för att se de billigaste resorna till...
View details ⇨

Billigaste resorna till åtta badorter i Kroatien - Sistaminuten.se

sistaminuten.se
Du har väl inte missat vår tävling med chans att vinna flygbiljetter för två personer med TAP Portugal till Lissabon, Portugals vackra huvudstad?

Det enda du behöver göra är att svara på en enkel fråga och motivera varför just du ska vinna. Klicka på länken nedan för att tävla. Sista tävlingsdag är 9 februari. Stort lycka till!

Vinn flygbiljetter för två personer till Lissabon - Sistaminuten.se

sistaminuten.se
Söker du en annorlunda grekisk ö denna sommar? Vad sägs om Alonissos (bild 1) [ Bit.ly Link ], Ios (bild 2) [ Bit.ly Link ], Milos (bild 3) [ Bit.ly Link ], eller Skopelos (bild 4) [ Bit.ly Link ].

Hitta din semesterresa på Sistaminuten.se där vi samlat resor och priser från alla stora researrangörer.
Benidorm, Calpe, Torrevieja eller kanske centralorten Alicante? på Costa Blanca i Spanien når temperaturen anständiga nivåer redan runt februari-mars och det är dessutom enkelt att ta sig hit.

Här ser du de billigaste resorna till åtta badorter på Costa Blanca med priser från alla stora researrangörer.

På bilden ser du den häftiga klippan och en av stränderna i Calpe.

Billigaste resorna till åtta badorter på Costa Blanca - Sistaminuten.se

sistaminuten.se
Är du också en stor Thailandsfantast? Här ser du de billigaste resorna till 16 härliga badorter i Phuketområdet.

Billigaste resorna till 16 härliga badorter i Phuketområdet - Sistaminuten.se

sistaminuten.se
Familjevänliga Alcudia? En vecka med nöjen, aktiviteter och uteliv i Magaluf? Eller en vecka i det lugnare och exklusivare Cala d'Or?

Här ser du de billigaste charter- och paketresorna till 18 populära badorter på Mallorca just nu med priser från alla stora researrangörer.

Billigaste resorna till 18 populära badorter på Mallorca - Sistaminuten.se

sistaminuten.se
Är det här drömdestinationen för dig? En paradisö med kritvita stränder och svajande palmer, en bungalow rätt ut i havet, vackra solnedgångar, och total avkoppling?

Här ser du de billigaste resorna till Maldiverna just nu: [ Sistaminuten.se Link ]
Njut av en vacker kust, en fin natur, häftiga stränder, små byar, golfbanor i världsklass, och förstås utmärkt mat och dryck.

Algarve i Portugal har mycket att erbjuda på semestern och ligger dessutom på behändigt avstånd från Skandinavien. Här ser du de billigaste charter- och paketresorna just nu mer priser från alla stora researrangörer.

Billigaste resorna till Algarve från hela Sverige - Sistaminuten.se

sistaminuten.se
Nu drar vi igång årets första tävling! Denna gång har du möjlighet att vinna flygbiljetter med TAP Portugal för två personer till Lissabon, Portugals vackra huvudstad.

Det enda du behöver göra är att svara på en enkel fråga och motivera varför just du ska vinna. Klicka på länken nedan för att tävla. Sista tävlingsdag är 9 februari. Stort lycka till!

Vinn flygbiljetter för två personer till Lissabon - Sistaminuten.se

sistaminuten.se
Faliraki, Ixia, Kallithea eller kanske Lindos?

Är det till Rhodos semesterresan går i sommar? Här ser du de billigaste resorna till 12 populära badorter med priser från alla stora researrangörer.

Billigaste resorna till 12 badorter på Rhodos - Sistaminuten.se

sistaminuten.se