Teknikmagasinet
Teknikmagasinet
04/19/2017 at 14:29. Facebook
Tjohej! Här går leveransen iväg till de som förhandsbokade superdupernya Samsung S8 för att få den innan alla andra. :D Hoppade du inte på bandvagnen kan du ändå lägga vantarna på en vid den officiella releasen, så håll hårt i stolen lite till!
Tjohej Här går leveransen iväg till de som förhandsbokade superdupernya Samsung S8
Teknikmagasinet
Teknikmagasinet
04/19/2017 at 09:34. Facebook
Pirater är coola (nästan lika coola som ninjor), därför seglar vi mot nya gamingnivåer med tangentbord från Corsair. Som K55, med sex makrotangenter och fräck belysning. Arrr!
Pirater är coola nästan lika coola som ninjor därför seglar vi mot

Corsair Gaming K55 RGB

teknikmagasinet.se
Saman Modiry
Teknikmagasinet
Teknikmagasinet
04/18/2017 at 11:35. Facebook
Sennheiser har ljudet som höjer din spelupplevese till det maximala oavsett vilken genre, speedrun eller DLC du köttar i vår!
Sennheiser har ljudet som höjer din spelupplevese till det maximala oavsett vilken

Sennheiser - The sound games are made of!

teknikmagasinet.se
Vissa spelar i en liga för sig. Som detta headset från ASTRO Gaming, som sparkat rumpa i fler tester än vi har plats att nämna. 5/7 skulle rekommendera.
Vissa spelar i en liga för sig Som detta headset från ASTRO

ASTRO Gaming Headset

teknikmagasinet.se
Uppgradera din resa till FirstClass! Vi diggar nya Sennheiser PXC 550 så pass mycket att vi boxade upp den (utan att göra en traditionell unboxing) för att visa er några av funktionerna och najsigt lull-lull. :D
Philip Eldh-Kjellson
Alexander Thorin
Nu kör vi påsktävling på Teknikmagasinet Södergatan! Ta en skön påskselfie med vår drönare och posta den på Facebook eller Instagram med #PaskMagasinet. Häftigaste bilden vinner en egen drönare att flyga runt med i sommar. Tävlingen pågår mellan 10/4 till 19/4, så kom till Södergatan för att göra påsken äggstra spänannde! :D
Nu kör vi påsktävling på Teknikmagasinet Södergatan Ta en skön påskselfie med
Smarta telefoner och laptops i all ära, men ibland vill man bara ha en enkel spelkonsol som passar även de allra minsta till en hygglig peng. Den här sköna retroprylen har hela 150 spel och passar perfekt för semestern och långa bilresor!
Smarta telefoner och laptops i all ära men ibland vill man bara

Portable Game Player 150 Games

teknikmagasinet.se
Victoria Johansson
Bli spindeln i nätet på nätet med gamingprylar från uppstickaren Arachnid. Prylarna är 100% fria från riktiga spindlar och därmed säkra för såväl glutenallergiker som araknofober!
Bli spindeln i nätet på nätet med gamingprylar från uppstickaren Arachnid Prylarna

Gamingprylar från Arachnid

teknikmagasinet.se
Mikko Harjula
En League of Legends-spelare gick in på en bar och drog ett skämt, bartendern svarade: "LOL!". Lirar du också i ligan av legender kanske du ska kika på Razers Naga Hex V2, speciellt designad för MOBA:s.
En League of Legendsspelare gick in på en bar och drog ett

Razer Naga Hex V2

teknikmagasinet.se
Vetenskapare har räknat ut att den totala vikten av all världens spindlar är, typ, 25 miljoner ton. Inte riktigt lika tungt som det här gamingtangentbordet från Arachnid, men rätt tungt ändå.
Vetenskapare har räknat ut att den totala vikten av all världens spindlar

Arachnid Recore

teknikmagasinet.se
Let’s play a game! Hos Teknikmagasinet hittar du alla gamingprylar du kan tänkas behöva, från tunga mekaniska tangentbord till grymma headsets och möss för dina FPS-äventyr. Välkommen!
Lets play a game Hos Teknikmagasinet hittar du alla gamingprylar du kan

Gamingkampanj - Let's play a game!

teknikmagasinet.se
Passa på att förköpa Galaxy S8 eller Galaxy S8+ senast 19 april – så får du den levererad innan säljstarten 28 april!

Fullständigt erbjudande: vid förköp av Galaxy S8/Galaxy S8+ ingår leverans av telefonen i Sverige innan säljstart utan extra kostnad. Erbjudandet gäller 29 mars kl 18.00 till 19 april kl: 23.59 2017. Leveranstid kan variera beroende på efterfrågan.
Erbjudandet ser du här: [...
View details ⇨
Passa på att förköpa Galaxy S8 eller Galaxy S8 senast 19 april
Ställ Transformers i skamvrån genom att bygga din egen robot som du sedan styr via mobilen! Observera att Michael Bay-explosioner inte ingår (och tur är väl det?)
Ställ Transformers i skamvrån genom att bygga din egen robot som du

Ubtech Jimu Explorer Appstyrd DIY Robot

teknikmagasinet.se
Om du är som vi diggar du snygg belysning, och en av de snyggaste belysningarna vi vet just nu är utan tvekan Nanoleaf Aurora. Garanterad blickfångare!
Om du är som vi diggar du snygg belysning och en av

Nanoleaf Aurora

teknikmagasinet.se
Kom förbi vår butik i Västermalmsgallerian nu på lördag (25/3) för att testa Bean Boozled! De modiga själar som vågar testa godisrouletten får ballonger och high fives <3 Varma hälsningar önskar personalen!
Kom förbi vår butik i Västermalmsgallerian nu på lördag 253 för att
På lördag är det dags att frasa till det på Våffeldagen! Vill du testa något nytt och runda av tillvaron kan du testa våra våffelskålsjärn. Fyll dem med allt som är syndigt den 25:e! <3
På lördag är det dags att frasa till det på Våffeldagen Vill

Våffelskålsjärn

teknikmagasinet.se
Marita Mita Sågström
Jenny Bergh
Hanna Kjellsson
Allting är inte svart eller vitt. Men vissa saker gör sig väldigt bra i starka kontraster - som polaroidbilder från våra Fujifilm Instax-kameror, till exempel!
Allting är inte svart eller vitt Men vissa saker gör sig väldigt

Fujifilm Instax Mini Monochrome

teknikmagasinet.se
Bär du på sådant extraordinärt medborgarsinne att du hellre jobbar än är ledig i sommar? Då kan Teknikmagasinet vara något för dig! Vi finkammar nu landet efter sköna sommarvikarier och extrapersonal, så klicka dig vidare och lämna in din ansökan redan idag :D We want you, som gubben på affischen säger ~
Bär du på sådant extraordinärt medborgarsinne att du hellre jobbar än är

Jobba extra hos oss i sommar!

teknikmagasinet.se
Kajsa Svensson
Charlotte Wennerholm
Tommie Eriksson
Klassiska massagekuddar 'masserar' mest genom att rotera industriverktyg i snudd på olaglig intensitet mot din arma kropp. Shiatsukudden knådar istället, på riktigt (nåja), med en fantastisk skön massage som resultat!
Klassiska massagekuddar masserar mest genom att rotera industriverktyg i snudd på olaglig

Jenkinsbird Shiatsu Massage Pillow V2

teknikmagasinet.se
Fujifilm Instamax är den lilla kameran som framkallar bilden direkt när du tar den. Sjukt retro, sjukt fina bilder, mycket mer än bara ettor och nollor.
Fujifilm Instamax är den lilla kameran som framkallar bilden direkt när du

Fujifilm Instax Mini 8

teknikmagasinet.se
Johanna Lindström
Pontus Moberg
Nikola Pantić