FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Sverigedemokraterna
yesterday at 15:45. Facebook
Du glömmer väl inte att anmäla dig till inspelningen av årets uppesittarkväll?

Inspelningen äger rum tisdagen den 6:e december klockan 18:00 på Stockholmsmässan.

Du behöver inte vara medlem för att komma, och anmälan görs på [ Goo.gl Link ]

Vi ses!
Sverigedemokraterna
yesterday at 10:58. Facebook
En middag lagad av självaste Jimmie Åkesson!

Pengarna för auktionen går oavkortat till organisationer som stödjer Sveriges fattigpensionärer, samt stiftelsen Hepatica för att hjälpa flyktingar i krisens närområde och bidra med matpaket till förföljda och utsatta kristna som sökt en fristad i Libanon.

Jimmie Åkesson bjuder på middag!

tradera.com
Sverigedemokraterna
yesterday at 10:28. Facebook
Igår kväll möttes Jimmie Åkesson och Annie Lööf i TV4-studion för att debattera bland annat migration och integration.
Sverigedemokraterna
12/01/2016 at 21:18. Facebook
Idag deltog ett gäng glada Ungsvenskar i livesändningen av duellen mellan Jimmie Åkesson och Annie Lööf. Det var som vanligt en stabil insats från Jimmies sida och alla var överens om att kvällens koncept gav en tydligare, sakligare och mer intressant debatt.
Sverigedemokraterna
12/01/2016 at 19:36. Facebook
“Åkesson: "Jag vill ha ett Europa där alla länder är herrar i eget hus." #svpol”

Sverigedemokraterna on Twitter

twitter.com
Sverigedemokraterna
12/01/2016 at 16:50. Facebook
Sverigedemokraterna
12/01/2016 at 15:21. Facebook
Mattias Karlsson: "Fler och fler väljare känner igen sig i vår problembeskrivning och anser att vi har vettiga lösningar på de problemen."
Sverigedemokraterna
12/01/2016 at 12:30. Facebook
Regeringens har aviserat att massinvandringen ska fortsätta trots att situationen är akut och samhället håller på att falla samman. Det är inte acceptabelt. Vad som behövs är en nollvision för asylinvandringen, inte fortsatt massinvandring.

/Richard Jomshof
Sverigedemokraterna
12/01/2016 at 11:43. Facebook
Sverigedemokraterna
11/30/2016 at 15:28. Facebook
Sverigedemokraterna
11/30/2016 at 13:06. Facebook
"En lättnadens suck drog över skolsverige när resultaten av TIMSS mätning för svenska elever i årskurserna fyra och åtta, samt gymnasiet i ämnena matematik och naturkunskap släpptes.

Den långa nedåtgående trenden anses vara bruten. Men trots att fyra av sex mätningar visar en förbättring ser det, i en internationell jämförelse, fortfarande dystert ut."

Debattartikel: ”Skolan har lång väg kvar”

svt.se
Sverigedemokraterna
11/30/2016 at 11:24. Facebook
Det är hög tid att lämna EU nu - för att återigen få kontrollen över vårt land.
Sverigedemokraterna
11/30/2016 at 09:40. Facebook
Regeringens proposition om krav på kollektivavtal vid offentlig upphandling kommer att utesluta över 60 procent av alla småföretagare från framtida upphandlingar.

Regeringen har flera gånger under mandatperioden presenterat en rad företagarfientliga lagförslag vilket visar på att regeringen hellre ser ett utbrett bidragsberoende före att skapa förutsättningar för svenska löntagare och...
View details ⇨
Sverigedemokraterna
11/30/2016 at 09:06. Facebook
Vi vill instifta ett huvudentreprenörsansvar för att säkra schyssta villkor på svenska arbetsplatser. Företag som anlitar underentreprenörer, som präglas av dåliga villkor eller svartjobb, ska hållas ansvariga för hela kedjan. Så kan vi garantera att arbetare inte behöver konkurrera mot utländsk arbetskraft på oschyssta villkor.

Socialdemokraterna röstade nej till detta förslag i...
View details ⇨
Sverigedemokraterna
11/29/2016 at 15:05. Facebook
UPPDATERING: Peter Lundgren och Sverigedemokraterna fortsätter att göra skillnad i Europaparlamentet! De förslag som Peter Lundgren jobbat hårt för i sitt utskott kring nya cabotageregler samt för 3,5 tons lastbilar röstades igenom i Europaparlamentet. Nu sätts ytterligare press på EU-kommissionen för att lösa problemet kring lastbilar som vill ta sig runt regelverket och snedvrida...
View details ⇨
Sverigedemokraterna
11/29/2016 at 13:15. Facebook
Regeringen väljer att distribuera ytterligare sju miljarder kronor till kommunerna för att täcka upp för den misslyckade invandringspolitiken. Sverigedemokraterna väljer till skillnad från regeringen och Alliansen att värna om den lokala välfärden där vi vill förbättra de offentliganställdas situation och arbetsvillkor.

Med Sverigedemokraternas politik kommer fler än hundra tusen ofrivilligt...
View details ⇨
Sverigedemokraterna
11/29/2016 at 12:01. Facebook
Har du ett stort samhällsintresse och vill arbeta professionellt i rikspolitiken utan att vara politiker? Då kanske vi har jobbet för dig.

SD söker fler politiska sekreterare till Sveriges riksdag - Sverigedemokraterna

sd.se
Sverigedemokraterna
11/28/2016 at 14:41. Facebook
Varför inte unna dig en SD-halsduk i julklapp?

Halsduk – Sverigedemokraternas butik

butik.sd.se
"Innan man på ett ansvarsfullt sätt kan börja planera ur ett sakpolitiskt perspektiv, måste man också på ett realistiskt sätt vara på det klara över hur styret av ett Sverige utan Stefan Löfven som statsminister ska se ut. Här är Anna Kinberg Batra svaret skyldig", skriver Jimmie Åkesson.

Åkesson: Menar du allvar – kom till oss

aftonbladet.se
Allianspartierna valde Löfven – igen.