Stadshart Amstelveen
yesterday at 13:23. Facebook
De lente is gespot in Stadshart Amstelveen! #unexpectedspring
Stadshart Amstelveen
02/23/2017 at 16:44. Facebook
Stadshart Amstelveen
02/23/2017 at 16:18. Facebook
Stadshart Amstelveen
02/23/2017 at 16:18. Facebook
Speciale kortingen voor de vrijdagavond koopavond: Sabon geeft 20% korting op het hele assortiment, Nelson Schoenen en Clarks geven 10% korting op de hele collectie. En natuurlijk gratis parkeren met je Personal Shopping Card!

Mooi meegenomen dus voor je bezoekje komende vrijdagavond!
Stadshart Amstelveen
02/22/2017 at 16:15. Facebook
Wij willen graag iedereen bedanken voor het meedoen aan dit unieke event. Stay tuned voor ons volgende Pokémon GO event!
Stadshart Amstelveen
02/20/2017 at 13:20. Facebook
Wat een drukte vandaag in Stadshart Amstelveen! En overal die gele Pikachu-oortjes. :) Pokémon GO was niet te missen vandaag.

Check nu alvast de eerste foto's. Maandag posten we ook de meet & greet foto's met Gio.
Zoveel Pokemon - ontdekt in de Johto regio - zijn nu te vinden in Stadshart Amstelveen! Kom langs en vang er een paar om je Pokedex aan te vullen.
We zien je in Stadshart Amstelveen om Pokémon te komen vangen, die zijn ontdekt in de Johto regio!
Nog 2 uur tot de meet up met Gio Latooy. Mis zijn Pokémon GO tips en tricks niet. We zien jullie op het Binnenplein!
Zoveel lures en zoveel nieuwe Pokemon in Stadshart Amstelveen, een goede kans om snel wat Pokemon te vangen die zijn ontdekt in de Johto regio!
Vandaag is de dag! Vele PokéStops en extra Gyms wachten op jou. Kom naar Stadshart Amstelveen en neem deel aan de Pokémon Challenge om kans te maken op door Gio gesigneerde Pokémon powerbanks. [ Qlic.it Link ]
Het ziet er naar uit dat er Pokémon activiteit gaande is in Stadshart Amstelveen. Doe mee aan de exclusieve Pokémon challenge op zaterdag 18 februari!
Laatste kans om deel uit te maken van de 20 VIP deelnemers voor de ontmoeting met Gio Latooy in Stadshart Amstelveen! Om kans te maken moet je je hier aanmelden: [ Qlic.it Link ]
EN of je nou VIP bent of niet, de tips en tricks krijgt iedereen te horen!
[POKÉMON GO] Morgen zullen de hele dag lang verschillende lures aan staan in Stadshart Amstelveen. Klinkt als een goede kans om wat Pokémon uit de Johto regio te vangen!
Youtuber Gio komt zaterdag 18 februari om 14:00 uur naar Stadshart Amstelveen voor een exclusieve ontmoeting. Kom en ontdek zijn Pokémon GO tips en tricks.

Voor grote fans, probeer een van de 20 VIP meet & greets met Gio te winnen! Schrijf je hier in: [ Qlic.it Link ]
We zijn verheugd te mogen vertellen dat Stadshart Amstelveen een officiële partner is van Pokémon GO! Vele PokéStops, extra Gyms en activiteiten staan je te wachten vanaf zaterdag 18 februari. Houd ons in de gaten!
Vandaag bij Sabon: Laat in de winkel een stuk zeep graveren met de naam van je lief. Leuk idee voor Valentijnsdag!

Je vindt de heerlijk geurende winkel van Sabon tegenover Hunkemöller in het Stadshart.