Uppdaterad Information till er som vill köpa, eller har haft problem att genomföra köp av U21-EM-biljetter via de polska arrangörernas onlineförsäljning finns på svenskfotboll.se. Bland annat om efterfrågat PESEL-nummer.
[ Svenskfotboll.se Link ]
Ingen biljett till U21-EM-festen i sommar? I morgon, tisdag 21 februari, öppnar den allmänna biljettförsäljningen online på [ U21poland.com Link ].
Inget klockslag har meddelats så håll utkik om det går att köpa redan direkt efter midnatt ikväll eller tidigt i morgon bitti.
Alla som redan ansökt om biljetter via SvFF i december och januari kan vara lugna. Alla som ansökt får sina...
View details ⇨
Det händer saker och ting på biljettsidan! Lördagen den 25 mars klockan 18.00 spelar herrlandslaget mot Vitryssland på Friends Arena och redan nu är över 20 000 biljetter sålda.

Säkra din biljett (från 200 kronor) på svenskfotboll.se/biljett
Den 25 mars drar VM-kvalet för Herrlandslaget igång igen. Janne Anderssons landslag spelar mot Vitryssland hemma på Friends Arena lördagen den 25 mars klockan 18.00.

Vi syns där va? Köp din biljett på svenskfotboll.se/biljett
På torsdag börjar slutspelet i UEFA Europa League! Assisterande förbundskaptenen Peter Wettergren har erfarenhet av Europaspel från tidigare uppdrag - läs om Peters tankar om betydelsen på [ Svenskfotboll.se Link ].

Vilka kommer spela final på Friends Arena den 24 maj? Vi behöver dig som vill arbeta som volontär vid finalen. Ansök på länken ovan!
P17/00-landslaget säkrade i eftermiddags segern i La Manga-turneringen efter tredje raka vinsten, 3-1 mot Tjeckien. Tidigare i veckan segrar även mot Norge (4-3) och Polen (2-0). Här hela gänget – spelare och ledare – med pokalen. Matchrapport på svenskfotboll.se.
#p17_00 #sweyouth
Idag är det 100 dagar till Europa League Finalen. Biljetterna släpps 17 mars!

Mer info om finalen finns på hemsidan svenskfotboll.se/uel2017
Den 25 mars klockan 18.00 gäller det! Vitryssland väntar på Friends Arena i VM-kvalet för Herrlandslaget. Var på plats - köp din biljett redan idag!

svenskfotboll.se/biljett
Klockan 13.00 möter P17-landslaget Polen i La Manga. Det slutade med en 4-3-seger i den första gruppspelsmatchen mot Norge. Se hur det går live (för 6.99 euro) på footballtv.org.
Den gula väggen formas! :)
En och en halv månad kvar till VM-kvalmatchen mot Vitryssland för Herrlandslaget! Köp din biljett till matchen lördagen den 25 mars klockan 18.00 på Friends Arena redan idag och var en del av Den gula väggen!

svenskfotboll.se/biljett
Nu klockan 16.00 spelar P17_00-landslaget mot Norge i La Manga. Matchens livesänds som pay-per-view på footballtv.org: [ Footballtv.org Link ]

Vår startelva: 12 Jakob Tånnander - 2 Martin Trinh, 3 Viktor Krüger, 6 Tim Stålheden, 4 Malte Persson - 16 Dejan Kulusevski, 13 Benjamin Tannus, 8 Hampus Finndell, 14 Pavle Vagic [K] - 17 Filston Mawana, 20 Edi Sylisufaj.
Om en vecka inleds slutspelet i UEFA Europa League. Vilka lag kommer spela finalen på Friends Arena den 24 maj? Andreas Granqvist hoppas hans Krasnodar kan utmana hela vägen fram.

Läs om de svenska spelarna som är kvar i Europa League-slutspelet, och passa på att ansöka om att bli volontär vid finalen: [ Svenskfotboll.se Link ].
Förra helgen var Herrlandslagets förbundskapten Janne Andersson på Tele2 Arena och pushade några hundra fotbollsungdomar i deras utveckling tillsammans med adidas.
I dag grattar vi Lisa Dahlkvist på 30-årsdagen! Dahlkvist har gjort 122 matcher i den svenska landslagströjan och stod för minst sagt avgörande insatser när vårt damlandslag tog OS-silver i somras.

GRATTIS!
Ta chansen och få en erfarenhet för livet - bli volontär under UEFA Europa League-finalen i maj. [ Svenskfotboll.se Link ]

"Det är inte ni som ska tacka för hjälpen, det är jag som ska tacka för att jag fick vara med" - är ord från en volontär i samband med hemma-EM 2013.

24 maj spelas finalen i UEFA Europa League på vår nationalarena Friends Arena. Nu söker vi volontärer som tillsammans...
View details ⇨
Från och med 2019 kommer finalen i UEFA Women's Champions League att arrangeras som ett eget evenemang i av UEFA utvald stad.

Därför kan vi nu meddela att Svenska Fotbollförbundet tillsammans med Göteborgs stad kommer att ansöka om att få arrangera finalen 2021.
Lottat och klart. Nästa kull i U21-landslaget (födda -96 och senare) kommer att möta Belgien, Turkiet, Ungern, Cypern och Malta i nästa EM-kval. Slutspel i Italien juni 2019.
Men först ska vi kämpa i Polen i sommar…
#sweu21 #u21euro #svff
OAVGJORT: Vi hade de bästa chanserna och borde kanske ha vunnit matchen - men det slutade 0-0 mot England för Damlandslaget.

Nu laddar vi om för Algarve!