Onze castbus wel eens zien rijden en jezelf afgevraagd of de acteurs thuis opgehaald worden? Florian Avoux stelt zich aan jullie voor en beantwoordt deze vraag van Adrie van Weeghel.
Video: Rudy Hellewegen
Alvast een paar scènefoto's van cast XIII.

Fotografie: Joris van Bennekom
Altijd al willen weten hoeveel stappen onze cast zet in de voorstelling? Marcel Harteveld stelt zich aan jullie voor en beantwoordt op illustratieve wijze de vraag van Lotte Verheul.

Video: Rudy Hellewegen
Happy Valentine!
Lotta Sophie Bakker en Thijs Miedema stellen zich voor en beantwoorden twee van jullie vragen.

Video: Rudy Hellewegen
Kaarten voor de bijzondere voorstelling op 3 april zijn nu verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie en het reserveren van de kaarten op: [ Soldaatvanoranje.nl Link ]

Erik Hazelhoff Roelfzema

soldaatvanoranje.nl
KAARTEN BIJZONDERE VOORSTELLING
Maandag 3 april 2017 is het honderd jaar geleden dat Erik Hazelhoff Roelfzema geboren werd in Soerabaja op Java. Wij vieren op deze datum zijn honderdste geboortedag met een bijzonder programma.
WIL JE HIERBIJ AANWEZIG ZIJN?
Kaarten* voor deze voorstelling - met voorprogramma en ontvangst vanaf 18.45u - zijn vanaf morgen 10 februari 11.00 uur verkrijgbaar via [...
View details ⇨
Het is net bekend gemaakt dat wij op 5 mei o.l.v. het Metropole Orkest samen optreden met Roel van Velzen, Joy Wielkens, Remy van Kesteren en Het Nationale Ballet - Dutch National Ballet

Nieuwsbericht - Artiesten 5 mei-concert bekend

bit.ly
Robin Reitsma stelt zich voor en beantwoordt de eerste vraag; hoelang is een repetitieperiode? En worden jullie getraind door oud castleden?

Video: Rudy Hellewegen
Wat wilde je nou altijd al weten over onze voorstelling? Zestien nieuwe castleden stellen zich de komende weken aan je voor en beantwoorden tegelijk de zestien leukste, interessantste of meest bijzondere vragen. Stel hieronder jouw vraag en wie weet beantwoordt een van de castleden die van jou.
Wordt jouw vraag uitgekozen, dan ontvang je een gesigneerd nieuw programmaboek van cast XIII. Succes!
Vandaag vierden wij ons blikken jubileum: zes en een kwart jaar Soldaat van Oranje – De Musical. Het publiek kreeg na afloop van de matineevoorstelling een jubileumblik mee naar huis!

Fotografie: Samuel van Leeuwen & Rudy Hellewegen
NÚ VERLENGD T/M SEPTEMBER.
De voorstelling speelt vanaf morgen 27 januari in een vernieuwde samenstelling [ Bit.ly Link ]. Kaarten voor de nieuwe speelperiode zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via [ Bit.ly Link ] of 0900-1353 (45cpm).

Foto: Joris van Bennekom
Vanochtend werd de dertiende V-foto gemaakt door Joris van Bennekom, morgen zien jullie het eindresultaat!
WIN TWEE KAARTEN
Zondagmiddag 29 januari vieren wij ons blikken jubileum: zes en een kwart jaar Soldaat van Oranje – De Musical. Wij verloten twee eerste rang kaarten voor deze middagvoorstelling. Wil jij bij deze nieuwe mijlpaal aanwezig zijn? Tag of vertel wie jij zou willen meenemen en maak kans op deze twee kaarten. De winnaar wordt geloot uit alle inzendingen en krijgt van ons persoonlijk...
View details ⇨
Het is bijna zo ver! Linde van den Heuvel , Melissa Drost en Valentijn Benard op de rode loper bij het Musical Awards Gala 2017.
Het blijft spannend wie de Publieksprijs wint! Je kan nog stemmen via een sms (€ 0,35) naar 1008 met de tekst: Musical 3

Foto: Rudy Hellewegen
Rode loper Musical Awards