Telenor Sverige
01/19/2017 at 07:00. Facebook
HeatoN: ”Det gick så långt så att mina föräldrar tog med sig modemsladden när de gick till jobbet.” Före detta CS-proffset HeatoN berättar i Esportpodden om sina utmaningar när han påbörjade sitt skärmliv. Klicka på bilden för att komma till alla avsnitt:

Esportpodden

esportpodden.libsyn.com
Telenor Sverige
01/17/2017 at 07:00. Facebook
Känns vintern lite väl lång? Dagdrömmer du om en resa västerut till solen? Los Angeles-bon och podcastprofilen Karin Bastin delar med sig av sina bästa restips! Läs hela artikeln genom att klicka på bilden, och lämna gärna en kommentar med var din drömresa bär av till!

Maxa din Los Angeles-resa med dessa appar

telenor.se
Samsung Galaxy A5, en snygg telefon med tunn design i glas och metall som har lång batteritid och snabbladdande batteri. Dessutom är telefonen vattentålig! Förbokningserbjudande: 399 kr/mån i 24 månader med Frihet 1,5 GB, dessutom får du ett par Marshallhörlurar på köpet värda 699 kronor!

Galaxy A5 (2017) - Mobiltelefoner Samsung - Telenor

telenor.se
Hur bra är ditt lösenord? Är du säker på nätet? Ett starkt lösenord är viktigt för att skydda dig! Joakim ”HejaInternet” Kvist rekommenderar tvåstegsverifiering när det kommer till lösenord, han tycker att det ska vara krångligt att logga in. Fler tips finns på

Nätfrid: Telenor hjälper dig att ta bort oönskat material på nätet

telenor.se
Hur är det att ha sociala medier som personlig ventil? Och kan man få stöd av människor man aldrig träffat? Youtubern Medina Tukic berättar om hur det är att vara personlig i sin Youtubekanal.

Telenor

telenor.se
Hur ser skärmliven ut i andra länder, jämfört med Sverige? Med släkt och vänner spridda världen över - New York, Dubai och Skåne - vet Buboo och Anna hur man jonglerar en internationell familj. Läs hela artikeln:

Lost in translation: New York, Stockholm, Dubai och Skåne!

telenor.se
Frusna fingrar och tår i januarikylan, ingen fara! Ha kaffet färdigbyggt när du kommer hem tack vare din uppkopplade Prodigio Nespresso, nu på köpet när du skaffar en Sony Xperia XZ. Just nu kan du köpa en Sony Xperia XZ med Frihet 1,5GB för 469 kr i månaden i 24 månader.

Nyheter och erbjudanden - Mobiler och tjänster - Telenor

telenor.se
Tagga dina nära ett Gott Nytt År! Gott nytt till Tele2 Sverige, Telia Sverige, 3 Sverige, Halebop @hallon önskar vi på Telenor! #Nyår #Telenor #Skärmliv
Börja 2017 med en ny mobil som tar utmärkta bilder så att du kan dokumentera året fullständigt! Honor 8 med Frihet 1,5 GB 299kr/månaden i 24 månader. Nytt år, ny mobil!

Nyheter och erbjudanden - Mobiler och tjänster - Telenor

telenor.se
Börja 2017 med en ny mobil som tar utmärkta bilder så att du kan dokumentera året fullständigt! Honor 8 med Frihet 1,5 GB 299kr/månaden i 24 månader. Nytt åt, ny mobil!

Nyheter och erbjudanden - Mobiler och tjänster - Telenor

telenor.se
Bara för att man är på semester ska man inte behöva koppla ner, därför är det självklart för oss att inta fjällen! För femte året i rad sponsrar Telenor Skistar vilket innebär bland annat att kundservice finns på plats i backen och att du enkelt kan köpa tillbehör så som laddare, hörlurar och powerbanks! #telenorifjällen
Funderar du över om jullov är lika med skärmlov? Du är inte ensam, det här med skärmtid är ett hett debattämne under långhelger och lov. Dela med dig av dina tankar och funderingar och ta del av andras genom hashtagen #SKÄRMLIV. God och rofylld Jul önskar Telenor!
Unna dig själv en sen julklapp! Vi har ett kanonerbjudande under vår mellandagsrea! iPhone 5s med Frihet 1,5 GB 299kr/månad i 24 månader.

Nyheter och erbjudanden - Mobiler och tjänster - Telenor

telenor.se
God Jul önskar alla oss på Telenor!
Har du någon favorit på Youtube? I så fall är du inte ensam, familjen Chiriboga i Nacka har flera favoriter i veckan som de bänkar sig i soffan framför. De ser kanalen som navet till deras informationsflöde: ”Youtube är vår första källa till information”. Läs hela artikeln här:

Familjen Chiriboga: Youtube för alla!

telenor.se
Efter att EU-domstolen underkänt den svenska datalagringsregleringen har Telenor som första operatör slutat lagra kunders uppgifter på detta sätt.
– Vi välkomnar beskedet från EU-domstolen vilket klargör att den svenska lagen inte tillgodoser våra kunders personliga integritet och konfidentialitet för kommunikation på ett bra sätt. Därför väljer vi att agera direkt, säger Anna Byström...
View details ⇨

Telenor upphör med lagring av trafikuppgifter efter att EU-domstolen underkänner svensk lag

press.telenor.se
Nu är Mate 9 Pro äntligen här! Med en fantastisk kamera och ett utvecklat batteri som håller länge. Dessutom har de finaste materialen använts för att leverera en telefon som både är vackert utformad och som är bekväm att använda. Den blir din för 599kr/mån i 24 månader med Telenor Frihet 6 GB.

Huawei Mate 9 Pro - Mobiltelefon Huawei - Telenor

telenor.se
Nu är årets Julklappssläpp över och vi säger Grattis till våra fem iPhone-vinnare! Vad tyckte ni om det här eventet? Vill ni se något liknande under 2017? God Jul önskar vi på Telenor!
”Julklappar till alla med stil”. Lägg hårda paket under granen i jul. Klapparna som gör alla glada hittar du i närmaste Telenorbutik. Välkommen in: [ Telenor.se Link ]