Se ett smakprov av vad Xperia XZ Premium och nya Motion Eye-kameran med Super slow motion kan göra!

Läs mer om Xperia XZ Premium här:
[ Bit.ly Link ]
Niklas Wahlman
Johan Skaneby
Alexander Ekeberg
Upplev effekten av Super slow motion!

Läs mer om flaggskeppet Xperia XZ Premium: [ Bit.ly Link ]
Tony Ångdal
Kristian Erik Tigersjäl
Henrik Bæck Bæckström
Xperia XZ Premium är fullpackad med smart teknologi! Med Battery Care och Qnovo Adaptive Charging skyddas batteriet mot onödigt slitage för upp till dubbelt så lång livslängd. ❤
Xperia XZ Premium är fullpackad med smart teknologi Med Battery Care och

Upptäck nya Xperia XZ Premium!

sonymobile.com
Christina Roxanne Clarin
Kuya-Thino Valentino Birkner
Fredrik Ekström
Xperia XZ Premiums enhetliga design omfattar en välvd glas- och metallexteriör som när den vänds ger ifrån sig en spegeleffekt på baksidan.

Sugen på att ta en närmare titt på Xperia XZ Premium? Besök oss här: [ Bit.ly Link ]
Christina Roxanne Clarin
Johnny Ahlgren
Jonathan Gustafsson
Ta en titt på vårt nya flaggskepp! Xperia XZ Premium med vår mest avancerade kamera hittills lanseras i månadsskiftet maj/juni.
Ta en titt på vårt nya flaggskepp Xperia XZ Premium med vår

Xperia XZ Premium

sonymobile.com
Kjell Holm
Al-Gustafa As-Suedi
Jonas Friman
Fånga rörelser som det mänskliga ögat inte kan se!
Xperia XZ Premium med nya Motion Eye-kameran: Världens första super slow motion och 4K HDR display i en smartphone!

Läs mer här: [ Bit.ly Link ]
Alexander Z Wernholm
Jonathan Gustafsson
Christina Roxanne Clarin
Xperia XZs med nya Motion Eye-kameran tar slow motion till en helt ny nivå för smartphones. Finns endast i en begränsad upplaga hos utvalda återförsäljare och kommer i färgerna Black, Ice Blue och Warm Silver – vilken färg väljer du?

Läs mer om nya Xperia XZs här: [ Sonymobile.com Link ]
Sabina Lagerqvist
BOy Beer Bella
Sakura LB Nagashi
Surfa har testat Xperia XZs med nya Motion Eye-kameran – de ger den 8,3 av 10 och skriver: "Sony Xperia XZs är en kameramobil i världsklass".

Läs hela recensionen här: [ Surfa.se Link ]
Surfa har testat Xperia XZs med nya Motion Eyekameran de ger den

Test: Sony Xperia XZs - en "superlångsam" kamerajätte

surfa.se
Malin Knutsson
Linus Wenell
Simon Engvall
Xperia XZs är världens första smartphone med superslowmotion. Dessutom finns Predictive Capture som är redo att ta bilder innan du är. Allt i en snygg vattentålig design.
Pierre Sternegård
Jimmy Kadin
Marcus Cambrand
Se det osynliga med Superslowmotion. Med den nya Motion Eye-kameran är Xperia XZs världens första smartphone med möjligheten att spela in video i Superslowmotion med 960 frames per sekund.
Anders Mårtensson
Fredrik Ekström
Sandra On Andersson
Vi kan nu tillsammans med Sony Music Sweden och Alan Walker stolt presentera världspremiären av Alan Walkers nya musikvideo från Tokyo! Se den här: w41k3r50ny.com. Videon är delvis inspelad med nya Xperia XZs. Vi säger även är stort grattis till John Arborgh som är vinnaren av vår Alan Walker-tävling. Han kammar en exklusiv Xperia XZs Alan Walker edition med Superslowmotion och Predictive Capture.
Vi kan nu tillsammans med Sony Music Sweden och Alan Walker stolt
Javier Vilar Ehrlin
Marie Gullbrantz
Angeline P Mariana
Tredje och sista koden är här! Sök efter sista koden för att tävla om en Xperia XZs och få en sneak peek av Alan Walkers nya musikvideo från Tokyo. Har du hittat alla tre koder kan du idag se hela musikvideon före alla andra på w41k3r50ny.com. Vinnaren i tävlingen presenteras på Sony Mobiles Facebook och Instagram på måndag 10/4. Se fullständiga tävlingsvillkor på tävlingssidan.
Walker Beep
Chlebosz Mateusz
Nejwa Sharaf Elhaddi
Kod #2 i Xperia feat. Alan Walker-tävlingen! Ta hjälp av filmen för att hitta ledtråden till koden som låser upp den andra delen av Alan Walkers nya musikvideo från Tokyo: w41k3r50ny.com. Tredje och sista koden kommer i morgon kl. 8:00. Psst.. idag är det en tvåstegsraket. Den som letar både i videon och sen på nätet hittar det hen söker. Se fullständiga tävlingsvillkor på tävlingssidan.
Erik Piigli
Viktor Jonsson Pettersson
Stefan Erixon
Världspremiär x2! Kolla filmen för att hitta den första av tre koder i tävlingen om en exklusiv Xperia XZs feat. Alan Walker – världens första smartphone med superslowmotion. Använd koden på w41k3r50ny.com för att vara med i tävlingen och se första delen av Alan Walkers senaste musikvideo. Nästa kod släpps imorgon kl.08:00. Fullständiga tävlingsvillkor finns på tävlingssidan. GL HF
Farangiz Rezaii
Daniel Bubben Kåveland
Tim Danielson
Ställ ⏰ – imorgon kl. 08.00 släpper vi första ledtråden i tävlingen om en exklusiv Xperia XZs feat. Alan Walker – världens första smartphone med superslowmotion.
Ställ imorgon kl 0800 släpper vi första ledtråden i tävlingen om en
Simon Sandehl
Gör dig redo! På onsdag startar vi en tävling där du har chans att vinna en exklusiv Xperia XZs med superslowmotion! Dessutom kan du se Alan Walkers senaste video från Tokyo, som delvis spelats in med nya Xperia XZs, före alla andra.
Torbjörn Stabo
Johan Bergsten
Marianne Mörk
Med större pixelstorlek än våra tidigare modeller fångar Xperia XZs fler detaljer och mer ljus i varje bild. Den smarta exponeringsstyrningen justerar efter hur ljuset är omkring dig, vilket innebär att foton du tar på kvällen fortfarande blir klara och levande. Läs mer om nya Xperia XZs!
Med större pixelstorlek än våra tidigare modeller fångar Xperia XZs fler detaljer

Se ljuset, även på natten

sonymobile.com
Katja Körner-Krakau
Smart Stamina lär sig hur du använder batteriet under dagen och informerar dig om du kommer att få låga nivåer. Xperia XZs optimerar till och med laddningen så att batteriet inte laddas ur under dagen.
Smart Stamina lär sig hur du använder batteriet under dagen och informerar

Vårt smartaste batteri någonsin!

sonymobile.com
Tobias Larsson
Chris Tian
Pål Fjelkestam
Världspremiär för Super slow motion!
Med Xperia XZs och nya Motion Eye-kameran kan du spela in video i Super slow motion och dessutom finns Predictive Capture som är redo att ta bilder innan du är. Xperia XZs kommer i färgerna Warm Silver, Ice Blue och Black. Vilken är din favorit? ⚪ ⚫
Världspremiär för Super slow motion Med Xperia XZs och nya Motion Eyekameran

Kameran som är redo innan du är

sonymobile.com
Anders Eriksson
Gabriel Orsby
Michaela Johansson
Nedräkningen har börjat... I april kommer flaggskeppsvarianten Xperia XZs till Norden. Den har nya Motion Eye-kameran med Super slow motion och Predictive Capture. Den är dessutom uppdaterad med 4 GB RAM-minne.
Nedräkningen har börjat I april kommer flaggskeppsvarianten Xperia XZs till Norden Den

Världspremiär för Super slow motion

sonymobile.com
Robert Bobba Johansson
Karin Perers
Christina Brönnestam