FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Supercar Challenge
yesterday at 09:05. Facebook
Dennis de Borst en Martin de Kleijn zijn de nieuwe kampioenen in de Supersport.
In deze 4 minuten video al hun "highs and lows". Proficiat heren!

[ Facebook.com Link ]

Dennis de Borst - FEBO Racing - Promo 2016

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1848356615440928&id=1572447953031797

YOUTUBE.COM
Supercar Challenge
12/08/2016 at 13:36. Facebook
Ook dit jaar is er weer een prachtig jaarboek gemaakt waarin je alles kan lezen over de rijders van de Supercar Challenge, de raceverslagen van 2016 en de mooiste foto's!

Het jaarboek seizoen 2016 zal gepresenteerd worden tijdens het jaarfeest van de Supercar Challenge op vrijdag 9 december 2016. Daar waar ook de kampioenen van 2016 gehuldigd worden.

Bestellen kan via de website van de...
View details ⇨
HANKOOK, de nieuwe bandenleverancier voor de komende seizoenen van de Supercar Challenge powered by Hankook!

Hankook is een zeer gerespecteerd bandenmerk in de motorsportwereld en levert onder andere banden aan de DTM, de 24H series van Creventic en enkele F4- en TCR kampioenschappen.

Lees meer over het nieuwe seizoen samen met Hankook op:

[ Supercarchallenge.nl Link ]
Supercar Challenge calendar 2017! An easy guide to every round of the championship ;-)
Welcome to the year review of the Supercar Challenge, containing the most exciting racing moments of season 2016 and the rules, regulations and calendar for 2017!
[ Youtube.com Link ]

Supercar Challenge 2016 - Year review (English)

Welcome to the year review of the Supercar Challenge, containing the most exciting racing moments of season 2016 and the rules, regulations and calendar for ...

YOUTUBE.COM
BREAKING NEWS!!

De kalender van de Supercar Challenge seizoen 2017 is bekend!!
Ben jij benieuwd waar wij volgend jaar gaan rijden, kijk dan snel op:

[ Supercarchallenge.nl Link ]

De Supercar Challenge kalender 2017 - Supercar Challenge

supercarchallenge.nl
In aflevering 4 van Supercar Challenge Inside geeft de organisatie inzicht in seizoen 2017. De nieuwe divisies en de circuits. Ook gaan we op bezoek bij BS Racing, Walero, Racehardware.com en Maglr.
[ Youtube.com Link ]

RTL7 #10 Supercar Challenge Inside 4

RTL7 2016, aflevering 12 (Nederlands) Supercar Challenge Inside 4 De verhalen van de paddock. We maken kennis met de teams, coureurs en de bijzondere auto's....

YOUTUBE.COM
Het Supercar Challenge pb Pirelli is ten einde, de laatste race van het seizoen is gereden en deze verliep rommelig met vele positiewisselingen en helaas uitvallers. Lees het hele verslag hier:

[ Supercarchallenge.nl Link ]
Het laatste kampioenschap van de Supercar Challenge pb Pirelli is ook beslist, Dennis de Borst en Martin de Kleijn kronen zich tot de nieuwe kampioenen in de Supersport divisie.

[ Supercarchallenge.nl Link ]
Nigel Melker domineert de race van de GT divisies en Superlight Challenge die vanmiddag werd verreden op TT Circuit Assen tijdens de Formido Finaleraces. Wie stond er nog meer op het podium?

[ Supercarchallenge.nl Link ]
In een spannende race pakken Bart Drost en Niels Kool het kampioenschap in de Sport divisie tijdens de eerste race van het weekend op TT Circuit Assen. In de Supersport divisie is het nog niet beslist en zal morgen de beslissing vallen tijdens de hoofddag van de Formido Finaleraces

[ Supercarchallenge.nl Link ]
Wie starten er vanmiddag om 16.40 uur van pole position in de race van de GT divisies en de Superlights Challenge? Lees het hier:

[ Supercarchallenge.nl Link ]
De pole positions voor de races tijdens de Formido Finaleraces zijn verdeeld. Dennis de Borst en Martin de Kleijn vertrekken om 14.00 uur van pole position, net zoals Bart Drost en Niels Kool in de Sport divisie.

[ Supercarchallenge.nl Link ]
Voorbeschouwing op de Formido Finaleraces, wie staan er op de startgrid tijdens het laatste raceweekend om te strijden voor de podiumplekken en de kampioenschappen in de Sport divisies? Lees het hier:

[ Supercarchallenge.nl Link ]
Gratis parkeren, gratis toegang tot de tribunes / familiepaddock en volop actie op de baan met o.a. de Supercar Challenge powered by Pirelli. Komt u ook aanstaande zondag naar de Formido Finaleraces? Kijk op