Supercar Challenge
yesterday at 10:30. Facebook
Supercar Behind the Scenes! Het Belgische Traxx Racing Team greep vorig jaar net naast de titel in de Sport klasse. Maar in 2017 zijn ze weer van de partij om revanche te nemen, in de Supercar Challenge powered by Hankook. Zij geven u een kijkje in de werkplaats waar de laatste voorbereidingen gaande zijn.
Supercar Challenge
03/21/2017 at 15:55. Facebook
Dit jaar zijn de afleveringen van de Supercar Challenge ook te zien op Sport 40. Sport40 is een Vlaamse sportzender die je zowel op Telenet (kanaal 40) als op Proximus (kanaal 17) vindt.
Supercar Challenge
03/21/2017 at 10:22. Facebook
Supercar Behind the Scenes! In 2016 pakte Ferry Monster Autosport (FMA) het kampioenschap in de Supersport klasse. De beker ging naar Dennis de Borst en Martin de Kleijn. Dit jaar staat FMA met maar liefst 3 Seat Leon Cup Racers aan de start van de Supercar Challenge powered by Hankook. Een korte blik op hun indrukwekkende collectie!
Supercar Challenge
03/20/2017 at 19:01. Facebook
Supercar Behind the Scenes! Ook Spirit Racing is dit jaar weer van de partij. Vorige maand kregen we deze video aangeleverd. Het enthousiaste team vrijwilligers zorgen er voor dat de Renault Clio's weer een geduchte concurrent worden in de Sport klasse. Succes mannen!
Vandaag is het tijdschema voor de Paasraces 2017 bekend gemaakt!

Ben jij benieuwd wanneer je alle auto's van de Supercar Challenge powered by Hankook in actie kan zien op het nieuw asfalt van circuit Zandvoort, kijk dan snel op:

[ Supercarchallenge.nl Link ]
Supercar Behind the Scenes - JR Motorsport. Een "dyno run" van de JR Motorsport silhouette. Het team uit Noord Holland zet dit seizoen maar liefst 4 auto's in voor de GT klasse van de Supercar Challenge powered by Hankook. Drie BMW silhouettes (Daan Meijer, Ward Sluys/Bas Schouten en Pieter van Soelen/Koen Bogaerts/Mark van der Aa) en 1 BMW F80 (Bob Herber). Ted van Vliet komt weer in actie in...
View details ⇨
Supercar Challenge Behind the Scenes! Van de Pas Racing geeft ons een kijkje in hun werkplaats met onder andere de nieuwe Porsche 991 van Aart Bosman voor de GT klasse van de Supercar Challenge powered by Hankook. Ook Marcel van Berlo komt dit jaar in actie met een 991 GT3 Cup. Eric van den Munchof zien we weer terug in de Supersport klasse met de BMW Z4 GTR.
Getting ready for the season#New badges are delivered# Supercar Challenge drivers and GT&Prototype Challenge drivers will look the bomb! And more is still to come!
Een nieuwe serie facebook video's: Supercar Behind The Scenes! Teams filmen zelf hun werkplaats en "vertellen" over hun plannen dit seizoen. Team RaceArt neemt dit seizoen deel met twee Porsche GT3 Cup van de laatste generatie. En ze hebben nog meer leuk speelgoed op stal staan :-)
Afgelopen zaterdag werd er op Circuitpark Zandvoort de Final 4 Endurance race gereden. Een mooie gelegenheid voor veel rijders van de Supercar Challenge en GT&Prototype Challenge om weer wat kilometers in de benen te krijgen. Ben jij benieuwd wie de eerste kilometers er al op heeft zitten voor het nieuwe jaar kijk dan op:

[ Supercarchallenge.nl Link ]

Rijders nieuwsarchief - Supercar Challenge

supercarchallenge.nl
The GT&Prototype Challenge will kick-off this season with a bang!!
Curious where the first races will be? Check this clip!

For more movies and clips go to youtube: supercarchallengetv
And also for all our foreign drivers and fans we present you the English E-Magazine for the Supercar Challenge powered by Hankook. With everything you always wanted to know!!

[ Maglr.com Link ]

Supercar Challenge powered by HANKOOK 2017 English -

supercarchallenge-uk.maglr.com
Ter voorbereiding van het komende seizoen hebben we een speciaal E-Magazine voor PC en tablet samengesteld met informatie over beide klassen. Het geeft een goed beeld van hoe het seizoen er uit gaat zien. Beide magazines zijn erg overzichtelijk en geven op een heldere manier veel informatie.

De magazines zijn te openen via volgende link:

Supercar Challenge magazine: [ Maglr.com Link...
View details ⇨

Supercar Challenge powered by HANKOOK 2017 -

dsc2017.maglr.com
Supercar Challenge 2017 teaser! The highlights of season 2016, enjoy!
Race Day
isn't the challenging part,
it's the REWARD
for the months of hard work
while you were training!

Supercar Challenge
Ook de Supercar Challenge Powered by Hankook is dit weekend te vinden op de Racing Expo in Leeuwarden. Je kan ons vinden op de stand van de KNAF (standnummer 5152).

Dus mocht je vragen hebben over de (race)mogelijkheden bij de Supercar Challenge Powerd by Hankook, de nieuwe GT&Prototpe Challenge of zin hebt in een gezellig praatje: je bent van harte welkom!!
Very pleased to add VR Motorsport to the entry list for the GT&Prototype Challenge!
Betaalbaar racen in de Supercar Challenge pb Hankook, dat kan in de 'nieuwe' Supersport 2 divisie met bijvoorbeeld een BMW235i of in de Sport divisie met bijvoorbeeld een Renault Clio.

Lees hier meer over op: [ Supercarchallenge.nl Link ]
De winter is nog niet voorbij, maar achter de schermen wordt er al druk gewerkt aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen!

Dat ook de rijders van de Supercar Challenge en GT&Prototype Challenge niet stil zitten is terug te zien in de inschrijvingen die bij ons binnenkomen!

Klik op onderstaande link om te lezen wie we onder andere dit jaar terug gaan zien op de startgrid! And...
View details ⇨

Eerste inschrijvingen komen binnen bij de Supercar Challenge! - Supercar Challenge

supercarchallenge.nl