Sverigedemokraterna
02/24/2017 at 16:43. Facebook
Jimmie Åkesson i debatt mot justitieminister Morgan Johansson i SR:s Studio Ett.

Sverigedemokraterna håller med Trump - Studio Ett

sverigesradio.se
Sverigedemokraterna
02/24/2017 at 08:06. Facebook
Missade ni Mattias Karlssons debatt mot Morgan Johansson (S) imorse? Lugn här får ni en chans till!
Sverigedemokraterna
02/23/2017 at 15:46. Facebook
"When President Trump last week raised Sweden’s problematic experience with open-door immigration, skeptics were quick to dismiss his claims.

Two days later an immigrant suburb of Stockholm was racked by another riot. No one was seriously injured, though the crowd burned cars and hurled stones at police officers."

Trump Is Right: Sweden’s Embrace of Refugees Isn’t Working

wsj.com
Sverigedemokraterna
02/23/2017 at 13:52. Facebook
"Sverigedemokraterna tokrusar med en ökning om 4,7 procent till otroliga 26,9 procent stöd i opinionen om det vore val idag. "

[ Nyheteridag.se Link ]
Sverigedemokraterna
02/23/2017 at 11:53. Facebook
Åtta av tio svenskar tror inte att det svenska försvaret har förmågan att möta ett allvarligt intrång på vårt territorium. Medan samtliga av norra Europas länder rustar upp står Sverige stilla.

Att försöka förändra svenskarnas förtroende genom marknadskampanjer vore falskt och i varje mening en illusion.

Det svenska försvaret behöver kraftiga anslagshöjningar – något Sverigedemokraterna...
View details ⇨
Sverigedemokraterna
02/23/2017 at 07:15. Facebook
"SVT:s kontrakt med medborgarna är att leverera saklig och opartisk information till medborgarna, inte att försvara eller genomföra brottsliga handlingar.

När SVT gör ett ställningstagande för en programledare som begått en kriminell handling, så som man gör genom att erbjuda sig att betala dennes rättegångskostnader, undergräver de sitt förtroende som public servicebolag."

SVT ska inte betala för reporterns kriminalitet

aftonbladet.se
Sverigedemokraterna
02/22/2017 at 09:13. Facebook
Peter Springare och Leif GW Persson överens: Invandrare kraftigt överrepresenterade i den grova brottsligheten.

Se hela inslaget med start vid 18 minuter här:
[ Svtplay.se Link ]
Sverigedemokraterna
02/21/2017 at 13:47. Facebook
"Nu har över 60 procent av mandatperioden gått och regeringen har hittills inte ansett följande åtgärder vara nödvändiga:

En ändring av polismyndighetens ledarskap

Fler poliser i yttre tjänst

Utökade polisiära befogenheter

Ordentliga straff för våld mot blåljuspersonal

Utvisning av kriminella invandrare

Om regeringen skulle närma sig våra förslag innan mandatperioden är slut återstår...
View details ⇨
Sverigedemokraterna
02/21/2017 at 09:53. Facebook
Under gårdagen rådde det stort tumult i Stockholmsförorten Rinkeby. Vi har under en längre tid lyft fram olika förslag att för att få bukt med den utbredda laglösheten i Sveriges förorter. Vi har motionerat i riksdagen om att vi måste ha fler poliser, bättre villkor, samt utöka polisens befogenheter.

Det är nu hög tid att vi ger polisen det stöd och de resurser myndigheten behöver för att...
View details ⇨
Sverigedemokraterna
02/20/2017 at 12:11. Facebook
[ Youtube.com Link ]

Sverigedemokraterna och Kristina Winberg (sd) säger tydligt nej till EU:s nya vapendirektiv. Vi är ett parti som skyddar legala vapenägares rättigheter. Alla som äger ett vapen vet att det knappast saknas regleringar och nu ska svenska vapenägare bli straffade bara för att EU vägrar ta itu med smugglingen av illegala vapen.

Nu har EU-kommissionen och Europaparlamentet...
View details ⇨
Sverigedemokraterna
02/19/2017 at 20:40. Facebook
Sverigedemokraterna
02/19/2017 at 20:32. Facebook
Intervju med Jimmie Åkesson om Sverigeturnén och sabotaget av medlemsmötet i Umeå.
I den språkpolitik som antogs 2005 fastställs det att det svenska språket ska vara huvudspråk i Sverige och att den offentliga svenskan ska vara vårdad, enkel och begriplig. Vårdat, enkelt och begripligt är fundament för en god kommunikation, något som det statliga företaget Lernia glömmer i sitt mediala jippo – Den nya rikssvenskan.

Dags att stärka svenska språkets ställning - Samtiden

samtiden.nu
Yttrandefriheten är en värdefull del av vår demokrati. Men när det övergår i handlingar för att medvetet sabotera och förhindra ett möte, anordnat av ett demokratiskt riksdagsparti, då agerar man inte längre i demokratins namn.

Antidemokrater har under kvällen agerat på ett sätt som störde ut Jimmie Åkessons planerade medlemsmöte så det fick avbrytas. Dessa antidemokraters beteende är under...
View details ⇨
Sverigedemokraterna har redan tidigare i höst föreslagit digitala nationella prov med extern rättning.

Fusk har och kommer tyvärr alltid förekomma i någon form, men att lärare fuskar, eller tvingas fuska, med mer tid för att eleverna skall få bättre betyg säger en hel del om hur felaktigt uppbyggt systemet är. För att inte bli avslöjade med inflationsbetyg fuskar lärarna med de nationella...
View details ⇨
"Moderaterna meddelade igår att man vill införa no go-zoner för kriminella. Jag tycker att vi borde kunna enas om att allt utanför fängelsemurarna kan vara en lämplig sådan zon, åtminstone när det handlar om grövre eller upprepad brottslighet. För förbrytare utan svenskt medborgarskap ska hela Sverige vara en no go-zon. Tryggheten först!"

Jimmie Åkesson
"P1 Morgon rapporterade häromdagen om att IVO framför kritik mot att bemanningen nattetid på flera äldreboenden brister.

Och detta trots att regeringen för ett år sedan i en förordning införde nya regler vad gäller nattbemanning på äldreboenden.

IVO framför kritik mot att nattbemanningen inte är tillräcklig på många äldreboenden och de kräver förbättring till följd av bristande nattbemanning...
View details ⇨

Dålig nattbemanning på äldreboenden – ett svek - Kristianstadsbladet

kristianstadsbladet.se
Det har varit en orolig helg för Sveriges poliser – vi vill rikta vårt tack till alla poliser som arbetar för ett tryggare Sverige!
Allt fler svenska väljare vill ha en ny folkomrösning, och för att debattera detta så har vi med oss Jimmie Åkesson (SD) och Fredrick Federley (C), Europaparlamentariker.

Åkesson (SD): Därför bör vi rösta om EU

tv.aftonbladet.se