Tomas Ledin
02/21/2017 at 14:58. Facebook
Idag släpps biljetterna till min nya show SKARPT LÄGE på Cirkus i Stockholm. Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat. Dessutom med en artist vassare än någonsin:) Premiären äger rum den 15 september och vi kommer spela hela hösten. Ni kan läsa mer och boka biljetter på min hemsida Hoppas vi ses!
Tomas Ledin
02/21/2017 at 09:48. Facebook
Idag släpps biljetterna till min nya show SKARPT LÄGE på Cirkus i Stockholm. Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat. Dessutom med en artist vassare än någonsin:) Premiären äger rum den 15 september och vi kommer spela hela hösten. Ni kan läsa mer och boka biljetter på min webb Hoppas vi ses!
Tomas Ledin
02/18/2017 at 11:19. Facebook
Följ med mig på resan fram till premiären den 15 september. Några närgångna och begåvade tjejer dokumenterar under det kommande halvåret arbetet med att skapa en ny föreställning. Häng med på produktionsmöten, fotograferingar, repetitioner och allt vad det nu blir. Det blir TV där du får träffa mig i min vardag och även några av de som sällan syns men som hör till de vassaste i branschen.
Det...
View details ⇨
Tomas Ledin
02/16/2017 at 16:30. Facebook
Som ni vet så har jag premiär i höst med min nya show SKARPT LÄGE på Cirkus i Stockholm. På tisdag släpps biljetterna men jag vill såklart att ni, mina kära följare här på Facebook, ska få möjligheten att köpa biljetter före alla andra och på så vis komma åt de bästa platserna!! Jag vet att det finns riktigt bra biljetter till premiären uppsläppta så snabba er att boka om ni vill sitta nära scen:)

Boka före alla andra till LEDIN - SKARPT LÄGE Hösten 2017 på Cirkus Stockholm

goo.gl
Tomas Ledin
02/16/2017 at 13:52. Facebook
Idag får ni den stora äran att se första avsnittet av LEDIN TV! Här får ni följa med och se hur min show på Cirkus hösten 2017 byggs upp. Från idé till verklighet helt enkelt... Håll till godo!

Avsnitt1

Hur gör man en riktigt bra liveshow? Följ med i första avsnittet av LEDIN TV där vi möter gänget med kreatörer som hjälper till att skapa showen. Inspiration...

YOUTUBE.COM
Tomas Ledin
02/16/2017 at 13:36. Facebook
Tomas Ledin
02/16/2017 at 13:31. Facebook
TBT - På den här tiden var det inte aktuellt att sätta upp en egen föreställning på Cirkus, möjligen kunde det bli en halvtimmes framträdande på diskot Barbarella i Växjö, Domino i Stockholm eller Klubb Karl i Göteborg.
Inte heller var det aktuellt att ha synpunkter på hur bilder skulle tas. Jag gjorde helt enkelt som fotografen sa: " ... lägg dig vid staketet där...". Var bara väldigt glad...
View details ⇨
För er som missade när jag var med i Skavlan i fredags:)
[ Svtplay.se Link ]

Tomas Ledin: ”Han var verkligen en Music-man”

svtplay.se
Nu är det klart! I höst står jag på Cirkus scen igen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show. Ni kan räkna med en show i högt tempo och med glimten i ögat. Det ska verkligen bli så galet kul!
Jag kommer att ha med mig ett skönt och stort gäng musiker och det blir musik från hela min artistkarriär, ”so far”…. Vad tror ni om det? Biljetterna släpps den 21 februari…
Bilden är från...
View details ⇨
Ta gärna en titt. Sköna gäster och jag sjunger lite ...
#skavlan #tomasledin
Skavlan - nu på fredag, 21.00, SVT 1. Programmet spelades in idag på eftermiddagen. Både sound check och själva inspelningen kändes fint. Sköna gäster, Fredrik på hugget, en ära att få medverka. Missa inte!
#skavlan #tomasledin #missainte
Vad gör man inte för sin älskade mor? När mamma Margareta fyllde 90 år gjorde jag en liten konsert till hennes ära, på seniorboendet på Kanalgården i Sandviken. De vänner, grannar och släktingar som mött upp var glada. Mina föräldrar var glada. Och jag var glad.
Grattis igen mamma!
#90år #grattis #allavarglada
Gå!
#thebookofmormon #chinateaternstockholm
Ett måste. "President Obamas Farewell Speech". Ligger på youtube.com och väntar på dig! #barackobama #presidentobamafarewellspeech #demokrati
Sveriges första och kanske enda riktiga rockstjärna! Har precis (igen) läst den fullständigt osannolika historien om sångaren, kompositören och bedragaren Johnny Bode. Han föddes för drygt 100 år sedan och man kan lugnt säga att han hann med en hel del på sin krokiga väg.
"Herre i frack" är skriven av Ingmar Norlén och Bengt Nyquist.
#johnnybode #herreifrack #sverigesendarockstjärna
Önskar er alla riktigt fina dagar framöver. För min egen del ser det ganska lovande ut, har en del på gång. Kärlek och kramar!
#gottnyttår #harendelpågång #kärlekochkramar
På kvällspromenad ...
#mina vänner #god jul
Är du intresserad av vår samtid kan jag verkligen rekommendera den här boken. Årets ögonöppnare.
#hillbillyelegy #jdvance