FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Systembolaget
yesterday at 17:07. Facebook
Dagens tonåringar dricker mindre än någonsin. Men varifrån kommer alkoholen, vilka fixar den och vad dricker de helst? Det vet CAN som mäter alkoholkonsumtionen. Idag släppte de rapporten ”Skolelevers drogvanor 2016”. Läs intervjun med CAN om tonåringars drickande.

Om ungdomars alkoholvanor | Systembolaget

systembolaget.se
Systembolaget
12/08/2016 at 08:57. Facebook
Raska fötter springa tripp, tripp, tripp
koppla sedan av med sipp, sipp sipp...
Vi vet - december kan vara en jäktig månad. I värsta fall är du för stressad för att ens läsa detta, men ta gärna en titt!

Alkohol och stress | Systembolaget

systembolaget.se
Varsågod, här är 11 snabba fakta om promille. Ärligt talat - hade du koll på nummer 3?

11 snabba fakta om promille | Systembolaget

systembolaget.se
Det händer saker med promillen när du dricker - och med känslan i kroppen. Här får du koll på hur det ser ut hos en normaltålig person.

Promille & beteende | Systembolaget

systembolaget.se
Stress går att hantera på olika sätt. Att ta till alkohol för att varva ned och fly undan krav och måsten är inte ovanligt. Ett glas vin känns skönt, men hjälper bara tillfälligt. På sikt kan det faktiskt öka stressen.

Alkohol och stress – vad bör man tänka på?

EVENT - facebook.com
Det finns mycket som kräver vår uppmärksamhet idag och den här veckan är utsedd till uppmärksamhetsvecka för riskbruk av alkohol. I år är alkoholreklam, hotet mot monopolet, medias rapportering och polisens minskade nykterhetskontroller i fokus. Läs mer och skaffa dej koll här eller på [ Accentmagasin.se Link ]

Vecka 45

facebook.com
Prova att sitta i kassan på Systembolaget!
En viktig uppgift är att kolla leg. Vi ber alla som ser ut att vara under 25 om legg, eftersom det inte alltid är så lätt att avgöra om de passerat 20-årsgränsen som gäller på Systembolaget. Hoppa in i kassan och testa själv!

Gissa min ålder

varforsystembolaget.se
Äldre syskon, kompisar, flick- och pojkvänner är de som oftast köper ut alkohol till minderåriga. Samtidigt skulle majoriteten av alla 16-åringar avstå från alkohol om de inte fick den från någon de känner. Höstlov och Halloween väntar runt hörnet och här ger Bente sin syn på det där med alkohol, omtanke och ansvar...
Ikväll handlade SVT:s Uppdrag Granskning om arbetsvillkor i den sydafrikanska vinbranschen. Vi tror att vi genom handel i kombination med ett tydligt kravställande kan vi bidra till bättre arbets- och levnadsvillkor i Sydafrika. På den här sidan kan du läsa Systembolagets kommentarer till kvällens program.

Sydafrika

systembolaget.se
Vill du ha hjälp att stå emot när en kompis eller ett syskon ber dej köpa ut alkohol?
Drick mindre, upplev mer. Det är devisen för Sober October, en må bra-kampanj signerad bland andra mediehuset Norran. Vad skulle få dig att ta en vit månad?
Har du också svårt att sova ibland? Läs våra tips för en bättre sömn!

Alkohol och sömn | Systembolaget

systembolaget.se
Alkoholforskningen är viktig. Den bygger kunskap om hur alkohol påverkar samhället och oss människor.

Systembolaget | Forskning

systembolaget.se
Hjärnan är extra känslig innan man har fyllt 25. Här kan du läsa om fem skäl varför unga bör vara försiktiga med alkohol.

5 skäl: Alkohol inte för unga

systembolaget.se
Fatta mentometerknapparna!
Har du ställt in träningen dagen efter att du har druckit alkohol?
Klicka på länken, svara och se hur andra har svarat.

Systembolaget frågar

systembolaget.se
Rapporter om alkoholens effekt på hälsan dyker upp titt som tätt. Ena gången är ett glas bra för hjärtat, nästa gång är det dåligt. Hur är det egentligen?

Ett glas vin om dagen? | Systembolaget

systembolaget.se
Är du intresserad av att lära dej mer om hur alkohol påverkar din träning? Hör hur en elitidrottare resonerar kring alkohol, lyssna till de senaste forskningsnyheterna på området och få konkreta tips från näringsfysiolog Inyang Eyoma Bergenstråle. Välkommen till vårt gratisseminarium onsdagen den 5 oktober i Stockholm. Här kan du anmäla dig!

Nästa seminarium

systembolaget.se
Många tränar inför olika lopp och tävlingar. Brukar du tänka på alkoholens effekt på dina träningsresultat?

Systembolaget frågar

systembolaget.se
Äventyraren Aron Anderson: ”Valen jag gör kan antingen ta mig närmare mina mål eller längre ifrån dem”
Sju år gammal fick Aron Andersson cancer. Han opererades och hamnade i rullstol när han var nio. Idag är han äventyraren med högt ställda mål. Här pratar han val, träning och alkohol – och hur allt hänger ihop.