Sarek, Europas sista riktiga vildmark, finns givetvis med på en lista över världens bästa vandringar :-)

Tack Peter Rosen, LapplandMedia för den magiska bilden.

Vagabond listar 15 enastående leder

vagabond.se
Nu kan du söka ännu ett kul och omväxlande jobb på STF.Som agentsäljare kommer du främst att fokusera på att boka in STF Abisko Turiststation, Aurora Sky Station och norrskensupplevelser.

STF söker agentsäljare/agentbokare (vikariat)

stf.careerhub.se
Just i detta nu - live från STF Storulvån Fjällstation. Efter snö kommer sol (imorgon)
Vi skottar fram och putsar fint inför öppningshelgen på STF Blåhammaren fjällstation.
Älskar du e-handel? Här på STF finns då jobbet för dig. Välkommen att bli en del i Sveriges bästa förening för upptäcksresande.

STF söker vikarierande e-handelsansvarig

stf.careerhub.se
Snart i en brevlåda nära dig – årets första Turist. Fylld med spännande läsning om toppturer i Hemavan, kattspaning i Sarek och lekfull konst landet runt. God läsning önskar redaktionen!
STF gör, sommar som vinter, det otillgängliga tillgängligt. För dig och andra som vill upptäcka vår fantastiskt fina fjällvärld :-)
Tack Johanna Båth för den magiska bilden från STF Nallo.

www.svenskaturistforeningen.se

svenskaturistforeningen.se
Har du skidat bortom de upptrampade lederna för att uppleva de storslagna vidderna och orörda snön förut? Belöningarna är många för de som vågar! Läs mer på: [ Goo.gl Link ]
Nu är det både vänliga veckan och årets stora kärleksdag - Alla hjärtans dag <3 Överraska någon du bryr dig om genom att boka en av våra 12 utvalda kärleksfavoriter runt om i Sverige som har det där lilla extra!

Alla hjärtans dag - Svenska Turistföreningen

svenskaturistforeningen.se
Säg hej till detta härliga gäng med nya värdar! De driver några av våra senaste boenden inom STF. Vissa av dem förverkligar en dröm, andra söker nya utmaningar. Alla har valt att gå med i STF med en tro på hållbar turism. Vi hälsar dem varmt välkomna för att de ger dig chansen till nya upplevelser!

Nya boenden hos Svenska Turistföreningen

svenskaturistforeningen.se
Söker du nya utmaningar i livet? Här på STF finns jobbet för dig. Välkommen att bli en del i ett passionerat gäng som verkar i en dynamisk och internationell miljö.

Vi söker en platschef till STF Abisko.

stf.careerhub.se
Söker du trygga och spännande skidaktiviteter för hela familjen i fjällmiljö? Läs våra bästa turskidåkningstips för familjer på: [ Goo.gl Link ]
Vill du få människor att upptäcka Sverige? Gör vårt test och se vilken typ av eldsjäl du är och vad Svenska Turistföreningen kan erbjuda dig!

Är du en eldsjäl?

quiz.fbapp.io
Ska du upptäcka Sverige på sportlovet? Missa inte att bli medlem i STF. Då är du en del av arbetet att göra det möjligt för fler att upptäcka Sverige. Dessutom bor du till medlemspris på våra boenden, åker tåg billigare med SJ och du får den mycket uppskattade tidningen Turist.

Bli medlem i Svenska Turistföreningen

svenskaturistforeningen.se
STF <3 sportlov
Snart är det sportlov. Har du möjlighet att vara ledig med barnen men ännu inte gjort några planer för lovet? Lugn - här får du 10 tips på roliga paket i fjällen, stadsnära upptäckter och spännande äventyr.

Sportlov med Svenska Turistföreningen

svenskaturistforeningen.se
Är du nyfiken på turskidåkning men upplever att du saknar de kunskaper som krävs för att ge dig ut på fjället på egen hand? Lugn, vi har något för alla kunskapsnivåer. Läs mer på: [ Goo.gl Link ]
Sista rycket inför Vasaloppet!
Över 60 000 skidentusiaster är anmälda till något av skidloppen under Vasalopps-veckan. Kanske är du en av dem som står vid startlinjen om drygt en månad! Behöver du finslipa formen eller bara vill ut och njuta i spåren - boka in några extra skiddagar hos oss!

Längdskidåkning med STF

svenskaturistforeningen.se