Sparta Rotterdam
yesterday at 15:57. Facebook
Sparta en FC Groningen houden na een 2-2 gelijkspel beiden één punt over aan het duel. (Foto's: Carla Vos)
Sparta verloor vanmiddag met 2-0 in de Amsterdam ArenA. Vlak voor rust scoorde Traore de 1-0, na de rust maakte Dolberg de tweede. Carla Vos maakt zoals bij elke wedstrijd in voor- en tegenspoed een fotoreportage.
Foto's: Carla Vos
Carla Vos was gisteren aanwezig toen Martin Pusic voor het eerst in het Sparta Stadion kwam. Zij maakte de volgende foto's van hem in het shirt van de Kasteelclub.
Sparta Rotterdam verloor in de blessuretijd met 3-2 van Willem II. De Rotterdammers kwamen twee keer terug van een achterstand en leken met minimaal een punt terug te keren naar Rotterdam. In de laatste seconden van de blessuretijd maakten de Tilburgers echter de winnende 3-2. Carla Vos maakte de volgende fotoreportage.
Sparta vindt eSporter in Frank van der Slot

[ Sparta-rotterdam.nl Link ]

Sparta Rotterdam

sparta-rotterdam.nl
Ben je een meisje tussen de zes en veertien jaar oud dat altijd al heeft willen trainen zoals haar leeftijdsgenoten in de jeugd van Sparta Roterdam? Dit kan vanaf 29 januari. Zes achtereenvolgende zondagen zullen zij van 10.00 tot 11.15 uur getraind worden zoals gebeurt in de alom geprezen Sparta-jeugdopleiding. Deze clinics zullen dan ook plaatsvinden op het RMC Jeugdcomplex en worden...
View details ⇨

6-Weekse Trainingen Meisjes

opleidingsparta.nl
Fotoreportage FC Volendam - Sparta Rotterdam. Sparta bereikt de halve finale van de KNVB Beker. (Foto's: Carla Vos)
Door een late goal van invaller Mathias Pogba hield Sparta Rotterdam één punt over aan het duel tegen AZ. (Foto's: Pro Shots)
Het FIFA 17-toernooi van Sparta Rotterdam is gewonnen door Frank van der Slot. Hij versloeg Lorenzo van der Meer in de finale met 2-1. Frank wint, naast het feit dat hij kans maakt eSporter van Sparta te worden, twee seizoenkaarten voor het seizoen 2017/’18.

De spelers die de meeste indruk hebben gemaakt worden komende week uitgenodigd voor een gesprek op Het Kasteel, waarna Sparta een...
View details ⇨
Afgelopen zaterdag zijn voorafgaand aan de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en FC Utrecht vier spelers van de Stichting De Betrokken Spartaan gepresenteerd als nieuwe spelers van de Sparta-opleiding. Marouane Bentaleb, Butrint Ahmetaj, Jason Inocencio en Casey Cruz mogen vanaf het nieuwe seizoen aansluiten in de jeugdopleiding van de Rotterdammers.

Onder toeziend oog van hun trotse...
View details ⇨
Bij de wedstrijd tussen Jong Sparta Rotterdam en TEC maakte Roland Bergkamp zijn rentree na maanden blessureleed, Janne Saksela maakte zijn eerste competitieminuten in Sparta-shirt. In een zege resulteerde dit niet: 2-2. Carla Vos was aanwezig en maakte de volgende fotoreportage.
Door een late goal van Peterson verliest Sparta met 1-2 van FC Utrecht (Foto's: Carla Vos
Denk jij dat je het in je hebt om Sparta te vertegenwoordigen op (internationale) FIFA-toernooien? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor het FIFA17 toernooi waarin de winnaar verkozen wordt tot onze Sparta E-Sporter!

Sparta Rotterdam

sparta-rotterdam.nl
Trainen zoals je leeftijdsgenoten in de Sparta-jeugdopleiding?

Kinderen tussen de zes en veertien jaar krijgen vanaf aanstaande zondag de kans elf weken getraind te worden op de Sparta-manier. De trainingen worden verzorgd door jeugdtrainers van Sparta en deze zullen worden afgewerkt op het RMC Jeugdcomplex. Deelnemers mogen hier, in het Sparta-kledingpakket dat zij ontvangen, proberen de...
View details ⇨

Training & Clinics

opleidingsparta.nl
Op woensdag 18 januari wordt in Het Kasteel een #FIFA17-toernooi gehouden, de winnaar hiervan zal de boeken ingaan als eerste E-Sporter van Sparta Rotterdam! Aanmelden voor dit toernooi kan via , maar wees er snel bij, want vol = vol!

Hiernaast kun je kans maken op twee business seats voor een nog te bepalen Eredivisie-wedstrijd van Sparta in 2017. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is...
View details ⇨

Tickets selection for FIFA17-toernooi Sparta Rotterdam: Voetbaltickets

voetbal.iticketsro.com
Sparta Rotterdam heeft in het Spaanse Estepona met 3-1 gewonnen van de formatie uit Nijmegen.