FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Nu har vi utsett de tolv vinnarna i förra årets julkalender. Stort grattis till er alla! Till dig som inte vann denna gång – vilken av STFs boenden hade du helst velat besöka och uppleva?

Vinnarna av STFs första julkalender utsedda!

svenskaturistforeningen.se
Wow! Håll med om att det är svårt att tröttna på det magiska norrskenet. Abisko i Sverige, en by med drygt 100 boende, är en av världens bästa platser att åka till för att uppleva ljuset. Filmen ger dig en fantastiskt bra bild av hur det är att åka upp med linbanan på hemmafjället Nuolja för att.....ja, ta en titt så får du se. Glad helg alla
Åh, idag är det återigen finfina spår vid STF Grövelsjön Fjällstation, officiellt Vasaloppscenter.
Adrenalinkickar och fantastiska fjällvidder vid STF Helags i detta nu :-)
Möt Cecilia Thunberg - en av STFs fantastiskt engagerade och duktiga fjälledare. Hon jobbar idag på STF Abisko Turiststation.

Möt en fjälledare #2 – Cecilia Thunborg – Outside Sweden

outsidesweden.se
Riktigt häftigt! Amerikanska fotografen Jennifer Leahy var en av alla 186 000 som ringde The Swedish Number. Nu har hon besökt och porträtterat några av de svenskar som hon talade med. Du möter dem i NBCs spännande inslag om Jennifers resa. Än en gång, tusen tack alla ni som hjälpte oss att svara för Sverige.

Photographer Turns Swedish Promotion into a Travel Odyssey

nbcbayarea.com
En fråga till dig som är kille mellan 15 till 20 år eller till dig som känner en kille som är i den åldern: vad händer den 25 februari? Vad sägs om att vakna till en krispig sportlovsdag i fjällen med nya kompisar? Häng med till coola Vindelfjällen på sportlovet - anmäl dig redan idag! #TILLSAMMANSkillar #STFTILLSAMMANS

Tillsammans sportlovsläger 2017 - Svenska Turistföreningen

svenskaturistforeningen.se
Titta ut genom ditt fönster. Vad ser du? Här ser du utsikten från bastun på STF Blåhammaren Fjällstation. Naturen är rena hälsokuren. Den ger dig frisk luft, låter dina sinnen vila, sänker din inneboende stress och ger dig oanande möjligheter till att vara aktiv och hitta hälsan. PS: Vill du dela med dig av din utsikt får du gärna lägga upp en bild i tråden :-)

Hitta lugnet eller adrenalinkicken tillsammans med oss!

svenskaturistforeningen.se
Var ett av dina nyårslöften att våga testa nya saker och bli mer äventyrlig? Varför inte utmana dig själv med en topptur i år?

Topptur - Svenska Turistföreningen

svenskaturistforeningen.se
Magiskt nyårsljus <3
Stort tack för att du gillar oss och hjälper oss i vårt gemensamma arbete att göra det möjligt för människor att upptäcka Sverige. Vi önskar dig ett riktigt gott nytt år fyllt med spännande, lärorika och roliga upptäckter.

Magic winter light <3
We wish you a wonderful new year filled with fun and exciting adventures around Sweden.
Bor du på en plats där snön fortfarande lyser med sin frånvaro? Se då till att säkra upp en perfekt inledning på 2017 med massor av snö och skidåkning hos STF!

Utförsåkning - Svenska Turistföreningen

svenskaturistforeningen.se
Nu är julafton äntligen här och sista luckan på julkalendern står öppen. Nu kan du även öppna alla tidigare luckor för att nyttja samtliga erbjudanden fram till nyår! God jul från STF!

God jul från Svenska Turistföreningen!

apps.digitaljulkalender.se
Denna klapp är svår att slå in, då den inte riktigt kommer bli din.
Till en som älskar allt vad fjällen heter, här får du en egen meter!

Ge bort en bit av Kungsleden i julklapp!

Stötta Kungsleden i jul

stottakungsleden.se
Årets mörkaste dag och fina förutsättningar för norrsken! Norr om polcirkeln råder polarnatt - solen når inte över horisonten på hela dagen. Aurora Sky Station i Abisko [ Svenskaturistforeningen.se Link ] är en av de bästa platserna att uppleva norrsken på.
Vi har arbetat intensivt med att det även i fortsättningen ska gå två nattåg. Idag fick vi glädjande besked!

Nattåg till Lappland kvar - Svenska Turistföreningen

svenskaturistforeningen.se
Skidsäsongen är i full gång och idag 16/12 öppnar STF Vålådalen Fjällstation officiellt för vintersäsongen. Ta med dig familjen eller kompisarna ut i helgen och njut av roliga aktiviteter för alla åldrar!

STF Vålådalen Fjällstation

svenskaturistforeningen.se
Dagens lucka innehåller ett erbjudande och restips till dig som vill bo på ett av de mest unika boendena i Stockholm! Låt dig gungas till sömns och vakna upp till den vackra utsikten av Gamla stan och slottet.

Upptäck Sverige med STFs julkalender!

apps.digitaljulkalender.se
Adventsljus

Visste du att bästa platsen i världen att få uppleva det magiska norrskenet är Abisko - varmt välkommen till STF Abisko Turiststation.

STF Abisko Fjällstation - Svenska Turistföreningen

svenskaturistforeningen.se