The Body Shop
03/25/2017 at 08:30. Facebook
Aloe vera, en av naturens mest näringsrika växter. Aloe veran i vår Aloe serien utvinns från Campeche i Sydöstra Mexico. De Community Trade Producerade aloe löven handplockas och tas om hand inom 12 timmar. Allt för att hålla dem så fräscha som möjligt med högsta kvalitet & maximerad fukt i varje produkt.
The Body Shop
03/24/2017 at 14:10. Facebook
Gör varje dag till en bra makeupdag med dessa Perfect Partners!
Preppa huden med Aloe Soothing Moisture Lotion för fukt hela dagen. Jämna ut hudtonen & addera lyster med Fresh Nude Foundation. Berikad med engelskt rosenvatten och 100% ekologisk aloe vera ger den inte bara en uppfriskande känsla, den har också SPF 15 och fuktighetsbevarar i 24 timmar!
#PerfectPartners #TheBodyShop
The Body Shop
03/23/2017 at 16:20. Facebook
"Jag har torra partier i ansiktet och har därför svårt att hitta en foundation som inte ser kakig ut. Är det någon från The Body Shop som passar extra bra till oss torrisar?"
Hannah som är hudvårdsexpert på Fredsgatan i Göteborg svarar: Absolut! Vår Moisture Foundation är toppen för oss torrisar. Den innehåller SPF 15 och passar då även perfekt att använda under sommarhalvåret. Testa ut din...
View details ⇨
The Body Shop
03/22/2017 at 11:13. Facebook
Berikad med Community Trade producerad och ekologisk aloe vera från Mexiko, passar vår Aloe serie för alla hudtyper. Skonsam, oparfymerad och fri från färgämnen ger serien en lenande och svalkande effekt på huden.
#liveyourskin
The Body Shop
03/21/2017 at 07:24. Facebook
Idag vill vi hylla vår proffsiga kollega Nakita Shaw som är kosmetolog och jobbar på The Body Shop i Lidköping!
Nakita är en av finalisterna till ”Årets butikssäljare” i Retail Awards 2017.
Ur juryns nominering "...På ett naturligt sätt får Nakita in The Body Shops värderingar i sina säljsamtal men utan att tappa fokus på kunden som alltid lämnar butiken med ett leende på läpparna..."
Grattis...
View details ⇨
The Body Shop
03/20/2017 at 09:50. Facebook
Behöver du tips på hur du får läppmakeupen att hålla längre eller vilken nyans som passar dig bäst?
Kom till oss i PK-huset imorgon kl 16.30-18.00 så hjälper vi dig med alla dina frågor och funderingar om makeup. Vi visar dig vårens trender och färger, och för den som önskar ta sin makeup till en ny nivå demonstrerar vi lip contouring och hur du framhäver din naturliga skönhet ytterligare....
View details ⇨
Ge din hud de bästa förutsättningarna för alla veckans utmaningar. Om det så är en djupt återfuktande Ethiopian Honey ansiktsmask, ett avslappnande bad fyllt med krämig Almond Milk & Honey badmjölk. Eller att ta dig tiden att skonsamt skrubba bort döda hudceller med seriens Exfoliating Cream Scrub. Hur preppar du din hud?
#liveyourskin
SKATTJAKT 17-19/3
Äntligen är det dags igen, skattjakt i butik. I varje butik är 5 st värdecheckar per dag gömda, värda 100 kr. Välkommen in i butik för att hitta din värdecheck att shoppa för!

Jakten kan börja! Är du en av de lyckliga som hittar en värdecheck?

*Tävlingen pågår 17-19/3 2017 i The Body Shop-butiker (ej Outlet eller Åhléns). Max en vinst per person.
Almond Milk & Honey är serien som kombinerar vårdande ingredienser med underbara konsistenser och en mild, neutral doft. Vilken produkt i serien är din favorit?
Psst.. just nu får du som medlem dubbla poäng vid köp av Almond Milk & Honey!*
#liveyourskin
*Gäller hela Almond Milk & Honey-serien för befintliga och nya medlemmar fram till den 27/3-2017.

The Body Shop

thebodyshop.com
Fantastiska Linda Hallberg skriver om vår djuprengörande lermask Himalayan Charcoal Mask!

Har du testat den än?

Läs hela inlägget och spana in Lindas inspirerande blogg här> [ Bit.ly Link ]

Vegansk lermask för irriterad menshud

bit.ly
Våra Community Trade påsar och lådor är mer än bara fina. Skapade med kärlek och omsorg av förnyat och återvunnet material av våra partners i Nepal. #Internationalwomensday #gotitfromher
Sedan 1989 har vi jobbat med Community Trade för att förbättra kvinnans status i samhället. Miranda är en av kvinnorna i Kathmandu som producerar handgjorda påsar & lådor. De har byggt sju skolor och är pionjärer i kampanjen ´Send our daughters to school´ för att stödja utbildningen för unga flickor i området. Vi är inspirerade!
Vem inspirerar dig i din vardag? #internationalwomensday...
View details ⇨
Äventyraren..
Vi frågade våra kollegor vad just deras mammor har gett dem.
"Detta foto påminner mig av hennes levande själ, styrka & känsla av lek och frihet. Hon rockar mer än någon annan kvinna jag vet, inte minns för att hon är lite som en mamma för mina vänner."
Berätta för oss i kommentarsfältet vilken kvinna som inspirerar dig.
#internationalwomensday #gotitfromher
Stort TACK för alla underbara hyllningar ni skrivit under veckan till #gotitfromher! Härligt med så mycket pepp och kärlek i kommentarsfältet❤ Det var inte lätt men vi har utsett 3 vinnare. Grattis Linn Södde, Annica Olsson fd Johansson & Caroline Groth!!! PMa oss era adresser så kommer era vinster snart med posten.
Vår rika och återfuktande Shea serie skapas av Community Trade producerat Sheasmör. Som skapas av de inspirerande kvinnorna från Tungteiyas Shea Butter kvinno-förening i Ghana.
Vilken är din favorit produkt från serien?
#gotitfromher #internationalwomensday
Denna vecka firar vi alla inspirerande kvinnor runt om i världen.
Idag vill vi hylla kvinnorna i Tungteiyas Shea Butter förening som skapar det rika Shea smöret vi använder i våra produkter. Genom sitt arbete med Community Trade förstärker & investerar de i sitt lokala samhälle.
Kommentera nedanför och tagga den fantastiska kvinnan som inspirerar dig. #gotitfromher #internationalwomensday
Den starka..
En annan kollega har delat med sig av sin historia #gotitfromher
"Hon var där för oss i varje steg, hela vägen. Hon är en av de starkaste människor jag känner."
Vi blir så inspirerade av alla fina historier - kommentera nedanför & tagga kvinnan som inspirerar dig! #InternationalWomensDay
Vi bad våra medarbetare dela med sig av historier om sina mammor och vi fick tillbaks varma hjärtan och inspiration. Fira #internationalwomensday genom att dela med dig av din historia och en bild av kvinnan som inspirerat dig. Tagga gärna inlägget med #gotitfromher
Den självständiga..
Vi firar mammor lite extra, nu när det snart är #internationalwomensday. Vi har bett våra kollegor att berätta om varför just deras mammor är värda att firas. "Jag är stolt att ha en nära relation till min mamma. Hon är en ensamstående förälder och har dedikerat sitt liv till att ge mig det bästa."
Hur fantastiskt är inte det? Vad är det bästa din mamma har gett dig?...
View details ⇨
"Whatever you do, be different - thats was the advice my mother gave me, and I can´t think of better advice for an entrepreneur. If you´re different, you will stand out." - Anita Roddick

Vilket råd har du med dig från din mamma? Berätta för oss i kommentarfältet nedanför! #InternationalMothersDay #gotitfromher