FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Xperia XZ – skarpa bilder även när du filmar. Upplev världen bakom en kamera som fångar och återger film i 4K.

Läs mer och köp din Xperia XZ här: [ Sonymobile.com Link ]

Xperia XZ – fånga och återger film i 4K

sonymobile.com
Black Friday – gör dig redo för grymma erbjudanden! ✌

Mellan 25-28 november är vår webbutik full av exklusiva erbjudanden och bra Black Friday-priser på allt från telefoner och mobiltillbehör till hörlurar och smartwear. Välkommen in att fynda!

Officiell Sony Xperia Store Sverige

estore.sonymobile.com
Väntan är över… Vinnaren av #WowOfNow Show är korad! Stort tack för alla era bidrag och för att ni har varit med och röstat!

Klicka på länken för att se vinnarbidraget och alla andra tävlingsbidrag: [ Bit.ly Link ]
Nya Xperia XZ kommer i färgerna Forest Blue, Mineral Black och Platinum. Vilken väljer du?

Läser mer och köp din Xperia XZ här: [ Sonymobile.com Link ]
Rörelse är ingen svår match för kameran i nya Xperia X Compact. Med hjälp av triple image sensing-teknologin kan du fånga rörliga objekt i en otrolig skärpa. Även i utmanade ljusförhållanden.

Läs mer och köp din Xperia X Compact här: [ Sonymobile.com Link ]
Xperia XZ:s kamera analyserar och anpassar sig efter det ljus eller mörker du befinner dig i och återskapar färgerna som du såg dem. Dina bilder behöver från och med nu aldrig fixas till innan du delar.

Läs mer om och köp din Xperia XZ här: [ Sonymobile.com Link ]
Xperia X Compacts smarta funktioner känner igen ditt beteende och lär sig hur du använder den och anpassar sig efter dig. Genom ”Qnovo Adaptive Charging” och Sonys smarta mjukvara lär den dessutom känna dina laddningsvanor och vet hur du behöver ladda för att inte slita på batteriet.

Klicka på bilden för att läsa mer!

För de som vill ha det bästa. Inte det största.

sonymobile.com
Med triple image sensing-teknologin har kameran hjälp av både en laser för autofokus i mörker och en IR-sensor för att fånga rätt färger. Kameran anpassar sig efter de förhållanden som råder så att du enkelt kan följa och fånga rörliga objekt i knivskarp detalj och med rätt färgåtergivning – även om ljuset inte är perfekt.

Fånga rörliga objekt i alla ljusförhållanden!

sonymobile.com
Hundratals bidrag har kommit in och nu är det er tur att utse vinnaren! Beatboxing, dans, matlagning eller kanske målning? Se alla bidragen och rösta på dina favoriter här: [ Sonymobile.com Link ]

#WowOfNow #Xperia
Expressen har testat Xperia XZ och Xperia X Compact – båda telefonerna får 4 av 5!

"klart är att kameran är i absolut framkant på marknaden och vi älskar fortsatt vidvinkelgluggen."

Läs hela recensionen här: [ Bit.ly Link ]

Expressen ger Xperia XZ och Xperia X Compact 4 av 5!

estore.sonymobile.com
Kan du göra något lika snabbt? Visa dina snabbaste moves genom att ladda upp en film på Instagram. Tagga den med #WowOfNow och #Xperia för chansen att vinna ett mäktigt prispaket från Sony (Xperia XZ, PlayStation 4, VR-headset med mera.)

Läs mer om tävlingen The Wow Of Now Show här:
[ Sonymobile.com Link ]
Delta i The Wow Of Now Show och vinn ett grymt prispaket från Sony! Allt du behöver göra är att spela in en kort video där du gör något supersnabbt och dela den på Instagram, taggad med #WowOfNow och #Xperia

Läs mer om tävlingen här: [ Sonymobile.com Link ]

Kan du göra något riktigt snabbt?

campaigns.sonymobile.com
Göteborgs Posten ger Xperia XZ och Xperia X Compact fullpott!

"De är blanka och snygga. Den lilla ligger mycket bra i handen. Den stora är tunn och tål vatten. Båda har utmärkta kameror. Höstens mobilkollektion från Sony får högsta betyg."

Läs mer om telefonerna här: [ Sonymobile.com Link ]

GP: Höstens mobilkollektion från Sony får högsta betyg

sonymobile.com
Visste du att du med de flesta Xperia-telefonerna enkelt kan kolla saldot på ditt kort för kollektivtrafiken? Toucha bara kortet mot telefonens NFC så löser appen ResSaldo resten! Appen kan läsa av många av Sveriges olika resekort – läs mer och ladda ner appen här: [ Ressaldo.se Link ]

Tips: se saldot på ditt busskort direkt i telefonen!

ressaldo.se
Kan du göra något riktigt snabbt? Dela dina snabbaste moves och tävla i The Wow Of Now Show för chansen att vinna ett prispaket innehållande Xperia XZ, PlayStation 4, VR-headset, med mera.

Ladda upp ditt bidrag på Instagram och tagga det med #WowOfNow och #Xperia för att delta. Läs mer om tävlingen via länken:
[ Sonymobile.com Link ]
Mobil ger Xperia XZ omdömet "Toppbetyg" och 82 av 100.

"Kameran i Xperia XZ är en klar förbättring jämfört med föregångarna och vi uppskattar särskilt autofokusen som kan följa motiv och den naturliga färgåtergivningen."

Läs hela recensionen här: [ Bit.ly Link ]

Mobil ger toppbetyg åt flaggskeppet Xperia XZ

sonymobile.com
Tävling! The Wow of Now Show! Dela dina snabbaste moves så har du chansen att vinna ett fantastiskt paket från Sony – inklusive Xperia XZ, PlayStation 4, VR-headset m.m. Klicka på länken för att läsa mer om tävlingen och hur du deltar! #WowOfNow #Xperia

[ Sonymobile.com Link ]
Med Xperia Tips lär sig mjukvaran ditt beteende över tid för att kontinuerligt ge dig personliga tips och rekommendationer baserade på ditt användande. Med Smart Cleaner rensas cache automatiskt från appar efter att telefonen lärt sig ditt användande av dem, för att hela tiden maximera prestandan.

Xperia XZ med ny smart mjukvara!

sonymobile.com
Xperia XZ och Xperia X Compact med triple image sensing-teknologi. Teknologin baseras på att hyllade Exmor RS-sensorn för snabb och intelligent autofokus nu har hjälp av två assisterande sensorer: en sensor för laser-autofokus med avståndsmätande teknik samt en RGBC-IR-sensor som ger bilderna en naturlig färgåtergivning genom att sensorn ännu bättre justerar vitbalansen baserat på ljuset i bilden.

Vår mest avancerade kamera någonsin!

sonymobile.com
Ljud & Bild ger Xperia XZ omdömet "särskilt rekommenderad" och ★★★★★☆

"Uppgraderad kamera och inga kompromisser. Här är toppmodellen vi saknat." Läs hela testet här: [ Ljudochbild.se Link ]

Sony Xperia™ XZ

sonymobile.com