FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Stefan Löfven
yesterday at 17:28. Facebook
Alla måste kunna känna sig trygga i Sverige. Oavsett om du är fattig eller rik, bor i förort eller bruksort, i stad eller land. Alla.

Idag hölls en manifestation i Malmö, till minne av Ahmed Obaid som mördades på en busshållsplats i Rosengård, bara 16 år gammal. Det är ytterligare ett i raden av fruktansvärda våldsdåd under den senaste tiden. Sverige sörjer med de drabbades familjer – men vi...
View details ⇨
Stefan Löfven
01/12/2017 at 10:04. Facebook
Under partiledardebatten i går påminde jag Anna Kinberg Batra om vad som hände sist de borgerliga styrde Sverige.
Det finns de som viger sina liv åt vår gemensamma säkerhet.

Jag mötte dem i Mazar-e Sharif 2012, i Camp Northern Lights och jag övernattade med dem i Erbil 2016. Vi ser dem också i militärt, polisiärt och humanitärt arbete, både ute i världen och på hemmaplan, där svenska kvinnor och män arbetar outtröttligt för vår säkerhet, våra värderingar, och vårt lands intressen.

Är det något de...
View details ⇨
Jag och Ulla önskar er en God Jul och Gott Nytt År! Ta hand om varandra och se till och spendera tid med era nära och kära.
I dag jultalade jag i Enköping. Det var ett tal om att hela landet ska leva. Som statsminister kommer jag fortsätta arbeta outtröttligt för att stärka gemenskapen och sammanhållningen mellan stad och land, en gemenskap som jag tycker vi har försummat i decennier. Ingen del av landet är tärande, utan vi är alla närande till vårt gemensamma Sverige.

Det är också därför vi behöver ett...
View details ⇨
Idag besökte jag Ericsson i Kumla tillsammans med infrastrukturminister Anna Johansson och Trafikverkets generaldirektör Lena Erixon. Nyligen har 360 anställda varslats om uppsägning i Kumla.

Under min tid som förbundsordförande för IF Metall mötte jag många gånger människor i denna situation - och jag känner med de anställda. Det är alltid tufft att bli varslad.

Men tack vare det goda läget...
View details ⇨
Stöd Musikhjälpen, köp min klocka "värd" 275 000 kr!

Det finns en lite rolig historia om den här klockan. I höstas kom en av mina medarbetare och berättade att det på sociala medier spreds att jag hade en klocka som var en "Patek Philippe Calatrava” - värd cirka 275 000 kronor. De hade bildbevis och allt, och nu hade tidningarna börjat ringa och undra om det stämde.

Så vi tittade på...
View details ⇨
Redo att fira vetenskapen och dess pionjärer.

Forskning står för hoppet och varje år delas Nobelpriset ut till de som gjort stora upptäckter som kan spela en avgörande roll för mänskligheten.

Nobelpriset är inte bara viktigt för att belöna forskningsframgångar, utan det inspirerar även unga att studera och forska. Det blir en ledstjärna i det hårda arbetet att nå nya framgångar.
I går besökte jag och gymnasieminister Anna Ekström företag och innovatörer i Västmanland som skapar framtidens jobb.

Vi började dagen på Volvo Powertrain i Köping och avslutade den på Expectrum i Västerås.

Dessutom kom Arbetsförmedlingens glädjande besked om att arbetslösheten fortsätter sjunka i Sverige!
Nu sker ett trendbrott där allt fler företag tar hem både produktion och jobb till Sverige. Men många arbetsgivare har svårt att hitta personal med rätt sorts kompetens. Det är allvarligt och något som vi måste lösa.

De ungdomar som jag och gymnasieminister Anna Ekström träffade tidigare i dag går Volvosteget i Köping, en yrkesinriktad utbildning där de får lön och praktik varvat med teori i...
View details ⇨
På Sveriges öppningsmatch i handbolls EM med Ingvar. Nu hejar vi fram landslaget till guld! Just nu ser det bra ut med 16-12 till Sverige!
Ibland kallar högern mig "svetsaren" som om det vore något nedsättande. De förstår inte att inget gör mig stoltare.

I onsdags fick jag chansen att peppa en ny generation yrkesarbetare på yrkes-EM i Göteborg. De tävlande är unga människor som förstår att det kommer att behövas välutbildade och skickliga yrkesarbetare även i framtiden. Och som inte ser ner på vanliga arbeten.

Tävlingarna är...
View details ⇨
Jag har i dag, tillsammans med inrikesminister Anders Ygeman, besökt Göteborg och stadsdelen Angered. På plats har vi bland annat följt med polisen i arbetet mot den organiserade brottsligheten. Vi har även fått träffa alla fantastiska människor som arbetar för att skapa trygghet och delaktighet i sitt bostadsområde.

Alla medborgare, oavsett om de bor i Angered eller Askim, ska kunna känna...
View details ⇨
Jag fick mitt första sommarjobb i början på sjuttiotalet. Bruce Springsteen slog igenom i USA och Glastonburyfestivalen hade dragit igång i England. Det fanns mycket som lockade den sommaren. Men där stod jag och rensade sly, i ett dike i Ådalen och var glad.

Att ha ett jobb och kunna försörja sig själv är att ha makt över sitt eget liv. Det är möjligheten att erbjuda sina barn en bättre...
View details ⇨

S-ledare lanserar tiopunktslista för mer ordning och reda - www.socialdemokraterna.se

socialdemokraterna.se
Ingen ska behöva vänta en dag för länge på cancervård.
Sista förberedelserna inför debatten mot Anna Kinberg Batra. TV4, 20:00. Tune in!
Nästa onsdag hotar de borgerliga partierna och Sverigedemokraterna att rösta ner vårt förslag i riksdagen som ger svenska arbetare anständiga löner och bra arbetsvillkor.

Vi kommer att ta strid för svenska löntagare. Det ska löna sig att arbeta - och man ska kunna leva på sin lön.

Slut upp bakom civilminister Ardalan Shekarabi och Socialdemokraterna i Uppsalas kampanj och anslut gärna till...
View details ⇨

Är landets arbetare värda mer än 27 kr i timmen?

meran27kr.se
I kväll på fotbollsgalan hyllar vi våra fotbollshjältars prestationer under det gångna året. Jag minns särskilt damernas OS-silver i Rio. Fotbollen betyder mycket för många i vårt land. Då tänker jag framför allt på alla tränare, mammor och pappor som står och hejar längs sidlinjen eller rycker in på idrottsplatsens café och ger våra ungdomar så mycket gemenskap och spelglädje. Ett fåtal...
View details ⇨
Cancer är en av vår tids största och värsta sjukdomar. Var tredje svensk antas drabbas någon gång i sitt liv.

Cancer ska bekämpas och besegras. Därför satsar vi på att väntetiderna ska kortas och på en mer jämlik vård över landet.

Idag besökte jag Regionalt cancercentrum vid Norrlands universitetssjukhus för att ta del av deras arbete - och vilket arbete dom gör!
Våldtäkt, könsstympning, s.k. hedersrelaterat våld, våld i nära relationer, människohandel och prostitution. Det är sånt som väcker avsky i mig.

I Sverige dör i snitt en kvinna i månaden av våld från män.

Det är helt oacceptabelt och mycket mer måste göras.

Därför har idag Åsa Regnér tillsammans med Morgan Johansson och Gustav Fridolin presenterat en strategi för hur vi bekämpar mäns våld...
View details ⇨