FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Trevligt
yesterday at 19:04. Facebook
Trevligt
11/28/2016 at 23:04. Facebook
Maria föddes med en väldigt ovanlig sjukdom som gör att hon ser ut och är som en 1-åring. Trots att hon ser ut som ett litet barn så är hon betydligt äldre än så, men ingen kan gissa hur gammal hon egentligen är.

På grund av en sjukdom så ser hon ut som en 1-åring - men ingen kan gissa hur gammal hon egentligen är

goo.gl
Trevligt
11/27/2016 at 23:25. Facebook
Mamman fick en chock när hon födde de unika tvillingarna Lucy och Maria och det kanske man kan förstå för de är inte vilka tvillingar som helst, de är en på miljonen. Men nu 19 år senare har de vuxit upp och ingen verkar tro på att de är tvillingar!

Mamman fick en chock när hon födde dessa unika tvillingar - 19 år senare tror ingen på att de är tvillingar

goo.gl
Trevligt
11/27/2016 at 06:09. Facebook
När hon fick reda på att hon var gravid så ville hon överraska sin familj, men hon kände för att lura familjen att det var en vanlig graviditet. Men så var inte fallet... Ganska långt ifrån faktiskt, och det kom något som en chock när hon avslöjar sanningen om hur många barn hon faktiskt var gravid med!

Fembarnsmamman lurar sin familj att det är en vanlig graviditet - blir chockade när hon avslöjar sanningen

goo.gl
Trevligt
11/26/2016 at 00:01. Facebook
Det är mänskligt att göra fel men i de här fallen så har dessa 9 kändisar lyckats göra bort sig rätt rejält. En del av de misstag som gjorts är bara roliga och andra harmlösa.. Men en del av misstagen har gett kändisarna allvarliga problem med polisen!

9 kändisar som gjorde oförglömliga misstag på sociala medier - som de snabbt fick ångra!

goo.gl
Trevligt
11/24/2016. Facebook
Bruden trodde att hennes bröllopsdans var förstörd.. Men det hon inte visste var att hennes nyblivna make hade spenderat över 100 timmar på att planera det här, något som skulle komma att bli hennes livs överraskning!

Bruden trodde att hennes bröllopsdans var förstörd - tills hon får sin livs överraskning på scenen!

goo.gl
Trevligt
11/23/2016. Facebook
Den här gåtan var inte så lätt... Klarar du av att lista ut vilken låda bilen ligger i utan att titta på svaret?

Det verkar vara riktigt svårt att lista ut vilken låda bilen ligger i - klarar du av det utan att titta på svaret?

goo.gl
Trevligt
11/23/2016. Facebook
Angela föddes med en stor knöl i ansiktet som inte ville sluta växa, föräldrarna ville hjälpa henne men de hade inte råd med en operation. Under många år blev hon mobbad och kallad för ett monster, men tack vare många underbara människor som hjälpte att samla in pengar så kunde Angela genomgå två livsförändrande operationer.. Och titta på henne idag, 4 år gammal, vilken fantastisk liten tjej!

Angela föddes med en stor knöl i ansiktet som inte ville sluta växa - men titta på henne idag 4 år senare!

goo.gl
Trevligt
11/21/2016. Facebook
Det var när Erik öppnade sin mejl som han såg något som han absolut inte hade förväntat sig. Han hade fått ett mejl från en kvinna som jobbar i butiken där han är kund, men bilden var absolut inte den han ville se.. Men det tog ett tag innan han insåg att han hade gjort ett misstag, kan du se misstaget han gjorde?

Erik fick en snuskbild skickad till sig från kvinnan i butiken - men sen insåg han sitt misstag!

goo.gl
Trevligt
11/21/2016. Facebook
Liten plutt <3
Gilla Trevligt för mer!
Trevligt
11/20/2016. Facebook
Det var när bilder på Jose började spridas på nätet som alla trodde att han var en enkel och fattig bonde. Men man inte ska döma en person efter hur den klär sig eller hur den ser ut. För med lite efterforskning så visade det sig nämligen att han verkligen inte är den person som alla först trodde att han var. Kan du gissa vem den här personen är?

Han ser ut som en fattig bonde - men du kan aldrig gissa vem han egentligen är!

goo.gl
Trevligt
11/20/2016. Facebook
Föräldrarna ville ge deras dotter ett syskon till och efter ett tag blev hon gravid igen och det var verkligen ingen vanlig graviditet. Vid ett besök hos doktorn kom det fram att hon väntade trillingar, det var inte riktigt vad paret hade förväntat sig. Men när barnen föddes så upptäckte föräldrarna att det var något väldigt speciellt med barnen, något som läkaren inte trodde var möjligt då...
View details ⇨

Mamman väntade trillingar - men visste inte att hon skulle föda världens unikaste trillingar

goo.gl
Trevligt
11/20/2016. Facebook
Det var när Sara Puhto tröttnade på att allt skulle se perfekt ut hela tiden som hon bestämde sig för att ta saken i egna händer och valde att avslöja hur sanningen egentligen såg ut. Så hon valde att lägga upp två olika rumpbilder och andra bilder bredvid varandra för att visa skillnaden på hur det egentligen ser ut. Hon gjorde det för att hjälpa andra att må bättre med sig själv!

Sara valde att avslöja sanningen om hennes rumpbilder - för att visa hur det egentligen ser ut

goo.gl
Trevligt
11/19/2016. Facebook
Det var när 18-åriga Filippa från Göteborg tittade igenom sina gamla bilder som hon upptäckte misstaget på alla sina bilder. Det fick henne att dela med sig av det på Twitter och där fick det en stor spridning på grund av att många andra hade gjort samma misstag. Brukar du gör samma sak?

18-åriga Filippa tittade på gamla bilder - såg då misstaget som nästan alla tjejer gör

goo.gl
Trevligt
11/18/2016. Facebook
Kommer du ihåg pappan som tröttnade på att hans dotter tog selfies hela tiden? Han tog nätet med storm och hans bilder spreds som en löpeld för att han fick så många att skratta. Men det visa sig att han fortfarande tar likadana selfies som sin dotters än idag, och nu har han fått mer betydligt fler följare än sin dotter på Instagram!

Pappan som tröttnade på att hans dotter tog selfies hela tiden - han har nu fler följare än sin dotter!

goo.gl
Trevligt
11/18/2016. Facebook
Det var när flickvännen Jackie landade i Atlanta och tog in på hotellet som hon bestämde sig för att skicka några bilder till sin pojkvän innan hon hoppade in i duschen. Men det var något hon snabbt fick ångra, för pojkvännen var nämligen mycket mer uppmärksam än vad flickvännen var. För hon missade en liten detalj när hon tog bilderna som hon inte alls hade tänkt på, kan du se det pojkvännen såg?

Han upptäckte att flickvännen varit otrogen - genom en liten detalj på naken-selfien

goo.gl
Trevligt
11/17/2016. Facebook
Det var under andra världskriget som Peggy Harris från Texas mötte sitt livs kärlek Billie, de blev kära direkt och och en kort tid senare så gifte de sig tillsammans. De hann bara vara gifta i 6 veckor innan han blev inkallad till kriget och det var sista gången hon både hörde och såg sin man.. Men det tog 60 år innan hon fick reda på hela sanningen om vad som hade hänt hennes man!

De var gifta under 6 veckor innan han försvann spårlöst i kriget - 60 år senare fick hon reda på sanningen!

goo.gl
Trevligt
11/17/2016. Facebook
Sarah Atwell föddes med den ovanliga sjukdomen Neurofibromatos, det gör så att tumörer växer på nerverna och i hennes fall var det i ansiktet. Det gjorde så att hennes ansikte började hänga mer och mer ju äldre hon blev och under hela sin uppväxt har hon blivit mobbad på grund av detta. Men till slut tröttnade Sarah på att bli mobbad och bestämde sig för att genomgå en operation, men det var...
View details ⇨

Sarah har blivit mobbad hela sitt liv på grund av sitt utseende - men allt förändrades efter operation!

goo.gl
Trevligt
11/15/2016. Facebook
Många av oss använder säkerligen någon av dessa saker dagligen, men det man troligtvis inte har tänkt på är att de har både många smarta men även dolda funktioner. Det kanske inte ser ut som det men de är faktiskt väldigt genomtänkta från början. Hur många av dessa 10 smarta och dolda funktioner visste du vad de var till för?

10 smarta funktioner på vanliga saker vi använder i vardagen - som du inte hade en aning om

goo.gl