Tilburg.com
today at 09:27. Facebook
Super tof dat we zoveel positieve reacties kregen op de live-uitzending van de documentaire 'Mannen met Baarden'. Voor degene die deze heerlijke docu gemist hebben, niet getreurd. De documentaire blijft tot vanavond 22:00 uur op onze pagina staan.

Je kunt de dvd van 'Mannen met Baarden' overigens nog steeds bestellen!

Documentaire 'Mannen met Baarden' gemist? Kijk hem terug!

tilburg.com
Tilburg.com
yesterday at 19:31. Facebook
Iedereen heel veel kijkplezier bij de documentaire 'Mannen met Baarden'. Een mooie, meeslepende documentaire over de weg naar het eerste kampioenschap in de Oberliga van Tilburg Trappers. Tag vooral je vrienden in de reactie, dit is namelijk een eenmalige kans om de documentaire gratis te bekijken.
Tilburg.com
yesterday at 16:31. Facebook
Het programma van het Pieter Vreedeplein tijdens Koningsnacht en Koningsdag is bekend. Ze organiseren een tweedaags foodtruck evenement met twintig foodtrucks, dj's, straatmuzikanten en een aparte kidscorner. Het bezoek van de koninklijke familie kun je live op grote schermen volgen. Lees snel verder.

Tweedaags foodtruck evenement tijdens Koningsdag op Pieter Vreedeplein

tilburg.com
Tilburg.com
yesterday at 13:56. Facebook
Vandaag laat het Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg je graag kennismaken met het Museumkwartier.

Win een prijs van het Textielmuseum en De Pont t.w.v. €100,-

tilburg.com
Tilburg.com
yesterday at 08:41. Facebook
Fijn begin van de dag! Zojuist maakte de Korte Heuvel haar programma tijdens Koningsnacht en Koningsdag Tilburg bekend. Wij hebben er zin in!

Korte Heuvel organiseert gratis festival tijdens Koningsnacht en Koningsdag

tilburg.com
Tilburg.com
03/21/2017 at 18:05. Facebook
Volgende week staat alweer de zevende editie van het Tilt Festival op het programma. Wij spraken met Anneroos Goosen, programmeur van Tilt. Literatuur en letteren saai en oubollig? ''Kijk naar wat die gasten van De Jeugd Van Tegenwoordig hebben gedaan. Zij hebben gewoon een nieuwe taal voor de jeugd gemaakt in hun muziek. Ook dat is literair.’’

We kijken met haar vooruit op de komende editie...
View details ⇨

Tilt Festival: ‘’De Jeugd van Tegenwoordig is ook literair”

tilburg.com
Tilburg.com
03/21/2017 at 15:35. Facebook
Ongelofelijk! Gisteren kreeg Jermaine de Wind de uitslagen van zijn MRI-scan. Wat blijkt: de acht tumoren zijn weg! Wij zijn ontzettend blij voor Jermaine en trots op alle mensen die hebben bijgedragen. Om zijn behandeling te voltooien heeft Jermaine nog €100.000,- nodig.

Let's go Tilburg, dat gaan wij met zijn allen voor elkaar krijgen toch?

Behandeling Jermaine de Wind slaat aan

tilburg.com
Tilburg.com
03/21/2017 at 13:02. Facebook
Het is goed vertoeven aan de bruisende Piushaven. Vandaag geven we een culinaire tour voor twee personen door de Piushaven weg. Je geniet van een hapje en een drankje bij alle horecagelegenheden aan de haven!

Win een culinaire tour door de Piushaven t.w.v. €100,-

tilburg.com
Tilburg.com
03/21/2017 at 08:37. Facebook
Wat je ook van hem als persoon vindt, je kunt niet meer om hem heen. De in Tilburg woonachtige rapper/vlogger Boef breekt momenteel alle records. Zijn nieuwe album 'Slaaptekort' werd binnen 24 uur ruim 4,7 miljoen keer gestreamd en alle nummers op het album staan in de top-20.

Met mentor Ali B is hij hard bezig om van zijn 'treitervlogger' imago af te komen en de jeugd op een positieve...
View details ⇨

Tilburgse rapper/vlogger Boef breekt alle records

tilburg.com
Tilburg.com
03/20/2017 at 19:30. Facebook
Kijktip! Wij gaan de documentaire 'Mannen met Baarden' eenmalig gratis uitzenden op onze Facebookpagina. De documentaire start aanstaande woensdag om 20:30 uur. Hierin zie je de weg die de Tilburg Trappers hebben afgelegd naar het eerste kampioenschap in de Oberliga.

Momenteel maken ze nog steeds kans op de tweede titel op rij. Morgenavond spelen ze weer een thuiswedstrijd in de play-offs.

Documentaire ‘Mannen met Baarden’ live op Facebookpagina Tilburg.com

tilburg.com
Tilburg.com
03/20/2017 at 17:31. Facebook
Misschien werk jij binnenkort bijvoorbeeld op de meest spectaculaire evenementen in de omgeving!

De leukste vacatures in Tilburg deze week

tilburg.com
Tilburg.com
03/20/2017 at 15:43. Facebook
Zowel aan de noord- als zuidzijde van de binnenstad vinden we mooie linten. Vandaag mogen we een cadeaubon van €50,- voor Sarban Afghaans Restaurant en een cadeaubon van €50,- bij Berlijn Cafe weggeven. Doe mee met de prijsvraag!

Win een prijs t.w.v. €100 bij linten Korvel en Besterd in Tilburg

tilburg.com
Tilburg.com
03/20/2017 at 12:50. Facebook
Door weer en wind reizen supporters van Willem II tweewekelijks stad en land af om de ploeg te ondersteunen. Wij genieten van deze steun en de wijze waarop de trouwe supporters Tilburg in heel Nederland op de kaart zetten. Daarom sponsoren wij een bus naar PSV zodat trouwe supporters voor een voordeliger tarief de wedstrijd kunnen bezoeken.

Willem II Tilburg is overigens nog op zoek naar...
View details ⇨

Tilburg.com sponsort supportersbus 'Awayday Willem II'

tilburg.com
Tilburg.com
03/19/2017 at 10:43. Facebook
Vandaag maken jullie kennis met een nieuw sfeergebied in de campagne 'Tilburg, stad met Kleur'. Doe mee met de prijsvraag en maak kans op een prijzenpakket ter waarde van €100,- in het Cultuurkwartier.

Maak kans op een prijs twv €100 in het cultuurkwartier

tilburg.com
Tilburg.com
03/18/2017 at 15:26. Facebook
Wat is jouw favoriete horecagelegenheid in de binnenstad? Vertel het ons, doe mee aan de prijsvraag en maak kans op een wijnproeverij, sharefoodplank, twee lunches, lekkere biertjes & shotjes bij verschillende horecagelegenheden in de binnenstad.

Maak kans op een prijs t.w.v. €100,- in het horecagebied

tilburg.com
Tilburg.com
03/18/2017 at 11:23. Facebook
Bierliefhebbers opgelet! Quadrupel Oak Aged van La Trappe Trappist van het vat, meerdere batches van de fles en nog veel meer fantastische bieren. Bekijk het volledige bierassortiment tijdens het trappistenbier weekend op onze website.

Fantastisch bierassortiment tijdens het trappistenbier weekend bij Café Hoegaarden

tilburg.com
Tilburg.com
03/17/2017 at 16:01. Facebook
Wat gaan jullie doen dit weekend? Hoe dan ook, wij helpen je graag een handje met je weekendplanning. Geniet ervan!

Dit mag je niet missen in Tilburg dit weekend

tilburg.com
Tilburg.com
03/17/2017 at 12:56. Facebook
Om jullie kennis te laten maken met negen sfeergebieden in de stad, geven we leuke prijzen weg. Deze keer is de Spoorzone aan de beurt. Wil jij een lunch voor twee personen bij De Houtloods en een bierproeverij voor twee personen bij RAW winnen? Doe mee met de prijsvraag op onze website en laat ons in de reactie weten wat je favoriete spot in de Spoorzone is!

Maak kans op een prijs t.w.v. €100,- in de Tilburgse Spoorzone

tilburg.com
Tilburg.com
03/17/2017 at 10:39. Facebook
Altijd de droom gehad om de Heuvelstraat op te kopen? Donderdag wordt de eerste editie van Monopoly Tilburg aan directeur Citymarketing Tilburg overhandigd. Medio mei moeten de spellen in de winkels liggen. Zou je in het spel ook met Kruikenmunten kunnen betalen?

Speel binnenkort de Tilburgse editie van Monopoly

tilburg.com
Tilburg.com
03/17/2017 at 08:36. Facebook
Gisterenavond vond de aftrap van de campagne 'Tilburg, stad met Kleur' plaats. Heerlijk weer, volle terrassen en een spectaculair aanzicht op de Heuvel. Gemist? Niet getreurd, je kunt de negen T's inclusief licht- en geluidsshow vanavond en morgenavond nog bekijken.

Campagne 'Tilburg, stad met Kleur' van start [fotoreportage]

tilburg.com