FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Socialdemokraterna
01/16/2017 at 16:08. Facebook
HELA SVERIGE SKA LEVA - FRÅN FÖRORT TILL BRUKSORT!

Landsbygden har fått stå tillbaka länge. Vårt samhällsbygge ska förena människor i stad och land. Nu tar regeringen fram en ny livsmedelsstrategi med blocköverskridande stöd: med fler jobb, hållbar tillväxt och bättre miljö! Så utvecklar vi svenska modellen - från bondens gård till din tallrik.
SE OCH DELA SVEN-ERIKS VIDEO DU MED!
Socialdemokraterna
01/13/2017 at 11:32. Facebook
Statliga bolag ska inte bidra till lönedumpning på den svenska arbetsmarknaden. Schyssta arbetsvillkor bygger vårt land starkare och är en viktig del av den svenska modellen. Postnord ska därför inte använda konkurrensvillkor som skäl för att upphandla transporttjänster utan kollektivavtalsenliga villkor.

"Transportsektorn ska inte vara en vilda västern-sektor och det är inget argument att...
View details ⇨

Löfven sågar Postnord: ”Där går gränsen"

svd.se
Socialdemokraterna
01/11/2017 at 15:57. Facebook
STEFAN LÖFVEN PÅMINNER ANNA KINBERG BATRA OM NÄR MODERATERNA STYRDE:
"Då ökade ungdomsarbetslösheten. Då ökade antalet socialbidragstagare. Då ökade antalet utanförskapsområden. 120.000 fler i jobb (nu). Riktningsförändringen är gjord. Nu gäller det att hålla i den. Och det är inte skattesänkningar, nedskärningar och sämre ersättningar som gör detta."
Socialdemokraterna
01/11/2017 at 12:36. Facebook
EFTERSNACK MED STEFAN
Missade du debatten? Här är allt du behöver veta!

Om Moderaternas skattesänkningar. SDs nedskärningar. Och hur vi möter människors oro med investeringar i ett gemensamt samhällsbygge.
När vi får arbetslösheten att sjunka och när vi för en stram finanspolitik ger det resultat. Idag visade riksgälden att överskottet i statens budget är oväntat stort.

Nu behöver vi fortsätta investera i välfärden så att vi kan stärka jämlikheten i samhället. Eran i svensk politik, med stora ofinansierade skattesänkningar, är över.

[ Metro.se Link ]
NY BRED NATIONELL SÄKERHETSSTRATEGI

Sveriges fred, frihet och säkerhet ska värnas. Säkerhetsfrågorna måste nu ses ur ett bredare perspektiv än tidigare. För första gången samlar nu en svensk regering sin syn på Sveriges säkerhet i bred bemärkelse.

Det breda säkerhetsperspektivet är grunden för den nationella säkerhetsstrategi som statsminister Stefan Löfven presenterar idag, när Folk och...
View details ⇨

”Sveriges säkerhet måste ses i ett bredare perspektiv” - DN.SE

dn.se
”För Sverige är det avgörande att världens länder löser problem gemensamt, och att blod på slagfältet ersätts med tålamod vid förhandlingsbordet"

Läs och dela utrikesminister Margot Wallströms tankar kring Sveriges ordförandeskap i FNs säkerhetsråd.

Margot Wallström: ”Det här vill vi uppnå i säkerhetsrådet” - DN.SE

dn.se
Var tredje svensk beräknas få cancer någon gång i framtiden. Regeringen samlar nu landets experter, sjukvården och patienter för att ta krafttag. Alla ska få en bra och jämlik vård - ingen ska behöva vänta en dag för länge. Dela filmen!
VILL DU HA ETT SKÄL ATT FIRA 2017?
HÄR FÅR DU FEM! Bland annat: öppenvården blir gratis för dig över 85, fria preventivmedel upp till 20 OCH fri tandvård upp till 21!

Politik gör skillnad. Genom att samarbeta löser vi utmaningarna och utvecklar den svenska modellen. Gott nytt år!
❄ GOD JUL VÄNNER ❄
"– Vi har påbörjat det vi kallar utveckling av framtidspartiet och det är för mig en folkrörelse i dess genuina bemärkelse."

Läs statsministerns tankar om socialdemokratin, året som gått och året som kommer.

God röd jul från oss!

En riktig folkrörelse är där jämt

aftonbladet.se
HÅRDARE TAG MOT BROTTSLIGHET!

Straffen för flera allvarliga våldsbrott ska skärpas från 1 juli nästa år, föreslår regeringen. En ny vapenamnesti föreslås också.

"Ska man klara kampen mot den organiserade brottsligheten måste de mest brottsaktiva individerna buras in." - Morgan Johansson

Läs mer i länken!

Regeringen vill skärpa straffen för grova brott

omni.se
I dag jultalade jag i Enköping. Det var ett tal om att hela landet ska leva. Som statsminister kommer jag fortsätta arbeta outtröttligt för att stärka gemenskapen och sammanhållningen mellan stad och land, en gemenskap som jag tycker vi har försummat i decennier. Ingen del av landet är tärande, utan vi är alla närande till vårt gemensamma Sverige.

Det är också därför vi behöver ett...
View details ⇨
SKA DU GE BORT EN JULBLOMMA TILL EN KOMPIS I HELGEN?

SVEN-ERIK GER SINA BÄSTA TIPS på hur du gör blomman finast och vännen gladast. Med svenska modellen tar vi hand om varandra. Glad advent från landsbygdsministern!
HUR SKA VI EGENTLIGEN TACKLA SVENSKA SKOLANS UTMANINGAR?

Vad är svenskarna oroliga för när det gäller skolan och vilka lösningar behövs? Gymnasieminister Anna Ekström reder ut. Dela filmen!
NÄR DU ÄR SJUK BEHÖVER DU VÅRD
- INTE EN KÖLAPP!

Köerna är för långa för ofta. Därför satsar vi på kortare köer, bättre arbetsmiljö och fler sjuksköterskor!
DELA DU MED!
STOPPA LÖNEDUMPNINGEN - STÅ UPP FÖR RÄTTVISA VILLKOR!

Facket stoppas idag från att försvara svenska kollektivavtal när utländska arbetsgivare bryter mot dem. Detta vill regeringen stoppa!
LÄR KÄNNA ANNA EKSTRÖM!

Hör gymnasie- och kunskapslyftsminister Anna Ekström berätta om sin egen gymnasietid och tre stora utmaningar svensk skola står inför.
måndag kväll...OCH REDAN ÄR DIN HELG RÄDDAD!

Se Stefan tala på lördag - och gör julen ännu rödare!

Statsminister Stefan Löfvens jultal

EVENT - facebook.com
NU HAR DU CHANSEN ATT KÖPA STATSMINISTERNS KLOCKA!

I samarbete med Musikhjälpen, som går av stapeln idag, budar Stefan Löfven bort sin klocka – för alla barns rätt till utbildning.

Här hittar du auktionen: [ Tradera.com Link ]