Stadshart Amstelveen
03/25/2017 at 10:00. Facebook
Onlangs is Restaurant EDDY’S helemaal gerestyled. Heb jij het al gezien?
Stadshart Amstelveen
03/24/2017 at 09:49. Facebook
Het is vandaag nationale chocolade rozijnen dag. De dag waarop chocolade rozijnen in het zonnetje worden gezet. :) Deze dag laten wij niet zomaar voorbij gaan en daarom geven wij drie zakjes chocolade rozijnen weg. Vertel ons waarom chocoladerozijnen jouw ultieme guilty pleasure zijn en wie weet win jij de zakjes van Parti Amstelveen!
Stadshart Amstelveen
03/23/2017 at 09:15. Facebook
Wist je dat alle Personal Shopping Card houders kortingen krijgen bij een groot aantal winkels in Stadshart Amstelveen? Bijvoorbeeld 10% korting bij McDonald’s, €0,30 op drankjes bij Starbucks of 10% bij The Bodyshop en Steps.
Kijk voor alle aanbiedingen en voorwaarden op onze website en schrijf je direct gratis in: [ Bit.ly Link ]

Winkelcentrum Stadshart Amstelveen - Shopping Card Amstelveen

bit.ly
Stadshart Amstelveen
03/22/2017 at 14:22. Facebook
Een golf Water Pokémon is binnen gestroomd! Kom ze vangen in Stadshart Amstelveen tot 29 maart.
Reageer op dit bericht met een screenshot van een Water Pokémon in Stadshart Amstelveen en maak kans op een gift card van €100!
Thee van de maand maart bij Simon Lévelt! Biologisch, groen, Japans en heerlijk lentefris. De thee is de hele maand voordelig te koop bij Simon Lévelt in Stadshart Amstelveen.
Op het Buitenplein is het dit weekend feest. Op zaterdag staat er van 12:00 tot 17:00 een groot springkussen voor de McDonald’s waar kinderen lekker kunnen springen. Kun je deze zaterdag niet langs komen? Volgende week staat hij er weer.
De Amstelveense Lentemarathon komt nu echt heel dichtbij! Op 2 april is het zover. Hoe ver ben jij met trainen? #Unexpected Running

Unexpected Running

EVENT - facebook.com
Van 9 tot 19 maart is het de AmstelveenZ Restaurantweek. 24 lokale restaurants doen hier aan mee en zo ook DAY foodbar Amstelveen, Eddy's Restaurant en BLVD café. Speciaal voor deze restaurantweek bieden zij een drie-gangen lunch/diner voor slechts 25 euro per persoon. Kijk voor meer informatie in het event.

AmstelveenZ Restaurantweek 9 t/m 19 maart

EVENT - facebook.com
Amstelveens meest geliefde beeldje, Het Zwijntje, is vandaag officieel teruggeplaatst op z’n oude vertrouwde plek. Ben jij vroeger ook op de foto geweest met Het Zwijntje? #nostalgie

Foto: Amstelveenz.nl
De mystery shopper heeft weer een winnaar uitgekozen. Iedere maand komt er een mystery shopper langs om een aantal winkels te testen op o.a. klantvriendelijkheid en service. Voor de maand februari is G-Star Women als winnaar gekozen. Gefeliciteerd!
Onze Personal Shopper Ruben heeft een column geschreven met de nieuwste voorjaarstrends. Benieuwd naar tips over wat je moet dragen aankomend seizoen? Je leest het hier: [ Bit.ly Link ]

FASHION NEWS UIT STADSHART AMSTELVEEN: LENTE TRENDS Amstelveen

bit.ly
Wat is volgens jou de beste winkel in Stadshart Amstelveen? Wij zorgen ervoor dat de winnaar in het zonnetje wordt gezet.
In het teken van de lente in Stadshart Amstelveen bieden een aantal winkels mooie kortingen, zoals Triumph, Jamin, Tumble ’n Dry, Rituals, Vodafone en Van Os tassen en koffers. Kijk op onze website voor alle acties; [ Bit.ly Link ]
Maak kans op een lente-shopsessie met onze Personal Shopper INCLUSIEF €400 SHOPTEGOED! Tag de vriendin die jij wilt meenemen om te winkelen met Personal Shopper Ruben met een gezamenlijk shoptegoed van €400,-. De lente-shopsessie wordt verloot onder alle Personal Shopping Card-houders die een reactie plaatsen. De winnaar wordt bekend gemaakt op 14 maart.

De Personal Shopping Card vraag je...
View details ⇨
Tijd om iets te vieren! Pikachu is op bezoek in Stadshart Amstelveen met een nieuwe look, kom jij deze feestelijke Pikachu hier vangen?
De komende weken verwelkomt Stadshart Amstelveen de lente. Ondanks het grijze weer staat Stadshart Amstelveen in het teken van het naderende seizoen. Heb jij al zin in de lente?
Er komt een nieuwe winkel! Eind april opent de Juwelier Christ op het Binnenhof. CHRIST verkoopt sieraden en horloges van o.a. de merken Michael Kors, Marc Jacobs, Swarovski en Gucci.
Kinderen zijn weer van harte uitgenodigd voor de kidsworkshop. Dit is gratis voor alle kinderen van ouders met een Personal Shopping Card (gratis online aan te vragen). Iedereen is welkom om vanaf 13.00 te komen knutselen, dit keer met playmais.