Staatsloterij
today at 08:00. Facebook
Het zonnetje staat nog niet vast. De Mega Jackpot van €27 miljoen gelukkig wel. 100% kans!
Staatsloterij
02/22/2017 at 20:30. Facebook
Wat de Geluksmachine allemaal niet teweeg kan brengen… Een hele lieve en mooie reactie op onverwacht en puur geluk!
Staatsloterij
02/22/2017 at 20:27. Facebook
En dan komt er ineens een boardingpass voor een vliegtuig naar Paramaribo uit de Geluksmachine rollen…
Staatsloterij
02/22/2017 at 20:05. Facebook
"Deze bos bloemen is voor hardwerkende moeders zoals jij!" En dit was nog maar het begin van een nogal bijzondere dag voor Kimberly…
Super Mario-fans opgelet! Deze ultieme fan start zijn dag als hardwerkend stukadoor en eindigt als Super Mario, in een kartrace tegen Luigi en de rest. Hij weet niet wat hij meemaakt!
Na opgelicht te zijn, geeft Anna niet op met haar schoenenlabel. Als je zo positief en vastberaden bent, is puur geluk wel op zijn plaats. In hartje Amsterdam…
Maak je Valentijn vandaag nóg gelukkiger...met een Staatslot!
Deze kun je vandaag voor jouw speciale Valentijn winnen. Plaats om 14:02 uur een screenshot van de drie harten op een rij onder dit bericht. Zit jij bij de eerste 5 reacties? Dan win je een Staatslot.

Actievoorwaarden: [ Bit.ly Link ]
Iemand in Nieuwegein heeft wel een heel leuk weekend achter de rug… Daar is namelijk de Hoofdprijs van 1 miljoen gevallen! Hoe zou jij het weekend ingaan met zo’n mooie prijs?
De Mega Jackpot van maar liefst €27 miljoen valt deze trekking 100% zeker!
Haastige spoed is zelden goed, behalve vandaag... De Mega Jackpot staat namelijk op maar liefst €22,2 miljoen en je hebt nog maar 1 dag! Ga dus als de wiedeweerga naar de winkel of op je gemak naar Staatsloterij.nl
Een set kluskleding. Daar maak je Sharon blij mee. Héél blij. Wat een mooie lach!
Deze kunstzinnige broers zijn zó blij met de Geluksmachine dat ze ‘m spontaan beginnen te knuffelen. Daar doe je ’t toch voor?
Een ritje in een echte Maserati, gevolgd door een helikoptervlucht en dan eten bij Sergio Herman. Terwijl hij dacht dat hij gewoon naar zijn werk ging! Het overkwam Dennis…
Extase? Euforie? Geluk? Ongeloof? Welke emotie zou bij jou de overhand krijgen als je die Mega Jackpot van €22,2 miljoen wint? Deel het in de reacties!
¿ɾᴉɹʌƃuᴉʇsɐlǝq oɹnǝ uǝoɾlᴉɯ ᄅ'ᄅᄅ uɐʌ ʇodʞɔɐſ ɐƃǝW ǝp uɐʌ uǝʌoqǝʇsɹǝpuo lɐɐɯǝlǝɥ ʞoo ɾᴉɾ uǝq
Wat krijg je als er zoveel prijzen te winnen zijn?
Precies: de allergrootste prijzenpot van Nederland! Maak jij al kans op een van de prijzen?
Wij zaten te denken... Stel je vangt die Mega Jackpot van €22,2 miljoen. Hoe neem je 'm dan mee naar huis? Laat het ons weten!
Vroeger was dus niet alles beter. Zo’n 290 jaar geleden had je namelijk maar 1 grote loterij, de Generaliteitsloterij. Nu heeft Nederlandse Loterij maar liefst 7 verschillende kansspellen. Met de allerhoogste Jackpots. Bekijk ze hier: [ Bit.ly Link ]
Onze verwachte prijzenpot bedraagt in 2017 maar liefst €388 miljoen. Dat is de aller- allergrootste van Nederland! Hoe gelukkig zou jij zijn als je straks een deel van de totale prijzenpot van €388 miljoen op je bankrekening ziet staan?
Wauw! De Mega Jackpot is deze trekking echt enorm groot! Probeer 'm maar eens stil te zetten tussen de lijntjes. Gelukt?