Staatsloterij
01/18/2017 at 20:15. Facebook
De Braziliaanse Ana heeft haar broer en zussen al 14 jaar niet gezien. Staatsloterij: Puur Geluk zorgde voor emoties die niet in woorden te beschrijven zijn, met dank aan Virtual Reality. Of is er meer aan de hand?
Staatsloterij
01/18/2017 at 19:55. Facebook
Een naam, logo, sambal: alle ingrediënten liggen klaar voor Natasja's eigen foodtruck. Alleen ‘klein detail’, de foodtruck zelf ontbreekt nog. Dat is nogal een investering… óf een kwestie van puur geluk?
Staatsloterij
01/18/2017 at 13:00. Facebook
Er zijn niet 5, niet 10, maar wel 20 nieuwe miljonairs bijgekomen in 2016! Daarnaast hebben we ontzettend veel mensen blij gemaakt met onze andere prijzen. Voor 2017 zeggen wij, op naar de 30!
Ow yes! Deze trekking staat de Mega Jackpot op maar liefst €22,2 miljoen, belastingvrij! Haast je nu naar de winkel óf haal je Staatslot eenvoudig online. Go!
Aksel Cijntje stapt in de Geluks-MINI bij online presentator Kaj's typetjes. Hij spaart hard voor nieuwe carbonwielen voor zijn handbike. En met deze rit verdient hij zomaar 800 euro, precies wat hij nodig had! Dat zijn nog eens leuke ritjes...
Dennis ziet als een berg op tegen zijn grote verhuizing waar nog álles voor moet gebeuren. Zo’n lieve en toegewijde vader die er alleen voor staat, kan wel wat puur geluk gebruiken. Here we go!
Hulde aan juf Jenny! Een bijzonder, mooi en sterk mens die tijdens haar strijd tegen kanker wordt verrast met een Pipowagen. Een Pipowagen? Ja, een Pipowagen…
Koning Willem Alexander heeft het al eens gezegd: hoe dichter bij ..., hoe mooier het wordt! Kan jij 'm invullen? In deze mooie plaats is iemand sinds gisteren 1 miljoen euro rijker geworden. Daar is namelijk de hoofdprijs gevallen!
Zwem rond in de prijzen, bekijk ze allemaal! Want naast die enorme Jackpot van €18,6 miljoen, zijn er deze trekking weer vele andere mooie prijzen. Hoeveel tel jij er?
Ook in 2017 heeft Staatsloterij weer de allergrootste prijzenpot van Nederland! De verwachte totale prijzenpot is maar liefst €388.000.000*. Belastingvrij!

*Dit is een inschatting. Kijk voor meer informatie op

Staatsloterij

staatsloterij.nl
Morgen kan jij miljonair zijn. Echt waar! Alleen nog een Staatslot kopen in de winkel of op . Dan maak je wel kans op die Mega Jackpot van €18,6 miljoen. Doen!
De Mega Jackpot van €18,6 miljoen is weer gigantisch en kan echt overal opduiken! Ben jij er op voorbereid?
Vind jij de Eiffeltoren of de Mount Everest al groot? Dan heb je de Mega Jackpotvis van €18,6 miljoen nog niet gezien! Bekijk 'm hier.
Kijk, de Jackpotvis kan echt overal opduiken! Wil je dat die €18,6 miljoen bij jou opduikt? Speel dan mee met de 10 januari trekking!
Dit is Mischa: volgens Nederlands Kampioen Rick Koekoek aanstormend talent trail biker! Alleen heb je niet veel aan dit talent zonder fiets en geld om er één te kopen. Hoe denk je dat hij zal reageren als er ineens een gloednieuwe trailbike voor zijn neus staat?
Leni zet zich met ziel en zaligheid in voor bejaarden waar zij mee werkt. Haar wens? Hema rookworsten. En die krijgt ze. Heel veel rookworsten…
Manuel en Sandra zijn gelokt naar een lege loods waar een prachtige camper staat. Die er ‘toevallig’ precies hetzelfde uitziet als hun eigen camper die onlangs is afgebrand. Ze blijven vól ongeloof en extreem blij achter. Wat een geluk!
Zet de Mega Jackpotvis met de Jackpotstand van €18,6 miljoen in de juiste volgorde. Denk je dat 't jou lukt? Maak dan nu de reeks af in de reacties: 7, 3..
Speel mee met de 10 januari trekking! Want de kans op de Mega Jackpot van maar liefst €18,6 miljoen laat je toch niet zomaar voorbij zwemmen?
Naast de vele geldprijzen hebben we tijdens de Oudejaarstrekking ook nog eens 250 MINI’s weggegeven. Alle winnaars gefeliciteerd! En óók veel geluk in het verkeer ;)