Sparta Rotterdam
03/26/2017 at 13:34. Facebook
De FOX Sports DOC: De methode Pastoor is 8 april te zien op het AD Sportfilmfestival Rotterdam. Tickets en info: [ Sportfilmfestivalrotterdam.nl Link ]
Sparta Rotterdam
03/22/2017 at 09:58. Facebook
Wil jij een dag trainen zoals gebeurt in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam? Meld je dan aan voor de profdag! Op 24 april kunnen kinderen geboren tussen 2008 en 2010 een dag trainen op het RMC Jeugdcomplex. Een dag later zijn de kinderen die tussen 2004 en 2007 geboren zijn aan de beurt te proberen de aanwezige scouts van hun kunsten te overtuigen. Deelname aan deze profdag kost โ‚ฌ75,-,...
View details โ‡จ

Profdagen

opleidingsparta.nl
Sparta Rotterdam
03/22/2017 at 09:46. Facebook
Circa dertig winnaars van de Vriendenloterij waren gistermiddag aanwezig in De Bosselaar voor de gewonnen meet & greet met de A-selectie en technische staf.

Foto's: Awรฉ Krijger
Mooie overwinning van Jong Sparta vanmiddag op Het Kasteel.
Sparta Rotterdam wint overtuigend van Heracles Almelo door doelpunten van Ryan Sanusi en Martin Pusic (2). (Foto's Carla Vos)
Schrijf je in voor een van de e-Sports-evenementen

Online toernooi Sparta Fans onder 14 jaar
Woensdag 22 maart wordt er voor FIFA-spelers jonger dan veertien jaar een online toernooi georganiseerd. Dit zal tussen 14.00 en 18.00 uur gespeeld worden. De winnaar krijgt een Sparta-shirt! Deze winnaar mag ook een FIFA-wedstrijd tegen E-Sporter Frank spelen.

KidsClub toernooi op Het Kasteel
Een...
View details โ‡จ
Spartanen Janne Saksela (Finland) en Mathias Pogba (Guinee) zijn opgenomen in de definitieve selectie van hun nationale elftal. Drievoudig international Pogba maakt hiermee kans voor de eerste keer in twee jaar zijn land te vertegenwoordigen, Saksela speelde afgelopen november nog in het Finse elftal.

[ Sparta-rotterdam.nl Link ]

Sparta Rotterdam

sparta-rotterdam.nl
Sparta organiseert Profdag en tiendaagse zondagtrainingen voor kinderen

Sparta Rotterdam organiseert tussen 7 mei en 9 juli tien zondagtrainingen voor jongens en meisjes tussen de zes en veertien jaar oud. Deze trainingen zullen gegeven worden op het RMC Jeugdcomplex en worden verzorgd door jeugdtrainers van Sparta. Deelname aan de tien trainingen van elk een uur en een kwartier kost โ‚ฌ149,-,...
View details โ‡จ
Sparta heeft op bezoek bij Vitesse met 5-0 verloren. (Foto's Pro Shots)
Sparta wint de stadsderby tegen Feyenoord met 1-0!
Sparta wint de stadsderby tegen Feyenoord met 1-0!
Het bekeravontuur eindigt voor Sparta Rotterdam in de halve finale. Vitesse wint op Het Kasteel met 1-2 van de rood-witte.
MATCHDAY! Vandaag staat een belangrijk affiche op het programma: de halve finale van de KNVB-beker, tussen Sparta Rotterdam en Vitesse. 20.45 uur trappen beide ploegen af op een uitverkocht Kasteel.
Door een goal van Paco van Moorsel wint Sparta Rotterdam op bezoek bij N.E.C. (0-1) (Foto's: Carla Vos)
Beste Spartaan,

In 1938 werd de eerste editie van het Rood-Witte Mannendiner gehouden.

Tijdens deze bijeenkomst werd besloten het diner voortaan jaarlijks rondom de verjaardag van de club (1 april) te organiseren. De gedachte achter het traditionele diner is van oorsprong om de onderlinge band tussen supporters, sponsors, spelers, trainers, medewerkers en leden te versterken.

De traditie...
View details โ‡จ
De in oktober verschenen documentaire over het honderdjarige Kasteel is nu te bekijken op Sparta's YouTube-kanaal.

Op 15 oktober 2016 bestond Sparta's stadion exact honderd jaar, een dag later ging op FOX Sports een documentaire over Het Kasteel in premiรจre. Wil jij deze nogmaals bekijken? Dat kan; de documentaire is vanaf nu te vinden op Sparta's officiรซle YouTube-kanaal.

[ Youtube.com Link ]

FOX Sports DOC: 100 jaar Het Kasteel

Ter ere van het honderdjarige bestaan van Sparta's stadion, maakte FOX Sports in samenwerking met Sparta Rotterdam een documentaire over Het Kasteel.

YOUTUBE.COM
In voorjaarsvakantie Voetbalkamp op RMC Jeugdcomplex

Sparta Rotterdam organiseert in de voorjaarsvakantie een driedaags Voetbalkamp voor jongens en meisjes tussen de zes en vijftien jaar oud. Op 27 en 28 februari en 1 maart zullen zij tussen 10.00 uur en 15.30 uur trainingen afwerken op de Sparta-manier; de trainingen worden verzorgd door Sparta-jeugdtrainers en worden afgewerkt op het RMC...
View details โ‡จ

Voetbalkampen

opleidingsparta.nl
Door twee goals van Deroy Duarte heeft Jong Sparta Rotterdam maandagavond met 2-1 gewonnen van Jong Vitesse. (Foto's Carla Vos)
Sparta en FC Groningen houden na een 2-2 gelijkspel beiden รฉรฉn punt over aan het duel. (Foto's: Carla Vos)
Sparta verloor vanmiddag met 2-0 in de Amsterdam ArenA. Vlak voor rust scoorde Traore de 1-0, na de rust maakte Dolberg de tweede. Carla Vos maakt zoals bij elke wedstrijd in voor- en tegenspoed een fotoreportage.