FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Svenska PostkodLotteriet
3 hours 33 minutes ago. Facebook
Vi använde speciella "Välkommen in"-skyltar när vi genomförde vårt grannexperiment. Om du vill ha en egen kan du ladda ned den på länken. Lycka till!

[ Postkodlotteriet.se Link ]
Svenska PostkodLotteriet
4 hours 31 minutes ago. Facebook
December är här och även #enskabort. Lennart och Katarina är framme vid 80 000 kronors-frågan. Blir de tidigare frågesportsveteranerna stenrika i kväll?
Här överraskar operasångare från Folkoperan julshoppare i Farsta Centrum en vanlig vardag, i ett projekt som vill att flera ska kunna ta del av opera. Tack alla lottköpare för att ni möjliggör denna satsning! #postkodeffekten

Instagram video by Folkoperan • Nov 30, 2016 at 11:39am UTC

instagram.com
Glädjetårar i Falkenberg! Grattis Maj-Britt, Gunvor, Thomas, Gunnel och de andra 125 vinnarna! <3 #veckovinsten
Vad skulle hända om vi kunde signalera till våra grannar hur vi vill umgås med dem? "Konstig fråga" tänker du kanske. "Vi kollar!" tänkte vi. :)
Vi använde speciella "Välkommen in"-skyltar när vi genomförde vårt grannexperiment. Om du vill ha en egen kan du ladda ned den genom att klicka på bilden. Lycka till!

Nyfiken på att testa skyltarna själv?

postkodlotteriet.se
Dags för alla filmälskare att briljera i #enskabort-appen! Upp till 80 000 kronor kan du vinna samtidigt som programmet sänds kl. 19.30 i TV4 imorgon lördag. Dessutom vinner de 30 personer som ligger högt upp i topplistan i appen varsin biobiljett!
God morgon Göteborg! Idag delar 64 grannar i postnummer 412 73 på 1 miljon kronor. Dela inlägget om du känner någon där!
Hur det gick i experimentet? Det får du se i morgon! :)
Vi tar gröna linjen västerut denna eftermiddag för att fira 33 grannar i postnummer 162 43. En miljon kronor får de dela på!
Låt höra era grattis för Jens som kammade hem 44 000 kronor när han spelade En ska bort-appen i lördags! #enskabort
Vinnare i sydligaste söder och nordligaste norr idag! Stäm in i våra hurrarop för Ystad och Övertorneå!
Kan en lott ge barn ett bättre liv?

"Det härligaste ögonblicket på ett sånt här uppdrag är när lite äldre barn kan titta sig i spegeln för första gången. Det är som att de ser en helt ny person. Ibland tittar de på andra sidan av spegeln för att se om det verkligen inte finns någon där." – Petra, plastikkirurg hos Operation Smile.

Nej, en lott kan inte ge barn ett bättre liv. Men det kan...
View details ⇨
Dags för Skåne att dra en miljon kronor! 92 grannar i postnummer 257 34 i Rydebäck delar på den summan. Vi säger väl grattis?!
177 Torshällagrannar och 59 Krylbobor kan titulera sig vinnare idag! Lämna era grattis här!
I lilla Holmsjö finns det gott om vinnare i dag. Hela 272 Blekingebor i postnummer 370 34 får dela på 1 miljon kronor!
Med pulversläckaren i högsta hugg dök Bosse modigt in i rökmassorna och släckte branden som uppstått hemma hos Jesper. Vilken granne! #åretsgranne

Plastfarfar hjälpte Jesper att släcka branden

aftonbladet.se
Väskan fylld med resecheckar! Någon som längtar efter varmare breddgrader? #vingvinsten
Tisdagsvinnare i både Skivarp och Stenungsund! Låt höra era grattis!
I sydvästra Märsta delar i dag 33 grannar på 1 miljon kronor. Grattis till er i postnummer 195 50!