Sverigedemokraterna
03/23/2017 at 12:22. Facebook
Terrorn har återigen slagit till mot Europa. Nu krävs krafttag för att garantera våra medborgare trygghet. Här är några av våra förslag:

• Skärpta straff för terroristbrott

• Straffa varje form av deltagande i eller stöd till terroristorganisationer

• Frånta terrorister deras medborgarskap

• Kraftigt ökade anslag till rättsväsendet

Läs hela vårt handlingsprogram här: [ Sd.se Link ]
Sverigedemokraterna
yesterday at 15:02. Facebook
Vi nås ständigt av nyheter om att kriminella elever, som har begått grova brott mot andra skötsamma elever, inte avlägsnats från skolan. Skolan ska vara en fredad zon, fri från kriminella element. Hur många fler barn måste bli våldtagna innan regeringen agerar?

[ Svt.se Link ]
Sverigedemokraterna
yesterday at 11:40. Facebook
Idag debatterades tvångs- och barnäktenskap i riksdagen. Detta debatterades även i mars 2015. Då var vi ensamma om att förespråka en skärpning av lagen kring barnäktenskap – att inga barn i Sverige skulle betraktas som gifta. Idag har dock samtliga andra partier ändrat åsikt, och plötsligt är det ett enigt civilutskott som framför kraven på lagskärpning till regeringen. Man har medvetet...
View details ⇨
Sverigedemokraterna
03/21/2017 at 16:45. Facebook
Rapport: "Nio av tio skolor slarvar med arbetsmiljön. Ohälsosam arbetsbelastning, hot och våld, bullriga ljudmiljöer och dålig ventilation är några av arbetsmiljöproblemen för personal och elever i skolan."

[ Av.se Link ]
Sverigedemokraterna
03/21/2017 at 14:57. Facebook
Paula Bieler kommenterar inrikesminister Anders Ygemans (S) anklagelser om att fara med osanning.
Sverigedemokraterna
03/21/2017 at 10:14. Facebook
Vi växer fort och kommer nu att förstärka organisationen kring partiets presstjänst. Som pressekreterare är du del i ett lag där du ansvarar för specifika delar av partiets mediehantering. Du är varmt välkommen att skicka in en ansökan!

Ledig tjänst: pressekreterare - Sverigedemokraterna

sd.se
Sverigedemokraterna
03/20/2017 at 13:10. Facebook
Regeringens brist på handlingskraft har lett till att Sverige i nuläget har Europas längsta vårdköer, skriver Jimmie Åkesson (SD).

Är Wikström mer bekymrad över folkets sexvanor än sjukvårdens akuta läge?

expressen.se
Sverigedemokraterna
03/20/2017 at 10:06. Facebook
"Liberalerna tar i med "hårdhandskarna".

De vill att personer som rest med syfte att ansluta sig till IS innan det blev kriminaliserat ska utredas och kunna dömas till fängelse, i regel till högst två år.

Enligt praxis kring straffmätning och regler kring frigivning kan det röra sig om så lite som ca 6 månaders fängelsestraff som Liberalerna vill kunna ge IS-resenärer.

Efter avtjänat straff...
View details ⇨
Sverigedemokraterna
03/17/2017 at 12:49. Facebook
"Håll dömda elever borta från den vanliga skolan"
- Stefan Jakobsson
Sverigedemokraterna
03/17/2017 at 11:08. Facebook
Att skötsamma elever tvingas dela klassrum med dömda våldtäktsmän och kriminella är ett stort svek. Det är alla skötsamma elevers rätt att få utbildning i en trygg miljö. Vår skolpolitiske talesperson Stefan Jakobsson i frågestund mot arbetsmarknadsminister Ylva Johansson:
Sverigedemokraterna
03/17/2017 at 08:33. Facebook
Regeringen försvarar IS-krigarnas rätt att återvända till en trygg tillvaro i Sverige och ta del av svensk välfärd genom bibehållna medborgarskap. Adam Marttinen ställer inrikesminister Anders Ygeman till svars.
Sverigedemokraterna
03/16/2017 at 09:41. Facebook
"Regeringen visar återigen att de saknar kontroll över situationen med återvändande jihadister. Trots år av diskussioner om problematiken står regeringen handfallen. Vår lösning är enkel: den som ansluter sig för att begå terror utomlands ska få sitt medborgarskap upphävt och aldrig tillåtas att komma tillbaka till Sverige." - Mattias Karlsson

[ Expressen.se Link ]
Sverigedemokraterna
03/16/2017 at 08:06. Facebook
Regeringen har lagt fram sin kulturarvsproposition som har beskrivits som de största förslagen till förändringar på kulturarvsområdet under 40 år. Aron Emilsson vill se en annan riktning. Se hela Arons intervju här: [ Facebook.com Link ]
Regeringen har lagt fram sin kulturarvsproposition – ett resultat av omfattande utredningar – som har beskrivits som; de största förslagen till förändringar på kulturarvsområdet under 40 år. Aron Emilsson kommenterar SD:s syn på inriktningen och vad SD skulle vilja se istället.
EU:s nya vapendirektiv innehåller ett stort antal mycket skadliga effekter som drabbar enskilda medborgares frihet att utöva sina fritidsintressen och näringsverksamhet kopplat till vapen. Direktivet har även en negativ inverkan på totalförsvarets förmåga att upprätthålla personliga färdigheter i hantering av skjutvapen.

EU påstår att detta vapendirektiv behövs för att bekämpa terror och...
View details ⇨
Paula Bieler debatterade igår mot Rosanna Dinamarca (V) angående EU-domstolens beslut att tillåta ett belgiskt företag att förbjuda en anställd att bära slöja.

Håller du med? Dela!
"Demokratiministern tror att man kan rehabilitera terrorister genom påhittade kommunala program – i vårt Sverige ser vi till att terrorister aldrig släpps in i det svenska samhället." - Paula Bieler
Idag är det dags för omröstning för vapendirektivet och några europaparlamentariker har nu gjort klart hur de ska rösta. Vi uppmanar samtliga europarlamentariker att rösta för laglydiga vapenägares frihet att fortsätta med sin passion även i framtiden!

Debatten kring vapendirektivet börjar kl. 9.00 idag och Kristina Winberg kommer att delta i den.

Voteringen kring förslaget sker kl. 12.00...
View details ⇨
"Andra länder i norra Europa kan avisera hur stora höjningar de ska göra för försvaret. I Sverige anger Försvarsgruppen att de ska diskutera höjningar, vilket enbart är ett erkännande av ett allmänt lågt tempo i återtagningen av vår försvarsförmåga. 500 miljoner kr i vårbudgeten är ett steg i rätt riktning men är helt otillräckligt. ÖB har aviserat att det saknas 6,5 miljarder kr för de...
View details ⇨

SD kommenterar försvarsgruppens försvarsanslag för 2017

mynewsdesk.com