FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Svenska Röda Korset
yesterday at 05:00. Facebook
Frys inte till is när olyckan är framme - lär dig första hjälpen! #mannequinchallenge

Ladda ner vår app [ Bit.ly Link ]
Svenska Röda Korset
11/30/2016 at 19:33. Facebook
Yousra är ett av alla barn i Aleppo. När kylan tränger sig på sticker hon ned sina händer i fickorna för att värma sig. Kriget gör livet svårt – men hon försöker ändå leka och ha kul.
Svenska Röda Korset
11/30/2016 at 10:21. Facebook
<3 Uppskattat när vi bjöd på varm soppa till hemlösa i Malmö.

Malmös hemlösa har ökat med 30 procent på ett år – 887 är barn

sydsvenskan.se
Svenska Röda Korset
11/29/2016 at 06:21. Facebook
I år väntas vi i Sverige spendera 78 miljarder kronor i julhandeln. Ett matpaket till en person i Syrien kostar 54 kronor och räcker i en månad. Köp det nu i vår gåvoshop #givingtuesday

Gåvoshop Röda Korset

shop.redcross.se
Svenska Röda Korset
11/28/2016 at 10:17. Facebook
Mitt i det tunga och svåra i Syrien så finns det också hopp. Inne på vårt rehabiliteringscenter är glädjen stor. Lille Haitham har tagit sina första steg på länge! Leendena säger allt <3

Foto: Sana Tarabishi/ICRC
Red is the new black! Gör något fint för en medmänniska idag <3 #redcross #blackfriday

Foto: Elis Hoffman/Röda Korset
Civila hamnar mitt i skottlinjen i Mosul. 10-årige Fadel är en av de som drabbats ofattbart hårt.
Att tvätta händerna kan vara skillnaden mellan liv och död. Men i en katastrof kan det vara oväntat svårt. När orkanen Matthew drog in över Haiti förlorade många sina hem och tillgången till rent vatten. Röda Korset är på plats för att hjälpa.
Hänger det mat i din garderob? Rensa garderoben och räkna ut hur mycket hjälp dina kläder kan ge med vår nya Klädomat. Testa!

PS. Lämna gärna in de kläder du inte längre vill ha kvar till våra second hand-butiker så omvandlar vi din gåva till hjälp!

Testa Klädomaten

stod.redcross.se
Snart kommer flera hundra tomtar att samlas i Kungsträdgården. Inte för att dela ut julklappar utanför att springa Stockholm Santa Run och samla in pengar till Röda Korset och andra organisationer. Anmäl dig du också!

Stockholm Santa Run 2016

redcross.se
Bravo! Nu har våra modiga kollegor lyckats ta sig in i Mosul för att hjälpa utsatta människor.

Här når hjälpen fram till Mosul

redcross.se
Hjälp oss sprida goda gärningar! Är du läxhjälpare, volontär eller hjälpt grannen att skotta snö? Allt räknas! Ta en bild när du gör något gott för någon annan, posta på sociala medier med #selfieless och utmana dina vänner att göra likadant. Tillsammans sprider vi goda gärningar och gör skillnad!
Tänk dig att din familj är fast i Mosul. Striderna är nära och du kan inte få kontakt med dem. Ahmed vet hur det känns.
”Jag kan ställa mig frågan hur väl jag förmår vara mamma till en 11-åring med allt vad det innebär”, säger styrelseproffset och SVT:s förra vd Eva Hamilton i nya #RedCrossTalks. Tanken var att bli helgfamilj. Men ödet - och Evas brinnande engagemang - ville annorlunda. Nu bor Ali hemma hos Eva och maken i Nacka, går i skolan och spelar i lokala fotbollslaget. Men vardagen är inte alltid enkel.

Nytt poddavsnitt med Eva Hamilton

redcross.se
- Ångest och depression är tre gånger vanligare hos människor på flykt, säger professor Fredrik Saboonchi vid Röda Korsets Högskola. Vi ger behandling och stöd på sex center i Sverige. Dela filmen och visa ditt stöd ❤
Den lilla pojken var nyfödd när han och mamma Fatima flydde i en gummibåt över Medelhavet. I flera timmar satt hon mitt i båten med honom utan att veta om de skulle överleva. ”Det fanns ingen väg tillbaka” säger Fatima. Som tur var kom vårt räddningsfartyg till hjälp.
"Hösten är här, det blåser snabbt upp till storm." Vår sjuksköterska Monica ombord på räddningsfartyget Responder berättar om den fullständigt desperata situationen för människor som försöker ta sig över Medelhavet.

En chanslös resa mot trygghet

sydsvenskan.se
Haidar gör allt för att lära sig svenska. Språkträning hos bland annat Röda Korset i Växjö har gett honom flyt i språket. Nu vill han förverkliga en dröm.
Civila svävar i livsfara när intensiva strider pågår runt Mosul. Omkring en miljon människor kan behöva hjälp. Vi finns på plats för att ge mat, hälsovård och tak över huvudet.
- När man ser ett barn som 8-åringen är det klart att det påminner om ens eget barn och det blir väldigt tungt, säger Viktor Banke, asylrättsjurist. Han företrädde en ensamkommande 8-åring som inte fick återförenas med sin mamma och pappa. Hör honom berätta om detta, vad han tror om den tillfälliga asyllagen och hans bästa tips för att göra världen bättre i nya avsnittet #RedCrossTalks #rivlagen

Viktor Banke gästar podden Red Cross Talks

redcross.se