Staatsloterij
03/22/2017 at 16:00. Facebook
Meester Rapper Alex is wat achterdochtig bij de Geluksmachine, maar gaat toch voor de bijl. Gelukkig maar, want rappen kan hij, als allereerste master student met hoofdvak rap.
Staatsloterij
03/20/2017 at 06:00. Facebook
Een bijzonder muntje, speciaal sieraad of een oude onderbroek...? Wij zijn benieuwd naar jouw geluksvoorwerp, dus deel 'm in de reacties! #InternationaleDagVanHetGeluk
Goed nieuws! Speel vanaf 22 maart onze spellen via 1 site, met 1 account en 1 wachtwoord. Super eenvoudig! Door deze aanpassingen kun je vanaf 19 maart onze spellen tijdelijk niet online spelen.
Lepels? Die kan Marion heel goed gebruiken! En dat niet alleen…
Ook in 2017 heeft Staatsloterij weer de allergrootste prijzenpot van Nederland. De Jackpot staat deze trekking op €7,5 miljoen euro. Belastingvrij! Koop dus snel je Staatslot!
Hij kan weer overal opduiken! De Jackpot van de Staatsloterij. Hij staat op maar liefst €7,5 miljoen. Belastingvrij! De trekking is al op 10 april dus koop snel een Staatslot.
Hij kan weer overal opduiken! De Jackpot van de Staatsloterij. Hij staat op maar liefst €7,5 miljoen. Belastingvrij! De trekking is al op 10 april dus koop snel een Staatslot.
Joehoe! Jack de Potvis heeft een plons van 27 miljoen in Zuid Holland gemaakt! Daar is een abonneespeler multimiljonair geworden! Maar dat is nog niet alles… De hoofdprijs van 1 miljoen is in Tilburg gevallen én 1 miljoen van XL in Den Haag. Wat een weekend vol ongetwijfeld blije miljonairs!
In zo’n moeilijke periode toch stralen. Zulke liefde willen zij graag, ondanks alles, toch vieren. En daar doen wij met alle liefde een schepje bovenop.
Vandaag wordt misschien wel jouw feestelijkste #TGIF ooit! Mede mogelijk gemaakt door... jouw Staatslot?
Francois Tonnard, jij hebt de winnende Gelukssprong gemaakt en krijgt een stapeltje loten! Een hele middag oefenen, dat moet worden beloond vinden wij. En het feit dat je Marcella ook een eurootje gunt is al helemaal aardig ;). Op naar de 27 miljoen Francois! We duimen voor je.
Maar liefst 77% van de Nederlanders zou na het winnen van de Mega Jackpot op vrijdag na het weekend 'gewoon' weer aan het werk gaan. Da's nog eens loyaliteit! Zou jij dat ook doen met 27 miljoen op zak?
Staatsloterij is onderdeel van Nederlandse Loterij. Samen laten we heel veel mensen winnen. Niet alleen met miljoenen aan prijzengeld. Jaarlijks investeren we ook miljoenen in de Nederlandse sport en 18 goede doelen. Meer weten, volg ons op [ Facebook.com Link ]
Stel, je wint die Mega Jackpot van €27 miljoen... Hoe hoog spring jij dan in de lucht? Deel een foto van jouw gelukssprong en maak kans op 5 Staatsloten met XL!
Actievoorwaarden: [ Bit.ly Link ]
Een Mega Jackpot van €27 miljoen vraagt natuurlijk om iets groots! Dit is wat er in Amsterdam gebeurde…
Wat een lieve jonge vader stond er dit keer voor de Geluksmachine. Hij vond het maar wat gek om tegen een machine te praten, maar had geen moeite de juiste mooie woorden te vinden.
We kunnen er niet omheen, de Mega Jackpot van €27 miljoen gaat vallen. Zeker? Ja, 100%!
Het zonnetje staat nog niet vast. De Mega Jackpot van €27 miljoen gelukkig wel. 100% kans!
Wat de Geluksmachine allemaal niet teweeg kan brengen… Een hele lieve en mooie reactie op onverwacht en puur geluk!
En dan komt er ineens een boardingpass voor een vliegtuig naar Paramaribo uit de Geluksmachine rollen…