Specsavers Nederland
02/19/2017 at 19:45. Facebook
Flitsende boots? Check. Knallende lipstick? Check. Superveelzijdige maar o zo stijlvolle bril? Check, check, check!

Fotocredits: Instagram / lablanchebeauty
Specsavers Nederland
02/18/2017 at 19:45. Facebook
De #brillenbattle is deze week een titanenstrijd! Drie monturen van oersterk, lichtgewicht titanium nemen het tegen elkaar op en vechten om jouw stem. Wie wint?
Specsavers Nederland
02/16/2017 at 19:45. Facebook
Ontspannen aan de koffie met onze veelzijdige Harrier. Geen wonder dat de barista even extra zijn best heeft gedaan. Je ziet er goed uit!

Fotocredits Harrier: Instagram / gigsandgarnet
Specsavers Nederland
02/15/2017 at 19:45. Facebook
Distract lijkt ons een goed gekozen naam voor dit eigenzinnige montuur van Osiris. Wat vind jij van deze #favoriet?

Kies zelf jouw favoriet(en) door op het hartje naast het montuur te klikken ➨ spcsv.rs/mijn-favorieten
Specsavers Nederland
02/14/2017 at 19:45. Facebook
Stoer, strak en met natuurlijke elementen... Met deze #eyecatcher zet CONVERSE helemaal in op Industrial Elegance. Wat vind jij van deze trend?

Specsavers Nederland

spcsv.rs
Specsavers Nederland
02/14/2017 at 07:00. Facebook
Lieve Facebook fan,

Onze liefde voor jou is als een goede bril: met de juiste sterkte en altijd krasvrij. Je bent het neuspadje op ons montuur, het brillendoekje in onze koker en de ontspiegeling op onze glazen. Door jou zien we alles door een roze bril. En omdat je ons zo scherp houdt, wilden we even kwijt dat we ontzettend veel van je houden. We wensen je een hele romantische...
View details ⇨
De Pasiphae combineert een sterk en lichtgewicht aluminium frame met onmiskenbare invloeden uit de Deep Forest trend. Past deze stoere bril in jouw collectie?
Welke Flexi toont de meeste veerkracht en wint de #brillenbattle van deze week? Spanning alom! Stemmen maar!
De tijdloze Harrier laat je creatieve kant schitteren. Voel je de inspiratie al borrelen?

Fotocredits: Instagram / ventthreads
Heb jij Koffietijd gisteren gemist? Bekijk hier het fragment terug waarin onze audicien Cindy over tinnitus (oorsuizen) vertelt of bezoek onze website voor meer informatie!
We zijn benieuwd: waarom zou jij deze blauwe beauty van KARL LAGERFELD als #favoriet kiezen?
De Donatiedagen 2017 zijn begonnen! Stichting Specsavers Steunt doneerde tijdens een feestlijke kick off de eerste bedragen aan vier goede doelen uit Breda en omgeving. De komende weken zullen de overige 120 lokale doelen van hun Specsavers winkel een steuntje in de rug ontvangen. In totaal wordt er deze maand een bedrag van ruim € 200.000 aan lokale initiatieven gedoneerd. Zo geven we wat...
View details ⇨
Gisteren vertelde onze audicien Cindy in Koffietijd over de invloed van gehoorverlies. Vandaag is ze wederom te gast, en zal ze alles uitleggen over oorsuizen, ook wel tinnitus genoemd. Kijk straks om 10:00 uur naar RTL 4!

Bekijk hier het fragment van gisteren terug, of bezoek onze website om meer te lezen over tinnitus.
De Rogue van Osiris combineert warme, natuurlijke kleuren met een elegant, tijdloos frame. Wat vind jij van deze #eyecatcher?

Specsavers Nederland

spcsv.rs
Heb jij al meegespeeld met Specsavers Matchmaker? Kies jouw favoriete monturen, plan een date met jouw matches en maak kans op een romantisch weekend weg van € 1.000!

Klik hier: [ Spcsv.rs Link ]

Speel nu Specsavers Matchmaker

vip.specsavers.nl
Flexibel in ontwerp, flexibel in gebruik en op Γ‘lles te dragen. Mogen we een applausje voor onze Flexi 91?

Fotocredits: Instagram / @nicolelsage
Een spannend gevecht in de lichtgewichtklasse deze week! Wie gaat KO en wie gaat er met de titel vandoor in deze #brillenbattle?
Gouwe ouwe... welk gebouw staat vooraan?

= Links
<3 = Rechts
CONVERSE beheerst de Industrial Urban Elegance look tot in de puntjes: een verfijnd frame met natuurlijke kleuren en een vintage uitstraling. Wat vind jij: mooi of supermooi?

Fotocredits: Instagram / @Kap.9
Gefeliciteerd, Dientjee Elviraβ€Ž! Wij kronen je tot winnaar van onze #selfie actie van januari! Daarmee win je het aankoopbedrag van je nieuwste bril terug. Je hebt het dubbel en dwars verdiend ;-).

Ook kans maken het aankoopbedrag van je nieuwe bril terug te winnen? Maak een selfie met je nieuwe Specsavers-bril, plaats deze op onze Facebook-pagina Γ©n maak kans!

Let op: Foto's in een comment...
View details ⇨