FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Stefan Löfven
12/10/2016 at 15:03. Facebook
Redo att fira vetenskapen och dess pionjärer.

Forskning står för hoppet och varje år delas Nobelpriset ut till de som gjort stora upptäckter som kan spela en avgörande roll för mänskligheten.

Nobelpriset är inte bara viktigt för att belöna forskningsframgångar, utan det inspirerar även unga att studera och forska. Det blir en ledstjärna i det hårda arbetet att nå nya framgångar.
Stefan Löfven
12/08/2016 at 15:17. Facebook
I går besökte jag och gymnasieminister Anna Ekström företag och innovatörer i Västmanland som skapar framtidens jobb.

Vi började dagen på Volvo Powertrain i Köping och avslutade den på Expectrum i Västerås.

Dessutom kom Arbetsförmedlingens glädjande besked om att arbetslösheten fortsätter sjunka i Sverige!
Stefan Löfven
12/07/2016 at 15:44. Facebook
Nu sker ett trendbrott där allt fler företag tar hem både produktion och jobb till Sverige. Men många arbetsgivare har svårt att hitta personal med rätt sorts kompetens. Det är allvarligt och något som vi måste lösa.

De ungdomar som jag och gymnasieminister Anna Ekström träffade tidigare i dag går Volvosteget i Köping, en yrkesinriktad utbildning där de får lön och praktik varvat med teori i...
View details ⇨
Stefan Löfven
12/04/2016 at 17:55. Facebook
På Sveriges öppningsmatch i handbolls EM med Ingvar. Nu hejar vi fram landslaget till guld! Just nu ser det bra ut med 16-12 till Sverige!
Stefan Löfven
12/03/2016 at 15:43. Facebook
Ibland kallar högern mig "svetsaren" som om det vore något nedsättande. De förstår inte att inget gör mig stoltare.

I onsdags fick jag chansen att peppa en ny generation yrkesarbetare på yrkes-EM i Göteborg. De tävlande är unga människor som förstår att det kommer att behövas välutbildade och skickliga yrkesarbetare även i framtiden. Och som inte ser ner på vanliga arbeten.

Tävlingarna är...
View details ⇨
Jag har i dag, tillsammans med inrikesminister Anders Ygeman, besökt Göteborg och stadsdelen Angered. På plats har vi bland annat följt med polisen i arbetet mot den organiserade brottsligheten. Vi har även fått träffa alla fantastiska människor som arbetar för att skapa trygghet och delaktighet i sitt bostadsområde.

Alla medborgare, oavsett om de bor i Angered eller Askim, ska kunna känna...
View details ⇨
Jag fick mitt första sommarjobb i början på sjuttiotalet. Bruce Springsteen slog igenom i USA och Glastonburyfestivalen hade dragit igång i England. Det fanns mycket som lockade den sommaren. Men där stod jag och rensade sly, i ett dike i Ådalen och var glad.

Att ha ett jobb och kunna försörja sig själv är att ha makt över sitt eget liv. Det är möjligheten att erbjuda sina barn en bättre...
View details ⇨

S-ledare lanserar tiopunktslista för mer ordning och reda - www.socialdemokraterna.se

socialdemokraterna.se
Ingen ska behöva vänta en dag för länge på cancervård.
Sista förberedelserna inför debatten mot Anna Kinberg Batra. TV4, 20:00. Tune in!
Nästa onsdag hotar de borgerliga partierna och Sverigedemokraterna att rösta ner vårt förslag i riksdagen som ger svenska arbetare anständiga löner och bra arbetsvillkor.

Vi kommer att ta strid för svenska löntagare. Det ska löna sig att arbeta - och man ska kunna leva på sin lön.

Slut upp bakom civilminister Ardalan Shekarabi och Socialdemokraterna i Uppsalas kampanj och anslut gärna till...
View details ⇨

Är landets arbetare värda mer än 27 kr i timmen?

meran27kr.se
I kväll på fotbollsgalan hyllar vi våra fotbollshjältars prestationer under det gångna året. Jag minns särskilt damernas OS-silver i Rio. Fotbollen betyder mycket för många i vårt land. Då tänker jag framför allt på alla tränare, mammor och pappor som står och hejar längs sidlinjen eller rycker in på idrottsplatsens café och ger våra ungdomar så mycket gemenskap och spelglädje. Ett fåtal...
View details ⇨
Cancer är en av vår tids största och värsta sjukdomar. Var tredje svensk antas drabbas någon gång i sitt liv.

Cancer ska bekämpas och besegras. Därför satsar vi på att väntetiderna ska kortas och på en mer jämlik vård över landet.

Idag besökte jag Regionalt cancercentrum vid Norrlands universitetssjukhus för att ta del av deras arbete - och vilket arbete dom gör!
Våldtäkt, könsstympning, s.k. hedersrelaterat våld, våld i nära relationer, människohandel och prostitution. Det är sånt som väcker avsky i mig.

I Sverige dör i snitt en kvinna i månaden av våld från män.

Det är helt oacceptabelt och mycket mer måste göras.

Därför har idag Åsa Regnér tillsammans med Morgan Johansson och Gustav Fridolin presenterat en strategi för hur vi bekämpar mäns våld...
View details ⇨
Svenska folket vill att våra gemensamma skattepengar ska gå till skolan, inte försvinna ut i vinster. Därför vill så många som åtta av tio svenskar att vinsterna ska regleras. Tyvärr har de borgerliga hittills inte velat göra något åt vinstjakten i skolan.

Egentligen är det ganska enkelt. Våra skattemedel ska gå till det de är avsedda för – till skolan, vården och omsorgen – inte försvinna...
View details ⇨
I dag träffade jag Ukrainas president Petro Poroshenko. Under vårt möte meddelade jag att Sverige fortsatt står vid Ukrainas sida, även i dessa svåra tider. Vi kommer att ge Ukraina vårt fulla stöd och vi kommer verka för fortsatta sanktioner gentemot Ryssland. Det är den enda rimliga hållningen efter den olagliga annekteringen av Krim. Angreppet på östra Ukraina är en skam. Ett fritt,...
View details ⇨
Sverige har EU:s högsta sysselsättningsgrad. Samtidigt väntar över 100 000 lediga jobb på att bli tillsatta eftersom företag har svårt att hitta kvalificerad personal. Det ska vi ändra på. I dag träffar regeringen arbetsmarknadens parter för samtal om hur vi säkrar framtidens kompetensförsörjning.

Anna Ekström och Ylva Johansson, ansvariga ministrar, skrev idag en debattartikel som jag tycker...
View details ⇨
Utan en väl fungerande skola, vård och omsorg fungerar inte samhället. Vi måste ha ordning och reda kring vilka villkor som ska gälla för att få del av skattemedel och kring vilka krav som ska ställas på de som vill vara med och bygga välfärden. Jag välkomnar Välfärdsutredningens förslag, som ett viktigt underlag och utgångspunkt för kommande förslag på området.

Bild: Från verksamhetsbesök...
View details ⇨
Igår besökte jag Södertäljes stadsbibliotek. Jag hade förmånen att få läsa en bit ur Astrid Lindgrens bok Ronja Rövardotter för elever från Soldalaskolans fritidshem. Ta vara på läslovets sista helg!
Hör när jag läser början av Ulf Starks “En liten bok om kärlek”, vackert illustrerad av Ida Björs. Jag hoppas att ni får ett spännande läslov! Läs gärna mer om regeringens lässatsningar för barn och unga på [ Regeringen.se Link ]
Av säkerhetsskäl har jag fått hålla det hemligt - men självklart kunde jag inte lämna Irak utan att besöka den svenska styrkan i Erbil.

Under min övernattning och besök på campen har jag fått ta del av hur den svenska styrkan arbetar och den verklighet som de lever och verkar i.

Deras arbete med att utbilda peshmergastyrkorna spelar en viktig roll i kampen mot Daesh.

Här har jag träffat...
View details ⇨