Idag firar vi kärleken lite extra, glad alla hjärtans dag på er alla! <3
Fota i regnet, ring i badkaret och surfa i skidbacken med nya Samsung A5 & A3.
Superstjärnan Lady Gaga kommer till Stockholm den 23 oktober för att inta Ericsson Globe med hennes Joanne World Tour! Presale för Tele2 kunder startar imorgon den 8 februari, klockan 09:00 till och med fredag den 10 februari kl 09:00, biljetterna släpps för allmänheten måndagen den 13 februari. Du säkrar dina biljetter på [ Tele2.se Link ]
Tele2 Presale - Världsstjärnan Céline Dion kommer till Stockholm och Tele2 Arena lördagen den 17 juni för sin första spelning i Sverige sedan 2008. Du som Tele2-kund kan säkra dina biljetter redan imorgon kl 10:00, två dagar före alla andra. Se till att tagga alla dina Tele2-vänner som också borde köpa biljetter till konserten!
Köp din iPhone 7 eller iPhone 7 Plus hos oss med en riktigt bra datadeal.

Tele2 Sverige | Applevecka

tele2.se
Wow, 100.000 följare! Stort tack till dom bästa fansen i världen för att ni gillar, kommenterar och delar på vår Facebooksida Tele2 Sverige.
Gott nytt år önskar Tele2! Tagga alla din vänner som behöver öva på att sabrera inför tolvslaget inatt.
Passa på att mellandagsmaxa hos Tele2! Nu har mellandagsrean startat med kanonpriser på ett gäng utvalda mobiler, tillbehör och surfplatta från Lenovo. Priserna gäller så långt lagret räcker, först till kvarn.

Tele2 Sverige

web.tele2.se
En riktigt god jul önskar vi er alla från Tele2.
EU-domstolen gick på Tele2s linje.

Domstolen slog fast att svenska lagarna om krav på datalagring inte är förenliga med EU-rättsliga bestämmelser om mänskliga fri- och rättigheter.

– Den personliga integriteten är prioriterad av många av våra kunder och därför har vi drivit den här frågan så pass långt. Det är viktigt att Sverige får lagar som gör att brottsbekämpande myndigheter kan göra...
View details ⇨

EU-domstolen gick på Tele2s linje.

om.tele2.se
Totalt brann 2647 digitala ljus för bandet.
Tack alla ni som besökte Tele2 Arenas interaktiva minnesplats under Kents sista konsert.
Återupplev kvällen här igen.
Utanför Tele2 Arena så har kent-fans samlats under hela dagen för att tända ljus på den interaktiva minnesplatsen.
Richard och hans man Pehr har aldrig låtit sig påverkas av den svenska minimalismen eller konventioner kring traditioner. När Richard och Pehr Hante pyntar inför julen är det allt annat än lagom. Det ska firas ordentligt och de maxar sina liv genom att bjuda in alla som vill komma. Kl 18:00 kan du stiga in i Richards huvud och uppleva en maxad jul. Välkommen!

Nöj dig med mer | Richard Hante

nojdigmedmer.tele2.se
Kolla här! Tele2 Arena kommer att skapa en interaktiv minnesplats i samband med Kents sista konsert någonsin, där kan du visa din hyllning för bandet och tända ett ljus. Kommer du att vara där?

[ Tele2arena.se Link ]
Äntligen! Bob Dylan kommer till Sverige för att bjuda in till tre fantastiska konserter, varav två är i Stockholm, den 1 och 2 april, 2017 och en i Lund den 9 april, 2017. Du som Tele2 Kund får chans att köpa biljetter en dag före alla andra. Start kl: 09:00 den 13 december på länken nedan.

Tele2 Presale | Bob Dylan

presale.tele2.se
Är du Tele2 kund och vill ta ett sista farväl av Kent?
Tävla med oss på Tele2 för att få möjligheten att vinna två biljetter till deras sista och slutsålda konsert den 17 december på Tele2 Arena. Klicka på länken nedan för att tävla. Lycka till och kom ihåg desto fler av dina vänner som tävlar, desto större chans till vinst!

Tele2 | Vinn biljetter till Kent

web.tele2.se