Tele2 Sverige
Tele2 Sverige
06/25/2017 at 07:00. Facebook
Sommaren är räddad! När du tecknar mobilt bredband hos Tele2 under sommaren får du dubbel data i 3 månader och HBO Nordic fritt i 2 månader. Allt detta lagom till nya säsong 7 av Game of Thrones!
Tony Rahm
Tele2 Sverige
Tele2 Sverige
06/23/2017 at 06:26. Facebook
Glad midsommar önskar vi från Tele2!
Glad midsommar önskar vi från Tele2
Marianne Grundström
Med 900 kr rabatt på Samsung Galaxy Tab A, 2 månader fritt HBO Nordic och dubbel data hos Tele2 så är sommaren räddad oavsett väder eller plats. Vilka serier kollar du på i sommar?
Eva Brattfalk
Kasper Fahlstedt
Äntligen slipper du jaga wifi eller springa tillbaka till hotellet för att googla upp stans bästa takterrass när du är utomlands. Nu surfar, ringer och SMS:ar du nämligen som hemma i EU, Island, Liechtenstein och Norge – utan att betala något extra.
Äntligen slipper du jaga wifi eller springa tillbaka till hotellet för att

Ring och surfa som hemma

web.tele2.se
Kim Bagaren Nielsen
Daniel Andrén
Ladan Miodrag
När du är ute och reser i sommar kan du posta selfies direkt från Venedigs kanaler. Eller skryta på FB om hipster-pubrundan i östra London. För nu kan du nämligen surfa, ringa och SMS:a precis som hemma i EU, Island, Liechtenstein och Norge – utan att betala något extra.
När du är ute och reser i sommar kan du posta selfies

Ring och surfa som hemma

web.tele2.se
Niclas Karlberg
George-Michael Debby
Marlene Rindå Jikita
Du som Tele2-kund kan nu beställa Samsung Galaxy S8 & S8+ med färgen Blue, tillsammans med Comviq är vi dom enda operatörerna i Sverige som kommer att sälja telefonen med den färgen. Är du inte Tele2-kund sen tidigare? Vilket perfekt tillfälle att skaffa sommarens snyggaste telefon och samtidigt bli kund hos oss!
Davi Cunha Gatica
Mathias Spiik
Yassine Goghrod Goghrod
Vi tog med Sony Xperia XZ Premium in i studion för att testa den första smartphonen på marknaden med Super Slow-Motion. Se resultatet i filmen nedan! Kom ihåg, om du förbokar telefonen hos oss innan den 9 juni får du 3000kr rabatt på ett par grymma noise cancelling lurar från Sony också. Se erbjudandet här – web.tele2.se/xperia-xz-premium
Joel Oscarsson
Erik Nygård
Kristian Erik Tigersjäl
Förköp Sonys nya flaggskepp Xperia XZ Premium hos Tele2! Det är den första mobilen i världen med 4K HDR-skärm och Super slow motion-inspelning i 960 fps. Nu kan du fånga alla magiska stunder i sommar med en unik funktion som bara du som Sony XZ Premium ägare har. För 40kr extra i mån under 24 mån får du även med ett par testvinnande noice canceling lurar från Sony.
Förköp Sonys nya flaggskepp Xperia XZ Premium hos Tele2 Det är den

Tele2 | Sony Xperia XZ Premium

tele2.se
Fredrik Andersson
Viktoria 'Vicky' Mossberg
Stefan Lowe
Nu finns iPhone 7 som (PRODUCT)RED™ och du kan köpa den hos Tele2! Du visste väl att varje köp bidrar till Globala fondens arbete med att finansiera hiv-/aids-program och gör att vi kommer närmare en generation fri från aids.
Nu finns iPhone 7 som PRODUCTRED och du kan köpa den hos

Tele2 | iPhone 7 (PRODUCT)RED™

tele2.se
Emil Wahlström
Robin Nordström
Quanya Christie Siepen
Idag är det IT-Chefens dag, dagen då vi hyllar och firar alla Sveriges IT-Chefer!
Gör din egna film för att hylla just din IT-Chef på länken här – , och till alla IT-Chefer önskar vi på Tele2 ett stort GRATTIS!
Ulrika Alnemark
Mohamed Mohamad
Denniz Graziano Milanista Kesen
Idag nåddes vi av nyheten att vårt nät täcker 90% av Sveriges yta och når ut till 99,9% av befolkningen, detta som en del av nätsatsningarna vi har gjort i 2G & 4G-nätet tillsammans med Telenor Sverige!

Nu tar vi nytt sikte tillsammans med Telenor på att bygga ett 5G-nät i absoluta världsklass. Vill du ha fler uppdateringar om vårt nät och nätutbyggnader, då kan du klicka dig in här - [...
View details ⇨
Idag nåddes vi av nyheten att vårt nät täcker 90 av Sveriges
Niklas Lindstedt
Jacob Gustafsson
Bekim Krasniqi
The Rolling Stones kommer till Stockholm för konsert på Friends Arena den 12 oktober, 2017 som en del av bandets Stones No Filter-tour! Du som Tele2-kund har förtur till biljetterna via Tele2 Presale, biljetterna släpps då redan imorgon kl 09:00. Vilka tar du med dig på konserten?
Jocke Dellenkvist
Annsofie Andersson
Inatt sov KISS-fanet Johan Falk över inne på Tele2 Arena i sitt eget barndomsminne från 70-talets pojkrum. Dela dina minnen med bandet under #KISSmemory så kommer även ditt minne att synas inne på Tele2 Arena ikväll. Vi ses där!
Inatt sov KISSfanet Johan Falk över inne på Tele2 Arena i sitt
Just nu är vi live i Johan Falks bästa KISS-minne som återskapats på Tele2 Arena! Kliv in i en dimma av 70-tal, KISS-skivor, posters och en bränd stereoanläggning. #KISSMemory
Marko Rouvinen
Fredrik Rubensson
Marcus P G Gustavsson
Här är KISS-fanet Johan Falks barndomsrum, kliv in i hans bästa KISS-minne live klockan 17:00 ikväll! #KISSMemory
Här är KISSfanet Johan Falks barndomsrum kliv in i hans bästa KISSminne
Tele2 Arena är platsen där nya minnen skapas och delas. Ska du på KISS på lördag?

Dela dina bästa KISS-minnen med #KISSmemory så har just dina minnen chansen att synas på skärmarna runt om arenan innan och under konserten.
Tele2 Arena är platsen där nya minnen skapas och delas Ska du på KISS på lördag
Alexander Johansson
Wilma Pälvärinne
Martin Fritzman
Innan KISS-konserten på lördag kommer Sveriges största KISS-fan, Johan Falk, övernatta i sitt eget minne på Tele2 Arena. Minnet är återskapat genom projicering, rekvisita och doftinnovation för att slunga honom tillbaka till 70-talets pojkrum där allting började.

På fredag klockan 17.00 har du chansen att kliva in live i Johans minne.
Vi ses här då!
Anne K Isroos
Bernt Månsson
Sam Alnashi
Ni vet den där vännen som alltid lyckas göra en riktigt dålig deal, som till exempel råkar byta bort sitt ena ögonbryn för att få låna någon annans telefon för att datan har tagit slut. Vi har alla en sådan vän - tagga din! För Tele2 kan hjälpa dig att minska dessa missöden.
Amanda Abdali
Emil Hedström
Almer Swe
Tagga den personen i ditt liv som borde komma ut i solen lite mer. Med vårt nya Unlimited-abonnemang kan både du och din kompis surfa och powerwalka i solen – på samma gång!
Freddie Arnesson
Victor Pettersson
Jonathan Gustafsson
Att kunna surfa helt obegränsat för fast pris är tillbaka hos Tele2, bara hos Tele2. Nu kan du surfa hur mycket du vill. På riktigt. Med abonnemanget Fast pris Unlimited kan du surfa obegränsat, helt utan oro att din data ska ta slut. Som vanligt ingår också fria samtal, SMS och MMS.

Du får också ett extra datakort utan extra kostnad som du kan använda för att koppla upp din router, platta...
View details ⇨
Att kunna surfa helt obegränsat för fast pris är tillbaka hos Tele2

Tele2 | Unlimited

tele2.se
Samir Omeirat
Jonas Olsson
Melinda Lindblom