FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
SOS Barnbyar
12/02/2016 at 09:39. Facebook
Letar du efter julklappar med mening? En gåva till SOS Barnbyar kan förändra livet för barn och unga i världen. Handla i vår webshop, från 60 kronor och uppåt.<3 <3 <3

JUL - SOS Barnbyar

sos-barnbyar.se
SOS Barnbyar
11/30/2016 at 12:05. Facebook
SOS Barnbyar
12/01/2016 at 10:17. Facebook
En stor andel av de flyktingar som kommer till Europa är barn. I till exempel Grekland räknar man att var tredje flykting som kommer via Medelhavet är ett barn. Nu kräver SOS Barnbyar och 77 andra organisationer att EU:s regeringar tar ett större ansvar för de här unga människorna. Läs och dela det här viktiga inlägget!

Barnrättsorganisationer kräver skydd för barn på flykt

sos-barnbyar.se
SOS Barnbyar
11/30/2016 at 12:05. Facebook
SOS Barnbyar
11/29/2016 at 16:05. Facebook
Akash och Sabine är två av hjältarna i nödhjälpsarbetet efter jordbävningen i Nepal förra året. För ungdomarna, som själva är uppväxta i barnbyn, var det självklart att finnas där när andra behövde hjälp. <3 <3 <3

Livet efter jordbävningen i Nepal

sos-barnbyar.se
SOS Barnbyar
11/28/2016 at 10:36. Facebook
25 april 2015 skakades Nepal av den värsta jordbävning som landet upplevt. Nu, ett och ett halvt år senare, börjar hoppet återvända. Läs vårt magasin SOS Barn och hur våra kollegor i Nepal hjälper barn och familjer att skapa en bättre framtid.

SOS Barn - läs senaste numret här - SOS Barnbyar

sos-barnbyar.se
Finaste, bästa gåbortspresenten i advent är våra vackra tändsticksaskar som finns att köpa på Hemtex och apotea.se. Alla intäkter för askarna går till SOS Barnbyars arbete för att ge barn och ungdomar en bättre framtid.

En tändsticksask för att barn ska få vara barn

sos-barnbyar.se
Det finns 220 miljoner barn som förlorat eller är i riskzonen att förlora förälders omvårdnad. Det betyder att ett av tio barn i världen saknar något som borde vara självklart för alla.
Se filmen här: [ Bit.ly Link ]
Vi frågade några barn hur de vet att deras föräldrar älskar dem. Ett av tio barn kan inte svara på den frågan.

220 miljoner barn saknar eller är i riskzonen att förlora förälders omvårdnad. Det är ett av tio barn. Utsattheten medför extrema risker för barnens utveckling. Trots detta är dessa barn många gånger osynliga.

Kartläggning saknas och mörkertalet befaras vara stort. SOS Barnbyar...
View details ⇨
Artikel 12 är den fjärde och sista huvudartikeln i Barnkonventionen. Den lyder: Varje barn har rätt att uttrycka sin mening och höras i alla frågor som rör barnet. Barnets åsikt ska beaktas i förhållande till barnets ålder och mognad.
Ett tips om du vill läsa hela Barnkonventionen tillsammans med barn är att ladda ner appen nedan. Den går igenom alla de 54 artiklarna på ett lättillgängligt...
View details ⇨

Äntligen är Sveriges första App om Barnkonventionen här! | Lyssna.nu

lyssna.nu
Den tredje huvudartikeln i Barnkonventionen är artikel 6 som lyder: Alla barn har rätt till liv, överlevnad och utveckling.
SOS Barnbyar arbetar med långsiktiga och heltäckande insatser för barn som är eller riskerar bli övergivna.
På söndag firar vi barnkonventionens dag eftersom FN:s konvention om barnets rättigheter antogs 20 november 1989. Från SOS Barnbyar Mongoliet. Foto Maja...
View details ⇨
Den andra artikeln i Barnkonventionen som är extra viktig och som alltid ska beaktas i frågor som rör barn är artikel 3: Barnets bästa ska komma i främsta rummet vid alla beslut som rör barn.
På söndag firar vi barnkonventionens dag eftersom FN:s konvention om barnets rättigheter antogs 20 november 1989. Från SOS Barnbyar Filippinerna. Foto Maja Brand
#barnkonventionen #varjebarnsrätt
Barnkonventionen slår fast att barn är egna individer och inte vuxnas ägodelar. Den är rättsligt bindande för de stater som skrivit under och består av 54 artiklar. Några är extra viktiga och ska alltid beaktas i frågor som rör barn.
Den första är artikel 2: Alla barn är lika mycket värda och har samma rättigheter. Ingen får diskrimineras.
På söndag firar vi barnkonventionens dag eftersom ...
View details ⇨
Du har väl inte glömt att det är Fars dag imorgon? Vi har den perfekta sista minuten-presenten. Köp ett pappapaket för 250 kronor i vår gåvoshop och bidra till att pappor i Bolivia får stöd att ta ansvar för sin familj. Du får ett digitalt gåvokort att skicka till en pappa i din närhet. Glad Fars dag! <3 <3 <3

Föräldrastöd för pappor - SOS Barnbyar

sos-barnbyar.se
I dag firar vi chokladens dag och skickar samtidigt en tanke till kakaobönan Arribas hemland Ecuador och de ungdomar som får stöd via det ungdomsprogram som vårt partnerföretag Fazer Sverige stöder.

Så bygger unga i Ecuador en bättre framtid

sos-barnbyar.se
På söndag är det Fars dag och du kan hjälpa oss uppmärksamma pappor runt om i världen genom att köpa ett pappapaket för 250 kronor i vår gåvoshop. Då bidrar du till att pappor i Bolivia får stöd att ta ansvar för sin familj. Allt för att pappor ska kunna ge den kärlek, trygghet och uppmärksamhet som barn behöver.
P.S Du får ett gåvobevis att ge bort på fars dag. Beställ senast imorgon, tisdag,...
View details ⇨

Föräldrastöd för pappor - SOS Barnbyar

sos-barnbyar.se
Att få ha friska tänder är en självklarhet för de flesta barn i vårt land. I Botswana är det inte så. Många barn drabbas tidigt av karies, infektioner och tandlossning. Så här arbetar vårt partnerföretag Mars Nordics för bättre tandhälsa i Botswana.

Tugga för Skillnad – Botswana - 360 VR

Genom projektet Tugga för skillnad vill vi tillsammans med SOS Barnbyar göra verklig skillnad för barn och tandhälsan i världen. Barnen i SOS Barnbyar kommer...

YOUTUBE.COM
Barnen i SOS barnby Damaskus har flyttat hem efter en månads evakuering. Trots att de 156 barnen har tuffa upplevelser med sig i bagaget gick det inte att ta miste på hur lyckliga de var att få komma hem igen.

Barnen hemma igen i SOS barnby Damaskus - SOS Barnbyar

sos-barnbyar.se
Barnen i SOS barnby i Rom fick en ovanligt prominent gäst på fredagsmyset i förra veckan. Det var katolska kyrkans överhuvud som hälsade på. Påven pratade, dansade, spelade fotboll och åt godis tillsammans med barnen.

Pope Francis, happy as a child in his visit to a children's home in Rome

Suscríbete al canal: http://smarturl.it/RomeReportsESP Visita nuestra web: http://www.romereports.com/es Suscríbete a nuestra newsletter: http://bit.ly/1RLUQ...

YOUTUBE.COM