Teknikmagasinet
02/17/2017 at 13:29. Facebook
Pssst! Du har väl inte glömt att vi fortfarande har 3 för 2-kampanj på mobiltillbehör av märket iZound? Pass på i mobilhavet det blå!

3 för 2 på mobiltillbehör

teknikmagasinet.se
Teknikmagasinet
02/16/2017 at 12:44. Facebook
Undvik batteridöden med din räddare i nöden - nödladdaren! Packa ner din lojala kompis och skratta ödet i ansiktet när batteriet blinkar rött. <3

Nödladdare

teknikmagasinet.se
Teknikmagasinet
02/15/2017 at 14:28. Facebook
TÄVLINGSDAGS! Morgonfrisyren, eller morgonfrippan, finns alltid där när du vaknar. Även om det alltid är tungt att gå upp kan en högteknologisk väckarklocka som BEDDI göra upplevelsen bättre (den har stöd för Spotify, Philips Hue, white noise, mysbelysning och till och med en Uber-knapp)!

För att vinna ett exemplar av denna intelligenta snoozekompis (till ett värde av ca. 1000 kr) behöver du...
View details ⇨
Teknikmagasinet
02/13/2017 at 14:21. Facebook
Behöver du en liten push med stor kraft i gymmet? Nya Jaybird X3 Blackout och Sparta är små, bekväma och snygga sporthörlurar som verkligen levererar. Go get them gains!

Jaybird X3 Blackout

teknikmagasinet.se
Gör träningen enklare med hjälp av ett par trådlösa sporthörlurar! Du slipper trasslande kablar som ändå bara hamnar i vägen och kan fokusera på det du gör istället. Hörlurarna ansluts via Bluetooth och är såklart säkra mot både svett och regnväder.

Urbanista Boston Night Runner Reflective

teknikmagasinet.se
Ibland är det svårt att ha koll på de minsta. Med Tinitell kan du ge ditt barn en specialanpassad mobiltelefon som är slitstark och sitter direkt på handleden! Går att spåra och är samtidigt superenkel att ringa med.

Tinitell (GSM/GPS) Wristphone

teknikmagasinet.se
Vem vare som casta? Google Chromecast är en finurlig pryl som låter dig spela upp musik, filmer och TV-serier direkt på din TV från din dator, smartphone eller appar så som Netflix. Vi älskar den, så det var nog vi som casta. ;)

Google Chromecast (2nd Generation)

teknikmagasinet.se
Gillar du katter? Då har vi spelet för dig. Hatar du katter? Då har vi spelet för dig! Exploding Kittens är sällskapsspelet där målet är att få (eller förhindra) katter från att... ja, explodera. :D

Exploding Kittens (Engelska)

teknikmagasinet.se
Kärlek är bra, såväl mot andra som sig själv. Oavsett om du myser med någon nära eller 'masturdejtar' dig själv har vi därför samlat trevliga (och okonventionella) prylar inför alla hjärtans dag! Puss på er <3

Alla hjärtans dag

teknikmagasinet.se
Dags för sportlovsveckor! Vi har prylarna du behöver för kul i backen, i bilen på resan, för spelandet eller bara för att softa hemma.

Sportlovsveckor

teknikmagasinet.se
Om du är som vi använder du mobilen eller surfplattan dagligen. Den följer med i bilen, på tåget, till jobbet och ibland hela vägen in i duschen. En sådan livskompanjon förtjänar att ständigt uppgraderas, därför kör vi nu 3 för 2 på alla tillbehör från märket iZound. Välj bland över tusen tillbehör, det billigaste får du på köpet!

3 för 2-kampanj

teknikmagasinet.se
Fånga fikastunden med en kaffekopp i design av ett vanligt kameraobjektiv! Perfekt för fotografkompisen eller den som vill sticka ut på kontoret. (OBS! Fungerar inte med en riktig kamera, även om det är jätteroligt om du försöker) ;)

Camera Lens Cup

teknikmagasinet.se
Internet ägs av katter (vi vet alla att det är sant). Mys till det maximalt i vårmörkret med en cool kattlampa (rimmar på nattlampa) som skiftar i regnbågens alla färger. Meow!~ <3

Cat Mood Light

teknikmagasinet.se
Ingen har väl missat att vädret just nu är sådär (milt sagt). Vi skiter i vädrets makter och burrar hellre upp oss i soffan, låter mobilerna vara och umgås över hederliga brädspel istället.

Byt frys mot mys!

teknikmagasinet.se
Lystring popcornälskare - idag är det popcorndagen! Var inte majsig utan fira ordentligt genom att poppa till det i soffan med en skål av det vita guldet och en film. Vilken är din favoritrulle?

Internationella popcorndagen

teknikmagasinet.se
Att ha hörlurar som trillar ur skallen när man tränar är nästan lika irriterande som att vänta på maskinerna på gymmet. Skaffa sporthörlurar som pallar trycket! :D

Defunc Sporthörlurar

teknikmagasinet.se
Njut av din musik utan att störas av ljud från omgivningen när du förhandsbeställer nya Samsung Galaxy A5! På köpet får du nämligen hörlurarna Samsung Level In ANC (värde 595:-) med aktiv brusreducering som drastiskt minskar oväsendet från världen utanför.
Erbjudandet gäller mellan 13/1–2/2 2017. Hörlurarna läggs automatiskt till i din varukorg när du beställer telefonen. Begränsat antal.

Förhandsbeställ Samsung A5

teknikmagasinet.se
Kläder efter väder, sägs det. Vi skulle säga att samma sak gäller radiostyrt! Precis som vädret varierar kan också dina RC-äventyr göra det - ha koll på modell och väglag bara, sedan är det plattan i botten som gäller. :)

Styr upp med radiostyrt!

teknikmagasinet.se
Du har väl inte missat TM Collect? Nu kan du som kund boka dina prylar via vår hemsida, för att sedan hämta och betala dem i din lokala butik! Snabbt, smidigt och enklare än enkelt. <3
Oavsett om du vill börja året med nya hälsosammare vanor eller bara hålla igång flåset du redan jobbat hårt för har vi träningsprylarna för dig. Bli den hurtigaste bullen i landet!

Kom i form - träningsprylar för alla

teknikmagasinet.se