't Zusje
yesterday at 14:21. Facebook
VERRASSING!! Had jij wél het lef om op 14 februari jouw liefje te taggen in ons Valentijnsbericht? Dan ben jij misschien wel één van de TIEN gelukkige winnaars van 't Zusje Valentijnspakket!

Bekijk alle winnaars hier: [ Bit.ly Link ]
't Zusje
02/14/2017 at 14:52. Facebook
Bij onze Zusjes vliegen de kusjes al in het rond! Durf jij jouw Valentijn te taggen? ❤
't Zusje
01/28/2017. Facebook
Ken je dat? Je zit gezellig aan tafel, terwijl iedereen bezig is met zijn smartphone. Met onze Zusje App laten we je optimaal genieten van jouw gezelschap! Hoe langer je tijdens het tapas eten je telefoon niet gebruikt, hoe meer punten je spaart en kans maakt op fantastische prijzen! Dubbel genieten dus! ☺

Vanavond meer over de Zusje App bij ’t RTL Nieuws van 19:30 uur.

Lukt het jou om je...
View details ⇨
't Zusje
01/23/2017. Facebook
Smullen!! Onze tapas- én vegetarische kaart zijn weer vernieuwd! Naar welke tapas ben jij het meest benieuwd? Of ga je toch voor een klassieker?

Nieuwe tapas- én vegetarische kaart!

zusje-tapas.nl
't Zusje
01/10/2017. Facebook
Gelukt!!! Samen met jullie hebben we het doel 't Zusje Samen Sterk behaald: het realiseren van schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen in een medische kliniek in Awoidemili in Nigeria.

Heel 2016 hebben we van iedere verkochte fles tafelwater €0,25 gedoneerd aan dit goede doel en we zijn ontzettend trots dat we dit samen met jullie hebben gedaan!

Meer over de feestelijke opening en...
View details ⇨

't Zusje

zusje-tapas.nl
't Zusje
01/04/2017. Facebook
Heb jij de afgelopen maanden meer dan 1000 punten gespaard met onze Zusje App? Bekijk dan nu of jij één van de Prijzenpot winnaars bent geworden! Niet gewonnen? Niet getreurd. Ieder kwartaal maak je opnieuw kans!

Speel je nog niet mee? Download dan nu onze App en maak kans op de altijd goed gevulde Prijzenpot!

Prijzenpot winnaars bekend!

zusje-app.nl
't Zusje
12/31/2016. Facebook
Dat was het dan!! 2016... Je was een bijzonder lekker jaar, maar je vlóóg voorbij. Laten we samen proosten op een bourgondisch 2017! Zien we jullie volgend jaar weer terug?
't Zusje
12/24/2016. Facebook
Staat de kerstboom klaar? Alle cadeautjes ingepakt? Dan mag de Kerst wat ons betreft beginnen!

Wij wensen jullie allemaal een bijzonder lekkere Kerst! ❤
't Zusje
12/06/2016. Facebook
5 december is voorbij en de Sint is weer uit het land. Gelukkig staat de kerstman te popelen! "Ho ho ho! Geef een avondje bourgondisch snoepen kado!"

Met een 't Zusje kadobon heb je een leuk kado om te geven! (Maar misschien nóg leuker om te krijgen)

't Zusje Kadobon - Een leuk kado om te krijgen...

zusje-tapas.nl
't Zusje
11/04/2016. Facebook
3... 2... 1... 't Zusje Breda is geopend!!! En wat is het mooi geworden! Kom je het zelf bewonderen? Reserveer dan direct, want als jij in de openingsmaand één van de winnende kistjes kiest, dan verscheuren wij jouw rekening! Op elke 10e reservering hebben we een winnaar!

Spelregels:
▸ Kies zelf een vergrendeld kistje bij aanvang van jouw diner. Na het dineren wordt deze opengeknipt en weet...
View details ⇨
't Zusje
10/29/2016. Facebook
Vannacht wordt de klok een uurtje teruggezet. Dit betekent dat je een uurtje langer kan blijven liggen.. Heerlijk toch!?
't Zusje
10/10/2016. Facebook
Wat wordt jouw nieuwe favoriet?? Hertenbiefstukje, de salade van mosselen, Oreo-karamel cheesecake óf ga je toch voor één van onze klassiekers zoals de marsmousse met witte chocosaus? Bekijk nu de vernieuwde tapaskaart!!

Nog een tafeltje voor vanavond bemachtigen? Check dan snel onze Last Minute pagina [ Bit.ly Link ]

Vernieuwde tapaskaart bij 't Zusje

bit.ly
't Zusje
10/07/2016. Facebook
Ben jij 1 van de ruim 20.000 die de 't Zusje App heeft geïnstalleerd én heb jij de afgelopen maanden meer dan 1000 punten gespaard? Wie weet win jij dan wel een officiële Zusje Cruiser , een diner voor 10 personen of een van de andere toffe prijzen!

Klik hier om te checken of jij hebt gewonnen!

zusje-tapas.nl
't Zusje
09/30/2016. Facebook
T R O T S ! Vandaag gaat 't Zusje Kurhaus écht open! Wat zijn we trots op deze prachtige locatie in Scheveningen en wat is het mooi geworden!

Natuurlijk hebben we een toffe actie om dit te vieren. Als jij in deze openingsmaand één van de winnende kistjes kiest bij aanvang van jouw diner, dan wordt jouw rekening direct verscheurd! Tot snel!
Reserveren? 0900 - ZUSJE (98753)
't Zusje
09/27/2016. Facebook
Nog 3 nachtjes en dan is het zover...! Vrijdag opent 't Zusje Kurhaus haar deuren. Ons eerste Zusje in de randstad.. Spannend, maar vooral heel erg leuk!!

Woon jij in de buurt en zoek je nog een toffe (bij)baan? Kijk dan snel op onze website, want we zoeken nog collega's
't Zusje
09/23/2016. Facebook
Heb jij al gereserveerd voor 't Zusje Kurhaus? Als jij in de openingsmaand één van de winnende kistjes kiest, dan verscheuren wij jouw rekening!

Op elke 10e reservering hebben we een winnaar!

Spelregels:
▸ Kies zelf een vergrendeld kistje bij aanvang van jouw diner. Na het dineren wordt deze opengeknipt en weet je direct of wij jouw rekening verscheuren.
▸ Alleen geldig voor 't Zusje Kurhaus...
View details ⇨
't Zusje
09/21/2016. Facebook
Spannend!!! De 4 winnaars van het compleet verzorgde Zusje Kurhaus arrangement zijn bekend! De winnaars zijn...
✦ Jip de Vries uit Eindhoven
✦ Elke Naalden uit Etten-leur
✦ Laura Fraipont uit Roermond
✦ Angenita de Jong uit Vlaardingen

Gefeliciteerd!!! Jullie hebben een e-mail ontvangen op het door jullie opgegeven e-mailadres en zullen gaan genieten van een heerlijk avondje in Scheveningen!...
View details ⇨
't Zusje
09/13/2016. Facebook
Het is bijna zover! De bekendmaking van de 4 winnaars van het Zusje Kurhaus Arrangement: een avondje onbeperkt tapas en een heerlijke overnachting met z'n tweetjes in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus inclusief ontbijt!

Heb jij nog niet meegedaan? Speel dan nu mee! [ Goo.gl Link ]
't Zusje
08/22/2016. Facebook
Het hing al een tijdje in de lucht... maar we kunnen het nu eindelijk van de daken schreeuwen! 't Zusje komt naar Breda! Onze fans uit Breda zijn natuurlijk al bekend met dit karakteristieke witte pand aan de haven, waar je vanaf 4 november ook avondvullend bourgondisch kan genieten!

Reserveren kan nu al via 0900 ZUSJE (98753) !
't Zusje
08/17/2016. Facebook
Bourgondisch genieten van een avondje tapas, inclusief drankjes bij 't Zusje Kurhaus. Een heerlijke overnachting met z'n tweetjes in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus en 's ochtends genieten van een heerlijk verzorgd ontbijt. Een droomavond? Dat zeker. Maar ook werkelijkheid!! In ieder geval voor de 4 gelukkige winnaars!

Speel nu mee! [ Goo.gl Link ]

Win een compleet arrangement bij 't Zusje Kurhaus!

tzusjekurhaus.ourcontest.io