Sverigedemokraterna
yesterday at 13:15. Facebook
StudioSD intervjuar Jimmie Åkesson med anledning av Moderaternas utspel om att inte utesluta att bilda majoriteter med Sverigedemokraterna.
Sverigedemokraterna
yesterday at 12:02. Facebook
Sverigedemokraterna
yesterday at 09:21. Facebook
Sverigetåget rullar mot förstaplatsen!

[ Aftonbladet.se Link ]
Sverigedemokraterna
01/18/2017 at 17:00. Facebook
Idag beslutade riksdagen att stoppa regeringens planer på kvotering av bolagsstyrelser. Den nivå som regeringen annars nämnt är att det ska finnas minst 40% av det underrepresenterade könet.

Mikael Eskilandersson, konsumentpolitisk talesperson, kommenterar:

- Kvotering går på tvärs mot den inställning vi har, där människor ska ha samma möjligheter oavsett kön och där kön aldrig ska bli...
View details ⇨
Sverigedemokraterna
01/18/2017 at 15:01. Facebook
"En rundringning som SVT genomfört visar att SD är det enda parti som är positiva till att ge Brå i uppdrag att genomföra en granskning av brottslingars ursprung. Justitieminister Morgan Johansson (S) säger blankt nej till att redovisa uppdaterad statistik."

[ Nyheteridag.se Link ]
Sverigedemokraterna
01/18/2017 at 11:11. Facebook
Statistik från Eurostat visar att trenden för svenska pensionärer går åt helt fel håll, både jämfört med våra nordiska grannar och övriga Europa. I Sverige har nu nästan var femte pensionär en inkomst som, enligt EU:s bedömning, innebär risk för fattigdom.

[ Svd.se Link ]
Sverigedemokraterna
01/17/2017 at 20:36. Facebook
Sverigedemokraterna
01/17/2017 at 12:49. Facebook
Sverigedemokraterna
01/17/2017 at 10:06. Facebook
"Den nationella trygghetsundersökningen, (NTU) för 2016, som nu i veckan presenterades av Brottsförebyggande rådet (Brå) är högst oroväckande - den visar bland annat på att allt fler är otrygga när de vistas i sitt eget bostadsområde under kvällstid.

Hela 31 procent av kvinnorna uppger i undersökningen att de känner sig ganska eller mycket otrygga eller att de på grund av otrygghet låter bli...
View details ⇨

Debatt: Det räcker nu

jp.se
Sverigedemokraterna
01/17/2017 at 08:23. Facebook
"Väljarnas nya agenda sammanfaller med Sverigedemokraternas. SD tycker också att flykting och invandring och lag och ordning är de viktigaste politiska frågorna."

Totalsvängningen: Väljarnas nya agenda spelar SD i händerna

aftonbladet.se
Sverigedemokraterna
01/16/2017 at 15:18. Facebook
Många sjuksköterskor har fått nog. Akut kris på vårdplatser och svårigheter att bemanna gör arbetet alltför tungt.

"Det går inte att jobba under det här trycket. Jag hinner inte äta. Jag har kissat på mig på jobbet, och jag gråter."

"Det är tungt att jobba när patienter rullas ut för att vårdas i korridoren. Det finns ingen värdighet i vården och det tär på en psykiskt."

[ Svt.se Link ]
Sverigedemokraterna
01/15/2017 at 21:35. Facebook
Behöver Sverige statistik på hur stor del av brotten som begås av utlandsfödda? Debatt mellan Mattias Karlsson och Jerzy Sarnecki.
Sverigedemokraterna
01/15/2017 at 18:09. Facebook
Sverigedemokraterna
01/13/2017 at 15:13. Facebook
StudioSD intervjuar Sverigedemokraternas miljöpolitiske talesperson Martin Kinnunen om den senaste veckans debatt angående SMHI.
"Svenska konsumenter tvingas betala subventioner i mångmiljardklassen till väderberoende produktion som i realiteten inte kan ersätta vår för industrin så viktiga baskraft", skriver Mattias Bäckström Johansson, energipolitisk talesperson, och Josef Fransson, näringspolitisk talesperson.

SD: Felaktiga anklagelser mot vår energipolitik

dagenssamhalle.se
Sveriges försvarsmakt har under allt för lång tid varit utsatt för politisk misskötsel och enorma nedskärningar. Vi tar försvarets situation på allvar och tillför välbehövliga medel för att stärka försvarets förmåga.
Ni missade väl inte Jimmie Åkessons anförande under dagens partiledardebatt?
"Integration är mer än bara jobb och sysselsättning. Varje dag regeringen inte förstår det är en förlorad dag", sa Jimmie Åkesson i dagens partiledardebatt.

Se debatten live här: [ Svtplay.se Link ]
#hejajimmie