Bli först att spela Horizon Zero Dawn när det lanseras den 1 mars genom att förboka det på PlayStation Store: [ Bit.ly Link ]
Förbered din trupp för Ghost Recon Wildlands Open Beta 23-27 februari!
Förladda ner betan nu och vara redo att ta ner Santa Blanca-kartellen.
Världen tillhör maskinerna nu...
Följ med maskin-jägaren Aloy på hennes resa för att upptäcka varför världen inte längre tillhör oss när Horizon Zero Dawn släpps den 1 mars, endast på PS4.
Vad är bättre än Rocket League?
Rocket League i 4K och 60fps!

Rocket League kommer till PS4 Pro!

blog.eu.playstation.com
Glad Alla hjärtans dag!
Året är 1943. Utnumrerade och djupt bakom fiendens linjer, specialist Karl Fairburne jagar sitt mål genom gatorna i södra Italien.
Det är en tid att vara smygande och en tid att vara dödlig ... Timing är allt!
"Världen är inte längre vår"
Öka dina odds att överleva genom att lära dig om de otroliga (och farliga) maskinerna som bebor världen i Horizon: Zero Dawn.

Sony PlayStation Sverige

store.playstation.com
Är du redo för en riktig utmaning? Samurai action RPG spelet Nioh finns nu till PS4! Med en Metacritic score på 88 så förtjänar det en plats i din spelsamling.
For Honor närmar sig den Öppna betan den 9-12 februari. Upplev det nya Elimination läget, en bäst av fem: fyra-motfyra match utan respawns ⚔
Veckans erbjudande på PlayStation Store är Steep. Åka skidor och snowboard genom en massiv öppen värld över Alperna ⛷

Steep är veckans erbjudande!

store.playstation.com
Skapa Aloy, huvudpersonen i Horizon Zero Dawn var en svår process; Det fanns många iterationer innan Guerrilla valde den äventyrliga kvinnan som du ser idag. I den tredje delen av vår serie, pratar vi med Guerrilla om Aloy och om hur hon har tagits emot av spelare runt om i världen.
Vi har tidigare tittat på övergången från FPS till en öppen värld action RPG, och nu tar vi en titt bakom kulisserna på studion bakom Horizon Zero Dawn, Guerrilla Games. Vi pratar också med några av de nyare medlemmarna i teamet som klev ombord under spelets utveckling för att bidra till att utöka Guerrillas förståelse för genren.
Hur går en studio över från att ha specialiserat sig på FPS -utveckling till att skapa en helt ny öppen värld action RPG? Vi gick bakom kulisserna på utveckling en av Horizon Zero Dawn och pratade med Guerrilla Managing Director Hermen Hulst, Studio Art Director Jan-Bart van Beek, Game Director Mathijs de Jonge samt Technical Director Michiel van der Leeuw om utmaningarna med övergången.
PlayStation Plus månadens spel för februari är snart här! Det fantastiska plattformsspelet LittleBigPlanet 3 och det action-tunga sidescrollern Not A Hero.
Ta en exklusiv titt på vad som finns inuti Horizon Zero Dawn Collectors Edition med denna första unboxing. Guerrilla Games Hermen Hulst och JB berättar om innehållet.
Call of Duty: Infinite Warfare’s första DLC pack, Sabotage är här! Fyra helt nya multiplayer kartor, Domination, Neon, Noir och Renaissance
Bethesda meddelade att en gratis uppdatering för Fallout 4 kommer, med en high resolution texture pack och stöd för PS4 Pro.

Fallout 4 går Pro för PS4

bethesda.net
Vinn beta-nycklar till Ghost Recon Wildlands till dig och tre av dina vänner! Allt du behöver göra är att berätta vilka och varför du vill ha med dem i ditt squad.
Vi väljer ut 3 vinnare på fredag 3 februari