FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Geef deze unieke ervaring cadeau!
Wisten jullie dat we een eigen cadeaukaart hebben? Het is een editie van de bekende Podium Cadeaukaart en is verkrijgbaar via onze website en bij de kassa van de TheaterHangaar. Deze maand ontvang je bij je online bestelling een luxe verpakking cadeau. Voor meer informatie en online bestelling: [ Bit.ly Link ]
Publieksprijs Beste Musical - Stem nu!
Soldaat van Oranje - De Musical maakt wederom kans op de Publieksprijs voor Beste Musical. Eerder wonnen wij deze prijs dankzij jullie!
Stem ook nu! bit.ly/PublieksprijsSvO

Soldaat van Oranje

admusicalawards.nl
Vanmiddag hadden we de 21e educatievoorstelling met leerlingen van scholen uit Helmond, Zwartsluis, Vught, Den Haag, Zoetermeer, Roelofarendsveen, Oegstgeest, Nieuwerkerk ad IJssel, Leiderdorp en Sittard. Een paar reacties: "Indrukwekkend verhaal over de oorlogstijd. Hoe vrienden je kunnen verraden en hoe het dan met je kan aflopen." "Het is net als in een film, je zit midden in het verhaal....
View details โ‡จ
Na afloop van de voorstelling proostten de acteurs samen met het publiek buiten, voor de TheaterHangaar, met de traditionele herinneringsmok op de 2.000ste voorstelling.

Fotografie: Samuel van Leeuwen
Backstage houden de acteurs sinds de allereerste voorstelling met een krijtstreep het aantal gespeelde voorstellingen bij. Acteur Mark Willekens plaatste vanavond de 2.000ste streep op het bord.

Fotografie: Samuel van Leeuwen
Vanavond voorafgaande aan de 2.000ste voorstelling ontvingen wij de prijswinnaars!

Fotografie: Samuel van Leeuwen
Vanavond spelen we onze 2.000ste voorstelling! Acteurs Valentijn Benard, Dennis Willekens en Kevin Schoonderbeek hebben vanmiddag onze orkestleden met de eerste 2.000ste herinneringsmok verrast. Elke voorstelling spelen er negen orkestleden onder leiding van een dirigent. Van de in totaal zestig musici die wel eens meespelen in het orkest zie je in deze samenstelling in de video: Jelle Stokhof...
View details โ‡จ
2.000ste!
Zaterdagavond 19 november 20:00 uur spelen wij de 2.000ste voorstelling! Wij verloten twee eerste rang kaarten voor deze avond. Na afloop ontvangt de winnaar bovendien de bekende herinneringsmok. Wil jij bij deze nieuwe mijlpaal aanwezig zijn? Geef aan wie jij zou meenemen en maak kans op deze twee kaarten. De winnaar krijgt van ons persoonlijk bericht!
Vandaag stellen we jullie Jasper van Hofwegen voor. Hij speelt in het ensemble en is understudy voor de rol van Victor.
Kijk hier het videoverslag van de jubileumvoorstelling op 30 oktober.

Video: Isa Music & Media
Een terugblik op een feestelijke middag!

Fotografie: Samuel van Leeuwen
Vandaag precies zes jaar geleden, op 30 oktober 2010, ging onze voorstelling in premiรจre! Onze hoofdrolspeler Valentijn Benard verwelkomde de winnaars uit de twaalf provincies voor de TheaterHangaar!

Fotografie: Samuel van Leeuwen
Vanochtend was onze producent Fred Boot in het programma van WNL Goedemorgen Nederland te zien waarin hij ook iets onthult over de opvolger van Soldaat van Oranje - De Musical. Bekijk hier het fragment [ Bit.ly Link ]
We hebben ruim 10.000 inzendingen ontvangen bij onze online wedstrijd en de uitslag is bekend! De winnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen. Iedereen hartelijk dank voor het deelnemen!
De foto's van de locaties zijn onthuld! Kijk op soldaatvanoranje.nl/zesjaar. Morgen krijgen de 12 winnaars persoonlijk bericht.
Blik achter de schermen. Henriรซtte Tol in haar kleedkamer voorafgaande aan de voorstelling.

Fotografie: Joris van Bennekom
Vandaag stellen we jullie Marijn Klaver voor, hij speelt de rol van Paul.
Detail vijf van de foto's is zojuist onthuld. Doe mee op soldaatvanoranje.nl/zesjaar
Het vierde detail van de twaalf foto's is nu online te zien. Doe mee op soldaatvanoranje.nl/zesjaar en raad de locatie in jouw provincie.
Alweer het derde detail van de foto is onthuld! Kijk op soldaatvanoranje.nl/zesjaar en doe mee!