Sony Mobile SE
yesterday at 10:08. Facebook
Säg hej till nya flaggskeppet Xperia XZ Premium med nya Motion Eye™-kameran – världens första smartphonekamera med Super slow motion.

Läs mer här: [ Sonymobile.com Link ]
Sony Mobile SE
02/24/2017 at 06:00. Facebook
Lifelog är en smart aktivitetsmätarapp för din Android som exempelvis håller koll på hur många steg du tar eller dina sömnmönster så att du får en god natts sömn.
Läs mer här: [ Sonymobile.com Link ]

Lifelog - innovativ app för aktivitetsmätning från Sony.

sonymobile.com
Sony Mobile SE
02/21/2017 at 06:00. Facebook
Livets bästa motiv är sällan stilla särskilt länge. Med Xperia XZ kan du fånga motiv i rörelse – innan ögonblicket är förbi. Du kan frysa rörelser i knivskarp detalj också i svag belysning, tack vare kombinationen av kraften i en bildsensor och en sensor med laserautofokus.

Livet går fort. Den här kameran håller jämna steg.

sonymobile.com
Våra snabbaste kameror hittills går från vänteläge till att ta bilden på 0,6 sekunder. Fånga de mest spontana stunderna med snabb start, dedikerad slutarknapp och snabbare bildhantering.

Läs mer om Xperia X Compact: [ Sonymobile.com Link ]

Xperia X Compact

sonymobile.com
Med Xperia XZ kan du fånga motiv i rörelse – innan ögonblicket är förbi. Du kan frysa rörelser i knivskarp detalj också i svag belysning, tack vare kombinationen av kraften i en bildsensor och en sensor med laserautofokus.

Läs mer om flaggskeppet Xperia XZ: [ Sonymobile.com Link ]

Knivskarpa bilder i alla situationer

sonymobile.com
Kameran med tre gånger så stor precision:

Förutser rörelser så att motivet stannar i fokus och bilderna tas utan oskärpa. ☑
Mäter avståndet till motivet och levererar skarpa bilder under utmanande ljusförhållanden. ☑
Mäter synliga färger och IR-information för att justera vitbalansen och fånga naturligt levande färger. ☑
Rörelse är ingen svår match för kameran i nya Xperia X Compact. Med hjälp av ”Triple Image Sensing” kan du fånga rörliga objekt i en otrolig skärpa. Även i utmanade ljusförhållanden.

Läs mer om Xperia X Compact här: [ Sonymobile.com Link ]

Xperia X Compact

sonymobile.com
Xperia X Compact:
Knivskarpa bilder i alla situationer ✔
Smart laddning för bästa batteritid ✔
Unik kompakt design ✔

Läs mer och köp din Xperia X Compact här: [ Sonymobile.com Link ]

Xperia X Compact

sonymobile.com
Nya revolutionerande tekniken Qnovo Adaptive Charging och Sonys smarta mjukvara lär känna dina laddningsvanor. Din laddning blir effektivare och batteriet får en ännu längre livslängd.

Nya flaggskeppet Xperia XZ

sonymobile.com
Förutom att den är snygg så har Xperia X Compact även en unik triple image sensing-teknologi som med hjälp av laser fokuserar snabbare i mörker och har en IR-sensor som fångar rätt färger. Knivskarpa bilder i alla situationer.

Läs mer om nya Xperia X Compact här: [ Sonymobile.com Link ]

Xperia X Compact

sonymobile.com
Är du Xperia XZ-användare och TV-seriejunkie? Luta dig tillbaka och titta med hjälp av ett snyggt fodral som också fungerar som stativ för mobilen. Flera smarta tillbehör hittar du här: [ Sonymobile.com Link ]

Mobiltillbehör från Xperia

sonymobile.com
Sonys smarta funktioner känner igen ditt beteende och lär sig hur du använder den och anpassar sig efter dig. Genom ”Qnovo Adaptive Charging” och Sonys smarta mjukvara lär den dessutom känna dina laddningsvanor och vet hur du behöver ladda för att inte slita på batteriet.

Läs mer om nya Xperia X Compact här:
[ Sonymobile.com Link ]
Fånga motiv i rörelse under alla ljusförhållanden utan oskärpa!

Med Xperia XZ kan du fånga motiv i rörelse – innan ögonblicket är förbi. Du kan frysa rörelser i knivskarp detalj också i svag belysning, tack vare kombinationen av kraften i en bildsensor och en sensor med laserautofokus.

Här kan du läsa mer om vårt nya flaggskepp: [ Sonymobile.com Link ]

Xperia XZ: knivskarpa bilder i alla situationer

sonymobile.com
Nya kompaktmodellen Xperia X Compact är designad med ett helt nytt formspråk…

Sony Mobile SE

sonymobile.com
Nu kommer 4G-samtal till Sverige!
Sedan en tid tillbaka stödjer vissa av våra modeller ”vanliga” samtal över 4G-nätet. Det gör att man kan prata och surfa i 4G-hastigheter samtidigt, ljudkvaliteten är bättre och samtalen kopplas upp snabbare.
Först ut i Sverige är Tre som precis startat ett Beta-test för Xperia XZ, Xperia X Compact och Xperia X. Vill du vara med och testa? Läs mer och anmäl...
View details ⇨

Nu kommer 4G-samtal till Sverige!

tre.se
Du har väl inte missat den uppdaterade versionen av Movie Creator?

I Movie Creator kan du enkelt skapa och redigera filmer av dina bilder och videos. Addera texter, filter och musik för att sedan smidigt dela med vänner och familj.

Läs mer och ladda ned Movie Creator här: [ Google.com Link ]
Se filmen från CES 2017 med flera av Sonys nyheter från mässan. Filmen är skapad med Movie Creator. #CES2017
Då var CES 2017 igång! Se bilder från den första dagen där Kaz Hirai inledde vår presskonferens i Las Vegas. Störst fokus på Sony nya OLED-TV där skärmen även är tvn:s högtalare. #CES2017
Välkommen till Las Vegas!
Mellan den 5:e och 8:e januari går en av världens största tech-mässor av stapeln och vår produktchef Rikard Skogberg är på plats. Här på Facebook kommer Rikard att berätta mer om nyheterna som Sony visar upp under CES 2017. Stay tuned! #CES2017
Nytt år och ny telefon?

Återge situationen i knivskarp skärpa och med en färgåtergivning som gör bilden rättvisa. Xperia XZ:s kamera analyserar och anpassar sig efter det ljus eller mörker du befinner dig i och återskapar färgerna som du såg dem. Frågan är: vilken färg väljer du?

Läs mer och köp din Xperia XZ här: [ Sonymobile.com Link ]

Få en knivskarp start på 2017!

sonymobile.com