Köp din iPhone 7 eller iPhone 7 Plus hos oss med en riktigt bra datadeal.

Tele2 Sverige | Applevecka

tele2.se
Wow, 100.000 följare! Stort tack till dom bästa fansen i världen för att ni gillar, kommenterar och delar på vår Facebooksida Tele2 Sverige.
Gott nytt år önskar Tele2! Tagga alla din vänner som behöver öva på att sabrera inför tolvslaget inatt.
Passa på att mellandagsmaxa hos Tele2! Nu har mellandagsrean startat med kanonpriser på ett gäng utvalda mobiler, tillbehör och surfplatta från Lenovo. Priserna gäller så långt lagret räcker, först till kvarn.

Tele2 Sverige

web.tele2.se
En riktigt god jul önskar vi er alla från Tele2.
EU-domstolen gick på Tele2s linje.

Domstolen slog fast att svenska lagarna om krav på datalagring inte är förenliga med EU-rättsliga bestämmelser om mänskliga fri- och rättigheter.

– Den personliga integriteten är prioriterad av många av våra kunder och därför har vi drivit den här frågan så pass långt. Det är viktigt att Sverige får lagar som gör att brottsbekämpande myndigheter kan göra...
View details ⇨

EU-domstolen gick på Tele2s linje.

om.tele2.se
Totalt brann 2647 digitala ljus för bandet.
Tack alla ni som besökte Tele2 Arenas interaktiva minnesplats under Kents sista konsert.
Återupplev kvällen här igen.
Utanför Tele2 Arena så har kent-fans samlats under hela dagen för att tända ljus på den interaktiva minnesplatsen.
Richard och hans man Pehr har aldrig låtit sig påverkas av den svenska minimalismen eller konventioner kring traditioner. När Richard och Pehr Hante pyntar inför julen är det allt annat än lagom. Det ska firas ordentligt och de maxar sina liv genom att bjuda in alla som vill komma. Kl 18:00 kan du stiga in i Richards huvud och uppleva en maxad jul. Välkommen!

Nöj dig med mer | Richard Hante

nojdigmedmer.tele2.se
Kolla här! Tele2 Arena kommer att skapa en interaktiv minnesplats i samband med Kents sista konsert någonsin, där kan du visa din hyllning för bandet och tända ett ljus. Kommer du att vara där?

[ Tele2arena.se Link ]
Äntligen! Bob Dylan kommer till Sverige för att bjuda in till tre fantastiska konserter, varav två är i Stockholm, den 1 och 2 april, 2017 och en i Lund den 9 april, 2017. Du som Tele2 Kund får chans att köpa biljetter en dag före alla andra. Start kl: 09:00 den 13 december på länken nedan.

Tele2 Presale | Bob Dylan

presale.tele2.se
Är du Tele2 kund och vill ta ett sista farväl av Kent?
Tävla med oss på Tele2 för att få möjligheten att vinna två biljetter till deras sista och slutsålda konsert den 17 december på Tele2 Arena. Klicka på länken nedan för att tävla. Lycka till och kom ihåg desto fler av dina vänner som tävlar, desto större chans till vinst!

Tele2 | Vinn biljetter till Kent

web.tele2.se
Tele2 Presale
Guns N' Roses kommer till Sverige och Friends Arena den 29 juni, 2017. På denna turné står originalmedlemmarna Axl Rose, Duff McKagan och Slash på scenen tillsammans för första gången sedan 1993. Du som Tele2 kund kan köpa dina biljetter redan imorgon kl 09:00. Tagga alla dina Guns N' Roses-fans och börja ladda inför en magisk konsert nästa sommar!

Tele2 Sverige

presale.tele2.se
Tele2 Presale - Biljetter före alla andra.

Guns N' Roses kommer till Sverige och Friends Arena den 26 juni, 2017. På denna turné står originalmedlemmarna Axl Rose, Duff McKagan och Slash på scenen tillsammans för första gången sedan 1993. Du som Tele2 kund kan köpa dina biljetter redan på torsdag kl 09:00. Tagga alla dina Guns N' Roses-fans och börja ladda inför en magisk konsert nästa sommar!
Konstens finrum har alltid haft strikta inträdesprov, men Leo Sewell har inte låtit sig begränsas av andras åsikter. Idag förvandlar han vad somliga kallar för skräp till eftertraktad konst som ställs ut världen över. Kl 18:00 kan du stiga in i Leos huvud live från Philadelphia!

Nöj dig med mer | Leo Sewell

nojdigmedmer.tele2.se