FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Teknikmagasinet
yesterday at 15:58. Facebook
Att ha hörlurar som trillar ur skallen när man tränar är nästan lika irriterande som att vänta på maskinerna på gymmet. Skaffa sporthörlurar som pallar trycket! :D

Defunc Sporthörlurar

teknikmagasinet.se
Teknikmagasinet
01/13/2017 at 12:48. Facebook
Njut av din musik utan att störas av ljud från omgivningen när du förhandsbeställer nya Samsung Galaxy A5! På köpet får du nämligen hörlurarna Samsung Level In ANC (värde 595:-) med aktiv brusreducering som drastiskt minskar oväsendet från världen utanför.
Erbjudandet gäller mellan 13/1–2/2 2017. Hörlurarna läggs automatiskt till i din varukorg när du beställer telefonen. Begränsat antal.

Förhandsbeställ Samsung A5

teknikmagasinet.se
Teknikmagasinet
01/12/2017 at 15:39. Facebook
Kläder efter väder, sägs det. Vi skulle säga att samma sak gäller radiostyrt! Precis som vädret varierar kan också dina RC-äventyr göra det - ha koll på modell och väglag bara, sedan är det plattan i botten som gäller. :)

Styr upp med radiostyrt!

teknikmagasinet.se
Du har väl inte missat TM Collect? Nu kan du som kund boka dina prylar via vår hemsida, för att sedan hämta och betala dem i din lokala butik! Snabbt, smidigt och enklare än enkelt. <3
Oavsett om du vill börja året med nya hälsosammare vanor eller bara hålla igång flåset du redan jobbat hårt för har vi träningsprylarna för dig. Bli den hurtigaste bullen i landet!

Kom i form - träningsprylar för alla

teknikmagasinet.se
Gott nytt prylår! Från oss alla här på Teknikmagasinet till er alla - oavsett vem eller var ni är - tack för året som varit. Vi älskar er allihopa. <3 Vi ses 2017!
Håll ut, gott folk - snart är 2016 över! Till dess gäller det bara att hålla tungan rätt i munnen, bunkra in sig med nyårsdryck och fräcka festprylar samt gömma våra legender och giganter i en frizon någonstans. Ta hand om er där ute <3

Kolla in våra nyårsprylar!

teknikmagasinet.se
Brace yourselves, mellandagsrean is coming! Eller ja, den är ju redan här. Klicka dig vidare för att se våra erbjudanden, och god fortsättning :D

Mellandagsrea!

teknikmagasinet.se
God jul allesammans!
Extra snabb version av Rubiks kub med en helt ny mekanism som baseras runt en sfärisk kärna med minimal friktion mellan alla rörliga delar. En utmärkt klapp om du kultiverar en ny kubmästare hemmavid eller bara vill ha en kub som är framtidssäker!
Denna quadrocopter från Hubsan är både lättflugen och väldigt kapabel tack vare ett avancerat gyro. Med hjälp av två flygsystem kan man enkelt anpassa nivån efter pilotens färdigheter. Komplettera med ett par läckra pilotbrillor för en komplett julklapp!
Specialskal för iPhone 6/6S, med inbyggda VR-glasögon som ger dig nyckeln till en virtuell verklighet i din ficka! När du vill titta på engagerande 3D-filmer, besöka fantastiska platser eller spela Virtual Reality-spel tar du bara fram din telefon och fäller ut glasögonen. Smidigare blir det inte 8-)

Spectra Optics VR Case iPhone 6/6S

teknikmagasinet.se
Gamers vet att riktigt tungt ljud och en bra mick är en grundsten av spelupplevelsen. Med ett headset från Razer är du mitt i smeten av alla intryck och kan fokusera på ditt, och lagets, lirande!
Med en snabb router slipper du hänga läpp för att ditt WiFi är segare än knäck! Denna router uppfyller den heliga treenigheten med trådlöst internet: den har hög hastighet, bra räckvidd och ser lagom spejsad ut.
Dagens klapp i prylkalendern är den perfekta maskinen för att komponera dina egna juicer från frukt och grönt. En bra början på ett hälsosammare år!
Det drar ihop sig till julafton! Vi rekommenderar alla som är osäkra på leveransdatum såhär i juletider att läsa mer genom att klicka på länken nedan, och framförallt - stressa inte för mycket. <3

Sista beställningsdag - läs mer!

teknikmagasinet.se
Peka och klicka kan alla göra, speciellt med en platta. Ge bort en digital surfplatta som även de minsta kan njuta av, skyddad i skal av tåligt silikon om olyckan skulle vara framme!
Fett ljud är fett ljud, oavsett om solen skiner eller du har hela fejset fullt med hagelsnö. Ge dig själv eller någon annan en fet julklapp med dessa slimmade hörlurar från Jabra!
Är det ett flygplan? Är det en fågel? Ännu bättre, det är en drönare! Precis som Stålmannen kan den här lilla rackaren svepa genom skyarna, och den är dessutom 100% kryptonitsäker.
Dagens lucka i prylkalendern är ett ekonomiskt gamingtangentbord för de minsta, eller för den gamer som har en tendens att hugga skrivbordet mitt itu med samurajsvärd när hen förlorar. Ni vet, som man gör.