Socialdemokraterna
yesterday at 11:40. Facebook
♣♦KORTSPEL OCH SÅNGKÖR
Hembakat fika & nybryggt kaffe. Och många glada PRO-pensionärer. När Stefan Löfven och Magdalena Andersson tittade förbi för att berätta om sänkt pensionärsskatt så välkomnades de av ett stolt gäng! Som visade upp levande verksamhet och varm gemenskap.

Genom samarbete och föreningsliv möjliggör PRO (Pensionärernas riksorganisation) billiga aktiviteter för alla. Och vi...
View details ⇨
Socialdemokraterna
03/23/2017 at 16:18. Facebook
4 SNABBA FRÅGOR MED Magdalena Andersson & Stefan Löfven
Allt du behöver veta hur sänkt skatt för pensionärer ger trygghet, belönar de äldres arbete och utvecklar svenska modellen!
Socialdemokraterna
03/23/2017 at 11:43. Facebook
VI SÄNKER SKATTEN FÖR PENSIONÄRER

”De som byggt upp vårt land och har lagt grunden för vår gemensamma välfärd ska ha en bra pension. Det är en del av den svenska modellen”, säger Stefan Löfven om att vi infriar vårt vallöfte.

Dela filmen!
Socialdemokraterna
03/20/2017 at 13:24. Facebook
I flera länder har försök till påverkansoperationer bekräftats i samband med allmänna val.

”Så ska vi skydda valrörelsen från andra staters påverkan” - DN.SE

dn.se
”Det är de kriminella som ska vara oroliga och sova dåligt om natten, inte deras offer” - Stefan Löfven

Håller du med? Dela klippet!
”Till er som kör färdtjänst – idag har vi tagit ett steg framåt i kampen mot lönedumpning” säger civilminister Ardalan Shekarabi. Idag kan en anställd i färdtjänsten tjäna 27 kr i timmen. Det är fel. Om du jobbar med att hjälpa människor som har svårt att röra på sig då ska du ha en rimlig lön.

Regeringen driver att upphandlingar ska kräva rimlig arbetstid, semester och lön för alla. Vi tar...
View details ⇨
SAMARBETE FÖR SVERIGES FÖRSVAR

Regeringen och M, C & KD är överens om att ge 500 miljoner mer till Försvaret redan i år. "Det är en bred majoritet som symboliserar stabilitet" säger försvarsminister Peter Hultqvist.

Samarbete skapar trygghet. Dela om du också vill ha mer samarbete i svensk politik!

Ny överenskommelse om ytterligare pengar till försvaret

regeringen.se
Vi har återigen skapat ordning i statens finanser efter en borgerlig regering - underskott har vänts till överskott. De kommande åren kan vi därför anställa fler poliser, lärare, soldater och vårdpersonal. De som nu skriker högst om problemen i samhället är samma partier som nyss styrde och i varje budget valde skattesänkningar i stället för det som gör Sverige tryggt. Nu är det dags att...
View details ⇨
Att bolag gör övervinster på skattebetalarnas bekostnad genom hutlösa priser för ensamkommande flyktingbarns boenden är fullkomligt oacceptabelt. Regeringen röjer nu upp i systemet och inför ett kostnadstak för hur mycket bolagen kan få i ersättning.
[ Expressen.se Link ]
Maj är 87 år. Hon vet mycket.
”Jämställdheten har gjort oss friare”.
Vår feministiska regering jobbar för att öka den. Vid varje beslut. Varje dag.
PLUS I SVERIGES FINANSER FÖR ANDRA ÅRET I RAD

Med en socialdemokratiskt ledd regering har vi ett fast grepp om de offentliga finanserna. På så sätt slipper vi skära i välfärden vid lågkonjunktur - när fler människor behöver den som mest.

Ordning och reda gör också att det är lättare att genomföra reformer för att minska klyftorna i samhället.

Dela den glada nyheten!
Nära var sjunde kvinna riskerar våld och hot i nära relationer. Det är oacceptabelt.

"Risken för att en person som har utsatts för våld i en nära relation ska utsättas igen är mycket stor. Vi måste fokusera på våldsutövaren och det förebyggande arbetet för att förhindra att våldet uppstår och upprepas.” - Åsa Regnér

Läs mer i länken nedan!

Nils Öberg ska utreda förebyggande insatser för män som utsätter närstående för våld

regeringen.se
NYTT LAGFÖRSLAG: Sjukskrivna ska inte behöva oroa sig för att få sjukpenning indragen retroaktivt.

Det är grundläggande att den som är sjuk ska ha en trygg och förutsägbar ekonomisk situation. Så ska vår sjukförsäkring vara och så ska vår välfärd vara.

Läs mer: [ Aftonbladet.se Link ]
Välfärden ska styras av människors behov, inte betalningsförmåga eller vinstintressen. Därför vill vi förhindra att någon köper sig före i kön till den offentligfinansierade vården och säkerställa att våra universitetssjukhus inte privatiseras.
Regeringen har i dag beslutat om att återaktivera skyldigheten att genomgå mönstring och att fullgöra grundutbildning med värnplikt. Försvarsmakten...

Regeringen återaktiverar värnplikten

regeringen.se
Ingen ska bli lurad i vårt allmänna pensionssystem. Vi vill nu göra om systemet för premiepension. Statsminister Stefan Löfven ger därför Annika Strandhäll och Per Bolund
i uppdrag att förhandla fram en lösning med de borgerliga partierna i pensionsgruppen.

"Har du arbetat hårt ett helt yrkesliv så ska du ha en trygg pension. Ingen ska riskera att bli lurad i vårt allmänna pensionssystem" -...
View details ⇨

S redo överge premiepensionen

aftonbladet.se
Webb-TV med bland annat Lena Rådström Baastad och Karl-Petter Thorwaldsson om den svenska modellen. #svmodellen
Sverige har den starkaste arbetsmarknaden i hela EU. Det finns inget annat EU-land där en så stor andel av befolkningen jobbar som i Sverige. Det visar statistik som SVT Nyheter tagit del av.

Sverige hetaste arbetsmarknaden i hela EU

svt.se