Tele2 Sverige
Tele2 Sverige
04/28/2017 at 14:00. Facebook
Tagga den personen i ditt liv som borde komma ut i solen lite mer. Med vårt nya Unlimited-abonnemang kan både du och din kompis surfa och powerwalka i solen – på samma gång!
Freddie Arnesson
Victor Pettersson
Jonathan Gustafsson
Att kunna surfa helt obegränsat för fast pris är tillbaka hos Tele2, bara hos Tele2. Nu kan du surfa hur mycket du vill. På riktigt. Med abonnemanget Fast pris Unlimited kan du surfa obegränsat, helt utan oro att din data ska ta slut. Som vanligt ingår också fria samtal, SMS och MMS.

Du får också ett extra datakort utan extra kostnad som du kan använda för att koppla upp din router, platta...
View details ⇨
Att kunna surfa helt obegränsat för fast pris är tillbaka hos Tele2

Tele2 | Unlimited

tele2.se
Samir Omeirat
Jonas Olsson
Melinda Lindblom
I en värld i ständig förändring vill vi uppmuntra fler att upptäcka, utforska och använda sina digitala krafter fullt ut. Därför ger vi dig obegränsad digital kraft att göra ditt liv enklare, roligare och mer fullmatat med bra upplevelser.

Welcome to a more powerful you. Welcome to the School of Power.

Fredrik Carlsson
Johan Eli
Philip Olsson-Blom
Samir Omeirat
Sebastian Lilleeng
Medan Sverige låg och sov inatt, var vi ute för att redan kl 00:01 leverera nya Samsung Galaxy S8 & Galaxy S8+ till våra kunder runt om i landet som förbeställt sin telefon hos oss. Se hur det såg ut på filmen nedan!

Beställ din Samsung Galaxy S8 eller S8+ här - [ Tele2.se Link ]
Nicklas Prasse Björklund
Tobias Andersson
David Gorgees
Se vår något annorlunda unboxing av nya Samsung Galaxy S8+ och Galaxy S8 nedan. Ni kommer se att den inte bara är vattentålig, har en av dom mest utvecklade irisscanners som en smartphone någonsin haft, en infinityskärm som är 5,8 respektive 6,2 tum, en grym 12 megapixel kamera, utan en massa annat också! Sugen? Säkra ditt exemplar här - [ Tele2.se Link ]
Tommy Johansson
Tibor Capik
Jannicke Eriksson
Vi på Tele2 önskar er alla en riktigt glad och trevlig påsk!
Vi på Tele2 önskar er alla en riktigt glad och trevlig påsk
Majsan N Källstad
Anne Lindström
Kari Öien
Brukar du också få flow på jobbet? Då ska inget få stå ivägen och stoppa dig, för det är då otroliga saker kan hända och då ska allt bara fungera. Se till att du alltid är uppkopplad med 100GB i mobilen, fria samtal och sms, för 499kr/mån ex moms.
Max Ågestam
Nu har iPhone 7 kommit som (PRODUCT)RED™ och du kan köpa den hos Tele2! Du visste väl att varje köp bidrar till Globala fondens arbete med att finansiera hiv-/aids-program och gör att vi kommer närmare en generation fri från aids.
Nu har iPhone 7 kommit som PRODUCTRED och du kan köpa den

Tele2 | iPhone 7 (PRODUCT)RED™

tele2.se
Marizella Lokson
Maria Poblete Gonzalez
Emelie Moniqe Larsson
Nu är det äntligen dags för årets första allsvenska match på Tele2 Arena! Vi önskar Djurgårdens IF och IK Sirius Fotboll lycka till inför matchen.
Nu är det äntligen dags för årets första allsvenska match på Tele2
Tobias Lind
Peter Jöhnk
Jocke Hägglund
Förköp nya Samsung Galaxy S8 och Galaxy S8+ hos Tele2. Gör du det innan den 18 april har du möjlighet att få den den levererad med vår unika nattleverans redan 00:01 den 20 april, hela 8 dagar före ordinarie säljstart!
Förköp nya Samsung Galaxy S8 och Galaxy S8 hos Tele2 Gör du

Tele2 | Samsung Galaxy S8

web.tele2.se
Nathalie Backhaus
Mikael Noré
Peter Jansson
Nu är dom här! Låt oss presentera dom nya medlemmarna i Samsungfamiljen - Samsung Galaxy S8 och Galaxy S8+
Samir Skenderovic
Anders Ny
Soumik Karim
Tack vare Samsung Gear 360 har du nu möjligheten att hoppa in i vår nya butik som öppnade i Kista Galleria idag! Coolt va?

Nöjer du dig inte med den virtuella världen så är du varmt välkommen ner till butiken för att ta del av alla grymma öppningserbjudanden som vi har mellan 23-26 mars.
Tack vare Samsung Gear 360 har du nu möjligheten att hoppa in
Tony Andersson
Svante Andersson
Ingemar Hedberg
Kom på invigning! Imorgon kl 10:00 drar vi igång en fyra dagar lång premiärfest i vår nya butik i Kista Galleria. Vad sägs om 1000kr rabatt på iPhone 7 eller 2500kr rabatt på Samsungs Galaxy S7 edge? Du kan även passa på att teckna abonnemang med fast pris + valfritt datapaket under öppningsdagarna så får du 50% rabatt de första 12 månaderna. Tagga alla dina prishungriga kompisar, för bättre...
View details ⇨
Kom på invigning Imorgon kl 1000 drar vi igång en fyra dagar

Tele2 Sverige

web.tele2.se
Peter Jansson
Serdar Yilmaz
Richard Edman
Metallica kommer till Stockholm för konserter i Ericsson Globe den 5 & 7 maj, 2018 som en del av bandets WorldWired Tour! Du som Tele2-kund har förtur till biljetterna via Tele2 Presale, biljetterna släpps då redan imorgon kl 10:00. Tagga alla dina vänner som ska med på Metallica nästa år!
Magdalena Claesson
Lukas Ljungdahl
Alexandra Markne Lartén
Vinn biljetter till dig och en vän till bandyfinalerna den 25 mars på Tele2 Arena. Vinnarna får utöver biljetter, även uppleva en fantastisk Bandybrunch på Annexet, och exklusivt häng i Tele2s egna lounge på arenan. Se till att tagga den bandytokiga vän du vill ha med dig, för kom ihåg, tävlar båda så dubblar ni er chans till vinst.
Rickard Bengtsson Miletic
Hans Andersson
Ola Olsson
Vinn biljetter till dig och en vän till bandyfinalerna den 25 mars på Tele2 Arena. Vinnarna får utöver biljetter, även uppleva en fantastisk Bandybrunch på Annexet, och exklusivt häng i Tele2s egna lounge på arenan. Tävla på länken nedan och se till att tagga den bandytokiga vän du vill ha med dig, för kom ihåg, tävlar ni båda dubbleras chansen till vinst.
Hinner du läsa? Lite trögt i början? Om du inte hinner så läs här och se hur du kan få flow. [ Tele2.se Link ]

LET WORK FLOW
Amanda Dreyer
Feminist JAVISST! Idag vill vi passa på att tacka alla grymma personer därute som kämpar och har kämpat för kvinnors rättigheter.
Tagga alla grymma tjejer som förtjänar lite extra uppmärksamhet just idag!
Feminist JAVISST Idag vill vi passa på att tacka alla grymma personer
Haifa Zoora
Franco Björk
Sonya Teodora Rahmani
Nu har vi riktigt bra priser på Samsung Galaxy S7 och S7 edge för dig som är eller vill bli Tele2-kund. Erbjudandet gäller till och med 31 mars, eller så långt lagret räcker.
Nu har vi riktigt bra priser på Samsung Galaxy S7 och S7

Tele2 | Samsung Galaxy S7

web.tele2.se
Stefan Östlund
Kjell Andersson
Kjell Andersson