FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Skolverket
yesterday at 14:17. Facebook
Tips! Du kan ställa frågor till en studie- och yrkesvägledare på UR:s Facebookevent om att välja till gymnasiet.

Gå direkt till UR:s event "Gymnasieångest"
[ Facebook.com Link ]

Vi som ska välja till gymnasiet 2017

EVENT - facebook.com
Skolverket
yesterday at 08:45. Facebook
"Det känns fantastiskt att få utmärkelsen Bättre Skola. Det stärker vårt fina kvalitetsarbete. Jag är stolt över alla medarbetare och elever som ständigt utvecklar vår skola", säger Maria Pettersson, rektor på Falu Frigymnasium.

Läs mer om utmärkelsen #bättreskola & vinnaren på my newsdesk

mynewsdesk.com
Skolverket
01/16/2017 at 06:35. Facebook
Vill du veta mer om gymnasial lärlingsanställning? Delta i ett webbinarium med Lotta Naglitsch och Björn Wärnberg från vårt lärlingscentrum. Du får också veta mer om den pilot som kommer att sjösättas höstterminen 2017.

18 jan kl. 14-15 - delta i webbinarium och ställ frågor om gymnasial lärlingsanställning

bit.ly
Skolverket
01/13/2017 at 15:30. Facebook
Skolverket
01/13/2017 at 06:00. Facebook
Med våra statsbidrag kan skolor och förskolor utveckla sina verksamheter och fortbilda personal.

Skaffa överblick och framförhållning med statsbidragskalendern för hela 2017.

skolverket.se
Skolverket
01/12/2017 at 12:30. Facebook
Du vet väl att vissa av delproven i nationella proven kan genomföras med dator? Det finns sedan tidigare möjlighet att låta eleverna genomföra de prov som prövar skriftlig framställning på dator. Här kan du läsa mer om vad skolan behöver tänka på för att provgenomförandet ska bli så säkert som möjligt.

Möjlighet att låta eleverna genomföra de prov som prövar skriftlig framställning på dator

skolverket.se
Skolverket
01/12/2017 at 09:04. Facebook
Sedan den 1 januari är det obligatoriskt att använda bedömningsstöd i svenska, svenska som andraspråk samt matematik i årskurs 1 i grundsärskolan.

Bedömningsstöd i grundsärskolan - obligatoriska från 1 januari

skolverket.se
Skolverket
01/12/2017 at 06:07. Facebook
Nytt år, nya moduler på lärportalen!
· Läs nyskrivna artiklar
· Se undervisningsfilmer
· Lyssna på intervjuer med forskare

Du hittar moduler inom områdena delaktighet, inflytande i undervisningen och likabehandling, digitalisering, matematik, naturvetenskap och teknik samt specialpedagogik.

Hoppas att ni hittar något för er skola!

Klicka in på vår lärportal - inspireras tillsammans med kollegorna

larportalen.skolverket.se
Vässa dina metoder och verktyg för en bättre vägledning. Under våren startar ett antal kurser som vänder sig till lärare, skolledare, kuratorer, specialpedagoger, skolpsykologer eller studie- och yrkesvägledare. Kurserna hålls vid Umeå universitet.

Tipsa gärna en kollega!

Gå en utbildning i vägledningsmetoder under våren. Anmäl dig senast 3 februari.

skolverket.se
Nästan varannan lärare tycker att betygen från årskurs 6 har gjort det lättare att upptäcka elever som behöver stöd. Däremot finns inga tydliga tecken på att det har lett till att fler elever ges särskilt stöd.
En God Jul och ett Gott Nytt År önskar vi er alla!
Lärare i grundsärskolan? Se hit! Nu finns ett nytt bedömningsstöd i läs- och skrivutveckling samt i taluppfattning inom matematik. Det blir obligatoriskt att använda bedömningsstöd i årskurs 1 i grundsärskolan från den 1 januari 2017.

Nya bedömningsstöd i grundsärskolan - obligatoriskt i årskurs 1 från 1 januari

skolverket.se
Nya tider kräver nya lärare - bli sfi-lärare!
Anmäl dig till Nordic@Bett 2017 i London den 26 jan! Tillsammans med organisationer från Danmark, Norge och Finland arrangerar vi ett halvdagsseminarium med ett efterföljande mingel. Där kan du bland annat lyssna på innovativa svenska gymnasieelever från Visby. Seminariet är gratis men du behöver anmäla dig.

www.skolverket.se

skolverket.se
Tre av fyra elever på gymnasieskolan får en examen inom tre år. Den högsta andelen finns på naturvetenskapliga respektive industritekniska programmet. Hur ser det ut på din skola? Gå in i vår statistikdatabas och gör egna sökningar.

Ta fram statistik om din gymnasieskola

siris.skolverket.se
Estetiska och kulturella uttryck är en del av ämnet slöjd, men många lärare tycker att det är svårt att veta hur man kan få in det i undervisningen. I det nya stödmaterialet kan du få stöd och inspiration, bland annat till hur arkitektur, konst, symboler och historia kan ge slöjdämnet djup.

Slöjdens estetiska och kulturella uttryck

skolverket.se
Med våra förslag på ändringar i läroplanen för förskolan vill vi förtydliga hur barnens digitala kompetens ska stärkas. Det här innebär att förskolor ska låta barnen, på sin nivå, möta och förhålla sig till den moderna digitala teknik som de omges av. Det kan exempelvis handla om hushållsapparater, trafikljus och kameror.

Förskolan ska förbereda barnen för ett digitaliserat samhälle

skolverket.se
Arbetar du i förskoleklass eller på fritidshem? Nu finns kommentarmaterial och diskussionsunderlag till de nya delarna i läroplanen. I mars håller vi fyra webbinarier.

Stöd för förskoleklass och fritidshem

skolverket.se
Tips! Skolinspektionens webbinarium om omfattande frånvaro i skolan på torsdag 15 december kl.15.

[ Facebook.com Link ]

Webbinarie om omfattande frånvaro i skolan

EVENT - facebook.com
Sök statsbidrag för Läslyftet senast fredag!
Gör som tusentals andra redan gjort - stärk undervisningen genom kollegialt lärande på er skola. Nästa läsår är det sista möjligheten att delta med statsbidrag.

www.skolverket.se

skolverket.se