FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
't Zusje
12/06/2016 at 19:05. Facebook
5 december is voorbij en de Sint is weer uit het land. Gelukkig staat de kerstman te popelen! "Ho ho ho! Geef een avondje bourgondisch snoepen kado!"

Met een 't Zusje kadobon heb je een leuk kado om te geven! (Maar misschien nóg leuker om te krijgen)

't Zusje Kadobon - Een leuk kado om te krijgen...

zusje-tapas.nl
't Zusje
11/04/2016. Facebook
3... 2... 1... 't Zusje Breda is geopend!!! En wat is het mooi geworden! Kom je het zelf bewonderen? Reserveer dan direct, want als jij in de openingsmaand één van de winnende kistjes kiest, dan verscheuren wij jouw rekening! Op elke 10e reservering hebben we een winnaar!

Spelregels:
▸ Kies zelf een vergrendeld kistje bij aanvang van jouw diner. Na het dineren wordt deze opengeknipt en weet...
View details ⇨
't Zusje
10/29/2016. Facebook
Vannacht wordt de klok een uurtje teruggezet. Dit betekent dat je een uurtje langer kan blijven liggen.. Heerlijk toch!?
't Zusje
10/10/2016. Facebook
Wat wordt jouw nieuwe favoriet?? Hertenbiefstukje, de salade van mosselen, Oreo-karamel cheesecake óf ga je toch voor één van onze klassiekers zoals de marsmousse met witte chocosaus? Bekijk nu de vernieuwde tapaskaart!!

Nog een tafeltje voor vanavond bemachtigen? Check dan snel onze Last Minute pagina [ Bit.ly Link ]

Vernieuwde tapaskaart bij 't Zusje

bit.ly
't Zusje
10/07/2016. Facebook
Ben jij 1 van de ruim 20.000 die de 't Zusje App heeft geïnstalleerd én heb jij de afgelopen maanden meer dan 1000 punten gespaard? Wie weet win jij dan wel een officiële Zusje Cruiser , een diner voor 10 personen of een van de andere toffe prijzen!

Klik hier om te checken of jij hebt gewonnen!

zusje-tapas.nl
't Zusje
09/30/2016. Facebook
T R O T S ! Vandaag gaat 't Zusje Kurhaus écht open! Wat zijn we trots op deze prachtige locatie in Scheveningen en wat is het mooi geworden!

Natuurlijk hebben we een toffe actie om dit te vieren. Als jij in deze openingsmaand één van de winnende kistjes kiest bij aanvang van jouw diner, dan wordt jouw rekening direct verscheurd! Tot snel!
Reserveren? 0900 - ZUSJE (98753)
't Zusje
09/27/2016. Facebook
Nog 3 nachtjes en dan is het zover...! Vrijdag opent 't Zusje Kurhaus haar deuren. Ons eerste Zusje in de randstad.. Spannend, maar vooral heel erg leuk!!

Woon jij in de buurt en zoek je nog een toffe (bij)baan? Kijk dan snel op onze website, want we zoeken nog collega's
't Zusje
09/23/2016. Facebook
Heb jij al gereserveerd voor 't Zusje Kurhaus? Als jij in de openingsmaand één van de winnende kistjes kiest, dan verscheuren wij jouw rekening!

Op elke 10e reservering hebben we een winnaar!

Spelregels:
▸ Kies zelf een vergrendeld kistje bij aanvang van jouw diner. Na het dineren wordt deze opengeknipt en weet je direct of wij jouw rekening verscheuren.
▸ Alleen geldig voor 't Zusje Kurhaus...
View details ⇨
't Zusje
09/21/2016. Facebook
Spannend!!! De 4 winnaars van het compleet verzorgde Zusje Kurhaus arrangement zijn bekend! De winnaars zijn...
✦ Jip de Vries uit Eindhoven
✦ Elke Naalden uit Etten-leur
✦ Laura Fraipont uit Roermond
✦ Angenita de Jong uit Vlaardingen

Gefeliciteerd!!! Jullie hebben een e-mail ontvangen op het door jullie opgegeven e-mailadres en zullen gaan genieten van een heerlijk avondje in Scheveningen!...
View details ⇨
't Zusje
09/13/2016. Facebook
Het is bijna zover! De bekendmaking van de 4 winnaars van het Zusje Kurhaus Arrangement: een avondje onbeperkt tapas en een heerlijke overnachting met z'n tweetjes in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus inclusief ontbijt!

Heb jij nog niet meegedaan? Speel dan nu mee! [ Goo.gl Link ]
't Zusje
08/22/2016. Facebook
Het hing al een tijdje in de lucht... maar we kunnen het nu eindelijk van de daken schreeuwen! 't Zusje komt naar Breda! Onze fans uit Breda zijn natuurlijk al bekend met dit karakteristieke witte pand aan de haven, waar je vanaf 4 november ook avondvullend bourgondisch kan genieten!

Reserveren kan nu al via 0900 ZUSJE (98753) !
't Zusje
08/17/2016. Facebook
Bourgondisch genieten van een avondje tapas, inclusief drankjes bij 't Zusje Kurhaus. Een heerlijke overnachting met z'n tweetjes in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus en 's ochtends genieten van een heerlijk verzorgd ontbijt. Een droomavond? Dat zeker. Maar ook werkelijkheid!! In ieder geval voor de 4 gelukkige winnaars!

Speel nu mee! [ Goo.gl Link ]

Win een compleet arrangement bij 't Zusje Kurhaus!

tzusjekurhaus.ourcontest.io
't Zusje
07/11/2016. Facebook
Yes!! Daar is ie weer! Een nieuwe kaart, boordevol met de lekkerste tapas gerechtjes. Onze chef-kok heeft weer zijn best gedaan! Kom jij proeven?

Check snel onze nieuwe kaart!

zusje-tapas.nl
't Zusje
07/10/2016. Facebook
Wat een heerlijk weertje!! ☀ Het ideale weer om te genieten van een heerlijk, fris biertje, zoals Kleintje Kornuit. En bestel je dit biertje dan krijg je tijdelijk dit unieke weckpot-glaasje cadeau! Proost!!
't Zusje
07/04/2016. Facebook
Het is zover, de eerste fase is zo goed als afgerond! Inmiddels zijn er heel wat flessen water over tafel gegaan en hiermee ook voldoende sponsorgeld opgehaald om de waterput te realiseren. Bedankt iedereen!!

't Zusje

zusje-tapas.nl
't Zusje
07/01/2016. Facebook
Ben jij één van de 20.000 mensen die onze app heeft geïnstalleerd en heb jij afgelopen kwartaal minimaal 1.000 punten gespaard? Check dan nu of je gewonnen hebt!!

Klik hier om te checken of jij hebt gewonnen!

zusje-tapas.nl
't Zusje
06/17/2016. Facebook
Ooit was het een badhuis... later is het uitgegroeid tot een van de bekendste monumentale panden van Nederland. En dit jaar... opent hier ons allernieuwste Zusje!! Yeah! 't Zusje Kürhaus in Scheveningen komt er aan! #ongelooflijk #supertrots
't Zusje
06/15/2016. Facebook
Aanstaande zondag is het vaderdag en om al die lieve vaders te belonen dat ze hun kinderen hebben meegenomen naar 't Zusje, verloten we in elk Zusje 2x een BBQ pakket! Speciaal voor de papa's die op aanstaande zondag bij 't Zusje eten! ❤
't Zusje
05/20/2016. Facebook
Het eten van paling is sinds kort weer een hot item. Sommigen claimen dat de palingstand ernstig wordt bedreigd, terwijl anderen beweren dat het reuze meevalt. ????

Ons toastje huisgerookte paling is al enige tijd een favoriet voor velen, maar misschien is het wel beter als we deze van onze tapaskaart halen. Als íemand ons hierover kan adviseren zijn jullie het wel! Breng daarom nu je stem...
View details ⇨

Jij beslist of ons toastje paling blijft bestaan

zusjepalingpoll.pgtb.me
't Zusje
05/08/2016. Facebook
Fijne moederdag iedereen! ❤ Voor alle moeders die vandaag met hun kids komen genieten bij één van onze Zusjes staat er een leuke goodiebag klaar!