Teknikmagasinet
03/23/2017 at 15:18. Facebook
Kom förbi vår butik i Västermalmsgallerian nu på lördag (25/3) för att testa Bean Boozled! De modiga själar som vågar testa godisrouletten får ballonger och high fives <3 Varma hälsningar önskar personalen!
Teknikmagasinet
03/22/2017 at 13:56. Facebook
På lördag är det dags att frasa till det på Våffeldagen! Vill du testa något nytt och runda av tillvaron kan du testa våra våffelskålsjärn. Fyll dem med allt som är syndigt den 25:e! <3

Våffelskålsjärn

teknikmagasinet.se
Teknikmagasinet
03/22/2017 at 09:48. Facebook
Allting är inte svart eller vitt. Men vissa saker gör sig väldigt bra i starka kontraster - som polaroidbilder från våra Fujifilm Instax-kameror, till exempel!

Fujifilm Instax Mini Monochrome

teknikmagasinet.se
Teknikmagasinet
03/21/2017 at 14:43. Facebook
Bär du på sådant extraordinärt medborgarsinne att du hellre jobbar än är ledig i sommar? Då kan Teknikmagasinet vara något för dig! Vi finkammar nu landet efter sköna sommarvikarier och extrapersonal, så klicka dig vidare och lämna in din ansökan redan idag :D We want you, som gubben på affischen säger ~

Jobba extra hos oss i sommar!

teknikmagasinet.se
Teknikmagasinet
03/21/2017 at 12:44. Facebook
Klassiska massagekuddar 'masserar' mest genom att rotera industriverktyg i snudd på olaglig intensitet mot din arma kropp. Shiatsukudden knådar istället, på riktigt (nåja), med en fantastisk skön massage som resultat!

Jenkinsbird Shiatsu Massage Pillow V2

teknikmagasinet.se
Teknikmagasinet
03/20/2017 at 11:35. Facebook
Fujifilm Instamax är den lilla kameran som framkallar bilden direkt när du tar den. Sjukt retro, sjukt fina bilder, mycket mer än bara ettor och nollor.

Fujifilm Instax Mini 8

teknikmagasinet.se
Hjältarna i Huddingebutiken peppar järnet inför öppet hus i helgen där ni kan testa Bean Boozled och Candy Grabber samt delta i en Rubiks Kub-tävling! Tävlingen är nu på lördag (03/18), så kika in till vår personal och fråga om tävlingen för chans att vinna ett fett presentkort. Vi ses i Huddinge! :)
Watch Ya' Mouth är spelet med gapflabbsgaranti. Precis som det allmänt kända Speak Out går det ut på att 'tala ur skägget' (fast utan krav på skägg) och är hysteriskt roligt!

Watch Ya' Mouth (Engelsk version)

teknikmagasinet.se
Springer du också i panik till kylen för att fylla på dricka mellan matcherna i Overwatch och LOL? Förvara ditt mentala bränsle i ett smidigt kylskåp vid din rigg istället.

Kyl/värmeskåp Medium

teknikmagasinet.se
Butikschef Daniel tipsar om vår Camera Lens Cup, fotomuggen som är så lik ett äkta objektiv att de används som rekvisita av Lunds Dans- och musikalgymnasium. Som stolta sponsorer säger vi: missa inte deras föreställningar! [ Dansomusikal.se Link ]
Parrot Pot är den intelligenta blomkrukan som automatiskt vattnar och fixar den optimala närmiljön för dina små gröna vänner. Modern present för växtälskare!

Parrot Pot - White

teknikmagasinet.se
Ett okänt antal hemliga ravepartyn runt om i världen kan inte ha fel - festen blir bättre med lysstavar!

Lysstavar 50-Pack

teknikmagasinet.se
Bli ett riktigt ljushuvud med Philips Hue, det intelligenta systemet med färglampor och belysning som gör att du kan måla din tillvaro i all världens färger.

Philips Hue - Startpaket

teknikmagasinet.se
Smarta telefoner behöver inte kosta mycket. Lenovo Moto E är en prisvärd smartphone som klarar det mesta samtidigt som den får plats i fickan!

Lenovo Moto E (3rd Gen) 8 GB Black

teknikmagasinet.se
Nu lyfter priserna på drönare från Hubsan. Häng med och kolla in dessa quadromonster när de erövrar skyarna!

Reapriser på drönare från Hubsan

teknikmagasinet.se
Tinitell är den smarta mobiltelefonen för barn som gör att du kan såväl spåra som kontakta dina kottar på nolltid!

Tinitell TT1 GSM GPS Wristphone Coral

teknikmagasinet.se
Bragi är hörlurarna som kombinerar total frihet med tungt ljud och skön passform. (OBS! Du kan komma att utveckla underbar nolltolerans mot kablar efter att ha prövat dem)

Bragi The Headphone

teknikmagasinet.se
Man tycker att en personlig jacuzzi egentligen borde ingå i minimilönen och vara en standardklausul i alla kollektivavtal. Till dess erbjuder vi denna portabla jacuzzipryl för hemmet!

Jenkinsbird Portable Jacuzzi

teknikmagasinet.se
Rubikstävling! Vem kan lösa en Rubiks kub på kortast tid? I vår butik i Sickla kan du den 4 - 5 mars tävla i att lösa världens mest kubiska pussel. Bästa tiden vinner ett presentkort värt 500 kr!
Ingen kamera är så synonym med actionvideo som GoPro och HERO5 tar verkligen vid där föregångare slutade. Livet är ett äventyr - fånga det!

GoPro HERO5 Black

teknikmagasinet.se