Sophie (10 jaar) heeft pasgeleden haar spreekbeurt over KiKa gehouden en heeft voorgesteld om een inzameling te houden. Iedereen wilde meedoen! Ze hebben besloten om lege flessen te gaan verzamelen. Er is een bedrag van € 110 opgehaald. β€œIk hoop dat wij hiermee een klein beetje hebben geholpen om kinderen met kinderkanker in de toekomst beter te kunnen genezen.”
Wil jij de 15e editie van de Marikenloop voor KiKa lopen? Meld je actie dan aan op . Deelnemers krijgen vanaf €100 aan sponsorgeld het enige echte KiKa runshirt toegestuurd!
Heb jij nog niet een van deze heerlijk zachte mascotteberen van KiKa? Goed nieuws: de KiKa beren zijn weer op voorraad! Neem eens een kijkje op [ Shop.kika.nl Link ] voor de KiKa beer of 1 van de andere leuke artikelen die verkrijgbaar zijn!
Lente is... Buitenspelen.
Ren mee met Run for KiKa en zet je in voor alle kinderen die te ziek zijn om buiten te spelen. ALLEEN DEZE WEEK kan dat nog met 20% Lentekriebel Korting!
Wat hebben deze kids hun best gedaan met de eigen Notenkraam voor KiKa! Zij hebben de noten zelf geraapt, gedroogd en verpakt. Er is een prachtig bedrag van € 102,- bijeengekomen dankzij deze kanjers. Super!
Run for KiKa Estafette: opvallend, inspirerend & verbindend. Doe net als SOGETI mee als bedrijfsteam. Loop met jouw collega's in estafette van Groningen naar Utrecht voor kinderen met kanker!
Wil jij bijdragen aan Run for KiKa? Meld je aan bij onze regioteams!

Vacature regioteams Run for KiKa – Run for KiKa 2017

runforkika.nl
Kies vandaag ook voor KiKa en steun het onderzoek naar kinderkanker.
Wij zijn heel blij dat er elke dag ergens in het land een initiatief voor KiKa georganiseerd wordt! Mede dankzij deze acties kunnen wij belangrijk onderzoek naar kinderkanker financieren.

Kom jij ook in actie? Meld je actie dan aan op met een leuke foto en omschrijving. De link naar je persoonlijke actiepagina kun je delen met anderen zodat zij jou eenvoudig online kunnen sponsoren!
Waarom heeft KiKa meer geld nodig?
Rob Pieters (kinderoncoloog): "Aan kinderen vertellen dat ze doodgaan, went nooit. Daarom ben ik zo blij dat er steeds meer geld komt voor onderzoek naar kinderkanker(...)Met het geld kunnen we nieuwe behandelingen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en β€˜vriendelijker’ te behandelen."
Daarom: Steun KiKa!
Het belooft een zonnig weekend te worden! Misschien een mooi weekend om je voor te bereiden op een sportieve actie voor KiKa? We wensen iedereen die KiKa een warm hart toedraagt een heel fijn weekend toe!
Loop in estafettevorm van Groningen naar Utrecht in een team van 4 tot max. 12 personen. 95 kilometer per dag voor 95% genezingskans!

Kijk voor meer informatie op
Even voorstellen! Dr. Hanneke van Santen doet onderzoek naar de bijwerkingen van de behandeling van kinderkanker op hormoonproducerende organen zoals de schildklier.

β€œOverlevenden van kinderkanker kunnen door hun behandeling schade hebben opgelopen aan hun organen. Hierdoor hebben deze kinderen een tekort aan bepaalde hormonen waardoor ze bijvoorbeeld continue moe zijn of niet goed groeien....
View details ⇨
Wist je dat je spaarpunten van Kruidvat NL in kunt wisselen voor een donatie aan KiKa? Lever ze nu online in Γ©n maak kans op een KiKabeer! Zo komen wij steeds een stapje dichterbij ons doel: kanker bij kinderen niet meer levensbedreigend te laten zijn. Kijk voor meer informatie op: [ Kruidvat.nl Link ].
Hiep hiep hoera! Lasse heeft voor zijn 9e verjaardag geld gevraagd voor KiKa en heeft hiermee € 60,- opgehaald voor belangrijk onderzoek naar kinderkanker! Hoe mooi is dat. Feliciteer jij ook deze kanjer? Jij kan ook net als Lasse een leuke actie aanmelden op en je laten sponsoren door vrienden en familie!
Alicia, Samantha, Roy en Lisanne hebben allemaal te maken gehad met kinderkanker. Ben je benieuwd naar hun verhaal en wil je meer weten over KiKa en over kinderkanker? Ga dan naar
Het is Nationale complimentendag! Wij willen alle vrijwilligers, ambassadeurs, actievoerders en iedereen die KiKa steunt nog eens extra bedanken. We zijn trots op jullie en hebben bewondering voor jullie tomeloze inzet!
Hou jij van wandelen en ga je de uitdaging aan door de Nijmeegse4daagse te lopen? Loop dan mee voor KiKa! Meld je aan als deelnemer op [ Actievoorkika.nl Link ] en start een inzamelingsactie. Loop mee voor meer genezing en betere behandeling van kinderkanker!
De KiKa Marathon runners hebben een geweldige prestatie neergezet! 42,195 kilometer liepen zij door de prachtige stad 東京 (Tokyo). In totaal heeft deze enthousiaste groep € 422.984,98 opgehaald voor kinderen met kanker. Wij zijn TROTS op alle runners en supporters! Ook een marathon voor KiKa lopen?
KiKa wenst alle deelnemers aan de Tokyo Marathon veel succes!