The Albanian
The Albanian
today at 00:11. Facebook
Nëse një fëmijë rritet me kritikë, mëson të dënojë !
Nëse një fëmijë rritet me dhunë, mëson të godasë.
Nëse një fëmijë rritet me ironi, mëson të jetë i turpshëm.
Nëse një fëmijë rritet me turp, mëson të ndihet fajtor.
Nëse një fëmijë rritet me tolerancë, mëson të jetë i qetë.
Nëse një fëmijë rritet me inkurajim, mëson të ketë besim.
Nëse një fëmijë rritet me ndershmëri, mëson drejtësinë.
Nëse...
View details ⇨
Nëse një fëmijë rritet me kritikë mëson të dënojë
Gerand Kurshumi
The Albanian
The Albanian
yesterday at 23:13. Facebook
Ersemida Ahmetllari
The Albanian
The Albanian
yesterday at 22:21. Facebook
Irena Molla
Bella Lemani
Perde Amelia
The Albanian
The Albanian
yesterday at 21:23. Facebook
The Albanian
The Albanian
yesterday at 21:03. Facebook
The Albanian
The Albanian
yesterday at 19:14. Facebook
Kjo eshte #Shqiperia ime.
Oljana Zuriqi
Jara Franku
Kb Peja Kampion
The Albanian
The Albanian
yesterday at 18:55. Facebook
Ju lutem shperndajeni bukurit e vendit ton te bukur
Video Credit:Eco Albania Adventures
Londoner Hyselli
Ramona Genc
The Albanian
The Albanian
yesterday at 18:21. Facebook
ARBEN MANAJ Fituesi tashmë dihet, Rama dhe Rilindja, humbësi, Basha dhe “Republika e Re”. Por humbësi më i madh i pushtetit është Meta dhe ish-Partia e tij. Në një plan më afatgjatë, gjithsesi. Siç ndodh në kësi rastesh, kërkohen koka. Ndaj Bashës nuk u prit as të gdhihej e nesërmja e rezultati bazo...
The Albanian 06/26/2017

Përse Rama i duhet Bashës dhe anasjelltas

thealbanian.co.uk
Andi Bermema
The Albanian
The Albanian
yesterday at 18:02. Facebook
Ksamili,kjo parajse shqiptare!
Sara Baggio
Florian Domi
Bashkim Suka
The Albanian
The Albanian
yesterday at 17:40. Facebook
Veton Gashi
Adriatik Ajan Behrami
Clirim Delishaj
The Albanian
The Albanian
yesterday at 17:05. Facebook
Flamur Neziraj
Arben Dhurata Bejleri
The Albanian
The Albanian
yesterday at 17:03. Facebook
The Albanian
The Albanian
yesterday at 16:52. Facebook
Pershendetje nga Prizreni
Pershendetje nga Prizreni
Nikolin Gjomarkaj
Krenar Cacaj
Arlinda Linda
The Albanian
The Albanian
yesterday at 16:47. Facebook
The Albanian
The Albanian
yesterday at 16:00. Facebook
Ksamil
Ksamil
Emergency Glazing London
Ramona Genc
The Albanian
The Albanian
yesterday at 15:06. Facebook
Xhemail Sulejmani
Flamur Kryeziu
Berat Ademi
The Albanian
The Albanian
yesterday at 14:04. Facebook
Almira Xhengo Shegaj
Pranvera Shatri
Vjollca Pulaj
The Albanian
The Albanian
yesterday at 14:00. Facebook
Henri Ndoja