FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Teknikmagasinet
12/07/2016 at 08:45. Facebook
Dagens lucka är något för den kreative. Med Wacoms ritplattor kan du skriva, skissa och rita som proffsen gör med flera lager, miljoner av färger och att kunna backa direkt om du fubbar upp. Dessutom slipper du slåss med pennvässare!
Teknikmagasinet
yesterday at 15:25. Facebook
Nu sänker vi priset på Orb WheeL X4 fram till julafton! Skynda dig att fynda brädan med kvalitetsbatteri som får konkurrenterna att blekna... eller ja, brädas (pun intended). :D

ORB WheeL X4

teknikmagasinet.se
Teknikmagasinet
yesterday at 08:46. Facebook
Som alla barn någon gång vrålat på lekplatsen: "Luften är fri, luften är fri!". Kanske inte helt sant, men varför inte utforska den där luften med en schysst drönare? Enkel att manövrera, rolig i alla lägen!
Teknikmagasinet
12/05/2016 at 13:33. Facebook
Har du märkt att det är internationella ninjadagen idag? Klart du inte har; ninjor är så sneaky att de knappt ens finns! För att fira sörplar vi knäpptyst nattsvart kaffe ur världens dödligaste ninjamugg. Shhhh ~

International Ninja Day - Ninjamugg

teknikmagasinet.se
Teknikmagasinet
12/05/2016 at 12:18. Facebook
Diggar du julmusik? Vi anser att oavsett om man älskar eller hatar den så hör julmusik julen till, och oavsett om man älskar eller hatar julen blir den bättre med ett par feta lurar. Som Jabra Vega, till exempel!
Teknikmagasinet
12/04/2016 at 09:00. Facebook
Gör som djuren – bunkra i vinter! Dagens lucka visar var skåpet ska stå, med ett kyl- och värmeskåp i miniformat. Håller såväl kylan som värmen i check oavsett väderlek. Coolt, eller hur?
Teknikmagasinet
12/03/2016 at 09:00. Facebook
Prylkalendern tuffar vidare! Har du redan glömt vilken lucka det är kan vi rekommendera en tur med Memory Maze – leksaken som tränar dig I färg och minne. Klart minnesvärd pryl!
Teknikmagasinet
12/02/2016 at 08:57. Facebook
Tycker du att Lego är för newbies? Vill du kunna kalla dig för mikroingenjör? Då har vi en hel väska med 640 smarta byggnadsdelar i Meccanos storpack. Till skillnad från Lego dör du inte heller om du trampar på dem ;)

Meccano Super Construction Set

teknikmagasinet.se
Teknikmagasinet
12/01/2016 at 01:16. Facebook
Nu dammar vi av årets prylkalender med sköna erbjudanden varje dag! Först ut är Jabra Rox, trådlösa in ear-hörlurar som tål damm, vatten och andra påfrestningar i vardagen. Julstress, till exempel.

1:a December - Jabra Rox

teknikmagasinet.se
Startskottet har gått! Rea-kaoset Black Friday har sedan starten i USA tagit världen med storm, och nu kan även vi prylgalningar frossa i kapade priser och finfina erbjudanden. Så kom till den mörka sidan - vi har kakor, Darth Vader och Black Friday!

Black Friday - Se våra erbjudanden

teknikmagasinet.se
Nu är vi på väg! Teknikmagasinet laddar återigen för att vara på plats vid Dreamhack tillsammans med e-sportsstjärnan Grrrgabbie. Besök oss vid rad C27 för grymma tävlingar, och klicka dig vidare för att se liveuppdateringar om Grrrgabbies stream, bilder och happenings! <3

Dreamhack

teknikmagasinet.se
Finns det något bättre än att bada jacuzzi? Troligen inte. Tyvärr är det få av oss som har råd eller plats med ett bubblande nirvana hemma, men frukta icke! Nu kan du också gå in i din egen bubbla om kvällarna, var du än är. Ahhh… jacuzzi… <3

Jenkinsbird Portable Jacuzzi

teknikmagasinet.se
Har du testat VR? Virtual Reality-tekniken tar hästkliv på hoppstyltor för varje dag som går, och nu är VR-glasögon årets julklapp! Självklart hittar du årets häftigaste verklighetsflykt hos oss. God virtuell jul!

Årets mest virtuella julklapp!

teknikmagasinet.se
Veckans vara är ett slimmat gamingtangentbord för den ekonomiske (eller den som har tendens att bringa sina tangentbord om livet när matchen förloras). Zombee GK-2 är dessutom 100% hjärnfritt!

Zombee GK-2

teknikmagasinet.se
Eftersom det enda sättet att lämna arbetsplatsen en fredag är att rulla fram som Fronda med händerna i vädret och pumpa "Ridin'" av Chamillionaire sänker vi priserna på hoverboards från Orb WheeL. Gäller endast i helgen, så passa på!

Helgkampanj på hoverboards från Orb WheeL!

teknikmagasinet.se
Splitternya Razer DeathAdder Elite är musen som optimerats till dödlig perfektion. Förutom en av världens mest avancerade sensorer och 16K DPI klarar den sjuka hastigheter. Sparka rumpa med Sombra i Overwatch eller mikrobossa Starcraft på nya nivåer!

Razer DeathAdder Elite

teknikmagasinet.se
Jabra Halo är trådlösa hörlurar som finns där för dina samtal, din musik och dina anteckningar. Med stöd för Siri och Google Now kan du sömlöst växla mellan allt du vill göra on the go.

Jabra Halo Smart

teknikmagasinet.se