FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Stadshart Amstelveen
yesterday at 11:08. Facebook
Le Pain Quotidien zoekt medewerkers voor haar winkel in Stadshart Amstelveen. Meer informatie vind je via de volgende link: [ Bit.ly Link ]
Stadshart Amstelveen
12/06/2016 at 12:00. Facebook
Morgen is het weer tijd voor een kinder knutselworkshop! Deze week staat de workshop in het teken van kerst. Je kunt van 13.00 tot 17.00 uur rendier kaarshouders en sneeuwpoppen knutselen. Zoals altijd vindt de workshop plaats in het Binnenhof. Iedereen is welkom! Zien we je morgen?
Stadshart Amstelveen
12/06/2016 at 10:07. Facebook
Unexpected Shopping in Stadshart Amstelveen met Gordon!
Stadshart Amstelveen
12/05/2016 at 10:58. Facebook
Stadshart Amstelveen
12/05/2016 at 09:46. Facebook
Op woensdag 21 december organiseert Relatieplanet in samenwerking met Winter Village Stadshart Amstelveen een Eet & Date evenement. Ben jij single en wil je leuke mensen ontmoeten op het ijs in Stadshart Amstelveen? Meld je dan snel aan.

Eet & Date

EVENT - facebook.com
Stadshart Amstelveen
12/03/2016 at 10:00. Facebook
Leuke actie van twee winkeliers! Bij de Albert Heijn kun je weer sparen. Deze keer spaar je voor een ring van Bering. Bij iedere €10,- ontvang je een sticker en bij 10 stickers heb je een volle spaarkaart. Voor meer informatie kun je terecht bij Bering of de informatiebalie van de Albert Heijn. Bering vindt je naast de Gerry Weber en de Albert Heijn op -1 van het Rembrandthof.
Stadshart Amstelveen
12/02/2016 at 10:33. Facebook
De Stadsplein parkeergarage is weer helemaal open. De vernieuwde vakken voor gezinnen en invaliden maken het voor iedereen mogelijk om nog makkelijker te komen winkelen in Stadshart AmstelveenAmstelveen. Je vindt deze plekken op -1 bij de ingang van de Albert Heijn Rembrandthof Amstelveen.
Stadshart Amstelveen
12/01/2016 at 10:43. Facebook
Fantastic Beasts and Where to Find Them is het nieuw avondtuur van bedenker J. K. Rowling. Oscarwinnaar Eddie Redmayne speelt Newt Scamander, de magizoöloog van de magische wereld. Als Newt zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren afrond in 1926, begint de film. Hij had een simpele tussenstop in New York gepland, maar dit liep volledig...
View details ⇨
We zijn nog tot 17.00 te vinden in het Binnenhof. Kom jij knutselen voor Sinterklaas?
Vandaag is het regenboog zebrapad in Amstelveen geopend door burgemeester Mirjam van 't Veld en woordvoerder van de politie en inwoner van Amstelveen Ellie Lust.
Op 2 april vindt de eerste AmstelveenZ Lentemarathon plaats, deze finisht in Stadshart Amstelveen! Doe je ook mee? Er zijn verschillende afstanden, namelijk een hele marathon, halve marathon of marathon in estafette vorm. Kijk voor meer informatie op: [ Amstelveenz.nl Link ]

‘Een goede voorbereiding is echt essentieel’ - Amstelveenz

amstelveenz.nl
De reguliere vrijdagmarkt vind je de aankomende 4 weken, in verband met Winter Village, op het Handelsplein in Amstelveen. Kijk voor meer info op: [ Rtva.nl Link ]

Vrijdagmarkt voor vier weken naar het Handelsplein - RTVA

rtva.nl
Winter Village in Stadshart Amstelveen is geopend! Kom je ook een kijkje nemen?
Afgelopen zondag was Sinterklaas in Stadshart Amstelveen op bezoek. Hij verraste samen met Piet een aantal bezoekers. Is dat even Unexpected. Danku Sinterklaasje!
Voor een ieder die het feest van gister heeft gemist. Op 2 december kun je schaatsen met zwarte piet. Zien we je dan?
Kom je ook winkelen in Stadshart Amstelveen vandaag? Er is een Sinterklaas en Pietenshow, maar je kan ook verrast worden door deze Unexpected Shopping Piet! We zijn open tot 18:00 uur!
Sinterklaas gaat zo optreden op het binnenhof, maar nu eerst nog iemand verrassen bij de kassa van Sport2000 in Stadshart Amstelveen.