FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Het is vandaag Nationale Vrijwilligersdag! Wij willen daarom alle vrijwilligers, ambassadeurs, actievoerders en iedereen die KiKa steunt nog eens extra bedanken. We zijn trots op jullie en hebben bewondering voor jullie tomeloze inzet!
Laatste kans om je aan te melden voor een bijzondere tocht op natuurijs! Schaats voor onderzoek naar kinderkanker op de Weissensee van 10 - 14 januari 2017.

Maak jij de eerste editie van Schaats voor KiKa mee? Kijk voor meer informatie op:
Wij wensen iedereen een fijne pakjesavond!
Wist je dat kinderkanker nog steeds doodsoorzaak nummer één is bij kinderen? Daar moeten en willen we iets aan doen. KiKa heeft als doelstelling 95% genezing en daar hebben wij jullie hulp hard bij nodig! [ Kika.nl Link ]

Steun KiKa éénmalig, word donateur of kom in actie! Wil je meer weten of heb je vragen? Mail dan naar: info@kika.nl
Wat is een Sinterklaasfeest zonder pepernoten of marsepein? Het zou er zeker minder leuk door zijn. Een goed idee om de pepernoten te verkopen. De opbrengst naar KiKa, dat is wat we hopen! Start je actie nu maar snel en laat het weten via info@kika.nl.
Ben je nog op zoek naar een leuk en origineel Sinterklaas- of kerstcadeau én wil je KiKa steunen? Dan ben je in onze webshop op het juiste adres! Kijk snel op: [ Goo.gl Link ].
Laat je verleiden door de prachtige beelden van Run for KiKa Marathon. Twijfel je nog? Vraag dan een gratis informatiepakket aan of kom naar de informatieavond bij KiKa op dinsdag 29 november (19:30 - 20:30 uur) in Amstelveen! Meld je hier aan: [ Goo.gl Link ]
Weer een geweldige mijlpaal in een KiKa gefinancierd onderzoek!

Onderzoekers zijn erin geslaagd een anti-kanker vaccin te produceren voor kinderen met acute myeloïde leukemie. Specifiek voor kinderen die als onderdeel van hun behandeling een stamceltransplantatie hebben ondergaan kan dit een belangrijke toevoeging zijn. Op dit moment ligt de overlevingskans van kinderen met acute myeolïde...
View details ⇨
Met jouw zakelijke kerstwens KiKa steunen? Dat kan!
Als bedrijf kun je kerstkaarten kopen bij 'Kaarten voor Kerst' en 'Goededoelkerstkaarten'. Per verkochte kerstkaart gaat er een bedrag naar KiKa. Bestel snel kerstkaarten en help daarmee KiKa in de strijd tegen kinderkanker! [ Bit.ly Link ]
Jakolien schaatst voor KiKa!

"Soms komt er iets voorbij waarvan je meteen weet, dat ga ik doen! Kinderen moeten namelijk 100% kind kunnen zijn en geen zware strijd tegen kanker hoeven leveren. Daarom schaats ik in januari mee met Schaats voor KiKa!"

Aanmelden kan nog! Schaats 50, 100, 150 of 200 kilometer voor KiKa op de Weissensee van 10 - 14 januari 2017. Kijk voor meer informatie op:
Op deze vrijdag willen we graag iedereen bedanken voor álle steun aan KiKa in welke vorm dan ook. Fijn weekend allemaal!
Even voorstellen! Dr. Ronald Stam doet met zijn enthousiaste onderzoeksgroep onderzoek naar acute lymfatische leukemie bij zuigelingen (kinderen jonger dan 1 jaar).
Onlangs heeft de onderzoeksgroep een type medicijn gevonden dat in het laboratorium uitstekend werkt tegen de leukemie cellen van deze zuigelingen. Op dit moment zijn ze bezig dit medicijn in te bouwen in de behandeling. Dr....
View details ⇨
Wat een regen! KiKa heeft iets om jouw dag op te fleuren. Met deze KiKa paraplu kom je de dag wel door. Ga snel naar de webshop en steun KiKa! De paraplu is verkrijgbaar als kinderparaplu en XXL versie: [ Shop.kika.nl Link ].
In 2017 vertrekt Run for KiKa Marathon naar één van de meest culturele steden van de wereld: Madrid. Tijdens deze eerste editie is het ook mogelijk om een halve marathon voor KiKa te lopen. Vraag nu meer informatie aan:
Wij wensen alle kinderen die vanavond met Sint Maarten gaan lopen heel veel plezier toe!
Het is weer tijd om een medewerker van KiKa in het zonnetje te zetten! Dit keer is het de beurt aan onze nieuwe collega Silvia.
Silvia werkt sinds 1 september 2016 bij KiKa en initieert samenwerkingen voor KiKa in de zakelijke markt. Voor bedrijven en organisaties, maar ook voor KiKa, is het vanuit verschillende invalshoeken interessant om KiKa te steunen.
Ze vond het bijzonder om het verhaal...
View details ⇨
Er is weer een nieuwe leuke spaaractie van Kruidvat! Wissel nu Jouw spaarpunten in voor een donatie aan KiKa en maak kans op 1 van de 5 KiKa Kerst beren. Dit is een limited edition van de KiKa-beer, dus wees er snel bij! Ga naar [ Kruidvat.nl Link ] om Jouw spaarpunten te doneren.
De Run for KiKa Marathon 2016 was een zonnige editie!
109 KiKa Marathon runners hebben een geweldige prestatie neergezet. 42,195 km rennen in NY voor kinderen met kanker. In totaal hebben ze bijna 800.000 euro opgehaald voor KiKa! Wij zijn ontzettend trots op deze runners en natuurlijk ook op de supporters. Wil je dit geweldige onvergetelijke avontuur ook mee maken? Schrijf je dan snel in via
Vandaag staan 110 KiKa runners aan de start van dé marathon van New York. Ze rennen allemaal met hetzelfde doel: kinderen kankervrij! Een jaar lang hebben ze keihard getraind en geld ingezameld. Wat zijn we trots! We wensen alle runners heel veel succes met deze geweldige prestatie.
Onderzoek nieuws! Belangrijke resultaten van KiKa-onderzoek zijn onlangs gepubliceerd in “journal of clinical oncology”, een van de meest prestigieuze tijdschriften op het gebied van de oncologie. De afgelopen jaren is er in het Wilhelmina Kinderziekenhuis onderzoek gedaan naar hormonale stoornissen bij overlevenden van hersentumoren op de kinderleeftijd. De resultaten maken duidelijk dat het...
View details ⇨